Sen yine de git tabi. Aile hekimim öksürük şurubu antibiyotik falan yazdı aldım bende ne olur ne olmaz diye. Eve gelip içeriğine bakınca kullanmaktan vazgeçtim Dediğim gibi doğal yollarla geçirmeye çalıştım biraz uzun sürdü ama geçti elhamdülillah. Sana da tez şifalar dilerimKıyamam çok geçmiş olsun. YArın böyle devam edersem doktora gideyim diyordum o zaman gitmeme gerek yok sanırım. Parol ile devam. Ateşim yine çıkmaya başladı. Aynen sıtma geliyo ateş çıkınca. Neyse dinlene dinlene geçecek inşallah.
Aile hekimimin verdiği hiç bir ilacı kullanmam. Resmen ben ondan daha bilgiliyim. Bir kbb'a falan giderim iyice kötüleşir gibi olursam. Mecbur vardır kullanılacak bir şeyler öyle bir durumda sanırım. Dediğin gibi ben de şimdilik dinlenerek parol alarak ve bitki çayı falan içerek geçirmeye çalışıyorum.Sen yine de git tabi. Aile hekimim öksürük şurubu antibiyotik falan yazdı aldım bende ne olur ne olmaz diye. Eve gelip içeriğine bakınca kullanmaktan vazgeçtim Dediğim gibi doğal yollarla geçirmeye çalıştım biraz uzun sürdü ama geçti elhamdülillah. Sana da tez şifalar dilerim
Normal bence ben baya aşağıda da üstlerde de hissettim doktora gitmiştim geçenlerde ayakları aşağıda hareketleri aşağıdan hissedebilirsin dedi hatta ağrıya sebep de olabilir normal dediMerhaba yarın 25 haftalık oluyoruz ama bebişin hareketlerini hala aşağıda hissediyorum göbek deliğimin altında hatta şuan da tekmeledi göbekle kukuşun birleştiği noktada hissettim hep bugün diğer haftalar sağ sol dönüyordu aşağıda hissetmem normal mi
Ben de güvenmiyorum artık.evime yakın diye gittim. Zararı olmaz dimi diye sorduğumda sonuçta 3 hafta kullanmicaksin üç dört gün kullanmaktan bişey olmaz dedi.ıcerigini okuduğumda gebeler üzerinde yeterince çalışma yapılmamış yazıyordu. Nasil bu kadar emin oluyor anlamadim. Dün de kızımın tahlil sonuçlarını göstermeye gitti eşim ben anlamam bu sonuçlardan kendi doktoruna gösterin demiş.Aile hekimimin verdiği hiç bir ilacı kullanmam. Resmen ben ondan daha bilgiliyim. Bir kbb'a falan giderim iyice kötüleşir gibi olursam. Mecbur vardır kullanılacak bir şeyler öyle bir durumda sanırım. Dediğin gibi ben de şimdilik dinlenerek parol alarak ve bitki çayı falan içerek geçirmeye çalışıyorum.
Bende yarın kontrolüm var sorayım betten de baktım ayakları aşağıda olduğu için yazıyordu rahatladımNormal bence ben baya aşağıda da üstlerde de hissettim doktora gitmiştim geçenlerde ayakları aşağıda hareketleri aşağıdan hissedebilirsin dedi hatta ağrıya sebep de olabilir normal dedi
Benimkide hep asagida. Göbek deliğinin üstünde hiç hissetmedim şimdiye kadar.normal mi bilmiyorum. Ama geçen hafta detaylı vardı bişey olsaydı söylerdi doktor diye düşünüyorumMerhaba yarın 25 haftalık oluyoruz ama bebişin hareketlerini hala aşağıda hissediyorum göbek deliğimin altında hatta şuan da tekmeledi göbekle kukuşun birleştiği noktada hissettim hep bugün diğer haftalar sağ sol dönüyordu aşağıda hissetmem normal mi
unutmazsam sorarım inşallahBenimde hep asagida hareketlerim. Normal demisti doktorum. Benim randevuma daha var sen sorunca bize de soylersinnn P Papatyaguluu
Geçen jafta göbek deliğime yakındı bu sefer aşağıada olunca değişik hissettimBenimkide hep asagida. Göbek deliğinin üstünde hiç hissetmedim şimdiye kadar.normal mi bilmiyorum. Ama geçen hafta detaylı vardı bişey olsaydı söylerdi doktor diye düşünüyorum
