Kuzum ben çantamın gelmesini bekliyorum yıkayım ütüleyip kilitli poşetlere kıyafetleri koyup kaldırcam planım o erkenden ramazan geliyor annemde halletcez çünkü kadını da hem yormiim dedim hemde poşetlerin içine koyup koyup kaldırcam zaten ne kadarcık şeyler orda muhafaza olsun istedim. Hasta olmasam bu hafta sonu yapacaktım hatta hazır bulunsun tedbir ne olur ne olmaz.Bu arada butun kizceler . Ben bugun saglik ocagina gitmistim sabah kan verdim klasik . Ebeye ciktim yine o oyuncagimsi seyle cocugumu dinlemeye calistilar ama oglum sevmedigimi bildigi icin hasir husur . Tekmeyi basti ordan oraya . Neyse 26 sinda tekrar gel subatin dediler . Ebe dedi ki kiyafetlerini hazirla yika . Dedim cok erken degil mi . Erken dogum vs ihtimaline karsi esin alip cikabilir herseyini dedi. Ama ben daha hazirlamayi dusunmuyorum. Ben doktorla ilerliyorum sonucta ama ne zaman kan versem yukari ebe cagiriyo tansiyon kilo virt zirt didikleyip duruyolar. Ve degisik cumleler kuruyolar. Halbuki cok tatli konusuyo ama insani yani bi geriyo ayni zamanda anlamadim ya. Konusu donmusken sorayim Siz ne zaman yikama katlama asamasina gecmeyi dusunuyosunuz
Oyuncak hahahahahh cidden öyleBu arada butun kizceler . Ben bugun saglik ocagina gitmistim sabah kan verdim klasik . Ebeye ciktim yine o oyuncagimsi seyle cocugumu dinlemeye calistilar ama oglum sevmedigimi bildigi icin hasir husur . Tekmeyi basti ordan oraya . Neyse 26 sinda tekrar gel subatin dediler . Ebe dedi ki kiyafetlerini hazirla yika . Dedim cok erken degil mi . Erken dogum vs ihtimaline karsi esin alip cikabilir herseyini dedi. Ama ben daha hazirlamayi dusunmuyorum. Ben doktorla ilerliyorum sonucta ama ne zaman kan versem yukari ebe cagiriyo tansiyon kilo virt zirt didikleyip duruyolar. Ve degisik cumleler kuruyolar. Halbuki cok tatli konusuyo ama insani yani bi geriyo ayni zamanda anlamadim ya. Konusu donmusken sorayim Siz ne zaman yikama katlama asamasina gecmeyi dusunuyosunuz
Benimde annem anneanneme bakiyor ayni zamanda . Cok agirlasmiyim ama simdi de erken diyorum kendimce . Bunu bi dusunup tartcamKuzum ben çantamın gelmesini bekliyorum yıkayım ütüleyip kilitli poşetlere kıyafetleri koyup kaldırcam planım o erkenden ramazan geliyor annemde halletcez çünkü kadını da hem yormiim dedim hemde poşetlerin içine koyup koyup kaldırcam zaten ne kadarcık şeyler orda muhafaza olsun istedim. Hasta olmasam bu hafta sonu yapacaktım hatta hazır bulunsun tedbir ne olur ne olmaz.
