2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

29+0- 32+6 kadar 8. ay
33+0-36+6 kadar 9.ay
37+0- 40+6 kadar 10. ay
Kızlar bir sınıf öğretmeni olarak size küçük bir hesaplama yaptım bu günler içinde olduğumuz ayın son günü oluyor . Misal şu an 25+4 olan biri yarın 7.ayına girmiş olacak buradan bakarak hesap yapabilirsiniz internettekilerin hepsi ayrı bilgi veriyor malum

Eklentiler

• IMG_0157.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 78
Ben doktorların şu hafta şu aya tekabul ediyor demesinden devam edicem emeğine sağlık bebişim.

Ay valla son ana kadar gün sayfayı bırakmayı tercih ediyorum son aylarda bi hafta kalmısssa herkese iki hafta kalmış diyeceğim onlar her dk arayıp doğurdun mu diye sormasın strese girmek istemiyorum

Ay valla son ana kadar gün sayfayı bırakmayı tercih ediyorum son aylarda bi hafta kalmısssa herkese iki hafta kalmış diyeceğim onlar her dk arayıp doğurdun mu diye sormasın strese girmek istemiyorum
Demin eşime onu diyordum ben de. Herkese ileri tarih söyleyelim mutlaka diye hatta planlı sezeryan olursa sezeryan saatini de 4-5 saat sonrasına söylicem

Buna katılıyorum. Şu an 6.ayın içindeyim ama 6 ay bitene kadar herkese 5 buçuk işte diyeceğim bi de karnım pek çıkmadığı için 6 aylık dediğimde “nasıııl 6 ay ve karnın yok??” diye moral bozuyolar

Demin eşime onu diyordum ben de. Herkese ileri tarih söyleyelim mutlaka diye hatta planlı sezeryan olursa sezeryan saatini de 4-5 saat sonrasına söylicem
Normal olursa da hastaneye gitmek için evden çıkınca değil açılma tamam olup doğum başlayınca haber verelim çünkü normal doğumda stresten uzak olmamız lazım ve birilerinin sürekli arayıp “doğdu mu” demesi bence bizi gerecek

Ben doğurunca söylerim kesin bir tek annemi alırız. Bir de eşimin annesini o kadar.

ay keşke yaşamasan benim bi de kasık ağrım hep benimle ondan kaynaklı da çok rahat hareket edemiyorum bacağımı kendime çekmek bile çok zor bana hep rol yapıyomuşum gibi davranıyolar
İnşallah onlar da aynı şeyi yaşar o zaman

Gündüz en ufak bir harekette sanki son gaz koyşmuşum gibi oluyorum ben. Benim gece yalnız kalbim çok hızlı atıyor... ya da hep öyle de gece ben fark ediyorum.

Bende çok erken yaşıyorum bunu vallahi eşim rüzgar yapıyorsun diyo dün gitti başka odada yattı bende ne yalan söylim çok rahat yattım onu rahatsız etmeyeyim diye kendimi çok kasıyorum yatakta
Hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz ya bana biraz erken gibi geldi

Benim arkadaşımın oğlunun adi aslan efe. Tanıdığım 3 tane ilkay var 3 üde bayan. Karar sizin. Isim konusu çok önemli bence ben de daha karar veremedim anlamının güzel olması lazım o yüzden inşallah içimize sinen bi isim olur

