Aynı evde olunca geçiyor ister istemez ben de yaşadım eşimden kaptım ıhlamur içtim limonlu bide çok meyve yedim 3 günde atlattım. Doktor ateş önemli dedi dikkat et ateşine canımBenim de hiç keyfim yok. eşim hastaydı kaç gündür ayrı yattık uzak durduk ama bana da geçti galiba. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Şİmdi de ateşim çıktı, midem bulanıyo.Neyse iyiyim , daha da iyi olcam.
Valla Benim karnım yedi sekiz aylık görem diyecek kocaman bebek halbükü avuç kadarBuna katılıyorum. Şu an 6.ayın içindeyim ama 6 ay bitene kadar herkese 5 buçuk işte diyeceğimbi de karnım pek çıkmadığı için 6 aylık dediğimde “nasıııl 6 ay ve karnın yok??” diye moral bozuyolar
İnşallah canım belki de hepsi normal şeyler ama bilmediğimiz için işte hemen kaygılanıyoruz. Bence hepsi bebek büyüyo rahim büyüyo diye oluyo çünkü içerde her şeyimiz değişiyo devam ederse sorarız hekimlerimize artık. Sağlıcakla geçsin bu süreç inşallahCanım İNŞALLAH ALLAH ın izniyle olumsuz bir durum yoktur rahim büyüyordur dieee düşündüm genede doktoruna sor istersen
Bendede vajina alt kısmında kasıkta değil ama böyle arada bir baskı mı desem ağrı mı desem bilemiorum saniyelik bişey olupp geçio bayaa su içiyorum ondan olurmu acaba wcyee aşırı çıkıyorum yanii anlık oluyor yadaa bebeğin baskısımı anlamadım ama kasıkta değil vajina idrar yaptığım yerin sağ tarafı diyebilirim ALLAH sonumuzu sağlıklı iyi eylesin
Aminn İNŞALLAH canım sağlıcakla geçsin Aminnİnşallah canım belki de hepsi normal şeyler ama bilmediğimiz için işte hemen kaygılanıyoruz. Bence hepsi bebek büyüyo rahim büyüyo diye oluyo çünkü içerde her şeyimiz değişiyo devam ederse sorarız hekimlerimize artık. Sağlıcakla geçsin bu süreç inşallah
Ne yazacağımı bilemediğim okudukça gözlerim dolduğu bi yazıyı okudum Rabbim dayanma gücü versin inşallah Rabbim hayırlı zamanda güzel haberler almanı nasip etsin inşallahSevgili kızkardeşlerim size nasıl yazacağımı bilemedim.cuma günkü detaylı ultrasonumda meleğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu ve maalesef gebeliğin sonlandırılması gerektiği söylendi.beni çapaya kurula yönlendirdi.salı günü kurula gireceğim ve maalesef onlarında tavsiyesi sonlandırma ise ki büyük ihtimalle öyle olacak çünkü bu hastalık tanısı çok basit biz bile gördük ekranda sol tarafın bir odacığı yok.beni çok büyük bir acı ve dayanma bekliyor.zaten 1 kere denemek nasip olmuştu onda da maalesef 5.ayda aslında olmadığını öğrendik.hala karnımda hareketleri hissetmek ve salı gününü beklemek benim için çok zor.şuan dünyalara sığamıyorum.allah nasip etmedi kendiliğinden olacaksa olsun dedik hep çünkü ben neyi çok istesem olur ama sonu hayırlı olmazdı bu da öyle oldu. Hayat bana hep bir sınav babamı 21 annemi 29 yaşımda kaybettim hiçbiri mürüvetmi görmedi, eşim 35 inden sonra hızla görme kaybı yaşadığı bir genetik hastalığını öğrendik şuan yüzde 90 görme engelli (bebeğin kordon kanını kök hücre tedavisi için de kullanmak istiyordum) yaptığımız hiçbir iş yolunda gitmedi hep bir geçim sıkıntısı borç vs .yani diyeceğim şu ki benim hayatım sınavlardan ibaret sanırım.