Bende dedim bi gidin bakim ne diyecek birden düştüğüde oluyor uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyorum ağzıma yiyecek atıyorum kendime geliyorumHamilelikte iyidir belki ama bu değerler biraz düşük, hem aclik hem tokluk icin düşük yani ama tabi doktorun daha iyisini bilir.
Rabbim şifalar versin canım haber et inşaAllah merak ettim ne dicekValla her zaman çantamda bi çerez çikolata yani kesin bişi oluyor dün de hastanedeydim birden miğdem bulanmaya başladı anladım bişiler oluyor hemen kuş üzümü çantama koymustum yedim bi baktım resmen kendime geldim yarın artık doktor ne der bilmiyorum hayırlısı
Geçen dinledim. Gece yarısı susuzluktan gebererek uyandım her türlü uyanıyoruz anamBir aydır bu kadınlara anlatmaya çalışıyorum akşam 10dan sonra su içmeyin gece düzgün uyuyun diye yok anam anlamıyorlar neyse bana ne uyanıp dursun sidikliler
+1 en sevdiğim uyku pozisyonu son günlerdeBen sırt üstü daha rahat hissediyorum kendimi tam sırt üstü değilde sırtımı yastıkla destekliyorum göbeğim hafif sola yada sağa yatık oluyor ne tarafa yatiyorsam artık göbeğimi de destekliyorum sende dene bence
Hehehe yazmayla anlaşılmayacak bi şiveNasıl konuşuyordunuz kız ediyik gidiyik alıyıksalçamı zaten 3 yıldır orda köyden bir teyzeden alıyorum maşaAllah macun gibi severiz her türlü sağol canım benim düşünüp söylemen teklif etmen bile yeter evet sitesinden aldım organik serisi var yumuşacık ürünleri tavsiye ederim
Allah razı olsun canımHehehe yazmayla anlaşılmayacak bi şiverica ederim canım benim lafta değil sipariş edemeyeceğin özel bi şey falan olur canın çeker hamiş hamişin halinden anlar o yüzden dedim
Bu arada genel antep deyince bi hoş oluyorum özel, hatay adana falan damak tadıma uygun oralar… öyle bişi benimkisi zaten evimde de hep sizin yörenin yemeklerini yapıyorum. Genel bi antep ağız sulanması yaniHehehe yazmayla anlaşılmayacak bi şiverica ederim canım benim lafta değil sipariş edemeyeceğin özel bi şey falan olur canın çeker hamiş hamişin halinden anlar o yüzden dedim
Kocamın eskiden bir köpeği varmış. Bir su içişi varmış şılap şulup şalap. Gece ne zaman wc kalksam yatağa yatmadan önce içimin yangınından öyle içiyorum suyu ben de. Kocam dalga geçiyoBir aydır bu kadınlara anlatmaya çalışıyorum akşam 10dan sonra su içmeyin gece düzgün uyuyun diye yok anam anlamıyorlar neyse bana ne uyanıp dursun sidikliler
Antepliler bunu beğendiBu arada genel antep deyince bi hoş oluyorum özel, hatay adana falan damak tadıma uygun oralar… öyle bişi benimkisi zaten evimde de hep sizin yörenin yemeklerini yapıyorum. Genel bi antep ağız sulanması yani
Ay en son balayımızda gelmiştim inşaAllah diyelim bende Antalya ya beklerim herkeşleriAntepliler bunu beğendiseni doğumdan sonra minnoşunla buraya bekleriz o zaman
Senin şekerinde normal olmayan bir durum var ama sen sayılmazsın bana neGeçen dinledim. Gece yarısı susuzluktan gebererek uyandım her türlü uyanıyoruz anambebeğin ayakları aşağıda valla bi vuruyor bi damla bile varsa kalkdırıypr yataktan
Hahah ben de hep öyle içiyodum suyu, kocam dalga geçiyodu yatağın başına yalak yaptırıcam rahat edersin diyeKocamın eskiden bir köpeği varmış. Bir su içişi varmış şılap şulup şalap. Gece ne zaman wc kalksam yatağa yatmadan önce içimin yangınından öyle içiyorum suyu ben de. Kocam dalga geçiyo
Müslin diye delircez sayelerindeValla benim yegenler var 3 tane birisi 4 digerleri 2 ye gircek hala hepsi muslin kullaniyoruz diyolar ben anlamadim
Ya etkisini ben yaşayınca gördüm sanırım tavuk suyu çorba içtim ve sadece vitamin takviyelerimi kullandım evdekiler rsv iken , sonra domuz gribi oldular bana hiç birşey olmadı. Bu tavuk suyu çorbayı hiç eksik etmedim mutlaka dene vitaminlerle kombo oluyor benceKızlar günaydınbu zamana kadar kendime çok dikkat ettim, hamdolsun hasta olmamıştım ancak bir gün önce eşim öksürük ile eve gelmişti, antrenör olduğu için günde binlerce insanlarla muhatap oluyor malum, eve bütün o nalet olası mikropları getirdi, geceden beri öksürük ateş halsizlik ile boğuşuyorum. Dün sabah eşime bal üzerine limon sıktım adam düzeldi ulen ben yiyorum tık yok adamına göre mi muamele yapıyor bu mikrop. Bal. Karabiber ile denicem birde bakalım yaksın etkili bir yöntem. Oğlişte dünden beri sessiz zaten bi hafif yollu kıllandırıyor beni. Bu psikolojik bir sınav arkadaş geçen geçer, geçemeyen depresyona girer resmen neyse çok da şey yapmamak lazım. Rabbim bütün hastalara şifalar versin. Bebişlerimizi korusun. Öksürdükçe orda zıplattırıyorum oğlişi artık kusura bakmicak oyun oynuyor gibi düşünsün nedem.
