2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde haftaya gelecek cocumun komodini . Odayi mecbur karisikliktan kurtarmak icin galiba komodine yerlestircem. Yoksa dolapin bi tarafi nevresimlerimizdi simdi diger tarafi tepis
Tepis oldu bende yavastan komodini kurunca yikadim ettim 30 haftayi gecer

Yaaa masallahh cok tatliiiii bi goruntu bence. Duzelmis bi sorun oldugunu ben kendi adima sanmiyorum ne guzel kendi yerini acmis iste .
cok tesekkur ederizzz gecen gruplardan birinde bu sekilde kasilma diye okumustum cok korktum bir an ilk hamileligim bi de pimpirikliyim birazcik ama icimi rahatlattiniz

Sag ol canıms bilememiştim o sekılde alayım ben de
Canım bu arada şimdi aklıma geldi, söylememiş olmayayım. Ben bu alt değiştirme pedini çocuğun direkt tenine temas etmez, ederse de çok kısa soluklu temas eder gibi düşünüp ona göre alternatif öneride bulundum. Kullanım amacına, stiline göre belki daha hassas bir ürün kullanmak isteyebilirsin yanlış yönlendirmeyeyim seni

cok tesekkur ederizzz gecen gruplardan birinde bu sekilde kasilma diye okumustum cok korktum bir an ilk hamileligim bi de pimpirikliyim birazcik ama icimi rahatlattiniz
Doktorum bana tek taraflıysa bebek çift taraflıysa kasılma dedi. Senin tek tarafta görünüyor, bebek oraya toplanmıştır. Benim de bazen bi tarafa gdiyor bebek orası taş gibi oluyor

Bu bebeğin hareketi toplanması. Artık büyüdükleri için böyle. Ben son 2 aydır böyleyim. Sadece orası sertse sorun yok. Bu zaten 1 dakika bile sürmüyor. Eğer bütün karın sertse Braxton-Hicks, yani yalancı kasılma. Eğer bütün karın sertse, şiddetli ağrı ve kasılma eşlik ediyorsa doktora gitmek iyi bir fikir olabilir.

Mart anneleridir bence çok takip etmiyorum ama orada bu toplanmaları kasılma sanıp nst’ye giden ve bir şey çıkmayan çok kişi oldu. Ben 2 defa doktora sordum, zaten bir defa yanında oldu doktorum çok rahat zaten çok erken ne kasılması dedi. Onu anlamama şansınız yok dedi.

cokk tesekkur ederim herkese sadece orasi hatta diger yerler bos kaldi gibiydi hic agri kasilma hissetmedim dediginiz gibi toplanma buyuk ihtimalle artik alisicam bende toplanmalara

Merhaba kızlar. Forumda yeniyim. Size bir şey danışmak istiyorum. Nisan annesi olacağım nasipse. 50 gr seker yüklemesinde tokluk sekerim 250 çıktı. Muhtemelen insulin baslayacaklar ama
İnsülini kadın dogum uzmanı mı veriyor yoksa endokrin ya da dahiliye mi?

Kizlar bisi sorucam. Bu konu konuşuldumu bilmiyorum. Takip edemiyorum her gün. Okumam gereken 60 sayfa olmuş

Doğum öncesi bakımlı olmak için saçlarıma balyaj yaptırmak istiyorum. Bişi olmaz diyenler var, yaptırma tehlikeye atma diyenlerde var. Siz hamilelik boyunca kuaföre gittinizmi, boyattınızmı, gidicekmisiniz yoksa gerçekten benden başka kimse gitmeye yeltenmedimi?

Benim saçlarımda çok fazla beyazlar var. 5 ay boyunca hiç boya yapmayınca saçlarım uzadığı için çok belli olmaya başlamıştı. Psikolojim bozuluyorum artık ben boyadım açıkçası. Çok uzun süre bekletmedim saçımda boyayı.

Ay Çok az kalmış nisan annesi grubundasın ama ilk bebişmi
Ben normalde şubat ve mart grubundayım. Hamile olduğumu öğrendiğimde şubat mı mart mı tam doğum tarihi ne zaman olur bilmediğimden 2 gruba da girmiştim. Dün burada nisan grubunda öyle ne var ne yok bi bakayım diye gezinirken benim gibi antalyada olan arkadaşlara denk geldim. Öyle sohbet muhabbet ediyoruz Yok canım 12 ve 9 yaşında 2 kızım var benim. Şimdi oğlum olacak. Bu sürpriz yumurta oldu bize

Benim 3.aydan beri karnımın bi tarafı ara ara hep böyle şişiyodu ya. İçerde geriniyolar heralde tostoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…