2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hastanede bebişi sarmak için güzel şık battaniye önerisi olan var mı ben 10’lu içinde battaniye olan setlerden almıcam şöyle her takıma uyacak bişi lazım orda da mı müsline sarcaz bu bebeleri
Hangi şehirdesin canım ben Antalya da olduğum için civilden organik bir şey aldım çok böyle bebeği sarıp sarmalamak istemiyorum tabi şehir önemli

Eklentiler

• IMG_4781.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 78
Hastanede bebişi sarmak için güzel şık battaniye önerisi olan var mı ben 10’lu içinde battaniye olan setlerden almıcam şöyle her takıma uyacak bişi lazım orda da mı müsline sarcaz bu bebeleri
Birde böyle ciciş kundak seçenekleri var biraz daha soğuk olan yerler için

Eklentiler

• IMG_4884.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 76
Ben de her uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. Bişey olmaz dimi (6 haftalık ultrason fotosuyla cinsiyet sorar gibi hissettim )
Ben sırt üstü daha rahat hissediyorum kendimi tam sırt üstü değilde sırtımı yastıkla destekliyorum göbeğim hafif sola yada sağa yatık oluyor ne tarafa yatiyorsam artık göbeğimi de destekliyorum sende dene bence

Hangi şehirdesin canım ben Antalya da olduğum için civilden organik bir şey aldım çok böyle bebeği sarıp sarmalamak istemiyorum tabi şehir önemli
Gaziantep canım. Diğer attığın çok tatlıymış ama o kadar kalın bir şeye gerek olmaz bence mayısın ortası çünkü benim doğum inşallah. Civile bakayım

Heh iyi bari öyle yapayım teşekkürler

Bak bende heyecanladım şimdi bende koocaaamann bi kızım ahahaha kullanışlı olur inşallah senin için

Gaziantep canım. Diğer attığın çok tatlıymış ama o kadar kalın bir şeye gerek olmaz bence mayısın ortası çünkü benim doğum inşallah. Civile bakayım
Ay antep mi ben antepte olsam sanırım 200 kilo olurdum salçamı bile özel ordan getirtiyorum oyhhhh antep deyince bile acıkmam peki yemeklerini çok iyi bilirim üniversitedeki arkadaşlarım full antepliydi numnumnım battaniyeden geldiğim nokta yahu en iyisi uyuyiim ben o battaniyenin renkleri falanda var tek katlı o aldığım çift katlıları da var elime ulaştı güzel organik belli. Tavsiye ederim

Bu da müslin bakalım bu müslin sevdası işe yarıcak mı boşa mı gitcek
Valla benim yegenler var 3 tane birisi 4 digerleri 2 ye gircek hala hepsi muslin kullaniyoruz diyolar ben anlamadim

Açlık seviyem ektedir

Bebişim 25+0 dan itibaren 26. haftada oluyorsun artık.

Memleketim diye demiyorum bu saatten sonra başka yere gitsem aç kalırım yani çok haklısın burdan istediğin bi şey olursa yapıp/alıp gönderebilirim hiç çekinme özelden yaz bana
Battaniyeye gelecek olursak civilin sitesinden aldın değil mi ordan bakayım mağazada görememiştim çünkü böyle bişi

Valla her zaman çantamda bi çerez çikolata yani kesin bişi oluyor dün de hastanedeydim birden miğdem bulanmaya başladı anladım bişiler oluyor hemen kuş üzümü çantama koymustum yedim bi baktım resmen kendime geldim yarın artık doktor ne der bilmiyorum hayırlısı

Nasıl konuşuyordunuz kız ediyik gidiyik alıyık salçamı zaten 3 yıldır orda köyden bir teyzeden alıyorum maşaAllah macun gibi severiz her türlü sağol canım benim düşünüp söylemen teklif etmen bile yeter evet sitesinden aldım organik serisi var yumuşacık ürünleri tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…