2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cok üzüldüm, cok agladim, ne diyecegimi de bilemiyorum. Böyle bir seyin tesellisi olmaz zaten. Size bu sürecte dayanma gücü diliyorum.

Çok üzgünüm, size çok sarılıyorum ne desem boş. Allah gönlünüze göre versin, daha fazla acı çektirmesin dilerim

Çok üzüldüm kardeşimAllah kalbine ferahlık versin inşallah..

Canım benim ya çok çok üzüldüm okuyunca Allah sabır versin demekten başka hiçbir şey diyemiyorum, çok zor bir imtihan. Sen de Allah’a emanet ol, su gibi geçsin günlerin bir gün yine buraya müjdeni yazmak nasip olsun inşallah

Allah kalbinize ferahlık versin. Gerçekten çok zor yaşadığınız şey. Her türlü teselli eksik kalır, acınızı hiçbir söz dindirmez eminim. Sizin için duam, Allah bu üzüntünüzü gölgede bırakacak mutlu haberlerle şenlendirsin yüreğinizi

Rabbim yar ve yardımcınız olsun size inşirah versin

Ne diyecegimi ne yazacagimi bilemiyorum. Cok uzgunum , cok kotu hissettim kendimi. Allah basta size ve esinize guc kuvvet sabir versinn

Canımm ne yazacağımı bilemedim ne yazsam teselli olamayabilirsin fakat Bu kolay bir durum değil dediğin gibide sınav kesinlikle hak veriyorum sanaa İNŞALLAH mucize olurr diycem ama belliki ihtimal yok gibii kesin yazmışsın bu ana kadarda sen miniğinin annesisin hep öylee kalacak üzüntün hafiflemeyecek belki ama RABBİM miniğine acı çektirmesin hakkında Hayırlı afiyetli İyi olann ne iseee onu NASİP etsin
Bundan sonra mucizeler seninle eşinle olsun miniğine sağlıklı bir kardeş Nasip etsin yücee ALLAH arkadaşım Şansın bu saatten sonra bol ALLAH ın izniyle Afiyetli hayırlı iyi DUA ların kabul olsun

Ne söylesem, ne yazsam bilemedim. Çok üzüldüm. Rabbim dayanma gücü versin. Hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah

Kızlar belki yaşayanınız vardır nedenini söyleyebilir. Karnım 2 gündür inanılmaz sertleşiyo böyle bazen yırtılcak gibi oluyor mesela elimle bastırdığımda bebeğin yerini falan hissediyorum sertlikten belli bir bölgede. Yürürken dik yürüyünce yırtılcak zannediyorum gerginlikten. Ağrım sızım yok ama bunlar kasılma olabilir mi?

Olabilir kaçıncı haftadasınız

Evet özellikle yerleşirken nefesim o kadar daraliyor ki nasıl nefes aldığımı bilmiyorum hatta bazen o kadar daralıyorum ki geri kalkıyorum yürüyüp geri yatiyorum
Ben de bi tur atıp yatıyorum valla nefes yetmıyor

Ne kadar sürüyor. Kasılmada 1 dk sürmez.benim tecrübe ettiğim karnımin her tarafı taş gibi sepsert olur nefesim daralir yani cok rahatsiz edici.Ama kisa sürer.1 dk sonra yumuşar eski haline döner.yani yalancı kasılmadan bahsediyorum

Öyle kısa süreli bir şey değil bütün gün mesela karnım gergin oluyo 23.haftaya girdim bugün. En belirgin yaşadığım şey karnımın derisinin gerilmesi diyebilirim

Cok uzuldum allah yar ve ayrdımcınız olsun başıma ağrılar girdi Allah kimseyi bu sekılde sınamasınn Allah tekrardan saglıklıca nasip etsin amin Z zeytin81

Canım çook üzüldüm. Kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle bir durum da. Seni asla anlayamayız. Yanında olabilsek ancak hepimiz sarılabilridik. Çok güçlü bir kadınsın. Yaşadıklarınla birlikte bir sınavdan geçiyorsun ve umarım bu yıl tüm sorunlarınızdan kurtulduğunuz senin ve eşin için de tahmin bile edemeyeceğiniz güzelliklerle dolu bir yıl olur.

Öyle kısa süreli bir şey değil bütün gün mesela karnım gergin oluyo 23.haftaya girdim bugün. En belirgin yaşadığım şey karnımın derisinin gerilmesi diyebilirim
Canım İNŞALLAH ALLAH ın izniyle olumsuz bir durum yoktur rahim büyüyordur dieee düşündüm genede doktoruna sor istersen
Bendede vajina alt kısmında kasıkta değil ama böyle arada bir baskı mı desem ağrı mı desem bilemiorum saniyelik bişey olupp geçio bayaa su içiyorum ondan olurmu acaba wcyee aşırı çıkıyorum yanii anlık oluyor yadaa bebeğin baskısımı anlamadım ama kasıkta değil vajina idrar yaptığım yerin sağ tarafı diyebilirim ALLAH sonumuzu sağlıklı iyi eylesin

Hamileliğinde kum vs. Döken varmı acilden geliyorum şimdi idrarda lökosit ve epitel değerleri yüksek çıkmış kristal döküyorsun gibi bişey dedi nstye bağladılar bi sıkıntı çıkmadı. Buzamana kadar böbrekle ilgili sıkıntım yoktu kum gibi, yaşayan var mı kızlar

Benim de hiç keyfim yok. eşim hastaydı kaç gündür ayrı yattık uzak durduk ama bana da geçti galiba. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Şİmdi de ateşim çıktı, midem bulanıyo. Neyse iyiyim , daha da iyi olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…