Ay iyi dedin ya hiç aklıma gelmemişti bak o Allah razı olsun yapayım inşaAllah bugünYa etkisini ben yaşayınca gördüm sanırım tavuk suyu çorba içtim ve sadece vitamin takviyelerimi kullandım evdekiler rsv iken , sonra domuz gribi oldular bana hiç birşey olmadı. Bu tavuk suyu çorbayı hiç eksik etmedim mutlaka dene vitaminlerle kombo oluyor benceBaşka bir şey yapmadım çünkü çok geçmiş olsun
Ben varım canım zayıf olduğum için gerek görmedi bir sonraki kontrolde sağlık ocağındaki testleri görmek istedi.kızlar bana doktorum çok kilo almamışsın şimdilik şeker bakmayalım dedi. önümüzdeki ay kiloma göre tekrar değerlendircek. bu hafta 23. haftadayım. benim gibi olan var mı
Teşekkür ederim canım benimRabbim şifalar versin canım haber et inşaAllah merak ettim ne dicek
ay ay bu sabah birden bi öksürük ve göğüs ağrısıyla uyandım Allah korusun hepimizi inşalalh ilerlemezKızlar günaydınbu zamana kadar kendime çok dikkat ettim, hamdolsun hasta olmamıştım ancak bir gün önce eşim öksürük ile eve gelmişti, antrenör olduğu için günde binlerce insanlarla muhatap oluyor malum, eve bütün o nalet olası mikropları getirdi, geceden beri öksürük ateş halsizlik ile boğuşuyorum. Dün sabah eşime bal üzerine limon sıktım adam düzeldi ulen ben yiyorum tık yok adamına göre mi muamele yapıyor bu mikrop. Bal. Karabiber ile denicem birde bakalım yaksın etkili bir yöntem. Oğlişte dünden beri sessiz zaten bi hafif yollu kıllandırıyor beni. Bu psikolojik bir sınav arkadaş geçen geçer, geçemeyen depresyona girer resmen neyse çok da şey yapmamak lazım. Rabbim bütün hastalara şifalar versin. Bebişlerimizi korusun. Öksürdükçe orda zıplattırıyorum oğlişi artık kusura bakmicak oyun oynuyor gibi düşünsün nedem.
Senin şekerinde normal olmayan bir durum var ama sen sayılmazsın bana ne
geçmiş olsun canım, tavuk suyu et suyu çorba çok iyi geliyorKızlar günaydınbu zamana kadar kendime çok dikkat ettim, hamdolsun hasta olmamıştım ancak bir gün önce eşim öksürük ile eve gelmişti, antrenör olduğu için günde binlerce insanlarla muhatap oluyor malum, eve bütün o nalet olası mikropları getirdi, geceden beri öksürük ateş halsizlik ile boğuşuyorum. Dün sabah eşime bal üzerine limon sıktım adam düzeldi ulen ben yiyorum tık yok adamına göre mi muamele yapıyor bu mikrop. Bal. Karabiber ile denicem birde bakalım yaksın etkili bir yöntem. Oğlişte dünden beri sessiz zaten bi hafif yollu kıllandırıyor beni. Bu psikolojik bir sınav arkadaş geçen geçer, geçemeyen depresyona girer resmen neyse çok da şey yapmamak lazım. Rabbim bütün hastalara şifalar versin. Bebişlerimizi korusun. Öksürdükçe orda zıplattırıyorum oğlişi artık kusura bakmicak oyun oynuyor gibi düşünsün nedem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?