2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı evde olunca geçiyor ister istemez ben de yaşadım eşimden kaptım ıhlamur içtim limonlu bide çok meyve yedim 3 günde atlattım. Doktor ateş önemli dedi dikkat et ateşine canım

Valla Benim karnım yedi sekiz aylık görem diyecek kocaman bebek halbükü avuç kadar

İnşallah canım belki de hepsi normal şeyler ama bilmediğimiz için işte hemen kaygılanıyoruz. Bence hepsi bebek büyüyo rahim büyüyo diye oluyo çünkü içerde her şeyimiz değişiyo devam ederse sorarız hekimlerimize artık. Sağlıcakla geçsin bu süreç inşallah

Benımde mide error yanma oluyor hep xaten kabızlıkta var kronik sorun oldu bunlar

Aminn İNŞALLAH canım sağlıcakla geçsin Aminn
Artan östrojen hormonuda yapıyor olabilirmiş canım gdiince magnezyumu tekrar sorucam bakalım ama bence İNŞALLAH bebek büyüyor diyedir arkadaşım

Ne yazacağımı bilemediğim okudukça gözlerim dolduğu bi yazıyı okudum Rabbim dayanma gücü versin inşallah Rabbim hayırlı zamanda güzel haberler almanı nasip etsin inşallah

Ah gülüm ne diyeceğimi bilemedim rabbimin bildiği vardır şimdi sana burda akıl vermek kimseye kalmamış başımıza gelmeden bilmediğimiz bi yol rabbim sabrını versin rabbim öyle günler yaşatsın ki sana bugünleri unutursun inşallah eşine rabbim en kısa zamanda sağlık versin şifa versin.

Bir şeyler yazabilmek o kadar zor ki ama inşallah bütün bunları az da olsa unutturacak çok daha güzel sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun beklentilerinizi isteklerinizi en güzel şekilde yaşamak nasip olur inşallah lütfen fazla üzülmemeye çalışın…

Benim de bugün 23.haftam bitti ve 3 gündür aynı şekildeyim. Yürürken karnımın gerildiğini hissediyorum. Bence artık rahim büyümesi bu şekilde hissettiriyor bize. Hareketleri falan normal her zamanki çünkü bebişin.

Öyle kısa süreli bir şey değil bütün gün mesela karnım gergin oluyo 23.haftaya girdim bugün. En belirgin yaşadığım şey karnımın derisinin gerilmesi diyebilirim
Bende bu dediğiniz 20. Haftadan beri oluyor. Hatta bir gün panikleyip doktora yazdım kasılma sanıp. Bende aynen bebeği hissediyorum. Doktorum çok normal olduğunu ve bebek hareketi olduğunu söyledi. Ancak şiddetli ağrı ya da adet sancısı gibi bir şey olursa o kasılma dedi onu da anlarsınız dedi. Git gide de sıklığı ve süresi artıyor.

Evet bebişin hareketleri bende de normal çok şükür. Demek ki dediğiniz gibi baya bi büyümeye başladılar ondan geriliyo inşallah son aylar her gün böyle gergin olmaz orda da çok büyücekler

Kasılma nasıl bişey bilmediğimden panik oldum bende ama ağrı sızı yok çok şükür. Demek ki öyle olsa anlayabiliriz tamam canım çok saol rahatladım gerçekten. Artık demek ki baya büyüdüler gerilcez böyle dışardan. Bi de kabız olduğum için gaz problemi de yaşıyorum belki o da yapmıştır

Aynen, benim de öyle hiç ağrı eşlik etmedi. Ama olurda gazlı olursam ya da karın ağrım olursa falan o zaman bütün karnımda ağrı hissediyorum. Gaza bağlı sertlik daha çok oluyor. Demir hapı azıcık dokundu başta, birkaç gün daha sertti karnım. Normale döndü. Ben neredeyse 26. Haftadayım, artık zaten durmuyor gibi bir şey oldu Toplanma çok sık oluyor, bir de içimde sanki kocaman bir balık var bir oraya bir buraya gidiyor, pıt pıt kocaman şeyler atıyor, arada hıçkırıyor ki o ayrı komik. Hıçkırınca hem pıt pıt oluyor hem de bir yere ritmik çarpıyor. Ben bedenime duyarlıyımdır, 16.da hissetmeye başladım. Bence onunla da çok ilgili.

Benim ilk gebeliğim bende 16 da hissetmeye başladım. 1 haftadır artık hiç durmuyo bu çocuk hiç mi uyumuyo acaba diyorum uyurken de hareket ediyo heralde çözemedim mesela artık karnımın iki uç noktasına aynı anda vurabiliyohamileliğe dair özliceğim tek şey bu komik vuruşlar. demir hapı beni de çok zorluyo yiyeceklerle çözmeye çalışıyorum kabızlığı ama sürekli başarılı olamıyorum tabi. Bu sağlık ocağının verdiği demir hapını kullanıyorum değiştirsem daha bi rahatlar mıyım acaba

Çok üzgünüm.. Dualarım sizinle..

Ben solgar gentle iron kullanıyorum, vitamin diye geçiyor sigorta karşılamıyor ama en az yan etkisi olan buymuş. Benim 1 hafta oldu, geçti artık.

Geceleri benimki de kıpırdıyor ve uyandırıyor zaten genelde biz hareketliyken uyuyorlar diye biliyorum.

Ben solgar gentle iron kullanıyorum, vitamin diye geçiyor sigorta karşılamıyor ama en az yan etkisi olan buymuş. Benim 1 hafta oldu, geçti artık.
Bende alıp onu deniyim doktora da sormama gerek yok bence aaa sürekli tuvalete hadi bi daha deniyim diye gitmekten sıkıldım inşallah iyi gelir teşekkür ederim canım

Geceleri benimki de kıpırdıyor ve uyandırıyor zaten genelde biz hareketliyken uyuyorlar diye biliyorum.
Bence artık kendileri uyurkende eli kolu durmuyo gündüz de hareketli çünkü ben ayaktayken ay hep böyle gitsin bir gram hareket azalsa strese giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…