Kocanı evden kovGonoydon herkeste hasta kocam dahil gecmısler olsun
ben de sanırım bu attığımı deneyeceğim çatlak oldu mu şimdiye kadar sendeBen yaklaşık 2 aydır biooil’in çatlak önleyici yağını kullanıyorum. Artık daha önemli diye günde birkaç kez sürmeye başladım güzel nemlendiriyor. Azaldı ama ben de farklı bi şey deneyeyim istedim momwell’in çatlak önleyici yağını aldım. Daha denemedim ama önereni çok
ilacını portakal suyu ile birlikte iç canım. benim de ne yaparsam yapayım aylardır düşük, yükselmiyor. bebişler çekiyor hepsiniGünaydın kızlardün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
ALLAH Şifaa versin canımKızlar günaydınbu zamana kadar kendime çok dikkat ettim, hamdolsun hasta olmamıştım ancak bir gün önce eşim öksürük ile eve gelmişti, antrenör olduğu için günde binlerce insanlarla muhatap oluyor malum, eve bütün o nalet olası mikropları getirdi, geceden beri öksürük ateş halsizlik ile boğuşuyorum. Dün sabah eşime bal üzerine limon sıktım adam düzeldi ulen ben yiyorum tık yok adamına göre mi muamele yapıyor bu mikrop. Bal. Karabiber ile denicem birde bakalım yaksın etkili bir yöntem. Oğlişte dünden beri sessiz zaten bi hafif yollu kıllandırıyor beni. Bu psikolojik bir sınav arkadaş geçen geçer, geçemeyen depresyona girer resmen neyse çok da şey yapmamak lazım. Rabbim bütün hastalara şifalar versin. Bebişlerimizi korusun. Öksürdükçe orda zıplattırıyorum oğlişi artık kusura bakmicak oyun oynuyor gibi düşünsün nedem.
İlaç içmene rağmen düşükse bence doktorunla konuş daha etkili bir demir ilacı versin. Besinlerle yeterince alamıyoruz maalesef. Ben de bi ara vitamin tarzı demir ilacı kullanıyordum ama hiçbir işe yaramıyormuş. Dahiliyeye gittim oroferon verdi bana. Kadın doğumcum da kullanabilirsin bunu dedi. Ama bende çocukluktan beri kansızlık var öyle de bi ayrıntım vardı.Günaydın kızlardün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
BEnim arkadaşım hamileliğinde demir ilacını içerken mutlaka c vitamini de alırdı. Meyve kesip yerdi yanında. Demirin emilimini çok artırıyormuş.Günaydın kızlardün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
Tamam canım öyle deniyim bi de. Her şeyi yiyorum ilacı da düzenli alıyorum ama düşmesi şaşırttı beni demek ki bebişler baya çekiyo. Sabahları pekmez hüpletip biraz da et yemeyi arttırırım artık yükselmezse de doktorum düşünsün bakalım napıcazilacını portakal suyu ile birlikte iç canım. benim de ne yaparsam yapayım aylardır düşük, yükselmiyor. bebişler çekiyor hepsini
23 ünde randevum var o zaman gidince sorucam canım belki de gerçekten ilaç yeterli gelmiyodur. Bu sağlık ocağının gebelere verdiğini kullanıyorum yiyeceklerle düzelmesini ben de pek sanmıyorum ama pekmez et falan onları da deniyimİlaç içmene rağmen düşükse bence doktorunla konuş daha etkili bir demir ilacı versin. Besinlerle yeterince alamıyoruz maalesef. Ben de bi ara vitamin tarzı demir ilacı kullanıyordum ama hiçbir işe yaramıyormuş. Dahiliyeye gittim oroferon verdi bana. Kadın doğumcum da kullanabilirsin bunu dedi. Ama bende çocukluktan beri kansızlık var öyle de bi ayrıntım vardı.
