- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Bence de ya, kesinlikle. Hareket etsinler. Bir de hala yukarıda rahim, o da rahatlatıyor beni. Hakereketi aşağı vursa damkendisi yukarda. Rica ederim ilaç içinde, rahatlatır birkaç güne. Bu başta birkaç gün ishal gibi yapıyor, hem iki sorunu da çözerBence artık kendileri uyurkende eli kolu durmuyo gündüz de hareketli çünkü ben ayaktaykenay hep böyle gitsin bir gram hareket azalsa strese giriyoruz
yapsın ishal yapsın içerinin bi temizlenmesi gerekiyo zatenBence de ya, kesinlikle. Hareket etsinler. Bir de hala yukarıda rahim, o da rahatlatıyor beni. Hakereketi aşağı vursa damkendisi yukarda. Rica ederim ilaç içinde, rahatlatır birkaç güne. Bu başta birkaç gün ishal gibi yapıyor, hem iki sorunu da çözer
Hadi ya bende de kesin vardır çünkü hiç et yemiyorum ve demir ilacını da çok az kullandımKarusel Kuzum mesajı bulamadım. Nefes problemini ben de fena yaşadım. Doktor demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi. Cidden demiri kabızlıktan dolayı bıraktığım dönem fazlasıyla yaşamıştım bunu. Belki ondandır
Ay Allahım yardımıcısı olsun daha üç ay nerdeyse varKızlar selam Mart grubumuzda bir annemizi doğuma alacaklarmış bugün saat 3 4 gibi onun ve yavrusu için dualarınızda yer verir misiniz ya şafi çekelim hepimizAllah'ım sağsalim kavuştursun toparlamasına yardımcı olsun
Evet canım 28 haftalık dahaAy Allahım yardımıcısı olsun daha üç ay nerdeyse var
Benden dört hafta önde niye erken oldu ki varmıymış bi sıkıntıEvet canım 28 haftalık daha
Daha almamışlar saat 4 gibi alacaklar ama genel olarak sıkıntılı bir gebelik yaşıyordu tansiyonu vardı gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebeği gelişmiyordu anne karnında kan akışında sıkıntı vardı vs vsBenden dört hafta önde niye erken oldu ki varmıymış bi sıkıntı
Bebek gelişmiyor en son 700 gram filandı inşallah 1 kiloyu görmüştür yanlış ölçüm filan olmuştur da.Daha almamışlar saat 4 gibi alacaklar ama genel olarak sıkıntılı bir gebelik yaşıyordu tansiyonu vardı gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebeği gelişmiyordu anne karnında kan akışında sıkıntı vardı vs vs
Ay rabbim yar ve yardımıcısı olsun rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı. Nasip etsin bu çektiği sıkıntıları rabbim bebeğini kucağıma aldığı gün bitirsin rabbim aminnnn evladını annesine annesini evladına bağışlasın aminnnnnnDaha almamışlar saat 4 gibi alacaklar ama genel olarak sıkıntılı bir gebelik yaşıyordu tansiyonu vardı gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebeği gelişmiyordu anne karnında kan akışında sıkıntı vardı vs vs
Evet haftada 50 gr zor alıyordu inşallah bizde güzel haberlerini bekliyoruzBebek gelişmiyor en son 700 gram filandı inşallah 1 kiloyu görmüştür yanlış ölçüm filan olmuştur da.
İnşallah tez vakitte kavuşurlar sağlıkla. Prematüre annesi olmak çok zor yani o bekleyiş. Rabbim yardımcıları olsunEvet haftada 50 gr zor alıyordu inşallah bizde güzel haberlerini bekliyoruz
ALLAH tan acill ŞİFAlar diliyorum İNŞALLAH sağlıkla evladına avlatlarına kavuşsun sağlıcakla toparlasınlarKızlar selam Mart grubumuzda bir annemizi doğuma alacaklarmış bugün saat 3 4 gibi onun ve yavrusu için dualarınızda yer verir misiniz ya şafi çekelim hepimizAllah'ım sağsalim kavuştursun toparlamasına yardımcı olsun
İnşallah anne de bebekle sağlıkla bu süreci atlatırlar. Önce bebek küvözde sağlimen kalır, sonra anneciğinin kucağına gelir. Zor ve maşekatli bir süreç oldu, bende gördüm mart grubundaki mesajlardan. Dışarıda güzelce büyür. Zaten ciğer geliştirici yapılmıştı, 28. Hafta çok da kötü değil süre olarak. 30’dan sonra rahat da bu birazcık ufak olacak, prematürler savaşçı olur derler, umarım öyle bir bebek olurKızlar selam Mart grubumuzda bir annemizi doğuma alacaklarmış bugün saat 3 4 gibi onun ve yavrusu için dualarınızda yer verir misiniz ya şafi çekelim hepimizAllah'ım sağsalim kavuştursun toparlamasına yardımcı olsun
Canım bunun fotoğrafını varsa atar mısın? Ty’den baktım da aynısı mı emin olayım, bir de bazı satıcılar hamileler kullanamaz demiş bilmediklerinden mi yazıyorlar acaba? Sana doktorun mu yazdı?Ben solgar gentle iron kullanıyorum, vitamin diye geçiyor sigorta karşılamıyor ama en az yan etkisi olan buymuş. Benim 1 hafta oldu, geçti artık.
Rabbim yardımcıları olsun sağlıklı sıhhatli çıksın ikisideKızlar selam Mart grubumuzda bir annemizi doğuma alacaklarmış bugün saat 3 4 gibi onun ve yavrusu için dualarınızda yer verir misiniz ya şafi çekelim hepimizAllah'ım sağsalim kavuştursun toparlamasına yardımcı olsun
Hayırlı haberleri gelir inşallah Allah yardımcıları olsun inşallahKızlar, Mart annelerinden T tweeetyyy 28 haftalıkken acilen doğuma alınmış ve şu anda doğumda sanırım. Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim. Kendi de bebeği de iyi olsunlar inşallah
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 denizz98 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna Cookiee Z zeytin81 nesilsah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?