şimdi diyeceksiniz ki çıkmadık candan ümit kesilmez doğur.bir sürü kişinin hikayesini okudum maalesef bebeklerin yüzde 25 ilk haftada vefat etmiş hayatları boyunca (en uzun yaşayan 5 yaş) devamlı ameliyat ilaç hastane hatta nakil beklemesi için geçecek.ben bu acıları yavruma yaşatamam anneliğin gereği ben hayallerimden onun kokusundan vazgeçerek ve varsa günahı üstlenerek son görevimi yerine getireceğim.maalesef en zoru da normal doğum ile maalesef doğum yaptıracaklarmış. Dr a sorduk bizle yaşımızla ilgili bir durum mu diye hayır tamamen piyango dedi.hem yaşım gereği hem de artık acı çekmek istemediğimden ben bu sevdadan vazgeçip meleğime kavuşacağım günü bekleyeceğim . sizden ricam A Afratafrac canım beni listeden silebilir misin? Allahım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.allah isteyen herkese tedavisiz sıkıntısız nasip etsin. Allah'a emanet olun
Ah gülüm ne diyeceğimi bilemedim rabbimin bildiği vardır şimdi sana burda akıl vermek kimseye kalmamış başımıza gelmeden bilmediğimiz bi yol rabbim sabrını versin rabbim öyle günler yaşatsın ki sana bugünleri unutursun inşallah eşine rabbim en kısa zamanda sağlık versin şifa versin.Sevgili kızkardeşlerim size nasıl yazacağımı bilemedim.cuma günkü detaylı ultrasonumda meleğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu ve maalesef gebeliğin sonlandırılması gerektiği söylendi.beni çapaya kurula yönlendirdi.salı günü kurula gireceğim ve maalesef onlarında tavsiyesi sonlandırma ise ki büyük ihtimalle öyle olacak çünkü bu hastalık tanısı çok basit biz bile gördük ekranda sol tarafın bir odacığı yok.beni çok büyük bir acı ve dayanma bekliyor.zaten 1 kere denemek nasip olmuştu onda da maalesef 5.ayda aslında olmadığını öğrendik.hala karnımda hareketleri hissetmek ve salı gününü beklemek benim için çok zor.şuan dünyalara sığamıyorum.allah nasip etmedi kendiliğinden olacaksa olsun dedik hep çünkü ben neyi çok istesem olur ama sonu hayırlı olmazdı bu da öyle oldu. Hayat bana hep bir sınav babamı 21 annemi 29 yaşımda kaybettim hiçbiri mürüvetmi görmedi, eşim 35 inden sonra hızla görme kaybı yaşadığı bir genetik hastalığını öğrendik şuan yüzde 90 görme engelli (bebeğin kordon kanını kök hücre tedavisi için de kullanmak istiyordum) yaptığımız hiçbir iş yolunda gitmedi hep bir geçim sıkıntısı borç vs .yani diyeceğim şu ki benim hayatım sınavlardan ibaret sanırım.şimdi diyeceksiniz ki çıkmadık candan ümit kesilmez doğur.bir sürü kişinin hikayesini okudum maalesef bebeklerin yüzde 25 ilk haftada vefat etmiş hayatları boyunca (en uzun yaşayan 5 yaş) devamlı ameliyat ilaç hastane hatta nakil beklemesi için geçecek.ben bu acıları yavruma yaşatamam anneliğin gereği ben hayallerimden onun kokusundan vazgeçerek ve varsa günahı üstlenerek son görevimi yerine getireceğim.maalesef en zoru da normal doğum ile maalesef doğum yaptıracaklarmış. Dr a sorduk bizle yaşımızla ilgili bir durum mu diye hayır tamamen piyango dedi.hem yaşım gereği hem de artık acı çekmek istemediğimden ben bu sevdadan vazgeçip meleğime kavuşacağım günü bekleyeceğim . sizden ricam A Afratafrac canım beni listeden silebilir misin? Allahım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.allah isteyen herkese tedavisiz sıkıntısız nasip etsin. Allah'a emanet olun
