2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

En güzeli canım benim ya zaten yaptıracağın şeyi ailelet alıyor onlarda yok evin aç kedisi gibi tövbe estağfurullah eşimin ailesini düşününce yaptırmak istesem de yaptırmıyorum zaten. Birde bu çocuk doğunca yok yemek veriyorlar bişi veriyorlar ben tok açları mı doyurcam kafasındayım yurt dışında bir et kesince bir parça et alıp sevinen insanlar var. Burdaki tokları doyurcağıma onlara veririm kafasındayım

Emzik bildiğim kadarıyla hastanede doğunca emzirdikten sonra bi veriyorsun ki aşina olsun alışsın diye, biberon da yanında götürmen lazım diye biliyorum, zaten bunlar yenidoğan emziği internette siteleri karşılaştır çıkıyor kuzum en uygununu gösteriyor sana ben maalesef bunda bu modeli istememiştim düz istediğim için bir tık pahalıya geldi onu da düz göndermemişler hiç iade ile uğraşamam diye uğraşmadım. Emerse bunlardan almayı düşünüyorum açıkçası

Eklentiler

• IMG_4910.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 66
Tutabildiğim kadar tutmak istiyorum fena korku sardı beni
Ben doğumla ilgili korkacak gibi olunca kendime şunu telkin ediyorum hep: vücudumuz nasıl ki yediğimizi sindirip çıkaracak şekilde yaratıldıysa bebeğimizi de doğuracak yapıda. Yine aynı mantıkla stres yapınca nasıl ki kabız oluyoruz ve sonra o yediklerimiz zor ve acı çekerek çıkıyosa doğumla ilgili stres yaparsak doğumda da acı çekeriz. Benzetme biraz garip iki şey arasında oldu ama mantığı bence çok benziyo

Kızlar selam. Şeker yükleme testini ben geçen hafta aile hekiminde yaptırdım, giderken eczaneden içeceği kendim aldım. Şimdiye kadar hep teneke kutuda çilekli ve elmalı görüyordum, bizim eczaneden bana pet bi şişede limonlu verdiler. Hamileliğin başında da limondan baya tiksindiğim için eyvah demiştim ama hiç sandığım gibi olmadı. Sadece içeceği içmeden kan verirken (kendi doktorum benden başka testler de istediği için baya bi kan aldılar) bayılır gibi oldum bi gittim geldim sonra içeceği içtim ilk 1 saati sedyede yatarak bekledim ama hiç korktuğum gibi olmadı yani içerkende 2 yudumda bitirdim diyebilirim 250 ml mi neydi. Eğer hala yaptırmayan varsa o limonluyu denesin bence bi ben ona bağlıyorum bu kolaylığı tabi illa bünyeden bünyeye de fark eder ama zayıf biriyimdir normalde de

Hangi siteden aldin canım bende alicam bu emzilerden daha almadım. E bebekte baktım orada 300 küsür pahalıydi
Kuzum ben düz renk diye bir tık fazla para verdim maalesef yine desenli geldi ama uygun fiyatlı siteler var. Eğer bebiş bunu kabul ederse ki ben bunu kolay alıyormuş diye tercih ettim açıkçası şunlardan almayı düşünüyorum. Tek parça bir de parmak sokabiliyormuşsun onunda bi açıklaması varmış falan tam hatırlamıyorum şimdi. Bak bu, bunu da düşünebilirsin çok övüyorlar

Eklentiler

• IMG_4910.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 65
Teşekkür ederim gülüm
offf Allah yardımcın olsun en mantıklısı çok erken gitmek

N11 de bir ara bu emzikler cok asiri indirimdeydi bianda yukselttiler yine parasini 1,5 aydir hala yuksek bende bunun pembesini almistim 150 tl ye. Birde wee nin damakli emzigini aldim 1 tane gecen 45 tl ye. N11 de kuponlar oluyor indirip takip edebilirsiniz . buarada anne bebek cantasi ne dusunuyorsunuz

Teşekkür ederim gülüm

offf Allah yardımcın olsun en mantıklısı çok erken gitmek
BEn baktirnadim ya sekerime ama yemek yedikten sonra boyle icim gecior gibi oluyor 1 haftadir sizde de var mi

MaşaAllah canım Rabbim tez vakitte kucağına almayı da nasip etsin. Nazar değmesin diye demiştir onlar zannımca

Nazar değmesin diye öyle demiştir. Ben tüm bebeklere çikin derim. Oysa hepsi melek gibi.
Ay evet de ne bileyim gücüme gitti herhalde öyle duyunca, nazar değmesin diye benim gibi birinin yanında demeyin ters bir anına denk gelir açar muslukları apışıp kalırsınız nazar mazar değmez, çirkinse bile çok güzel çocuk maşallah diyin ona beyaz yalanlar söyleyin fkkrkrl. Zaten M mansure97 ’nin de dediği gibi erkeğin efendisi olur güzeli çirkini olmaz