Sizede çoook geçmiş olsun yine sizde çok dikkat edin gerçekten çok zor. Benim oğlumda 5 gün inatçı ateş anca serumla indi sonra ilaçlar etki etmeye başladı. halsizlikten kucağımdan inmedi, hareket edecek mecali yoktu sadece uyudu inanılmaz iştah kesiyor birde bu virüs. kreşe gönderiyordum ancak ikinci döneme kadar göndermeyeceğim. Doktorumuz havalar bir sıcak bir soğuk bir gün kısa kol bir gün kalın mont bu sebeplerden yaz bahar virüsleride kış virüsleride aynı anda ortadalar. Bu sebeple herkes hasta oluyormuş dedi. Umarım kar yağar bir şekilde mevsim normaline döneriz. Tatil olunca okullar fln biraz toparlanır diye tahmin ediyorum. İhtiyacı olan herkese acil şifalar diliyorum. Zor bir süreç.Çok geçmiş olsun biz de yeni geçirdik influenza. Çocuklarda bir hafta ateş yaptı başlarini kaldıramadılar. Ben ilaç da kullanamadim 15 günde anca kendime geldim. Çok fenaydı . Dışarı çıkmaya korkuyorum her yer virüs. Rabbim korusun.siz de dikkat edin. Bu arada isminiz tanıdık geldi temmuz annelerinde varmiydiniz
Çok geçmiş olsun bende çok ağır geçirdim 23. Haftamda ılık süt, pekmez karabiber çok iyi geliyor. Birde benim doktorum o sıra takviye olarak you plus c kullanabileceğimi çok iyi geleceğini söyledi içinde çinko ve propolisde var çok iyi gelmişti doktoruna bir sorabilirsin kullanıp kullanamayacağınıAile hekimimin verdiği hiç bir ilacı kullanmam. Resmen ben ondan daha bilgiliyim. Bir kbb'a falan giderim iyice kötüleşir gibi olursam. Mecbur vardır kullanılacak bir şeyler öyle bir durumda sanırım. Dediğin gibi ben de şimdilik dinlenerek parol alarak ve bitki çayı falan içerek geçirmeye çalışıyorum.
Aynen zor bi hastalık. Onları öyle gördükçe çok üzüldüm beraber oyun oynamalarını özledim. Neyse ki geçti gitti . Evet kar yağarsa mikroplar kırılır belki. O zaman doğru hatırlıyorum benim de 2 buçuk yaşında bebem. 28 haziran doğumluSizede çoook geçmiş olsun yine sizde çok dikkat edin gerçekten çok zor. Benim oğlumda 5 gün inatçı ateş anca serumla indi sonra ilaçlar etki etmeye başladı. halsizlikten kucağımdan inmedi, hareket edecek mecali yoktu sadece uyudu inanılmaz iştah kesiyor birde bu virüs. kreşe gönderiyordum ancak ikinci döneme kadar göndermeyeceğim. Doktorumuz havalar bir sıcak bir soğuk bir gün kısa kol bir gün kalın mont bu sebeplerden yaz bahar virüsleride kış virüsleride aynı anda ortadalar. Bu sebeple herkes hasta oluyormuş dedi. Umarım kar yağar bir şekilde mevsim normaline döneriz. Tatil olunca okullar fln biraz toparlanır diye tahmin ediyorum. İhtiyacı olan herkese acil şifalar diliyorum. Zor bir süreç.
Haziran 2021 annesiyim bu arada
Aklımdaki soru yarın unutmazsam doktoruma soracağım bazen bildiğin en aşağıda hissediyorum vuruyor ama nerden vurduğunu bulamıyorum o kadar aşagıdan hissediyorum ki o vurdukça çişim geliyorMerhaba yarın 25 haftalık oluyoruz ama bebişin hareketlerini hala aşağıda hissediyorum göbek deliğimin altında hatta şuan da tekmeledi göbekle kukuşun birleştiği noktada hissettim hep bugün diğer haftalar sağ sol dönüyordu aşağıda hissetmem normal mi
Bol bol dua edin kızlar arkadaşımıza . Hala haber alamadıkKızlar Martt grubundaki Cansu annee içime işledi resmen herşeyi takıyordum korkuyorum bende tansiyondan şimdi ALLAH herkesi zamanında sağlıkla bebişleri kucaklamayı Cansu Anneyede sağlıkla evladına kavuşup ilerlemesini Nasip etsin
İNŞALLAH sağ sağlim haberini alırsınız canım etkilendik kolay değil sağlıcakla gelsin annesi ve bebişiBol bol dua edin kızlar arkadaşımıza . Hala haber alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?