2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bundan üç tane alsak fazla mı olur? Bende olanlar hep ince
3’lü paket iki katlı inceymiş bi ondan bi de 4 katlı aldım ben şimdilik, eğer güzelse cidden bi 4 katlı daha alabilirim

Eklentiler

• IMG_4881.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4882.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 78
Böyle durumlarda yanında küçük şekerler al at ağzına evet yüksek şekerden tehlikeli değil ancak bir sorun hissettiğin an at ağzına. Dışarıda denk gelirse göz kararmaları yapıyor çünkü Allah korusun benim bi 50 değerlerine düşmüştü yer ayağımdan kayıverdi o an hemen ağzıma bi küp şeker attım. Yükseldi. Oda çok yükselmiyordu yani. O nedenle bu tipinde handikapları var. Dikkat etmen tabiki lazım. Böyle başlayan dikkat etmeyip insülin kullanan da var herşeyin başı beslenme :) çok düşürme şekerini inşaAllah

3’lü paket iki katlı inceymiş bi ondan bi de 4 katlı aldım ben şimdilik, eğer güzelse cidden bi 4 katlı daha alabilirim
Ha 3’lü paket de mi var, ben 4 katlı olanlardan 3 tane alsam fazla mı olur diye sormaya çalışmıştım onu iyi ki görmemişim daha da fazla almaya çalışırdım kız Karusel bu 4 katlı olanlar da her mevsim kullanılır mı yaz cehennemi hariç, ona göre vericem siparişi ve müslin alışverişine bir sünger çekicem

Ay ben bu müslinleri trendyolda çok görüyordum beyeniyordum
bu satıcı baya uyguna koymuş defoları nasıl acaba çok mu sana gelince yorumunu bekliyorum kuzum

Bebişim bende bu çantayı beğendim baya ama cesaret edemedim almaya sen n11den mi sipariş verdin kuzum

Ben de şundan aldım begenırsem size de yazarım daha gelmedı

Eklentiler

• IMG_1665.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1664.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 62
Bebişim bende bu çantayı beğendim baya ama cesaret edemedim almaya sen n11den mi sipariş verdin kuzum
Hepsiburada dan verdim canım yarın falan elime geçecek istersen bi alayım çekip göndereyim sana en azından görmüş olursun bi neye benziyor. Kalitesini de yazarım hem. Benimde yorum yoktu bi cesaret aldım gözümü karartıp. Bakalım bi gelsin de bunların arkasından bez değiştirme alanı, aparatı çıkanlar da var n11 deki nasıl bilmiyorum ama ben onlardan almadım. Ama kullanırım diyenler için oda seçenek atayım sana

Eklentiler

• IMG_4820.webp
    30 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4822.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 58
3’lü pakettekiler ince ama 2 katlı. Elime geçtiğinde beğenirsem 4 katlı olandan bi tane daha alırım demek istedim ben de

Yatar pozisyonda nefesim yetmiyor akşamları ya bu ne
Ya ben o sorunu göğüs arası yastık alarak çözdüm. Almadan önce de arasına küçük havlu sıkıştırdım. Yani benim en azından memikler sıkıştırıyordu göğüs kafesimi, nefes alamıyordum. Yan yatarken mi oluyor belki sen de rahatlarsın

Çanta da bunu aldım daha gelmedı:)

Eklentiler

• IMG_1671.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1670.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1669.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1668.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1667.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1666.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 70
Tam yerleşiyorum ki cok zor oluyor tuvalet geliyor sil baştan
Ben suyumun 2 litresini Saat 4 e kadar içiyorum bir litreyi de 9 a kadar bitiriyorum gece çok su içmediğim için kalkmıyorum tuvalete oğluşum da akıllı bu aralar vurmuyor mesaneme

Ay ben bu müslinleri trendyolda çok görüyordum beyeniyordum
bu satıcı baya uyguna koymuş defoları nasıl acaba çok mu sana gelince yorumunu bekliyorum kuzum
Orjinal satıcıymış trendyoldakiyle aynı satıcı dolapta ufak defolu olanları satıyorlarmış daha beğenmeyen çıkmamış umarım o kişi ben olmam gelsin paylaşırım mutlaka

Ay fotosunu çekersen çok iyi olur gerçekten.
Ben cesaret edemedim bi tane bile olumlu yorum olsa belki cesaret ederdim
Ya birde o bez değiştirme aparatı ne onu da anlayamadım aslında kullanmam ki öyle birşey kim uğraşcak onla takıp çıkartılan birşey di miii

Kullanılır ya oğlanı yatırırken öğlen falan şipşak örtüyorum hemen tabii penye var bende bu kalınlıkta 4 katlı hiç yok ben de alacam bu sefer, ince olanlardan almıştım hep onları sürekli kullandım. 4 katlı 2 tane yeter bence inceler daha iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…