Sag ol canıms bilememiştim o sekılde alayım ben deBAna arkadaşım Depend verecek. O vermeseydi yine ondan alacaktım.
Kullan at alt açma bezi hangisi uygun fiyatlı ise ondan alacağım avantajlı olandan.
Islak mendil bebişin ilk doğduğu zamanlar için Waterwipes aldım. Ancak sonrası için Sleepy Bionatural yenidoğan için olandan almayı düşünüyorum.
Pamuk olarak da hangisi indirimdeyse ondan alırım sanırım. Yorumlar birbirine yakındı çünkü.
Ay çok geçmiş olsun canım ya oda kötü oluyor hakikaten ilaç hemen etki eder inşaAllah Rabbim şifalandırsınSanırım mantar falan oldum. Dünden beri yolup atıcam öyle bir kaşıntım var. Akıntım da çoğaldı beyaz losyon gibi. Bir de su gibi. Doktoruma yazdım hemen Mixovül fitil ve travazol kreme başla dedi. Yarın gidip alayım.
Gecen gardirop almistim, o kuruldu. Bu zamana kadar hediye gelen, aldigim vs. bebek kiyafetlerini yikadim, icine koydum. Bu arada hastaneye götürebilecegim iki takim sectim. Onlari baska yere ayirdim. Gecen arkadasimla bir tane gömlek gecelik aldim, önü dügmeli, uzun kollu, ne kalin ne ince bir sey, bir de pofudik dize kadar cikan corap aldim (burada hastaneler corap öneriyorlar, dogumda ve sonrasinda ayaklarin üsümemesi lazimmis. Onlari da yikadim hemen, kuruyunca direkt cantaya koyucam. Ben kendi cantami ayri, oglumunkini ayri hazirliyorum. Hastaneye özel canta almadim, Canta cok severim, o yuzden uygun vardi yani. Yani yavas yavas hazirliyorum diyelim.Benimde annem anneanneme bakiyor ayni zamanda . Cok agirlasmiyim ama simdi de erken diyorum kendimce . Bunu bi dusunup tartcamfikirleri bi okiyim bakalimm tesekkurler cevabin icin canim
Kaşıntıdan başka bir şey düşünemiyorum ya. Allahtan doktor gel demedi anladı herhalde ne olduğunu yazınca. İyi gelir inşallah hemencecik. Eşim de uyuyo. Uyumasa nöbetçi eczaneye gidelim dicektim hemen bu geceden başlayım diye.Ay çok geçmiş olsun canım ya oda kötü oluyor hakikaten ilaç hemen etki eder inşaAllah Rabbim şifalandırsın
Bu çorap şeysini biryerden daha okumuştum ya bende alayım en iyisi dediğin gibi bie çorap iyi fikir oldu. Bende senin gibi kendi kıyafetlerimi ayrı çantaya koyacağım bebeğin kıyafetlerini ayrı daha mantıklı geldi oda bana. Elbisen de hayırlı olsun sağlıkla bebeğinle gitmen nasip olsun inşaAllahGecen gardirop almistim, o kuruldu. Bu zamana kadar hediye gelen, aldigim vs. bebek kiyafetlerini yikadim, icine koydum. Bu arada hastaneye götürebilecegim iki takim sectim. Onlari baska yere ayirdim. Gecen arkadasimla bir tane gömlek gecelik aldim, önü dügmeli, uzun kollu, ne kalin ne ince bir sey, bir de pofudik dize kadar cikan corap aldim (burada hastaneler corap öneriyorlar, dogumda ve sonrasinda ayaklarin üsümemesi lazimmis. Onlari da yikadim hemen, kuruyunca direkt cantaya koyucam. Ben kendi cantami ayri, oglumunkini ayri hazirliyorum. Hastaneye özel canta almadim, Canta cok severim, o yuzden uygun vardi yani. Yani yavas yavas hazirliyorum diyelim.
Ay o cok fena olur. Hamilelikte gecirmedim ama daha onceden olmustu bilirim yani. Gecmis olsunSanırım mantar falan oldum. Dünden beri yolup atıcam öyle bir kaşıntım var. Akıntım da çoğaldı beyaz losyon gibi. Bir de su gibi. Doktoruma yazdım hemen Mixovül fitil ve travazol kreme başla dedi. Yarın gidip alayım.
Uyandır kız alsınKaşıntıdan başka bir şey düşünemiyorum ya. Allahtan doktor gel demedi anladı herhalde ne olduğunu yazınca. İyi gelir inşallah hemencecik. Eşim de uyuyo. Uyumasa nöbetçi eczaneye gidelim dicektim hemen bu geceden başlayım diye.
Gelmiş geçmiş olsun canım aksatma önemli idrar kan tahlilelrini de aksatma ilaçlarını kullan İNŞALLAH ŞİFAA olsunSanırım mantar falan oldum. Dünden beri yolup atıcam öyle bir kaşıntım var. Akıntım da çoğaldı beyaz losyon gibi. Bir de su gibi. Doktoruma yazdım hemen Mixovül fitil ve travazol kreme başla dedi. Yarın gidip alayım.
