Hastanede bebişi sarmak için güzel şık battaniye önerisi olan var mı ben 10’lu içinde battaniye olan setlerden almıcam şöyle her takıma uyacak bişi lazım orda da mı müsline sarcaz bu bebeleri
Hastanede bebişi sarmak için güzel şık battaniye önerisi olan var mı ben 10’lu içinde battaniye olan setlerden almıcam şöyle her takıma uyacak bişi lazım orda da mı müsline sarcaz bu bebeleri
Ben sırt üstü daha rahat hissediyorum kendimi tam sırt üstü değilde sırtımı yastıkla destekliyorum göbeğim hafif sola yada sağa yatık oluyor ne tarafa yatiyorsam artık göbeğimi de destekliyorum sende dene bence
Ben sırt üstü daha rahat hissediyorum kendimi tam sırt üstü değilde sırtımı yastıkla destekliyorum göbeğim hafif sola yada sağa yatık oluyor ne tarafa yatiyorsam artık göbeğimi de destekliyorum sende dene bence
Ayyy inşaAllah bi gümrükten geçemedi 2 gündür zaten kargo hareketlerinde merakla bekliyorum bende baya ümitliyim iç haznesi baya kullanışlı çünkü heryeri kirli yeri temiz yeri vs su geçirmeyen kumaşmış biberon yeri var büyük bişi gibi bende kocaman bir kızım zaten büyük olsun çanta istedim çünkü e bebekte bi çanta beğenmiştim alacaktım kadın bana ilk aylarda bu yeter ama sonra yetmez deyince bırakmıştım onsan gözüm korktu sanırım az. Bu hafta muhakkak gelir çekeceğim inşaAllah ayyyy hiyicinlindim şimdi
Ay antep mi ben antepte olsam sanırım 200 kilo olurdum salçamı bile özel ordan getirtiyorum oyhhhh antep deyince bile acıkmam peki yemeklerini çok iyi bilirim üniversitedeki arkadaşlarım full antepliydi numnumnım battaniyeden geldiğim nokta yahu en iyisi uyuyiim ben o battaniyenin renkleri falanda var tek katlı o aldığım çift katlıları da var elime ulaştı güzel organik belli. Tavsiye ederim
Ay antep mi ben antepte olsam sanırım 200 kilo olurdum salçamı bile özel ordan getirtiyorum oyhhhh antep deyince bile acıkmam peki yemeklerini çok iyi bilirim üniversitedeki arkadaşlarım full antepliydi numnumnım battaniyeden geldiğim nokta yahu en iyisi uyuyiim ben o battaniyenin renkleri falanda var tek katlı o aldığım çift katlıları da var elime ulaştı güzel organik belli. Tavsiye ederim
23. haftadan sonra bi mutasyon geçirdim bana bi bişeyler oldu iştahım falan böyle deli çıkcam yakında tövbe estağfurullah diyetisyen kontrolünde olmasam bitmiştim.
Kızlar ya 25. Haftaya artık giriş yaptım 25+0 oldum dün oğliş bütün gün gün yerinde durmadı pat güt anamı ağlattı vura vura baya bi oynaktı eeeee bugün tık yok. Kaç haftalık olunca bunun rutine binmesi lazım. Yani ne zaman endişelenmeliyim. Bilen bilmeyenleri aydınlatsın yahu lütfen
Memleketim diye demiyorum bu saatten sonra başka yere gitsem aç kalırım yani çok haklısın burdan istediğin bi şey olursa yapıp/alıp gönderebilirim hiç çekinme özelden yaz bana
Battaniyeye gelecek olursak civilin sitesinden aldın değil mi ordan bakayım mağazada görememiştim çünkü böyle bişi
Böyle durumlarda yanında küçük şekerler al at ağzına evet yüksek şekerden tehlikeli değil ancak bir sorun hissettiğin an at ağzına. Dışarıda denk gelirse göz kararmaları yapıyor çünkü Allah korusun benim bi 50 değerlerine düşmüştü yer ayağımdan kayıverdi o an hemen ağzıma bi küp şeker attım. Yükseldi. Oda çok yükselmiyordu yani. O nedenle bu tipinde handikapları var. Dikkat etmen tabiki lazım. Böyle başlayan dikkat etmeyip insülin kullanan da var herşeyin başı beslenme :) çok düşürme şekerini inşaAllah
Valla her zaman çantamda bi çerez çikolata yani kesin bişi oluyor dün de hastanedeydim birden miğdem bulanmaya başladı anladım bişiler oluyor hemen kuş üzümü çantama koymustum yedim bi baktım resmen kendime geldim yarın artık doktor ne der bilmiyorum hayırlısı
Memleketim diye demiyorum bu saatten sonra başka yere gitsem aç kalırım yani çok haklısın burdan istediğin bi şey olursa yapıp/alıp gönderebilirim hiç çekinme özelden yaz bana
Battaniyeye gelecek olursak civilin sitesinden aldın değil mi ordan bakayım mağazada görememiştim çünkü böyle bişi
Nasıl konuşuyordunuz kız ediyik gidiyik alıyık salçamı zaten 3 yıldır orda köyden bir teyzeden alıyorum maşaAllah macun gibi severiz her türlü sağol canım benim düşünüp söylemen teklif etmen bile yeter evet sitesinden aldım organik serisi var yumuşacık ürünleri tavsiye ederim