Bir şeyler yazabilmek o kadar zor ki ama inşallah bütün bunları az da olsa unutturacak çok daha güzel sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun beklentilerinizi isteklerinizi en güzel şekilde yaşamak nasip olur inşallahSevgili kızkardeşlerim size nasıl yazacağımı bilemedim.cuma günkü detaylı ultrasonumda meleğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu ve maalesef gebeliğin sonlandırılması gerektiği söylendi.beni çapaya kurula yönlendirdi.salı günü kurula gireceğim ve maalesef onlarında tavsiyesi sonlandırma ise ki büyük ihtimalle öyle olacak çünkü bu hastalık tanısı çok basit biz bile gördük ekranda sol tarafın bir odacığı yok.beni çok büyük bir acı ve dayanma bekliyor.zaten 1 kere denemek nasip olmuştu onda da maalesef 5.ayda aslında olmadığını öğrendik.hala karnımda hareketleri hissetmek ve salı gününü beklemek benim için çok zor.şuan dünyalara sığamıyorum.allah nasip etmedi kendiliğinden olacaksa olsun dedik hep çünkü ben neyi çok istesem olur ama sonu hayırlı olmazdı bu da öyle oldu. Hayat bana hep bir sınav babamı 21 annemi 29 yaşımda kaybettim hiçbiri mürüvetmi görmedi, eşim 35 inden sonra hızla görme kaybı yaşadığı bir genetik hastalığını öğrendik şuan yüzde 90 görme engelli (bebeğin kordon kanını kök hücre tedavisi için de kullanmak istiyordum) yaptığımız hiçbir iş yolunda gitmedi hep bir geçim sıkıntısı borç vs .yani diyeceğim şu ki benim hayatım sınavlardan ibaret sanırım.şimdi diyeceksiniz ki çıkmadık candan ümit kesilmez doğur.bir sürü kişinin hikayesini okudum maalesef bebeklerin yüzde 25 ilk haftada vefat etmiş hayatları boyunca (en uzun yaşayan 5 yaş) devamlı ameliyat ilaç hastane hatta nakil beklemesi için geçecek.ben bu acıları yavruma yaşatamam anneliğin gereği ben hayallerimden onun kokusundan vazgeçerek ve varsa günahı üstlenerek son görevimi yerine getireceğim.maalesef en zoru da normal doğum ile maalesef doğum yaptıracaklarmış. Dr a sorduk bizle yaşımızla ilgili bir durum mu diye hayır tamamen piyango dedi.hem yaşım gereği hem de artık acı çekmek istemediğimden ben bu sevdadan vazgeçip meleğime kavuşacağım günü bekleyeceğim . sizden ricam A Afratafrac canım beni listeden silebilir misin? Allahım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.allah isteyen herkese tedavisiz sıkıntısız nasip etsin. Allah'a emanet olun
Benim de bugün 23.haftam bitti ve 3 gündür aynı şekildeyim. Yürürken karnımın gerildiğini hissediyorum. Bence artık rahim büyümesi bu şekilde hissettiriyor bize. Hareketleri falan normal her zamanki çünkü bebişin.Kızlar belki yaşayanınız vardır nedenini söyleyebilir. Karnım 2 gündür inanılmaz sertleşiyo böyle bazen yırtılcak gibi oluyor mesela elimle bastırdığımda bebeğin yerini falan hissediyorum sertlikten belli bir bölgede. Yürürken dik yürüyünce yırtılcak zannediyorum gerginlikten. Ağrım sızım yok ama bunlar kasılma olabilir mi?