Hehhrheh yerim onu ya yakışıklı prens Bir video vardı bir kadın sürekli kedisine bakıyordu, bebeği doğunca kedisine benziyordu bulamadım şimdi. Bizimkiler nasıl olacak acaba

+Buldum

hahah çok tatlı bu video ya bana arada deccal gibi doğarsa napıcam anksiyetesi geliyor bu çirkin denmesiiiin kompleksi de oradan besleniyor herhalde, çünkü kedilerden biri ve köpüş siyah, öteki kedi sarışın ama sarı kediyi hiç görmüyom, bütün gün siyahlarla takılıyorum dkkdkd.
Sensin çirkin deseydin
aradığım tat

Cookiee canım çantam sonunda elime ulaştı. Şöyle söyleyeyim buradaki en azından benim gördüğüm çantalardan kat kat kaliteli. Ben arkasında bebek koyulan aparatlı istememiştim ama öyle göndermişler onunda bir sürü zımbırtısı var çadır gibi kuruluyor sonra iyiki böyle göndermişler dedim bebeği bir yerde uyutmak istesen korunaklı alan sağlıyor onu fark ettim ve kolay hızlı pratik. Çanta büyük iç gözü baya bi eşya alır ve çantayı koyunca kalıp gibi duruyor eğilip bükülmüyor bu benim için iyi bişi, bişi aradığında düzenli bulabilirsin yani. Bir sürü gözü var. Bir kaç zımpırtısı daha var anlamadım ama araştırıp bulcam artık ne işe yarıyor. Fotoda attım bi kablo falan koymuşlar içine nedir bilmiyorum. Bebek arabasına tutturmak için cırt cırtlı yerleri var sağlam baya belli. Ben çok sevdim kaliteli bir ürün tavsiye ediyorum yani. Sana fotolarını atıyorum şimdi.

Eklentiler

• IMG_4924.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4923.webp
    107,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4922.webp
    141,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4921.webp
    142,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4920.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4919.webp
    224,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4918.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 57
Ben aldım kuzum paylaştım biraz önce fotolarını da bakabilirsin inşaAllah

Güzelmiş farklı renkleri var mi

Aşırı haklısın bence ama kaynak yapıyorum bu korkuların çoğu doğumun nasıl olacağını bilememekten ve doğum yaptığın ekibe güvenememekten kaynaklanıyor bence. Dün gece yazıcaktım, geçtiğimiz haftadan beri ara ara acaba benim doğumla ilgili taleplerimin hangileri karşılık bulacak, hangileri negatif karşılanacak hangileri oldu bittiye getirilecek diye düşünüyorum mesela. Doğumla ilgili, nasıl olacağıyla değil ama hemen sonrasıyla ilgili olarak, altın saat vs o sınırlar nasıl çizilecek falan onları hiç bilmiyorum tamamen karanlık yani, o yüzden azıcık korku başladı yalan yok.

Aaa o usb kablosu imm sey icin sarj etme vs icin baya guzelmis he kac tl ye aldn kuzu

Önceki gebeliklerimde benim kasılma olunca sanki bütün göbeğimi içerden havayla şişirmişler gibi oluyordu. Bu gebeliğimde daha kasilma falan yaşamaya başlamadım
Ben hiç bilmiyorum kasılma nasıl oluyo ilk gebeliğim yemeklerden sonra havayla şişirmişler gibi oluyo bazen ama onu da şişkinliktir demiştim belki de kasılma yaşıyorumdur ama haberim yok pek. Ağrım da olmuyor o yüzden önemsemedim

şöyle bence güvendiğimiz bi doktorla devam ediyorsak doktorumuz da iyi ebelerle çalışıyorsa bazı detayları düşünmek hem ekstra efor hem de stres kaynağı. Tabi yine de bu dediklerin benim de aklımda ve bi sonraki muayenede doktoruma soracağım

Güzelmiş gerçkten fotilerden daha iyi kaliteli duruyor hatta
Ay o kablo da ne öyle gerçekten
Birde o uzayan şey çantadan çıkartılıp ayrılabiliyor mu
Ama ben çok beğendim kuzum güle güle kullan bak buna da cesaretlendim artık iyi bi indirimini bulunca alıcam galiba

Güzelmiş farklı renkleri var mi
Bende beğendim canım ya e bebeğe gittiğimde bir çanta beğenmiştim kadın dediki evet bu çanta seni ilk aylarda idare eder ama sonra yetmez dedi bende büyük çanta arayışına girmiştim o nedenle bunu kamp yaparken bile kullanırsın baya büyük ama kaba değil iç haznesi geniş çok çekerken belli mi bilmiyorum başka renkleri var

Eklentiler

• IMG_4894.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4895.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4925.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4926.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım bir şey sorucam. Ben şimdi şeker yükleme testine gidiceğim gün sabah 9 a doktoruma randevu aldım önce doktora girip eczaneden alıcağım içeceği reçete mi ettirip eczaneye gidicem çünkü kaç mg almam gerektiğini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…