2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Orjinal satıcıymış trendyoldakiyle aynı satıcı dolapta ufak defolu olanları satıyorlarmış daha beğenmeyen çıkmamış umarım o kişi ben olmam gelsin paylaşırım mutlaka
Ufak defoluysa sorun değil bence çünkü fiyatı trendyola göre çok iyi

Yatar pozisyonda nefesim yetmiyor akşamları ya bu ne
Yemek yedikten sonra en az iki-üç saat yatar pozisyona geçme, gece uyuyana kadar yatma hatta. Ayağını uzat sadece. Ben de uzanırsam nefes alamıyorum nabzım falan yükseliyor, hoflayarak on dakkada bir sağa sola dönüp oturuyorum.

Atayım canım inşaAllah şu fotoda görünen şey bebeği oraya koyuyorsun eli kolu rahat dursun diye sanırım bende almadım onsan ama fermuar ile açılan bir yer sanırım.şu arkasından çıkan yer canım. Gelince çekip atayım inşaAllah

Eklentiler

• IMG_4822.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 51
O nasıl bir şey oluyor kız canlandıramadım hiç

Ben suyumun 2 litresini Saat 4 e kadar içiyorum bir litreyi de 9 a kadar bitiriyorum gece çok su içmediğim için kalkmıyorum tuvalete oğluşum da akıllı bu aralar vurmuyor mesaneme
Bir aydır bu kadınlara anlatmaya çalışıyorum akşam 10dan sonra su içmeyin gece düzgün uyuyun diye yok anam anlamıyorlar neyse bana ne uyanıp dursun sidikliler

Tamam bebişim bekliyorum fotisini senden inşallah güzel çıkar boşa almış olmazsın

Yatarken nefes alamamaya karşı bir kozum var artık yatmamak

Bir aydır bu kadınlara anlatmaya çalışıyorum akşam 10dan sonra su içmeyin gece düzgün uyuyun diye yok anam anlamıyorlar neyse bana ne uyanıp dursun sidikliler
Gece uyanmamak için yedide içtiği son suyun son damlası için son ay son bir kez daha kalkmak zorunda kalacak biri için fazla özgüvenli gördüm seni canım ahahaha

Tamam bebişim bekliyorum fotisini senden inşallah güzel çıkar boşa almış olmazsın
Ayyy inşaAllah bi gümrükten geçemedi 2 gündür zaten kargo hareketlerinde merakla bekliyorum bende baya ümitliyim iç haznesi baya kullanışlı çünkü heryeri kirli yeri temiz yeri vs su geçirmeyen kumaşmış biberon yeri var büyük bişi gibi bende kocaman bir kızım zaten büyük olsun çanta istedim çünkü e bebekte bi çanta beğenmiştim alacaktım kadın bana ilk aylarda bu yeter ama sonra yetmez deyince bırakmıştım onsan gözüm korktu sanırım az. Bu hafta muhakkak gelir çekeceğim inşaAllah ayyyy hiyicinlindim şimdi

O nasıl bir şey oluyor kız canlandıramadım hiç
Ben çok yan yatamıyorum yine hafif yüz üstü gibi oluyor uyurken fotodaki gibi. O yüzden üstte kalan kolum göğüs kafesimi sıkıştırıyor ben de iki göğüsün arasına bir şey sokuşturarak yan durmayı destekliyorum diğer fotodaki gibi. Nefesim düzene giriyor. Sadece yan yatınca oluyordur belki senin de diye şaptım. Çizip anlatacam yok dersen

Eklentiler

• IMG_9608.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_9609.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 60
Hahahahdqjs evet bende ilk başlarda o hatayı yapıyordum ama 2 aydır çok rahatım keyfim yerinde gece 7 kere çişe kalkmışligim var o günden sonra cinnet geçirip gece içmemeye karar verdim uyumadan yapıyorum çişimi ohh miss zabaha kadar yat

Gece uyanmamak için yedide içtiği son suyun son damlası için son ay son bir kez daha kalkmak zorunda kalacak biri için fazla özgüvenli gördüm seni canım ahahaha
son ayı karıştırma ulen, zaten doğumdan sonra uykular yalan olucak şu an neyi kurtarsak kardır diye bakıyoruz herhalde

Hastanede bebişi sarmak için güzel şık battaniye önerisi olan var mı ben 10’lu içinde battaniye olan setlerden almıcam şöyle her takıma uyacak bişi lazım orda da mı müsline sarcaz bu bebeleri

Valla bilmiyorum ki nasıl yatıyorum ben de mevlana gibi dönüyorum sabaha kadar, sırt üstü de yatıyorum ama denerim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…