Bende bu dediğiniz 20. Haftadan beri oluyor. Hatta bir gün panikleyip doktora yazdım kasılma sanıp. Bende aynen bebeği hissediyorum. Doktorum çok normal olduğunu ve bebek hareketi olduğunu söyledi. Ancak şiddetli ağrı ya da adet sancısı gibi bir şey olursa o kasılma dedi onu da anlarsınız dedi. Git gide de sıklığı ve süresi artıyor.Öyle kısa süreli bir şey değil bütün gün mesela karnım gergin oluyo 23.haftaya girdim bugün. En belirgin yaşadığım şey karnımın derisinin gerilmesi diyebilirim
Evet bebişin hareketleri bende de normal çok şükür. Demek ki dediğiniz gibi baya bi büyümeye başladılar ondan geriliyo inşallah son aylar her gün böyle gergin olmaz orda da çok büyüceklerBenim de bugün 23.haftam bitti ve 3 gündür aynı şekildeyim. Yürürken karnımın gerildiğini hissediyorum. Bence artık rahim büyümesi bu şekilde hissettiriyor bize. Hareketleri falan normal her zamanki çünkü bebişin.
Kasılma nasıl bişey bilmediğimden panik oldum bende ama ağrı sızı yok çok şükür. Demek ki öyle olsa anlayabiliriz tamam canım çok saol rahatladım gerçekten.Bende bu dediğiniz 20. Haftadan beri oluyor. Hatta bir gün panikleyip doktora yazdım kasılma sanıp. Bende aynen bebeği hissediyorum. Doktorum çok normal olduğunu ve bebek hareketi olduğunu söyledi. Ancak şiddetli ağrı ya da adet sancısı gibi bir şey olursa o kasılma dedi onu da anlarsınız dedi. Git gide de sıklığı ve süresi artıyor.
Aynen, benim de öyle hiç ağrı eşlik etmedi. Ama olurda gazlı olursam ya da karın ağrım olursa falan o zaman bütün karnımda ağrı hissediyorum. Gaza bağlı sertlik daha çok oluyor. Demir hapı azıcık dokundu başta, birkaç gün daha sertti karnım. Normale döndü. Ben neredeyse 26. Haftadayım, artık zaten durmuyor gibi bir şey olduKasılma nasıl bişey bilmediğimden panik oldum bende ama ağrı sızı yok çok şükür. Demek ki öyle olsa anlayabiliriz tamam canım çok saol rahatladım gerçekten.Artık demek ki baya büyüdüler gerilcez böyle dışardan. Bi de kabız olduğum için gaz problemi de yaşıyorum belki o da yapmıştır
Benim ilk gebeliğim bende 16 da hissetmeye başladım. 1 haftadır artık hiç durmuyo bu çocuk hiç mi uyumuyo acaba diyorumAynen, benim de öyle hiç ağrı eşlik etmedi. Ama olurda gazlı olursam ya da karın ağrım olursa falan o zaman bütün karnımda ağrı hissediyorum. Gaza bağlı sertlik daha çok oluyor. Demir hapı azıcık dokundu başta, birkaç gün daha sertti karnım. Normale döndü. Ben neredeyse 26. Haftadayım, artık zaten durmuyor gibi bir şey olduToplanma çok sık oluyor, bir de içimde sanki kocaman bir balık var bir oraya bir buraya gidiyor, pıt pıt kocaman şeyler atıyor, arada hıçkırıyor ki o ayrı komik. Hıçkırınca hem pıt pıt oluyor hem de bir yere ritmik çarpıyor. Ben bedenime duyarlıyımdır, 16.da hissetmeye başladım. Bence onunla da çok ilgili.