Hastaneye götüreceğin şeyler belli kuzum doğum çantasında zaten ben bu renkli kilitli poşetlerden alıp içlerine koyup çantaya yerleştireceğim hem tozlanmaz hem kirlenmez diye düşündüm. Biberonları birtek koymicam onları koysam kokar içi mecbur yıkanır bir daha. Koy kenara kafan rahat etsin kızBenimde annem anneanneme bakiyor ayni zamanda . Cok agirlasmiyim ama simdi de erken diyorum kendimce . Bunu bi dusunup tartcamfikirleri bi okiyim bakalimm tesekkurler cevabin icin canim
Bende bu haftalari dusundum . Ama cok agir olmayiz herhslde demi cunku bana yavastan agirlasmalar geliyor bi gozun korktuOyuncak hahahahahh cidden öyleBen 32de başlarım kuzu yıkayıp ütülemeye
Ya ben de endişeli oldum bu hamilelikte. Etiketlerini bile sökmedim fişleriyle,etiketleriyle duruyor aldığım her şey. Çok şey duyduk gördük biliyorsun. Hepimiz sağ salim doğurup büyütelim inşallah ama beklemek istiyorum. Sebep bu yani benimBende bu haftalari dusundum . Ama cok agir olmayiz herhslde demi cunku bana yavastan agirlasmalar geliyor bi gozun korktuo kadar spora yurumeye bi tik kilo gelmiste
Beni de çağırdılar gitmedim bastırdıkça bastırıyorlar o aleti kalp atışı falan da öyle çok duyulmuyor baya uğraştırıcı insanı strese sokuyorBu arada butun kizceler . Ben bugun saglik ocagina gitmistim sabah kan verdim klasik . Ebeye ciktim yine o oyuncagimsi seyle cocugumu dinlemeye calistilar ama oglum sevmedigimi bildigi icin hasir husur . Tekmeyi basti ordan oraya . Neyse 26 sinda tekrar gel subatin dediler . Ebe dedi ki kiyafetlerini hazirla yika . Dedim cok erken degil mi . Erken dogum vs ihtimaline karsi esin alip cikabilir herseyini dedi. Ama ben daha hazirlamayi dusunmuyorum. Ben doktorla ilerliyorum sonucta ama ne zaman kan versem yukari ebe cagiriyo tansiyon kilo virt zirt didikleyip duruyolar. Ve degisik cumleler kuruyolar. Halbuki cok tatli konusuyo ama insani yani bi geriyo ayni zamanda anlamadim ya. Konusu donmusken sorayim Siz ne zaman yikama katlama asamasina gecmeyi dusunuyosunuz
Anladım zaten kuzum amin inşallahYaşanmışlık derken ilk çocuğu kaybedince alışveriş yapmak için bile baya beklemiştim. Ne kadar etkilenmedim iyiyim desende o üzerinde bi etki bırakıyormuş. Tamamen onunla alakalı Rabbim bebeklerimize sağlıkla afiyetle huzurla uzun ömürler versin hepimizin
Kayınvalide terörü yaşadım dünden beri resmen kızlar. Haftasonu afyona gidecekmiş ısrarla beni arıyordu biletlerini herşeyini ben alıp yapıyorum kadının ona rağmen yaranamıyorum. Eşim dedi ki hasta kadın yok anam anlamıyor rn son whatsapp tan mesaj attım anne öksürük var konuşamıyorum diye cevap bile atmamış bencil karı neyse dün devlet hastanesinin acilinde ultrason var diye oraya gidelim dedim eşime bebeğe bakıyorlar direk herşey yolunda mı diye sıra beklerken alıvereyim biletini dedim ayyy hastanedeyiz kısa kes diyoruz yok kadının umru değil resmen başlicam vittitvizzik gibi geziyor anan da he ama işine gelince yürüyemiyor dedim. Eşimde hastalığımda ötürü bişi demedi zaten haklısın dedi bugün sabah ara ananı eşim corona olmuş de diyorum aradı hastaneden geldik aradı ne yapmış karda mı yuvarlanmış neden hasta olmuş diyor aldım telefonu oğlundan kapmış olabilir miyim acaba hiç bunu düşündün mü dedim yine kadının umru değil haftasonu bendeydiniz ben kaptım mı acaba diyor bencil karı elime geçirsem boğcam bir kaşık suda koduuum insan bari üzülmüş gibi yapar oynar az neyse öyle yani içimi dökem dedim
Ne gıcık ya kaynanalarınız iyi çekiyorsunuz haYa ne yapmış olabiliriz de kaşrılığında böyle davranıyolar aklım almıyo. Beni de 1 kere bile aramadı covid oldum da. Oğlunu arayıp "oğlumm kuzum aklımdan çıkmadın tüm gün daha iyi misin" diye sordu her gün. Beni asla sormadı. Oğlu hastayım dedi "ahh ceylanım kuzum" dedi. Benim hasta olduğumu söyledi eşim "e dikkat etse ya kendine" dedi.
Yok ya, enteresanlar gerçekten. Al birini vur ötekine. Oğullarını kocaları gibi görmekten vazgeçmiyolar. Bizleri de rakipleri.
