2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benim 9 ve 12 yaşında 2 kızım var. Şimdi oğlum olacak. Sürpriz yumurta oldu bu 32 haftalık olduk bizde
MaşaAllah maşaAllah Amin canım amin cümlemize o günleri göstersin güzel Allah’ım

Ben muayenesi de detaylı ultroson ücretinde diye biliyorum
Ben bir şey duydumm. Eşi çalışıyor ya yanında. O da çok başarılıymış bu arada. Eşi de takip etse ameliyatlara Özgür Bey ile giriyormuş. Bilmiyorum ben başkalarının yaşancısıyım

D dimer testiniz kaç çıktı acaba

Evet ya kızlar bizde de yok hala isim. Ne düşünüyorsunuz?
Bebeğimin cinsiyeti erkek olsaydı asla isim bulamazdım herhalde daha ilk haftalarda düşünüp duruyordum kız için şöyle bir liste yapmıştım
Çağla
Aysima
Almila
Esila
Ecrin
İnci
Mihra
Tümay
Eflin
Zümra
Melina
Alya
Bizimkisi Almila oldu belki kendi aramızda İnci de diyebiliriz kimliğe yazdırmadan Hepsi kız ismi ama belki fikir olur diğer arkadaşlara da

cesursavasci
Y ysnmrv
Kızlar oğluşlarınıza isim buldunuz mu? Şurada 1 buçuk ayım kaldi ben hala bulamadım yaa
Benim aslında daha çocuk düşünmeye başladığımızdan beri belli ama ben daha burda söylemedim :) biraz tedbirliyim yaşanmışlıklardan sanırım

Benim aslında daha çocuk düşünmeye başladığımızdan beri belli ama ben daha burda söylemedim :) biraz tedbirliyim yaşanmışlıklardan sanırım
Saygı duyarım canım bu sefer sağlıkla herşey istediğin gibi olur inşallah

Saygı duyarım canım bu sefer sağlıkla herşey istediğin gibi olur inşallah
Yaşanmışlık derken ilk çocuğu kaybedince alışveriş yapmak için bile baya beklemiştim. Ne kadar etkilenmedim iyiyim desende o üzerinde bi etki bırakıyormuş. Tamamen onunla alakalı Rabbim bebeklerimize sağlıkla afiyetle huzurla uzun ömürler versin hepimizin

Tabiki canım sende Antalya'dasın sonuçta ha merkez ha ilçe
kac kafta oldu yazmistinnn az kalmisss kizzz seninn bebis kac kilo . Bende 15 inde gidicem oglusumu gormeye 28. De olcaz . Dogum ucretini de sorcam burdan herkese belirtirim insallah

Bu arada butun kizceler . Ben bugun saglik ocagina gitmistim sabah kan verdim klasik . Ebeye ciktim yine o oyuncagimsi seyle cocugumu dinlemeye calistilar ama oglum sevmedigimi bildigi icin hasir husur . Tekmeyi basti ordan oraya . Neyse 26 sinda tekrar gel subatin dediler . Ebe dedi ki kiyafetlerini hazirla yika . Dedim cok erken degil mi . Erken dogum vs ihtimaline karsi esin alip cikabilir herseyini dedi. Ama ben daha hazirlamayi dusunmuyorum. Ben doktorla ilerliyorum sonucta ama ne zaman kan versem yukari ebe cagiriyo tansiyon kilo virt zirt didikleyip duruyolar. Ve degisik cumleler kuruyolar. Halbuki cok tatli konusuyo ama insani yani bi geriyo ayni zamanda anlamadim ya. Konusu donmusken sorayim Siz ne zaman yikama katlama asamasina gecmeyi dusunuyosunuz

Aaa kızlar bu arada ben size söylemedim en son kontrole gittiğimizde benim oğlişin ilk defa net görüntüsünü aldık ve ağzı burnu tıpkı ben. Ortak görüş olarak hemde anneler arkadaşlar direk bunu dedi tamamen şimdiden bana benziyor çok garip oldum ağladım ilk defa neye benzediğini gördük. MaşaAllah anası kılıklı olacak bizimkisi burun yapımız eşim direk dedi seninle aynı diye ya inanılmaz güzel bir duyguymuş maşaAllah

Bebek uyku seti almayalım mı yani kızlar alcaktım napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…