Çok üzgünüm.. Dualarım sizinle..Sevgili kızkardeşlerim size nasıl yazacağımı bilemedim.cuma günkü detaylı ultrasonumda meleğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu ve maalesef gebeliğin sonlandırılması gerektiği söylendi.beni çapaya kurula yönlendirdi.salı günü kurula gireceğim ve maalesef onlarında tavsiyesi sonlandırma ise ki büyük ihtimalle öyle olacak çünkü bu hastalık tanısı çok basit biz bile gördük ekranda sol tarafın bir odacığı yok.beni çok büyük bir acı ve dayanma bekliyor.zaten 1 kere denemek nasip olmuştu onda da maalesef 5.ayda aslında olmadığını öğrendik.hala karnımda hareketleri hissetmek ve salı gününü beklemek benim için çok zor.şuan dünyalara sığamıyorum.allah nasip etmedi kendiliğinden olacaksa olsun dedik hep çünkü ben neyi çok istesem olur ama sonu hayırlı olmazdı bu da öyle oldu. Hayat bana hep bir sınav babamı 21 annemi 29 yaşımda kaybettim hiçbiri mürüvetmi görmedi, eşim 35 inden sonra hızla görme kaybı yaşadığı bir genetik hastalığını öğrendik şuan yüzde 90 görme engelli (bebeğin kordon kanını kök hücre tedavisi için de kullanmak istiyordum) yaptığımız hiçbir iş yolunda gitmedi hep bir geçim sıkıntısı borç vs .yani diyeceğim şu ki benim hayatım sınavlardan ibaret sanırım.şimdi diyeceksiniz ki çıkmadık candan ümit kesilmez doğur.bir sürü kişinin hikayesini okudum maalesef bebeklerin yüzde 25 ilk haftada vefat etmiş hayatları boyunca (en uzun yaşayan 5 yaş) devamlı ameliyat ilaç hastane hatta nakil beklemesi için geçecek.ben bu acıları yavruma yaşatamam anneliğin gereği ben hayallerimden onun kokusundan vazgeçerek ve varsa günahı üstlenerek son görevimi yerine getireceğim.maalesef en zoru da normal doğum ile maalesef doğum yaptıracaklarmış. Dr a sorduk bizle yaşımızla ilgili bir durum mu diye hayır tamamen piyango dedi.hem yaşım gereği hem de artık acı çekmek istemediğimden ben bu sevdadan vazgeçip meleğime kavuşacağım günü bekleyeceğim . sizden ricam A Afratafrac canım beni listeden silebilir misin? Allahım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.allah isteyen herkese tedavisiz sıkıntısız nasip etsin. Allah'a emanet olun
Ben solgar gentle iron kullanıyorum, vitamin diye geçiyor sigorta karşılamıyor ama en az yan etkisi olan buymuş. Benim 1 hafta oldu, geçti artık.Benim ilk gebeliğim bende 16 da hissetmeye başladım. 1 haftadır artık hiç durmuyo bu çocuk hiç mi uyumuyo acaba diyorumuyurken de hareket ediyo heralde çözemedim mesela artık karnımın iki uç noktasına aynı anda vurabiliyo hamileliğe dair özliceğim tek şey bu komik vuruşlar. demir hapı beni de çok zorluyo yiyeceklerle çözmeye çalışıyorum kabızlığı ama sürekli başarılı olamıyorum tabi. Bu sağlık ocağının verdiği demir hapını kullanıyorum değiştirsem daha bi rahatlar mıyım acaba
Geceleri benimki de kıpırdıyor ve uyandırıyorBenim ilk gebeliğim bende 16 da hissetmeye başladım. 1 haftadır artık hiç durmuyo bu çocuk hiç mi uyumuyo acaba diyorumuyurken de hareket ediyo heralde çözemedim mesela artık karnımın iki uç noktasına aynı anda vurabiliyo hamileliğe dair özliceğim tek şey bu komik vuruşlar. demir hapı beni de çok zorluyo yiyeceklerle çözmeye çalışıyorum kabızlığı ama sürekli başarılı olamıyorum tabi. Bu sağlık ocağının verdiği demir hapını kullanıyorum değiştirsem daha bi rahatlar mıyım acaba
Bende alıp onu deniyim doktora da sormama gerek yok bence aaa sürekli tuvalete hadi bi daha deniyim diye gitmekten sıkıldımBen solgar gentle iron kullanıyorum, vitamin diye geçiyor sigorta karşılamıyor ama en az yan etkisi olan buymuş. Benim 1 hafta oldu, geçti artık.
Bence artık kendileri uyurkende eli kolu durmuyo gündüz de hareketli çünkü ben ayaktaykenGeceleri benimki de kıpırdıyor ve uyandırıyorzaten genelde biz hareketliyken uyuyorlar diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?