2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Korbell çöp kovasına 699 TL verdim hadi hep beraber o çöp bidonunun ne kadar gerekli olduğunu konuşalım biraz??
Hamileyken gereksiz bence ya deyip aldığım ama demirbaşım olan bez bırakana kadar kullandığım en işlevli, iyi ki almışım dediğim şeylerden biri olmuştu. Pişman olmayacaksın

Hamileyken gereksiz bence ya deyip aldığım ama demirbaşım olan bez bırakana kadar kullandığım en işlevli, iyi ki almışım dediğim şeylerden biri olmuştu. Pişman olmayacaksın
Pambık gibi oldum şuan nasıl içim rahatladı teşekkürler

Siz nasılsınız benim de doğum pozitif çıktı bende hastayım benim de pozitif
Canım çok şükür eşim ve oğlum iyileşti. Enfluvir diye bir ilaç kullandılar. Banada geçmedi sanırım çünkü bu süreçte ateş ya da başka bir belirti hiç yaşamadım, süreçten dolayı yorgunluk dışında. Vitaminlerinizi takviyelerinizi atlamayın hiç bu süreçte ekstra önemli. Çok geçmiş olsun

Ya hiç sorma o kaynana modu bende direk yüklendi ilk oğlum olacağını öğrendiğimde arabada eşime acaba gelinim şuan doğmuş mudur diye sormak oldu
Geçen kızı olacak arkadaşa “Ben horozumu salarım çayıra tavuğu olan düşünsün” dedim. Kim daha şirret kaynana tartışmayalım istersen.
+Nerden duydum asla hatırlamıyorum

O kadar sey aldım hicbisi almamışım ya ben bu hastane bavulunu yapam da bitsin su 2 hafta
Panik oldum ya hazır dursun köşe de bavulcuk

O kadar sey aldım hicbisi almamışım ya ben bu hastane bavulunu yapam da bitsin su 2 hafta
Panik oldum ya hazır dursun köşe de bavulcuk
Söktün mü kıyafetlerin etiketlerini falan. Benim aldığım gibi duruyor hepsi poşetlerinde

Söktün mü kıyafetlerin etiketlerini falan. Benim aldığım gibi duruyor hepsi poşetlerinde
Vallahi söktüm öncesinde detarjan aldım aa ne kolay dedım sonra liseteye bakım dedım herkes bi liste yapıyor ya ınternette e bende anca kıyafet battanıye var diger hicbisi yok
Geri kaldırdım tamamlayınca 2 hafta icinde yapcam ınsallah mesela hurc seti aldım süt sagma mak aldım bakım kremleri puset örtüsü hicbisi yok valla

Geçen kızı olacak arkadaşa “Ben horozumu salarım çayıra tavuğu olan düşünsün” dedim. Kim daha şirret kaynana tartışmayalım istersen.
+Nerden duydum asla hatırlamıyorum
Ayyy grubun en şirret kaynanası seçtim seni kız sen ne fena çıktın böyle

Ohhh çok iyi yapmışın. Krem, şampuan falan ben de almadım akar kokar diye

Ahahahahaha bende 6 aydır ilk kez dışarda çekildim ama her ay aynada çekiyorum
Valla bu aya kadar hep zordu hamileliğim bide hep fit olan biriyim kendimi böyle komik görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…