Kaç mg demir canım?Günaydın kızlardün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
Sabah aç karnına içiyoruz ya portakal suyu veya meyve sabah midemi çok ekşitiyo ama onun çözümü var tabi öyle deniyim bir deBEnim arkadaşım hamileliğinde demir ilacını içerken mutlaka c vitamini de alırdı. Meyve kesip yerdi yanında. Demirin emilimini çok artırıyormuş.
demir ilacını aldıktan sonra özellikle 2 saat falan çay-kahve, süt ve süt ürünleri gibi şeyler tüketmemeye çalış. onlar da azaltıyor ilacın etkisini. ilaçtan baya sonra tüket onları. bi de belki ilacını günde ikiye çıkarır doktorun bir danış. benim bi ay çok düşünce günde 2 yaptık. şimdi tekrar günde bire döndük. ama ben portakal suyunun faydasını kesinlikle gördüm.Tamam canım öyle deniyim bi de. Her şeyi yiyorum ilacı da düzenli alıyorum ama düşmesi şaşırttı beni demek ki bebişler baya çekiyo. Sabahları pekmez hüpletip biraz da et yemeyi arttırırım artık yükselmezse de doktorum düşünsün bakalım napıcaz
Sağlık ocağı vegaferon diye bir ilaç verdi canım 50 mg yazıyo üstündeKaç mg demir canım?
Tamam canım ben portakal suyuyla bi deniyim. Süt ürünleriyle tüketilmiyo biliyorum ona dikkat ediyorum hep sorayım doktoruma belki dediğin gibi 2 ye çıkartırdemir ilacını aldıktan sonra özellikle 2 saat falan çay-kahve, süt ve süt ürünleri gibi şeyler tüketmemeye çalış. onlar da azaltıyor ilacın etkisini. ilaçtan baya sonra tüket onları. bi de belki ilacını günde ikiye çıkarır doktorun bir danış. benim bi ay çok düşünce günde 2 yaptık. şimdi tekrar günde bire döndük. ama ben portakal suyunun faydasını kesinlikle gördüm.
Portakal suyuyla aldığınız gibi gece yatmadan 2 saat kadar önce almanızda fayda var. Üzerine bi şey yiyip içmemek gerekiyor. Doktorunuz mg artışı da yapabilir.Tamam canım ben portakal suyuyla bi deniyim. Süt ürünleriyle tüketilmiyo biliyorum ona dikkat ediyorum hep sorayım doktoruma belki dediğin gibi 2 ye çıkartır
sadece 2 kilo almak çok iyi değil mi yaa ben hamile kaldığımda 57 kiloydum en son kontrolde 66 çıktım yarın kontrolüm ve şeker yüklemem var kaç çıkacağımı çok merak ediyorum sanırım 20 kilo alırım ben doğurana kadar25+1 bugün. Hamileliği öğrendiğimde 71 kiloydum. Güncel kilo 73.
Covid olmadan önce 75 kiloyu görmüştüm oysa. Hastalık döneminde kilo vermişim. İçim almaz oldu resmen hiç bir şeyi. Midem bulanıyor bu aralar yine. Peynir ekmek iyi geliyo. Muz, portakal, mandalina, kivi falan yiyorum. Yumuta tüketiyorum. Yeşillik tüketmeye çalışıyorum. Ama bu ara protein daha doğrusu kırmızı et yemedim neredeyse hiç. Eşime söylim de alsın bu ara haftada en az 2 tüketmeye başlayım.
Benim içi iyi evet kuzum. Bebek de normal kilosunda ilerliyor o yüzden takmıyorum.sadece 2 kilo almak çok iyi değil mi yaa ben hamile kaldığımda 57 kiloydum en son kontrolde 66 çıktım yarın kontrolüm ve şeker yüklemem var kaç çıkacağımı çok merak ediyorum sanırım 20 kilo alırım ben doğurana kadar
Benimde hamileliğimin başında demirim iyidi ilaç kullanmama rağmen düşmüş ama hala gideri varGünaydın kızlardün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?