2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum ben çantamın gelmesini bekliyorum yıkayım ütüleyip kilitli poşetlere kıyafetleri koyup kaldırcam planım o erkenden ramazan geliyor annemde halletcez çünkü kadını da hem yormiim dedim hemde poşetlerin içine koyup koyup kaldırcam zaten ne kadarcık şeyler orda muhafaza olsun istedim. Hasta olmasam bu hafta sonu yapacaktım hatta hazır bulunsun tedbir ne olur ne olmaz.

Oyuncak hahahahahh cidden öyle Ben 32de başlarım kuzu yıkayıp ütülemeye

Benimde annem anneanneme bakiyor ayni zamanda . Cok agirlasmiyim ama simdi de erken diyorum kendimce . Bunu bi dusunup tartcam fikirleri bi okiyim bakalimm tesekkurler cevabin icin canim

Benimde annem anneanneme bakiyor ayni zamanda . Cok agirlasmiyim ama simdi de erken diyorum kendimce . Bunu bi dusunup tartcam fikirleri bi okiyim bakalimm tesekkurler cevabin icin canim
Hastaneye götüreceğin şeyler belli kuzum doğum çantasında zaten ben bu renkli kilitli poşetlerden alıp içlerine koyup çantaya yerleştireceğim hem tozlanmaz hem kirlenmez diye düşündüm. Biberonları birtek koymicam onları koysam kokar içi mecbur yıkanır bir daha. Koy kenara kafan rahat etsin kız

Oyuncak hahahahahh cidden öyle Ben 32de başlarım kuzu yıkayıp ütülemeye
Bende bu haftalari dusundum . Ama cok agir olmayiz herhslde demi cunku bana yavastan agirlasmalar geliyor bi gozun korktu o kadar spora yurumeye bi tik kilo gelmiste

Bende bu haftalari dusundum . Ama cok agir olmayiz herhslde demi cunku bana yavastan agirlasmalar geliyor bi gozun korktu o kadar spora yurumeye bi tik kilo gelmiste
Ya ben de endişeli oldum bu hamilelikte. Etiketlerini bile sökmedim fişleriyle,etiketleriyle duruyor aldığım her şey. Çok şey duyduk gördük biliyorsun. Hepimiz sağ salim doğurup büyütelim inşallah ama beklemek istiyorum. Sebep bu yani benim

Beni de çağırdılar gitmedim bastırdıkça bastırıyorlar o aleti kalp atışı falan da öyle çok duyulmuyor baya uğraştırıcı insanı strese sokuyor benim doktorum aksine acele etme 30-35. Haftalara kadar bekle diyor. Park yatağı ve onun iç yatağını, bebek arabasını, mama sandalyesini aldık birkaç parça da zıbını falan var kendime daha pek bir şey almadım 2 çift lohusa pijaması yeter şimdilik sanırım yıkama hazırlama sürecine daha geçmedim

Anladım zaten kuzum amin inşallah

Ne gıcık ya kaynanalarınız iyi çekiyorsunuz ha

kac kafta oldu yazmistinnn az kalmisss kizzz seninn bebis kac kilo . Bende 15 inde gidicem oglusumu gormeye 28. De olcaz . Dogum ucretini de sorcam burdan herkese belirtirim insallah
Bende 18 inde haftaya perşembe 33 haftalık oldugunda gidicem kontrole. En son 1 ay önce gitmiştim. Şuan kaç kilo bilmiyorum ki kuzum. Medstarda 25 bi olmuş yaa. Muayene ücretine 1215 tl olmuş. Nst içinde ayrı 200 küsür tl alıyorlarmış

Oyuncağımsı şey iyiymiş bende en son 28 haftalikken gittim sağlık ocağına. Banada o zaman demişti. Herşeyini hazırla hazır olsun diye ama banada erken gelmişti. 32 haftalık olduk hala hiç bisey hazirlamadim önümüzdeki haftayı da atlatayım. Okullar yarıyıl tatiline giriyor. O zaman hazırlıycam inşallah

aglicam artik gercekten

Ben de böyle duydum
E 1 taşla 2 kuş. Gerçi ne zaman uyanıklık yapsam saçma sapan bir durum oluyor Emel Hn devam. 20sinde yine gitcem kendi verdi randevuyu Sen ne düşündün yada düşündün mü bacım
Ayyyy renkli görüntüsünü aldın mııı tam çıkmış mı istediğin gibi

Bende suan 28 i sayiyorum . 27+4 ama heryerde herkes 28 i sayiyosun diyo neyse bu hesabi herkes farklı tutuyor . Benimde sonum 32 -33 gibi gorunuyor simdilik komodin alicam haftaya ikeaya gelcem kiz antalyaya hahahaha anca geldi kurduk ettik ondan sonra belki bi karisikliktan kurtuluruz dolap hurc dolu hic hosuma gitmiyor

25 olmuş mu kız bizim ne oldu acaba ya sormadım da en son yılbaşından önce 21 di. Öffff bunlarda abarttı he muayene ücretimiz 1650 olmuş bizimde yani sankü bana altın tepside sunuyorlar he

Ben emel hanımı da denicem bi de bu rabia nizama gitmezsem içimde kalcak kesin. Yorumlara rağmen denemek istiyorum, kaşınıyor olabilirim ahahaha ama merak işte. Her an özgüre de okeylenebilirim, hoşuma gitti ama karısı da olur ahahah. Evet renkli verdi ya çok şükür oğlumu ilk kez bu kadar net gördüm allahım dedim bu an hiç bitmesin. Tam istediğim gibi oldu

Olur olur yapar gidersin Allahın izniyle. Benim de ne zamandır ikeaya gidesim var bi firsat bulup gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…