2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

soluma yatmaktan tüm ağrılarım solda
Masallah
Belim ayagım kopuyor ya magnezyum sınırda zaten yetmıyor galıba bu hap çıldırcam dyaanamıyorum yarın doktor ne dıcek acep

Bizde de aynı durum oğlum bu sefer influenza A pozitif domuz gribi eşimde oğlumda hastanede serum yediler. Hastaneler full zaten. Maskeyle hastane hastane gezdik. Oğlum asla kucağımdan inmedi günlerce çok şükür henüz bir şeyim yok kırılır gibi olup hemen toparlıyorum umarımda geçmemiştir bana. Virüs virüs üstüne geçen haftada rsv pozitifti. Hamile olduğumu unutuyorum bazen arada hareketlerini hissetmesem bırakçam kendimi bende

Canım bunun fotoğrafını varsa atar mısın? Ty’den baktım da aynısı mı emin olayım, bir de bazı satıcılar hamileler kullanamaz demiş bilmediklerinden mi yazıyorlar acaba? Sana doktorun mu yazdı?
SideFer Kapsül önerdi doktor kabızlık yapmadığını söyledi. Ferrum bitince ona geçeyim diyorum. Yorumlara bak istersen arayıştaysan

SideFer Kapsül önerdi doktor kabızlık yapmadığını söyledi. Ferrum bitince ona geçeyim diyorum. Yorumlara bak istersen arayıştaysan
Bu markayı bi ara oğlumda kullanmıştım bakayım, doktoruma yazdım yine devletin ödediklerinden biri işte bana yazdığı onu yazmış mesajda. Ben de diyorum acaba bunlar yükseltiyor mudur ya demiri, bunda da kalite farkı oluyor mudur?

soluma yatmaktan tüm ağrılarım solda
Masallah
Belim ayagım kopuyor ya magnezyum sınırda zaten yetmıyor galıba bu hap çıldırcam dyaanamıyorum yarın doktor ne dıcek acep
Ağrın olduğu günler x2 magnezyum alabilirsin demişti doktor kuzum. Ama ben onun yerine osteocare kullanabilir miyim diye soracağım hem magnezyum hem kalsiyum var. Hatta sorarsan belki direkt onu tavsiye eder
Bilmiyorum ki bunun yorumları baya güzel trendyolda

Sağ ol bebişim favladım bunu da

Bebeğe giden kan akışında yavaşlama vardı en son. Bebiş gelişemiyordu. Annenin de tansiyonu hep yükseliyordu. Gebelik zehirlenmesi durumu söz konusuydu.
Ah kurban oldugum Yaradan sen ikisinide koru. Bana da dikkatli olmam soylenior hep boyle birsey olabilir diye .. Rabbim.bizi de evlatlarimizi da korusun duam kuzularimizla

Ah kurban oldugum Yaradan sen ikisinide koru. Bana da dikkatli olmam soylenior hep boyle birsey olabilir diye .. Rabbim.bizi de evlatlarimizi da korusun duam kuzularimizla
Peki böyle bir şey nasil bilinebiliyor? Diyelim ki normal kontrol zamanimiz değil, nerden bilebiliriz ve belirtileri neler? Neye dikkat edicez ki?

Güzel haberlerini alırız insallah bizi de uzun zaman merakta birakmaz
İnşallah canım Valla bilemiyorum. Son zamanlarda iyi değildi iyice yoktu zaten forumda. Şu anda da kim bilir ne haldedir. Eğer çok yakını yoksa forumda onu tanıyan bir süre haber alamayabiliriz bilemiyorum.

Peki böyle bir şey nasil bilinebiliyor? Diyelim ki normal kontrol zamanimiz değil, nerden bilebiliriz ve belirtileri neler? Neye dikkat edicez ki?
Bu zaten birden olan bir şey değil. Haftalardır yaşıyordu bu durumu canım. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız en iyisi günlük tansiyon takibi yapmak olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…