2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte iyidir belki ama bu değerler biraz düşük, hem aclik hem tokluk icin düşük yani ama tabi doktorun daha iyisini bilir.
Bende dedim bi gidin bakim ne diyecek birden düştüğüde oluyor uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyorum ağzıma yiyecek atıyorum kendime geliyorum

Rabbim şifalar versin canım haber et inşaAllah merak ettim ne dicek

Bir aydır bu kadınlara anlatmaya çalışıyorum akşam 10dan sonra su içmeyin gece düzgün uyuyun diye yok anam anlamıyorlar neyse bana ne uyanıp dursun sidikliler
Geçen dinledim. Gece yarısı susuzluktan gebererek uyandım her türlü uyanıyoruz anam bebeğin ayakları aşağıda valla bi vuruyor bi damla bile varsa kalkdırıypr yataktan

+1 en sevdiğim uyku pozisyonu son günlerde

Hehehe yazmayla anlaşılmayacak bi şive rica ederim canım benim lafta değil sipariş edemeyeceğin özel bi şey falan olur canın çeker hamiş hamişin halinden anlar o yüzden dedim

Hehehe yazmayla anlaşılmayacak bi şive rica ederim canım benim lafta değil sipariş edemeyeceğin özel bi şey falan olur canın çeker hamiş hamişin halinden anlar o yüzden dedim
Allah razı olsun canım valla düşünmen yeter

Bu arada genel antep deyince bi hoş oluyorum özel, hatay adana falan damak tadıma uygun oralar… öyle bişi benimkisi zaten evimde de hep sizin yörenin yemeklerini yapıyorum. Genel bi antep ağız sulanması yani

Bir aydır bu kadınlara anlatmaya çalışıyorum akşam 10dan sonra su içmeyin gece düzgün uyuyun diye yok anam anlamıyorlar neyse bana ne uyanıp dursun sidikliler
Kocamın eskiden bir köpeği varmış. Bir su içişi varmış şılap şulup şalap. Gece ne zaman wc kalksam yatağa yatmadan önce içimin yangınından öyle içiyorum suyu ben de. Kocam dalga geçiyo

Bu arada genel antep deyince bi hoş oluyorum özel, hatay adana falan damak tadıma uygun oralar… öyle bişi benimkisi zaten evimde de hep sizin yörenin yemeklerini yapıyorum. Genel bi antep ağız sulanması yani
Antepliler bunu beğendi seni doğumdan sonra minnoşunla buraya bekleriz o zaman

Geçen dinledim. Gece yarısı susuzluktan gebererek uyandım her türlü uyanıyoruz anam bebeğin ayakları aşağıda valla bi vuruyor bi damla bile varsa kalkdırıypr yataktan
Senin şekerinde normal olmayan bir durum var ama sen sayılmazsın bana ne

Kocamın eskiden bir köpeği varmış. Bir su içişi varmış şılap şulup şalap. Gece ne zaman wc kalksam yatağa yatmadan önce içimin yangınından öyle içiyorum suyu ben de. Kocam dalga geçiyo
Hahah ben de hep öyle içiyodum suyu, kocam dalga geçiyodu yatağın başına yalak yaptırıcam rahat edersin diye

Acep bu plasenta yeri degısen bir sey mi sol öndeydı ve o tarafı hıssetmıyordum bu ara baya hıssetmeye basladım ya da minişim büyüdü plasenta fayda etmıyor o da var ay yerım

Kızlar günaydın bu zamana kadar kendime çok dikkat ettim, hamdolsun hasta olmamıştım ancak bir gün önce eşim öksürük ile eve gelmişti, antrenör olduğu için günde binlerce insanlarla muhatap oluyor malum, eve bütün o nalet olası mikropları getirdi, geceden beri öksürük ateş halsizlik ile boğuşuyorum. Dün sabah eşime bal üzerine limon sıktım adam düzeldi ulen ben yiyorum tık yok adamına göre mi muamele yapıyor bu mikrop. Bal. Karabiber ile denicem birde bakalım yaksın etkili bir yöntem. Oğlişte dünden beri sessiz zaten bi hafif yollu kıllandırıyor beni. Bu psikolojik bir sınav arkadaş geçen geçer, geçemeyen depresyona girer resmen neyse çok da şey yapmamak lazım. Rabbim bütün hastalara şifalar versin. Bebişlerimizi korusun. Öksürdükçe orda zıplattırıyorum oğlişi artık kusura bakmicak oyun oynuyor gibi düşünsün nedem.

Ya etkisini ben yaşayınca gördüm sanırım tavuk suyu çorba içtim ve sadece vitamin takviyelerimi kullandım evdekiler rsv iken , sonra domuz gribi oldular bana hiç birşey olmadı. Bu tavuk suyu çorbayı hiç eksik etmedim mutlaka dene vitaminlerle kombo oluyor bence Başka bir şey yapmadım çünkü çok geçmiş olsun

Ay iyi dedin ya hiç aklıma gelmemişti bak o Allah razı olsun yapayım inşaAllah bugün

kızlar bana doktorum çok kilo almamışsın şimdilik şeker bakmayalım dedi. önümüzdeki ay kiloma göre tekrar değerlendircek. bu hafta 23. haftadayım. benim gibi olan var mı
Ben varım canım zayıf olduğum için gerek görmedi bir sonraki kontrolde sağlık ocağındaki testleri görmek istedi.

Rabbim şifalar versin canım haber et inşaAllah merak ettim ne dicek
Teşekkür ederim canım benim
ay ay bu sabah birden bi öksürük ve göğüs ağrısıyla uyandım Allah korusun hepimizi inşalalh ilerlemez
Senin şekerinde normal olmayan bir durum var ama sen sayılmazsın bana ne
kız ben kendim anormalim şekerim mi normal olacak

geçmiş olsun canım, tavuk suyu et suyu çorba çok iyi geliyor strudel in dediği gibi. bol protein tüket, vitaminini eksik etme, kaliteli dinlen hemencecik toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…