Bende 18 inde haftaya perşembe 33 haftalık oldugunda gidicem kontrole. En son 1 ay önce gitmiştim. Şuan kaç kilo bilmiyorum ki kuzum. Medstarda 25 bi olmuş yaa. Muayene ücretine 1215 tl olmuş. Nst içinde ayrı 200 küsür tl alıyorlarmışkac kafta oldu yazmistinnn az kalmisss kizzz seninnbebis kac kilo . Bende 15 inde gidicem oglusumu gormeye 28. De olcaz . Dogum ucretini de sorcam burdan herkese belirtirim insallah
Aren-Aybars-Toprak şimdilik aklımda bunlar var ama emin değilimKağan koycam canimaklında isim seçenekleri var mi
Geçen hafta 1400dü bu hafta 1880 olmuş bile.D dimer testiniz kaç çıktı acaba
Oyuncağımsı şey iyiymişBu arada butun kizceler . Ben bugun saglik ocagina gitmistim sabah kan verdim klasik . Ebeye ciktim yine o oyuncagimsi seyle cocugumu dinlemeye calistilar ama oglum sevmedigimi bildigi icin hasir husur . Tekmeyi basti ordan oraya . Neyse 26 sinda tekrar gel subatin dediler . Ebe dedi ki kiyafetlerini hazirla yika . Dedim cok erken degil mi . Erken dogum vs ihtimaline karsi esin alip cikabilir herseyini dedi. Ama ben daha hazirlamayi dusunmuyorum. Ben doktorla ilerliyorum sonucta ama ne zaman kan versem yukari ebe cagiriyo tansiyon kilo virt zirt didikleyip duruyolar. Ve degisik cumleler kuruyolar. Halbuki cok tatli konusuyo ama insani yani bi geriyo ayni zamanda anlamadim ya. Konusu donmusken sorayim Siz ne zaman yikama katlama asamasina gecmeyi dusunuyosunuz
Bende 18 inde haftaya perşembe 33 haftalık oldugunda gidicem kontrole. En son 1 ay önce gitmiştim. Şuan kaç kilo bilmiyorum ki kuzum. Medstarda 25 bi olmuş yaa. Muayene ücretine 1215 tl olmuş. Nst içinde ayrı 200 küsür tl alıyorlarmış
Ben de böyle duydumBen bir şey duydumm. Eşi çalışıyor ya yanında. O da çok başarılıymış bu arada. Eşi de takip etse ameliyatlara Özgür Bey ile giriyormuş. Bilmiyorum ben başkalarının yaşancısıyım
E 1 taşla 2 kuş. Gerçi ne zaman uyanıklık yapsam saçma sapan bir durum oluyorBen de böyle duydum
Bende suan 28 i sayiyorum . 27+4 ama heryerde herkes 28 i sayiyosun diyo neyseOyuncağımsı şey iyiymişbende en son 28 haftalikken gittim sağlık ocağına. Banada o zaman demişti. Herşeyini hazırla hazır olsun diye ama banada erken gelmişti. 32 haftalık olduk hala hiç bisey hazirlamadim önümüzdeki haftayı da atlatayım. Okullar yarıyıl tatiline giriyor. O zaman hazırlıycam inşallah
25 olmuş mu kız bizim ne oldu acaba ya sormadım da en son yılbaşından önce 21 di. Öffff bunlarda abarttı he muayene ücretimiz 1650 olmuş bizimde yani sankü bana altın tepside sunuyorlar heBende 18 inde haftaya perşembe 33 haftalık oldugunda gidicem kontrole. En son 1 ay önce gitmiştim. Şuan kaç kilo bilmiyorum ki kuzum. Medstarda 25 bi olmuş yaa. Muayene ücretine 1215 tl olmuş. Nst içinde ayrı 200 küsür tl alıyorlarmış
Ben emel hanımı da denicem bi de bu rabia nizama gitmezsem içimde kalcak kesin. Yorumlara rağmen denemek istiyorum, kaşınıyor olabilirim ahahaha ama merak işte. Her an özgüre de okeylenebilirim, hoşuma gitti ama karısı da olur ahahah. Evet renkli verdi ya çok şükür oğlumu ilk kez bu kadar net gördümE 1 taşla 2 kuş. Gerçi ne zaman uyanıklık yapsam saçma sapan bir durum oluyorEmel Hn devam. 20sinde yine gitcem kendi verdi randevuyu Sen ne düşündün yada düşündün mü bacım
Ayyyy renkli görüntüsünü aldın mııı tam çıkmış mı istediğin gibi
Olur olur yapar gidersin Allahın izniyle. Benim de ne zamandır ikeaya gidesim var bi firsat bulup gidemedimBende suan 28 i sayiyorum . 27+4 ama heryerde herkes 28 i sayiyosun diyo neysebu hesabi herkes farklı tutuyor . Benimde sonum 32 -33 gibi gorunuyor simdilik komodin alicam haftaya ikeaya gelcem kiz antalyaya hahahaha anca geldi kurduk ettik ondan sonra belki bi karisikliktan kurtuluruz dolap hurc dolu hic hosuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?