2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay iyi dedin ya hiç aklıma gelmemişti bak o Allah razı olsun yapayım inşaAllah bugün
Bende tabisye ederim geçen hafta çok kötüydüm. Tavuksuyu etsuyuna çorbalar yaptım içtim birde zencefil çayı içine limon ve bal ile içtim hiç ateşlenmeden geçti ama öksürük geçmedi tabi o biraz zor geçiyormuş.

önemli olan da bebişin kilosu zaten biz alırız veririz napalım artık :) ya bende aslında ekstra bişey yemiyorum eskiden yediğim gibi devam etmeme rağmen almış oldum anlamadım inşallah doğumdan sonra hallederiz diye düşünüyorum senin boyun kaçtı canım

Sabah aç karnına portakal suyuyla içmek çok zor midem yanıyo ama yemekten 1 saat sonra içebiliyosam öyle yaparım hemen sıkarım portakalı onla beraber içerim hayatımda ilk defa düştüğünü gördüm hep yüksekti zaten kendimi de ilk defa hamile görüyorum

Güzel bir c vitamin deposu öneriyim evde limonata yapın hanımlar ben demir ilacını onunla birlikte içiyorum sabah çay tüketimini de azalttım baya limonata içiyorum direk hem vitamin deposu hem sağlıklı tarifini vereyim hemen hepiniz yapınn
Benim 1senedid kesintisiz yaptığım tariftir
2portakal 1lmonu dilimleyip buzluğa atıyoruz buz olcak sonra yapcağımız zaman çıkarıyoruz 5dakika bekliyoruz sonra blendırdan mızlatıyoruzz püre gibi oluyor 3litre su ekliyoruz karıştırıp 10dakika bekliyoruz sonra ince bir tülbent ile süzüyoruz içinde parça kalmamasına özen gösterelim yoksa kalırsa acılaştırır şeker miktarını kendi ağız tadınıza göre ayarlayabilirsiniz ben genellikle 1,5 su bardağı ya da 1+çeyrek şeklinde atıyorum
Karıştırıyorum 3lt c vitamin depom hazır

Ay bayıldımm kolay tariflere bayılırım hemen yapıyorum bunu

ben de geçen hafta şirketten kapmıştım boğaz ağrısı, öksürük hele öksürdükçe göğsüme bıçak saplanıyodu sanki ateşim olmadı ama öksürüğü tereyağ pekmez eriterek rahatlattım iki günde toparladı beni ilaç kullanmadan 2-3 kaşık yemek iyi geldi çok geçmiş olsun

Ay bayıldımm kolay tariflere bayılırım hemen yapıyorum bunu
Yap kız portakalın kabuğu ince olursa daha güzel oluyor ben şimdiden dolabı doldurdum yazın hele nası güzel oluyo

Portakal suyuyla aldığınız gibi gece yatmadan 2 saat kadar önce almanızda fayda var. Üzerine bi şey yiyip içmemek gerekiyor. Doktorunuz mg artışı da yapabilir.
Evet öncelikle sabah kalkar kalkmaz içiyodum onu değiştiriyim gün içinde yemekten 1 saat sonra demiş bir arkadaşım o şekilde portakal suyuyla daha iyi olur. Yatarken o tarz şeyler midemi çok yakıyo

Yap kız portakalın kabuğu ince olursa daha güzel oluyor ben şimdiden dolabı doldurdum yazın hele nası güzel oluyo
Sıkılmalıklardan almıştım incecik kabukları bi de baya çıkıyomuş gider gelir içerimsaol kız valla çok hayra geçti şuan

Aynen, verilir ya çok sıkıntı yapmamak lazım. 170 boyum.

Aynen insanın tecrübeleri belli bir yola sokuyor bende 69,5-70 kilo gibi hamile kalmışım baktımda 73,5 ile ilerliyorum. Bu aralık Ocak abarttım biraz sadece ama dikkat etmeye devam ediyorum. Baktım geçen hamileliğimde bu haftalara kadar 15 kilo almışım , şimdi nerdeyse daha fazla kilolu hamile kalmama rağmen nerdeyse aynı kilodayım sonra diyetle sadece 3,5 kilo fln almışım doğuma kadar. Şimdi de hedefim 77 ile bitirmek. İlk hamileliğimde 57 kilo flndm ki hamile kalmadan önce 2 kilo almıştım hep 55 flndım. Sonra vermesiii çok zor evet 8-9 kilo doğumda gidiyor. Ama o kalanı vermek benim için çok zor oldu. 50 li kiloları hiç göremedim bi daha o yüzden sadece bebek kilo alsın kafasındayım. Matematik problemi gibi oldu ya

Aynen eczacım bana yemekten 1 saat sonra önermişti o şekilde rahatsız olmazsın diye tahmin ediyorum

Ayy selamlaar, bugün şeker yüklemesine gittim. İçerken ayy ne zormuş dedim cidden aç açına o içecek baydı mahvetti beni hala kendime gelemedim yani. Sonra diyorum buna da zor diyorsan doğumdu bebekti nası başa çıkacaksın neyse 3. kanımı alamadılar artık elimden aldı damarımı bulamadı off poff ben iyice mahvoldum. Doktorda her şey yolundaydı 750 gr. olmuş bebişim. Burdan okuduklarımdan yola çıkarak doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum, bana karından tam sonuç vermeyeceğini söyledi önce karnımdan baktı 28 cm çıktı sonra dedim ben çalışıyorum aktif sorun olur mu, hadi alttan bi kontrol edelim dedioff neyse ona da baktı Allahtan 36 cm çıktı napıyorsan devam dedi doktor
Asıl çok alakasız bir şey önereceğim : don! ben aşırı rahatsızdım ne alsam hep kesti lastikleri fln rahatsız etti beni, bir de hep tayt giyiyorum popomun ortasında don izi hiç sevmem şunu aldım çooooook memnunum yumuşak ve yüksek bel çok rahat:

Bana da canın ne çekiyorsa ye sen hamilesin dedi herkes de ben tuttum kendimi. Hele akşam atıştırmaları çok fena kilo yapıyo onu anladım. Bir de abur cubur tüketimi fazla olursa. Yoksa her gün çikolata yiyorum mesela. Ama şu akşam dizi film izlerken anlamıyo insan ne yiyip içtiğini gerçekten. Bazen canım çok bir şey isterse atıştırmak salatalık, havuç doğrayıp yiyoruz eşimle. 4-5. aylarda iştahım düzeldiğinde cipsleri de gömdüm valla. Dedim şu 1-2 ay düşünmeyeceğim yediğimi içtiğimi. Ama yılbaşından sonra daha sağlıklı besleneceğim. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.

Hamile kalmadan önce 75 kilodan 68 kiloyu görmüştüm diyet ve pilates sayesinde 3 ayda. Çok özledim her gün 1 saat ter akıta akıta pilates yapmayı. Cardio yapmayı.

O yuzden Demir C beraber takviyeler var ben onu kullaniyordum ama gerek kalmadi doktorum ara verdi deger iyi diye. Osende marka Demir C bi bakin istersenizzz

Ben bunu kullanıyorum gebeliğimin başından beri gerçekten çok memnunum

Selam Nisan anneleri ben de nisan annesi olacağım Allah kısmet ederse pazartesi günü şeker yüklemesi testi yaptık ve sonuç şekerin var oldu sizde durumlar ne neler yaptınız benim canım biraz sıkıldı açıkçası kilo da almadım hamilelik öncesi kiloma gelmedim daha bu kötü birşey mi başına gelen var mı (bu arada ilk üç ay kusma filan olmadan kilo verdim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…