2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa o usb kablosu imm sey icin sarj etme vs icin baya guzelmis he kac tl ye aldn kuzu
Ay nasıl olcak ki o fotolarda yoktu alırken çözeriz bakalım nemiş ben 900 liraya almıştım ama şuan hepsiburada fiyatı 1012 lira olmuş ama şöyle aynı çanta kanz da 3000 lira ama mesela n11 gibi sitelerde de var ne kadar bilmiyorum daha uygun vardır illaki. Hatta şöyle eğer aliexpress gibi sitelerden daha uyguna bulabiliyorsun baya bi fiyat farkı oluyor ben sadece oradan alışveriş yapmak istemedim.

magnet klasik bi de üstünde senin bebeğin adı falan olursa bi süre sonra atılır. ben atıyorum açıkcası ne kadar sevdiğim yeğenim vs.de olsa
Ben de kullanmam şahsen kimsenin magnetini ne evlenme ne bebek Doğumda zaten yaptırmadım, diş buğdayında diş şeklinde hediyelikleri vardı onda da dışının tül kaplamasına kağıtla ismini yazdırmıştım, süs olarak kullanacak olan atsın çöpe diye

Bende anlamadım o kabloyu usb sanırım öyle dediler ama anlamadım fotoları ışık mışık ben çekememiş bile olabilirim gerçekten kaliteli ama su geçirmiyor çanta bide o iyi bişi. Teşekkür ederim benim aldığım araba renkli bir araba olunca bu rengi kombin olur demiştim rengarenk çünkü bebek arabamız ondan yeşil güzel uydu. Tavsiye ediyorum ayrıca fotolarda ne kadar belli bilmiyorum ama içi baya eşya alır baya geniş ki ben kendi eşyalarımı başka çantaya alacaktım buna sığar yani.

n11 de yurt dışından bu da var senin çantaya göre küçük galiba ama ben bunu da çok beğenmiştim ya

Ya sen benim begendigim xabtayi gorsen 2899 tl zhdjdjdjdj mcd bag die markasi indirime girermi ne olur bilmikmda

Çok hoş duruyor gerçekten dandik durmuyor linklesene bizi grisini çok beğendim

Eki Görüntüle 3368650 n11 de yurt dışından bu da var senin çantaya göre küçük galiba ama ben bunu da çok beğenmiştim ya
Buda güzelmiş kuzu ama ne oldu sana da diyeyim ben e beneğe gittiğimde buna benzer bir çanta aldım elime oradaki görevli ogün çok güzel ilgilenmişti dedim ona bi sorayım bunun büyüklüğü nasıl eee önceden çocuk olmadığı için konunun cahiliyiz ne yapalım bende böyle soruyorum genelde almadan… kadın dedi ki evet bu ilk aylarda yeter ama sonra çok eşyası olacak az daha büyük bir çanta al abla dedi. Yetmeyecek bak göreceksin dedi bende koydum geriye büyük çanta arayışına girdim hayta bir ara bu valiz çantalar var ondan mı aldam dedim eşim çüş dedi artık nasıl gözümde büyütmüşsem. Düzenli birisiyim bide tek göz hiç sevmem çantada herşeyin yeri vardır bu beni şahsen karşıladı. Tabi herkesin kendi tercihi

Ben aldim . Lucina diye bir marka oysho muadili tipi ayni goz sayisina kadar o bitmisti stok gelmedi diye bunu aldim baya guzel cikti tavsiye ederim. Genis cok gozlu on gozu termal bebek arabasina asiliyor

Allah yardımcımız olsun gerçekten inanılmaz zamlar geliyor şaka gibiler
Sorma ya napcaz bilmiyorum elimde toplu para olsa herseyi alip cikarimda oda yok yani insanin kiraci olmasida belini bukuyor Allah cidden yardim etsin