Evet, ikinci ismim DenizSenin adın Deniz mibiz de Deniz düşünüyoruz görünce tebessüm ettim
Ayy isimdaş olucak çükübiklerBizim de ikinci ismimiz Deniz olacak ^^ Kimseye demiyorum hikayeyi biliyorsun, ayri bir tribim var orda. Ama siz yabanci degilsiniz gizlar.
Ay hic tarzim degil ama kullanisli ve kumasi guzel diye aldim, gömlek seklinde dize kadar, dügmeli. Hem kontrollerde hem de emzirmede iyi olacak gibi. Ama bir tane kendime gelince biraz daha tarzima uygun bir sey almak istiyorum. Bu arada normal kesim yani hamilelere ya da lohusalara özel degil, arkadasla o zamana kadar karnim iyice büyür diye XL alalim dedik, karindan bi tuttuk XL dar geldi sdjhfksdhjgklafjhglkjBu çorap şeysini biryerden daha okumuştum ya bende alayım en iyisi dediğin gibi bie çorap iyi fikir oldu. Bende senin gibi kendi kıyafetlerimi ayrı çantaya koyacağım bebeğin kıyafetlerini ayrı daha mantıklı geldi oda bana. Elbisen de hayırlı olsun sağlıkla bebeğinle gitmen nasip olsun inşaAllah
Göbeğimiz bu aydan sonra baya büyüyormuş nasıl bişi olcak acaba kestiremiyorum ki bende iç karın genişse büyümez çok ama inşaAllah olur elbiseAy hic tarzim degil ama kullanisli ve kumasi guzel diye aldim, gömlek seklinde dize kadar, dügmeli. Hem kontrollerde hem de emzirmede iyi olacak gibi. Ama bir tane kendime gelince biraz daha tarzima uygun bir sey almak istiyorum. Bu arada normal kesim yani hamilelere ya da lohusalara özel degil, arkadasla o zamana kadar karnim iyice büyür diye XL alalim dedik, karindan bi tuttuk XL dar geldi sdjhfksdhjgklafjhglkj
Ben kendi cantama kuru meyve, atistirmalik, cikolata, züber gibi seyler de koyucam.
Alt açma bezi olarak bebek için olanlara boşa para verme, flexilife falan var yatak koruyucu olarak geçiyor onlar daha uygun fiyatlı oluyor ben köpüşe kullanıyordum aynı şeyAlt açma bezi ıslak mendıl veya pamuk lousa pedi bunlarda marka onemlı mi kızlar ? Hangi marka olsun
Tamam canım sag olasın:)Alt açma bezi olarak bebek için olanlara boşa para verme, flexilife falan var yatak koruyucu olarak geçiyor onlar daha uygun fiyatlı oluyor ben köpüşe kullanıyordum aynı şey
Benım göbek bu hafta cok buyudu degısık :) masallahGöbeğimiz bu aydan sonra baya büyüyormuş nasıl bişi olcak acaba kestiremiyorum ki bende iç karın genişse büyümez çok ama inşaAllah olur elbiseevet ya atıştırmalık koymak lazım ne durumda olacağız bilmiyoruz ki züberin ürünleri çok güzel doğal bir fikir daha oldu çantaya atmak lazım ne olur ne olmaz mantıklı oda teşekkürler listeme ekleyeyim bende
Arkadaslarrrr bu corap kismina hemen bi ekleme yapimmm fotograf atcam link atmayi bilmiyomAy hic tarzim degil ama kullanisli ve kumasi guzel diye aldim, gömlek seklinde dize kadar, dügmeli. Hem kontrollerde hem de emzirmede iyi olacak gibi. Ama bir tane kendime gelince biraz daha tarzima uygun bir sey almak istiyorum. Bu arada normal kesim yani hamilelere ya da lohusalara özel degil, arkadasla o zamana kadar karnim iyice büyür diye XL alalim dedik, karindan bi tuttuk XL dar geldi sdjhfksdhjgklafjhglkj
Ben kendi cantama kuru meyve, atistirmalik, cikolata, züber gibi seyler de koyucam.
Benim ic karnim demek ki genisligin g si bile degilGöbeğimiz bu aydan sonra baya büyüyormuş nasıl bişi olcak acaba kestiremiyorum ki bende iç karın genişse büyümez çok ama inşaAllah olur elbiseevet ya atıştırmalık koymak lazım ne durumda olacağız bilmiyoruz ki züberin ürünleri çok güzel doğal bir fikir daha oldu çantaya atmak lazım ne olur ne olmaz mantıklı oda teşekkürler listeme ekleyeyim bende
Yaaamerhabaa, biraz once bi 20-30 dakika filan sag tarafima yattim bi anda karnimin sol tarafina toplandi baya bir yaslandi hemen diklendim diklenince duzeldi agrim filanda olmadi onemli bir sey varmidir sizce doktora gitmeme gerek var mi? doktorum biraz uzakta da tecrubeli anneler ya da daha once yasayan varsa bilebilir diye size sormak istedim
Eki Görüntüle 3368119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?