2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne yapmış olabiliriz de kaşrılığında böyle davranıyolar aklım almıyo. Beni de 1 kere bile aramadı covid oldum da. Oğlunu arayıp "oğlumm kuzum aklımdan çıkmadın tüm gün daha iyi misin" diye sordu her gün. Beni asla sormadı. Oğlu hastayım dedi "ahh ceylanım kuzum" dedi. Benim hasta olduğumu söyledi eşim "e dikkat etse ya kendine" dedi.

Yok ya, enteresanlar gerçekten. Al birini vur ötekine. Oğullarını kocaları gibi görmekten vazgeçmiyolar. Bizleri de rakipleri.

Bu konu dün başka bi arkadaş çevremde konuşuldu. Ben de öyleyim inan. Bi kapımı çalıp çorva getirenim olmadı. Ama artık dert etmiyorum. YaptıklRım helali hoş olsun, bana yapandan allah razı olsun. Yapmayanla iletişimi kesiyorum. Yani geçerli bi sebebi varsa ayrı ama keyfi beni düşünmeyenle işim olmaz artık. Kayınvalideler de düşüncesiz. İnsanın yeri feliyor annesi bile düşüncesiz olabiliyor. O yüzden bişey beklememek lazım

Oğlunun bir birey ve hatta evli bir birey olduğunun farkına varamamış, kendisi de gelişmemiş bir anne. Napcan bu saatten sonra anlatsan da değişmez. Ona göre tavrını alırsın.

Antalyada yaşıyorsan hangi doktora gidiyorsun canım konudan çok bağımsız bir soru oldu ama kusura bakma
Yok kuzum benim haller genel geçer memorial gülbin hanıma gidiyorum. Tüp bebek vesilesi hamile kaldım ben biiznillah ve İlk gebeliğimde kalbi durdu kürtaj olmuştum, ikinci doktor görüşü almak için riskli gebelik uzmanı araştırırken buldum gülbin hanımı baya bi yorum vardı övüyorlardı, o zamandan hoşuma gitmişti sonra hamile kalınca direk gülbin hanıma başladım. sende sanırım Antalya dasın kimdesin?

Al işte alcan benimkini seninkine çarpcan. Hakikaten biz onlara emanetiz ya aslında bize gözleri gibi bakmaları lazım, bu kızı bize emanet ettiler özen gösterelim demeleri lazım, benim kayınvalidem bide orta düzey yani ben eşimi şikayet etsem aslında göstermelik ona kızar falan ama işte aynı mal değilmez. Ya benim annem eşimi oğlum diye sever eşim de benim annemlere daha çok gidiyor o yüzden samimi seviyorlar çünkü ama kayınvalidem baştan beri benimle çok dikleşti boşanmamıza sebep oluyordu o kadar bencillerki o kadar.

Oğlunun bir birey ve hatta evli bir birey olduğunun farkına varamamış, kendisi de gelişmemiş bir anne. Napcan bu saatten sonra anlatsan da değişmez. Ona göre tavrını alırsın.
Öyle öyle. Gerçekten sorunlu. Geçen gün eşime telefonda durduk yerde "biz burada aç da olsak paramız da olmasa sorun değil, yeterki siz iyi olun annem" dedi. Ama bunu durduk yerde birden lap diye söyledi ve ben şok oldum. NE alaka? Eşimin kardeşi de aramış geçen para istemiş. Annesine dağ evi prefabrik ev alalım istiyormuş. Yarısını kardeşi yarısını biz ödeyecekmişiz. Eşim de kızmış" farkında mısın benim bir çocuğum olacak" diye. Söylenmiş kardeşi. Allahım sabır ver.

Neyse bugün çok güzel bir şey oldu. Sabahtan beri canım ıspanak yemeği çekiyordu. Ama halim gücüm yok yemek yapim. Hala tam toparlanamadım. Demin anacığım aradı, dedi ıspanak yemeği yaptım eşin gelsin alsın yiyin evde. Şaka gibi. Nası mutluyum ıspanak yicem diye.

Yaaaa çok tatlı nasıl içten istediysen kıyamam. Gözlerim doldu allahım bütün hamişleri korusun ve istekleri ayaklarına gelsin ya

Çok geçmiş olsun canım evet gülbin hanımı öneren olmuştu banada bende medstarda murat hocaya gidiyorum

Senin bebiş kız mı erkek mi kaçıncı bebiş
Benim bir oğlişim olcak inşaAllah canım ilk bebeğim tüp bebek vesilesi ile oldu ilkinin kalbi durmuştu çok şükür bu şuan 26. Haftaya ulaştık Allah’ın izniyle senin canım ?

Benim bir oğlişim olcak inşaAllah canım ilk bebeğim tüp bebek vesilesi ile oldu ilkinin kalbi durmuştu çok şükür bu şuan 26. Haftaya ulaştık Allah’ın izniyle senin canım ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benim 9 ve 12 yaşında 2 kızım var. Şimdi oğlum olacak. Sürpriz yumurta oldu bu 32 haftalık olduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…