2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sag ol canıms bilememiştim o sekılde alayım ben de

Ay çok geçmiş olsun canım ya oda kötü oluyor hakikaten ilaç hemen etki eder inşaAllah Rabbim şifalandırsın

Benimde annem anneanneme bakiyor ayni zamanda . Cok agirlasmiyim ama simdi de erken diyorum kendimce . Bunu bi dusunup tartcam fikirleri bi okiyim bakalimm tesekkurler cevabin icin canim
Gecen gardirop almistim, o kuruldu. Bu zamana kadar hediye gelen, aldigim vs. bebek kiyafetlerini yikadim, icine koydum. Bu arada hastaneye götürebilecegim iki takim sectim. Onlari baska yere ayirdim. Gecen arkadasimla bir tane gömlek gecelik aldim, önü dügmeli, uzun kollu, ne kalin ne ince bir sey, bir de pofudik dize kadar cikan corap aldim (burada hastaneler corap öneriyorlar, dogumda ve sonrasinda ayaklarin üsümemesi lazimmis. Onlari da yikadim hemen, kuruyunca direkt cantaya koyucam. Ben kendi cantami ayri, oglumunkini ayri hazirliyorum. Hastaneye özel canta almadim, Canta cok severim, o yuzden uygun vardi yani. Yani yavas yavas hazirliyorum diyelim.

Ay çok geçmiş olsun canım ya oda kötü oluyor hakikaten ilaç hemen etki eder inşaAllah Rabbim şifalandırsın
Kaşıntıdan başka bir şey düşünemiyorum ya. Allahtan doktor gel demedi anladı herhalde ne olduğunu yazınca. İyi gelir inşallah hemencecik. Eşim de uyuyo. Uyumasa nöbetçi eczaneye gidelim dicektim hemen bu geceden başlayım diye.

Bu çorap şeysini biryerden daha okumuştum ya bende alayım en iyisi dediğin gibi bie çorap iyi fikir oldu. Bende senin gibi kendi kıyafetlerimi ayrı çantaya koyacağım bebeğin kıyafetlerini ayrı daha mantıklı geldi oda bana. Elbisen de hayırlı olsun sağlıkla bebeğinle gitmen nasip olsun inşaAllah

Ay o cok fena olur. Hamilelikte gecirmedim ama daha onceden olmustu bilirim yani. Gecmis olsun

Uyandır kız alsın şuan kaşıntından önemli ne olabilir ben olsam uyandırıyorum ya acil durum bu kalksın kız yalnız burda çok göze batmaya başladım eşler arasını bozan diye adım çıkmasında kaşıntı çok beter ya Allah kolaylıklar versin

Gelmiş geçmiş olsun canım aksatma önemli idrar kan tahlilelrini de aksatma ilaçlarını kullan İNŞALLAH ŞİFAA olsun

Hey Allah Nisan başlığı yerine gidip Mart'a yazmışım fgvbhnjmköl

Bakın ne keşfettim. E nabız "asistan" üstünden hamilelik durumumuzu görebiliyormuşuz. Sanırım aile hekimi girdi bunları. Doktor bana tahmini doğum 23 Nisan demişti. Burada 26 Nisan yazıyor mesela.

Eklentiler

• IMG_8317.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8316.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 84
Senin adın Deniz mi biz de Deniz düşünüyoruz görünce tebessüm ettim
Evet, ikinci ismim Deniz Hem kız hem erkek için güzel bence, valla başka isim beğenemiyoruz bir türlü, değişebilir ama sanmam
Bizim de ikinci ismimiz Deniz olacak ^^ Kimseye demiyorum hikayeyi biliyorsun, ayri bir tribim var orda. Ama siz yabanci degilsiniz gizlar.
Ayy isimdaş olucak çükübikler

Ay hic tarzim degil ama kullanisli ve kumasi guzel diye aldim, gömlek seklinde dize kadar, dügmeli. Hem kontrollerde hem de emzirmede iyi olacak gibi. Ama bir tane kendime gelince biraz daha tarzima uygun bir sey almak istiyorum. Bu arada normal kesim yani hamilelere ya da lohusalara özel degil, arkadasla o zamana kadar karnim iyice büyür diye XL alalim dedik, karindan bi tuttuk XL dar geldi sdjhfksdhjgklafjhglkj

Ben kendi cantama kuru meyve, atistirmalik, cikolata, züber gibi seyler de koyucam.

Peki askolar, kac tane agiz mendili lazim sizce? "Bu yetmez" ve "bu kadarini napican" arasindaki yeri hic bulamayan bir insan olarak oryantasyona ihtiyacim var.

Göbeğimiz bu aydan sonra baya büyüyormuş nasıl bişi olcak acaba kestiremiyorum ki bende iç karın genişse büyümez çok ama inşaAllah olur elbise evet ya atıştırmalık koymak lazım ne durumda olacağız bilmiyoruz ki züberin ürünleri çok güzel doğal bir fikir daha oldu çantaya atmak lazım ne olur ne olmaz mantıklı oda teşekkürler listeme ekleyeyim bende

Alt açma bezi ıslak mendıl veya pamuk lousa pedi bunlarda marka onemlı mi kızlar ? Hangi marka olsun
Alt açma bezi olarak bebek için olanlara boşa para verme, flexilife falan var yatak koruyucu olarak geçiyor onlar daha uygun fiyatlı oluyor ben köpüşe kullanıyordum aynı şey

Benım göbek bu hafta cok buyudu degısık :) masallah

Arkadaslarrrr bu corap kismina hemen bi ekleme yapimmm fotograf atcam link atmayi bilmiyom yazinca bulursunuz trendyola . Bende hastane icin aldim ama simdide giyiyom yumusacik ama yunlu gibi orme coraplar buldumm trendyolda . Sonra bi influencer da hamile tavsiye etmiş. Ekliyommmm bakinn sepete atin nettofit aratinca cikiyorrr

Eklentiler

• IMG_3625.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 77
Benim ic karnim demek ki genisligin g si bile degil gobus simdiden 8. Aya girdi bitiriyo bence biz 7 deyiz

merhabaa, biraz once bi 20-30 dakika filan sag tarafima yattim bi anda karnimin sol tarafina toplandi baya bir yaslandi hemen diklendim diklenince duzeldi agrim filanda olmadi onemli bir sey varmidir sizce doktora gitmeme gerek var mi? doktorum biraz uzakta da tecrubeli anneler ya da daha once yasayan varsa bilebilir diye size sormak istedim

Yaaa masallahh cok tatliiiii bi goruntu bence. Duzelmis bi sorun oldugunu ben kendi adima sanmiyorum ne guzel kendi yerini acmis iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…