2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

25 olmuş mu kız bizim ne oldu acaba ya sormadım da en son yılbaşından önce 21 di. Öffff bunlarda abarttı he muayene ücretimiz 1650 olmuş bizimde yani sankü bana altın tepside sunuyorlar he
Şubat annelerinde bi arkadaşım var oda benim doktoruma gidiyor. O sormuş canım doğum 25 bin demişler. Benim bide tüpler bağlanacak. En az 5 binde ona isterler

İyi iyi hadi sevindim Dene madem merak ettim ben de haber et bize

Şubat annelerinde bi arkadaşım var oda benim doktoruma gidiyor. O sormuş canım doğum 25 bin demişler. Benim bide tüpler bağlanacak. En az 5 binde ona isterler
Oyhhhh Allah kolaylıklar versin ya senden bişi rica etsem ben yeni doğan sünneti ne kadarmış bi gittiğinde sorsan olur mu.? Gerçi biz bür mani çıkmazsa hemen doğumun ertesi günü düşünüyoruz ama yine de fiyat farkını merak ettim aynı grup hastaneye ikisi. Sahipleri aynı bildiğim kadarıyla

Unutmazsam sorayım canım. Benimde aklımda o sünnet olayı ama genelde duyduğum kadarıyla 40 ı çıkınca yaptırılıyor. Neden o kadar erken düşünüyorsun

Unutmazsam sorayım canım. Benimde aklımda o sünnet olayı ama genelde duyduğum kadarıyla 40 ı çıkınca yaptırılıyor. Neden o kadar erken düşünüyorsun
Eğer sezaryen olursam 2 gün hastanede kalacağım normal doğumda ise 1 gün kalacağım ya hani hastanedeyken yapılsın bitsin istiyorum doktor kontrolünde olsun bir gün bir gündür, ertesi gün yapılıyor benim ablam da öyle yaptırdı baya rahat etti kuzum. Tabi şartlar önemli bebeğin durumuna göre karar veriyorlar en son profesör yılbaşından önce 15 bindi cücük kadar şeyi bana sanki şimdi ne kadar oldu kimbilir olmazsa fark çoksa oraya geleyim diyorum

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benim 9 ve 12 yaşında 2 kızım var. Şimdi oğlum olacak. Sürpriz yumurta oldu bu 32 haftalık olduk bizde
MAŞALLAH canım ALLAH sağlıkla kucana almayı Nasip etsin İNŞALLAH Sen bizden daha tecrübelisin bende henüz yenii Nasipse 26 haftaya giricem
Şeker yükleme tetenoz
İdrar enfeksiyon vs ile ilgili bilgin varmı tahlillerini yaptırdınmı dahaa doğrusu Hayırlı Kandiller bu arada

Aaa bilmiyordum bende düşüneyim o zaman doğum sonrasi sunnet isini ama Ben sezeryan olucam Medstarda sezeryanda da 1 gece kalınıyormuş. 3 ay önce bi arkadaşımda orada sezeryan oldu. 1 gece kalmış. Haftaya perşembe gidicem fiyat bilgisi alınca seni haberdar ederim canım

Hayırlı kandiller canım
Şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Tetanozda doktorum 3 lü karma aşı tavsiye etti (tetatoz difteri boğmaca). Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım. Doğumdan sonra 2 ay bebeği de korkuyormuş diye. Çünkü bebeklerde karma aşı 2 aydan sonra yapılıyor.
İdrar enfeksiyonu 1 kere yaşadım. Doktorum tek içimlik bi saşe yazdı. Onu içinde toparladım çok şükür. Ama enfeksiyon varsa göz ardı edilmemeli. Gebelikte enfeksiyon risk faktörü oluşturabiliyor canım

Eşine gruptaki bizleri anlat canım bebegim kız olacak abisinin yeni doğan kıyafetleri yeğenlerimden gelenler derken sadece alt açma örtüsü, emzik, biberon gibi ıvır zıvır şeyleri aldım geri aklına gelen her şeyi başkasının....yediği helal giydiği haram misali seninle gurur duymalı herseyi siz alacak olsanız çok para gider

