2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben insanlar için değilde asıl kendimize hatıra kalması için düşünüyorum zaten çok yakınlarım dışında kimseye vermem
Bir sürü seçenek koymuşlar şaka maka bende geçen bir baktım sonra eşime dedim ki gerek var mı? Yok dedik kapattık konuyu onun yerine gitcem oğlum adına hayır yapcam inşaAllah sadakası olsun

Doktora ve eşine şu videoyu armağan ediyorum

Ya benim oğlan emzik tutmamıştı, 2 tane avent 1 tane de bibs vardı atmadıysam tabii bakacam koliye. Kullanılır mı onlar yenisini mi almak gerek hala kararsızım vermek için ama sorayım dedim siz napardınız?
Bi kaynar suda kaynat kaç dereceye kadarmış bak sana atayım ben kılavuzundan yani emzik almama ihtimalleri var ne gereği var yeniden almaya derdim şahsen

Eklentiler

• IMG_4897.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 46
Ya benim oğlan emzik tutmamıştı, 2 tane avent 1 tane de bibs vardı atmadıysam tabii bakacam koliye. Kullanılır mı onlar yenisini mi almak gerek hala kararsızım vermek için ama sorayım dedim siz napardınız?
Kaynat gitsin ne gerek var. Tutmamış bile

Hanımlar günaydın gittim şeker testimi gösterdim sizin gibi tepki verdi emin misin içtiğine dedi evet hepsini içtim dedi. Güldü içmediğin halin daha iyiymiş çantanda sürekli bişiler bulunsun kötü bişi değil ama birden düşersen bayılırsın dedi kızım pazartesi popo gelişli durmuştu şimdi normale dönmüş daha önümüzde çok zaman var sürekli döner yeri geniş sıra beklerken 40 haftalık 38 haftalık görünce kendini yemi hamile gibi hissediyorsun rabbim hepsinin yardımcısı olsun acısız sancısız güzel normal doğumlar nasip etsin hepimize

Amin canım amin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin ama nacizane sana tavsiyem doğumdan sonra bi müsaitlikte şeker testlerini yaptırman gizli şekerine falan baktır yani kontrollü gitmeni tavsiye ederim aksatma yani inşaAllah

Amin canım.evet çantanda mutlaka her daim bulunsun benim de aynı hep düşük çıkar sabah kahvaltım azıcık geciksin hemen midem bulanir gözüm kararır o yuzden kalkar kalmaz ağzıma mutlaka bi iki lokma bişey atıyorum önce.hamile kuzenlerim oruç tutarken ben asla tutamazdım herkesin bünyesi bir olmuyor haftaya bende açlık baktircam şimdiden düşünüyorum kara kara kan verene kadar inşallah bayılmam diye

Annem bide nasıl öğürüyor bakalım bizim sıpalar ne yapacak her bebiş ayrı karakter standardı yok bunun ama anne için büyük rahatlık alması bildiğim kadarıyla inşaAllah herkeşlerin alır kolayca

Kızlar ben prima premium care aldım 2 adet 1 numara. İhtiyaç olursa marketten alırım diyorum doğduktan sonra ama şuan güzel bir indirim+kuponum var Getirde. Acaba alsam mı.

Kızlar ben prima premium care aldım 2 adet 1 numara. İhtiyaç olursa marketten alırım diyorum doğduktan sonra ama şuan güzel bir indirim+kuponum var Getirde. Acaba alsam mı.
1 numarayı daha fazla alma canım

Bebişim o emzikleri verme bence. Yenisini al vermek istiyorsan. Bazen bebekler en pahalı emzik yerine en dandik emziği tutma eğiliminde olabiliyormuş. Enteresan.

Ben hastaneye götürcem emziği orada vericem ağzına, alışsın.

Bir sürü seçenek koymuşlar şaka maka bende geçen bir baktım sonra eşime dedim ki gerek var mı? Yok dedik kapattık konuyu onun yerine gitcem oğlum adına hayır yapcam inşaAllah sadakası olsun
Ay çok mantıklı.

Pahalı mı demek istedin yoksa bakteri üretir gibisinden mi anlamadım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…