2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Karusel Kuzum mesajı bulamadım. Nefes problemini ben de fena yaşadım. Doktor demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi. Cidden demiri kabızlıktan dolayı bıraktığım dönem fazlasıyla yaşamıştım bunu. Belki ondandır

Bence artık kendileri uyurkende eli kolu durmuyo gündüz de hareketli çünkü ben ayaktayken ay hep böyle gitsin bir gram hareket azalsa strese giriyoruz
Bence de ya, kesinlikle. Hareket etsinler. Bir de hala yukarıda rahim, o da rahatlatıyor beni. Hakereketi aşağı vursa damkendisi yukarda. Rica ederim ilaç içinde, rahatlatır birkaç güne. Bu başta birkaç gün ishal gibi yapıyor, hem iki sorunu da çözer

yapsın ishal yapsın içerinin bi temizlenmesi gerekiyo zaten

Hadi ya bende de kesin vardır çünkü hiç et yemiyorum ve demir ilacını da çok az kullandım

Ay Allahım yardımıcısı olsun daha üç ay nerdeyse var

Benden dört hafta önde niye erken oldu ki varmıymış bi sıkıntı
Daha almamışlar saat 4 gibi alacaklar ama genel olarak sıkıntılı bir gebelik yaşıyordu tansiyonu vardı gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebeği gelişmiyordu anne karnında kan akışında sıkıntı vardı vs vs

Bebek gelişmiyor en son 700 gram filandı inşallah 1 kiloyu görmüştür yanlış ölçüm filan olmuştur da.

Ay rabbim yar ve yardımıcısı olsun rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı. Nasip etsin bu çektiği sıkıntıları rabbim bebeğini kucağıma aldığı gün bitirsin rabbim aminnnn evladını annesine annesini evladına bağışlasın aminnnnnn

ALLAH tan acill ŞİFAlar diliyorum İNŞALLAH sağlıkla evladına avlatlarına kavuşsun sağlıcakla toparlasınlar

İnşallah anne de bebekle sağlıkla bu süreci atlatırlar. Önce bebek küvözde sağlimen kalır, sonra anneciğinin kucağına gelir. Zor ve maşekatli bir süreç oldu, bende gördüm mart grubundaki mesajlardan. Dışarıda güzelce büyür. Zaten ciğer geliştirici yapılmıştı, 28. Hafta çok da kötü değil süre olarak. 30’dan sonra rahat da bu birazcık ufak olacak, prematürler savaşçı olur derler, umarım öyle bir bebek olur Allah kolaylık versin

Ben solgar gentle iron kullanıyorum, vitamin diye geçiyor sigorta karşılamıyor ama en az yan etkisi olan buymuş. Benim 1 hafta oldu, geçti artık.
Canım bunun fotoğrafını varsa atar mısın? Ty’den baktım da aynısı mı emin olayım, bir de bazı satıcılar hamileler kullanamaz demiş bilmediklerinden mi yazıyorlar acaba? Sana doktorun mu yazdı?

Rabbim yardımcıları olsun sağlıklı sıhhatli çıksın ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…