Tamam kuzu teşekkür ederim. Hastaneden hastaneye değişiyor demekki. Tabi önceliğim normal doğum bakalım benimde kısmet. Yalnız Allah korusun Bebek sarılık olursa yapmıyorlar sadece onu biliyorum. O nedenle doğduktan sonra duruma göre bakacaklar yani evet biz yaptıralım demekle de olmuyor aslında ama tabi herşey yolunda giderse zaten bez de o pişiyor idrarla hemen düzeliyor ablamdan şahitim çok rahat etti. Ağlamadı bile bebiş. Göbek düşerken oda iyileşiyor inşaAllah

Kuzum şimdi gördüm mesajını hişşşt sen hamilesin bir kere kendine gel kız kimseyi bu kadar ince düşünme kimseyi bu kadar hele hele ki yani iyi niyetinle iş yaparken düşünmek zorunda değilsin ki düşünme. Yani sen eşini düşünürken birde buna üzülme. Herkes bencillik yapıyor arkasına bakmıyor sen eşini düşünüyorsun onunda demesi lazım ay karıma bak bu devirde nerde böyle kadın ne şanslıyım demesi lazım. Ama tabi erkekler ayrı bi cins ne zaman neye hassasiyet gösterecekleri de belli olmuyor hepsi aynı anacım bi sendeki değil onu da öyle düşün. Bide bişi dicem sen neden kasıyorsun ki madem böyle bişi istemiyor al parasını çık alışverişe birde üstüne tatlını ye geçir gitsin madem öyle işte böyle diye

Anladım canımm bende şeker yüklemesini yarın sorucam Dahaa öncee idrarda çıktı lökosit canım bende tek içimlik monurol kullandım 2 kere 12 gün arayla 6 veyaa 7 adet lökosit çıktı en son monurol kullan dedii amaaa her hamilede lökosit çıkıyormuş yarın dahiliyeye kan ve idrar vericem İNŞALLAH tertemiz çıkar gerek kalmaz artık tetenozuda bende tek doz olucam canım o aşıyıda sordum doktor geçiştirdi normal tetenoz dedii 2 doz ama olmıcam 1 doz olucam bende Nasipse bakalım
Teşekkür ederim arkadaşım
ALLAH sağlıkla zamanında kucaklamamızı Nasip etsin

Alt açma bezi ıslak mendıl veya pamuk lousa pedi bunlarda marka onemlı mi kızlar ? Hangi marka olsun

Amin canım hadi inşallah güzel çıkar tahlil sonuçların

Alt açma bezi ıslak mendıl veya pamuk lousa pedi bunlarda marka onemlı mi kızlar ? Hangi marka olsun
BAna arkadaşım Depend verecek. O vermeseydi yine ondan alacaktım.

Kullan at alt açma bezi hangisi uygun fiyatlı ise ondan alacağım avantajlı olandan.

Islak mendil bebişin ilk doğduğu zamanlar için Waterwipes aldım. Ancak sonrası için Sleepy Bionatural yenidoğan için olandan almayı düşünüyorum.

Pamuk olarak da hangisi indirimdeyse ondan alırım sanırım. Yorumlar birbirine yakındı çünkü.

Biz başta heheheh diye geyik yapıyorduk ama gerçekten Deniz koyucaz galiba başka isimler içimize sinmiyor bir türlü. Çocuğa kendi ismimden başka isim beğenememiş olmam kaç puan fkkrkrl.
Bizim de ikinci ismimiz Deniz olacak ^^ Kimseye demiyorum hikayeyi biliyorsun, ayri bir tribim var orda. Ama siz yabanci degilsiniz gizlar.

Sanırım mantar falan oldum. Dünden beri yolup atıcam öyle bir kaşıntım var. Akıntım da çoğaldı beyaz losyon gibi. Bir de su gibi. Doktoruma yazdım hemen Mixovül fitil ve travazol kreme başla dedi. Yarın gidip alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…