Sevgili kızkardeşlerim size nasıl yazacağımı bilemedim.cuma günkü detaylı ultrasonumda meleğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu ve maalesef gebeliğin sonlandırılması gerektiği söylendi.beni çapaya kurula yönlendirdi.salı günü kurula gireceğim ve maalesef onlarında tavsiyesi sonlandırma ise ki büyük ihtimalle öyle olacak çünkü bu hastalık tanısı çok basit biz bile gördük ekranda sol tarafın bir odacığı yok.beni çok büyük bir acı ve dayanma bekliyor.zaten 1 kere denemek nasip olmuştu onda da maalesef 5.ayda aslında olmadığını öğrendik.hala karnımda hareketleri hissetmek ve salı gününü beklemek benim için çok zor.şuan dünyalara sığamıyorum.allah nasip etmedi kendiliğinden olacaksa olsun dedik hep çünkü ben neyi çok istesem olur ama sonu hayırlı olmazdı bu da öyle oldu. Hayat bana hep bir sınav babamı 21 annemi 29 yaşımda kaybettim hiçbiri mürüvetmi görmedi, eşim 35 inden sonra hızla görme kaybı yaşadığı bir genetik hastalığını öğrendik şuan yüzde 90 görme engelli (bebeğin kordon kanını kök hücre tedavisi için de kullanmak istiyordum) yaptığımız hiçbir iş yolunda gitmedi hep bir geçim sıkıntısı borç vs .yani diyeceğim şu ki benim hayatım sınavlardan ibaret sanırım.şimdi diyeceksiniz ki çıkmadık candan ümit kesilmez doğur.bir sürü kişinin hikayesini okudum maalesef bebeklerin yüzde 25 ilk haftada vefat etmiş hayatları boyunca (en uzun yaşayan 5 yaş) devamlı ameliyat ilaç hastane hatta nakil beklemesi için geçecek.ben bu acıları yavruma yaşatamam anneliğin gereği ben hayallerimden onun kokusundan vazgeçerek ve varsa günahı üstlenerek son görevimi yerine getireceğim.maalesef en zoru da normal doğum ile maalesef doğum yaptıracaklarmış. Dr a sorduk bizle yaşımızla ilgili bir durum mu diye hayır tamamen piyango dedi.hem yaşım gereği hem de artık acı çekmek istemediğimden ben bu sevdadan vazgeçip meleğime kavuşacağım günü bekleyeceğim . sizden ricam A Afratafrac canım beni listeden silebilir misin? Allahım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.allah isteyen herkese tedavisiz sıkıntısız nasip etsin. Allah'a emanet olun

Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim inanın ne söylesem eksik ve yarım kalır çok üzüldüm Allah'ım acınızı hafifletsin size sağlıklı huzurlu bir ömür versin siz onun anne ve babasısınız siz daha iyi bilirsiniz çünkü onunla birlikte o acıları sizde çekeceksiniz belki de hayırlısı bu şekildedir.
Gerçekten zor bir karar ama sizin yerinizde ben olsaydım bende böyle yapmaya karar verirdim yavrumun acı çekmesini istemezdim çaresi olmayacağını bildiğin halde hastane hastane dolaşıp çare aramak ameliyattan ameliyata girmek minicik çocuk için de sizler içinde zor olurdu.
Tüm kalbimle dilerim bundan sonra gebelik düşünürseniz Allah'ım size o yavrucağınıza kavuşmanızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı nasip eylesin.
Bir gün sizi burda tekrardan anne olarak görmek cennet kuşuyla ahirette kavuşmanız dileğiyle.

İnşallah, 2024 yılında evlerimiz şenliklensin, sağlıklı doğumlar olsun. Hem bizler sağlıklı olalım hem de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp evimize getirelim

Çok zor bir durum başınıza gelen, Allah sabır versin, güç versin. Sizi dediğiniz gibi zorlayıcı günler bekliyor. Anne karnında bebeği kaybetmek hayatta en zor acılardan birisi. Yaşadıklarımızdan anladığım bunu atlatacak güce ve yapıya sahipsiniz. Umarım gönlünüzden geçen, hayırlı olan hayatınızda sizi bulur. Eğer benim de başıma böyle bir şey gelseydi ben de sonlandırırdım. Amansız çözümsüz bir durumda hem bebeğime hem de bizlere acıdan başka bir şey getirmeyecekse, bir çözüm olamayacaksa sonlandırıp yasımı tutardım. Biz ne desek boş, kelimeler kifayetsiz.

Allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm. Belki de en zor sınavlarınızdan biri de budur ve inşallah bununla son bulur. hayat size güzel günler sunsun aldıklarını misliyle geri versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…