2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu yaşamayan yoktur muhtemelen ve herkes muhakkak korkup sormuştur doktorunaben de sormuştum canım benimki de sağa toplanıyodu bebek hareketiymiş kasılma değilmiş ama internete bakınca bebeğin bi yere toplanması basket topu gibi olması kasılmadır yazıyo. Kasılma ağrılı oluyomuş ve bütün karın gerilmesi şeklinde

Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım ve aşşırı zorlandım hem içeceği içmek zordu hem sonrası baya kötü oldum iki üç saat iptaldim neyseki normal çıktı değerler bebekte 24+5 882 gram 33 cm olmuş

Kızlar hoşgeldin hediyeliği mi oluyo işte herneyse anladınız siz beni nasıl birşey yaptırmayı düşünüyorsunuz bana ilham verin

Ben de kötü olmuştum ilkinde ya bütün gün, hiç sevmiyorum şu olayı.

Biraz önce yine detaylıya girdim çıktım, doktor çağırmıştı kontrol amaçlı. Her şey yolunda çok şükür, doktor da çok güzel ve olumlu konuştu. Oğlum hiç göstermiyor yüzünü, bir ihtimal fotoğraf alırız diye düşünmüştük ama olmadı, neyse keyfim çok yerinde hepiniz kendinize benden bir kahve ısmarlayın heheh
Doktor oğluma çirkin dedi, kocam da çirkin dedi. Ultrasonda kendimi tuttum hayır çok güzel maşallah falan dedim bozuntuya vermedim ama çıkınca ağladım çirkin değil benim çocuğum diye oğluşuma laf edeni oataklarım ha.

Kızlar hoşgeldin hediyeliği mi oluyo işte herneyse anladınız siz beni nasıl birşey yaptırmayı düşünüyorsunuz bana ilham verin
ben hiç düşünmedim ama insanların kenara fırlatıp atacağı bişey olmasın istiyorum. yani kullanabilecekleri bişey arıyorum

ben hiç düşünmedim ama insanların kenara fırlatıp atacağı bişey olmasın istiyorum. yani kullanabilecekleri bişey arıyorum
Bende hiç düşünmedim hatta yeni aklıma geldi benim dolap için magnette çok klasik değil mi ya ama

MaşaAllah canım Rabbim tez vakitte kucağına almayı da nasip etsin. Nazar değmesin diye demiştir onlar zannımca

Nazar değmesin diye öyle demiştir. Ben tüm bebeklere çikin derim. Oysa hepsi melek gibi.

Hehhrheh yerim onu ya yakışıklı prens Bir video vardı bir kadın sürekli kedisine bakıyordu, bebeği doğunca kedisine benziyordu bulamadım şimdi. Bizimkiler nasıl olacak acaba

+Buldum

Sag olasın canım anladım ben:)

Yaaaaa şunların tipe bak nasıl bişi yaaaaa şimdi geldi oğlişimin emzikleri sonra karnıma eğildim dedim ki annecim emziklerinde geldi biberonların da herşeyin hazır seni bekliyoruz vakitlice, sağlıcakla inşaAllah

Eklentiler

• IMG_4896.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 64
Bende boyatacağım 1 ay önce falan ama benim arkadaşım kuaför o evde boyayacak organik bir boyayla tek renk yapacağım yani ben

Ya benim oğlan emzik tutmamıştı, 2 tane avent 1 tane de bibs vardı atmadıysam tabii bakacam koliye. Kullanılır mı onlar yenisini mi almak gerek hala kararsızım vermek için ama sorayım dedim siz napardınız?

Sensin çirkin deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…