Çok hoş duruyor gerçekten dandik durmuyor linklesene bizi grisini çok beğendim

Canım bu çantanın aynısı mesela n11 de veya aliexpress de vardır almadan bak istersen. Ben hepsiburada sitesinden önceden yurt dışından pompa söylemiştim hızlı ve sorunsuz elime ulaştı ondan yurtdışı hepsiburada yı tercih ediyorum ama tabi mesela aliexpress yapan varsa orada da güzel çantalar var ve fiyat farkı illaki oluyor. Ben sadece bildiğim firma aracı olsun ki bir sorunda muhatap olsun istedim. Sonuçta yurtdışı ne bilem ben kimin nesi

BEn baktirnadim ya sekerime ama yemek yedikten sonra boyle icim gecior gibi oluyor 1 haftadir sizde de var mi
Hemen uykum geliyor benim. Doktor birden cok yeme yavaş yavaş ye bende kıtlıktan çıkmış gibi yerim hemen uykum gelir

Sorma ya napcaz bilmiyorum elimde toplu para olsa herseyi alip cikarimda oda yok yani insanin kiraci olmasida belini bukuyor Allah cidden yardim etsin
Oyhhh Allah yardımcınız olsun kuzum inşaAllah ev sahibi anlayışlıdır burdakiler inanılmaz hayvanlaştı yani tamam anlıyorum piyasa falan ama el insaf arkadaş abarttıkça abarttılar. Antalya piyasası baya dehşet yani allah kolaylıklar versin gerçekten. Öyle zor baksana bir doğum bir sünnet neredeyse 60 bini bulacak. Millet evde doğuma yönelmeye başladı gerçekten kaç arkadaşım evde yaptı maşaAllah dipçik gibi de çocukları. Ne bilem insanları zorluyorlar yaw. Allah’a şükürler olsun alabiliyoruz karşılayabiliyoruz Allah yardımcımız olsun cümlemizin

Doktoruma güveniyorum ama tüp bebekçi olduğu için çok planlı programlı bir adam olmak hem zorunda, hem de öylesi işine geliyor. Daha en baştan sezaryen demişti falan öyle katılıkları da olduğu için benim bu konudaki endişelerim şu an normal bence, bir sonraki gidişimde hocam ben sizi kırmıyim siz beni kırmayın biz şu şekilde planlayalım bir orta yol bulalım da gerisi bebeğe kalsın gibi bir girizgah yapıcam ben de artık, öyle düşünüyorum.

Valla ayni dusunuyorum. Bazen her sey gözümde buyuyor ama geriye bakinca yaptigimiz her seyi borcsuz tamamlamisiz cok sukur . Devami da gelir allahin izniyle

Aaa öyle mi? Bende hep biberon değil de kaşık biberon alın diye gördüm ya da enjektör. Mama falan da almıcam, gerekirse hastane verir diye. Emziği bir ay sonra vermek benim daha içime sincek. Önce bol bol emsin sütün artsın da sonra emziğe alıştırırım diye düşünüyorum, o da sadece uyuturken vercem, tabi o ne yapar bilemem

Hemen uykum geliyor benim. Doktor birden cok yeme yavaş yavaş ye bende kıtlıktan çıkmış gibi yerim hemen uykum gelir
Bende oyleyim caktirma ahsjsn
Hemde nasil Ankarada da durumlar ayni bizim ev sahibimiz kontratimiz bitmeden bizi cikartmaya calisiyor 3 aydir psikolojik baski uyguluyor bildigin :) Allahta boyle insanlara acimasin.. cok strestli donemlerden geciyorum hala dertler yagmur gibi yagiyor ustumuze sonumuzu Allah hayir etsin. Kimselere bizi muhtac etmeden yasattirsin. Amin.

Valla ayni dusunuyorum. Bazen her sey gözümde buyuyor ama geriye bakinca yaptigimiz her seyi borcsuz tamamlamisiz cok sukur . Devami da gelir allahin izniyle
Evet ama zorlaniyoruz herseyin bi altini almak yada on tane site gezip en uygununu bulmakla gecti 7 ayim ve elimde olan cok az bisi kiyafetleri az mesela herkes yedigi helal giydigi haran dior cevremdekiler bebek kiyafetleri icin ama sonucta insan heves ediyor ya ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…