Ay nasıl olcak ki oAaa o usb kablosu imm sey icin sarj etme vs icin baya guzelmis he kac tl ye aldn kuzu
Ben de kullanmam şahsen kimsenin magnetini ne evlenme ne bebekmagnet klasik bi de üstünde senin bebeğin adı falan olursa bi süre sonra atılır. ben atıyorum açıkcasıne kadar sevdiğim yeğenim vs.de olsa
Bende anlamadım o kabloyu usb sanırım öyle dediler ama anlamadımGüzelmiş gerçkten fotilerden daha iyi kaliteli duruyor hatta
Ay o kablo da ne öyle gerçekten
Birde o uzayan şey çantadan çıkartılıp ayrılabiliyor mu
Ama ben çok beğendim kuzumgüle güle kullan bak buna da cesaretlendim artık iyi bi indirimini bulunca alıcam galiba
Ay nasıl olcak ki ofotolarda yoktu alırken çözeriz bakalım nemiş ben 900 liraya almıştım ama şuan hepsiburada fiyatı 1012 lira olmuş ama şöyle aynı çanta kanz da 3000 lira ama mesela n11 gibi sitelerde de var ne kadar bilmiyorum daha uygun vardır illaki. Hatta şöyle eğer aliexpress gibi sitelerden daha uyguna bulabiliyorsun baya bi fiyat farkı oluyor ben sadece oradan alışveriş yapmak istemedim.
Ya sen benim begendigim xabtayi gorsen 2899 tl zhdjdjdjdj mcd bag die markasiAy nasıl olcak ki ofotolarda yoktu alırken çözeriz bakalım nemiş ben 900 liraya almıştım ama şuan hepsiburada fiyatı 1012 lira olmuş ama şöyle aynı çanta kanz da 3000 lira ama mesela n11 gibi sitelerde de var ne kadar bilmiyorum daha uygun vardır illaki. Hatta şöyle eğer aliexpress gibi sitelerden daha uyguna bulabiliyorsun baya bi fiyat farkı oluyor ben sadece oradan alışveriş yapmak istemedim.
geçen ay 1500dü artmış :/Ya sen benim begendigim xabtayi gorsen 2899 tl zhdjdjdjdj mcd bag die markasiindirime girermi ne olur bilmikmda
Gözyasim pitgeçen ay 1500dü artmış :/
Çok hoş duruyor gerçekten dandik durmuyor linklesene bizi grisini çok beğendimBende beğendim canım ya e bebeğe gittiğimde bir çanta beğenmiştim kadın dediki evet bu çanta seni ilk aylarda idare eder ama sonra yetmez dedi bende büyük çanta arayışına girmiştim o nedenle bunu kamp yaparken bile kullanırsın baya büyük ama kaba değil iç haznesi geniş çok çekerken belli mi bilmiyorum başka renkleri var
Buda güzelmiş kuzu ama ne oldu sana da diyeyim ben e beneğe gittiğimde buna benzer bir çanta aldım elime oradaki görevli ogün çok güzel ilgilenmişti dedim ona bi sorayım bunun büyüklüğü nasıl eee önceden çocuk olmadığı için konunun cahiliyiz ne yapalımEki Görüntüle 3368650 n11 de yurt dışından bu da var senin çantaya göre küçük galiba ama ben bunu da çok beğenmiştim ya
Allah yardımcımız olsun gerçekten inanılmaz zamlar geliyor şaka gibilerYa sen benim begendigim xabtayi gorsen 2899 tl zhdjdjdjdj mcd bag die markasiindirime girermi ne olur bilmikmda
Ben aldim . Lucina diye bir marka oysho muadili tipi ayni goz sayisina kadar o bitmisti stok gelmedi diye bunu aldim baya guzel cikti tavsiye ederim. Genis cok gozlu on gozu termalN11 de bir ara bu emzikler cok asiri indirimdeydi bianda yukselttiler yine parasini 1,5 aydir hala yuksek bende bunun pembesini almistim 150 tl ye. Birde wee nin damakli emzigini aldim 1 tane gecen 45 tl ye. N11 de kuponlar oluyor indirip takip edebilirsiniz .buarada anne bebek cantasi ne dusunuyorsunuz
Sorma ya napcaz bilmiyorum elimde toplu para olsa herseyi alip cikarimda oda yok yani insanin kiraci olmasida belini bukuyor Allah cidden yardim etsinAllah yardımcımız olsun gerçekten inanılmaz zamlar geliyor şaka gibiler
Çok hoş duruyor gerçekten dandik durmuyor linklesene bizi grisini çok beğendim
Hemen uykum geliyor benim. Doktor birden cok yeme yavaş yavaş ye bende kıtlıktan çıkmış gibi yerim hemen uykum gelirBEn baktirnadim ya sekerimeama yemek yedikten sonra boyle icim gecior gibi oluyor 1 haftadir sizde de var mi
Oyhhh Allah yardımcınız olsun kuzum inşaAllah ev sahibi anlayışlıdır burdakiler inanılmaz hayvanlaştı yani tamam anlıyorum piyasa falan ama el insaf arkadaş abarttıkça abarttılar. Antalya piyasası baya dehşet yani allah kolaylıklar versin gerçekten. Öyle zor baksana bir doğum bir sünnet neredeyse 60 bini bulacak. Millet evde doğuma yönelmeye başladı gerçekten kaç arkadaşım evde yaptı maşaAllah dipçik gibi de çocukları. Ne bilem insanları zorluyorlar yaw. Allah’a şükürler olsun alabiliyoruz karşılayabiliyoruz Allah yardımcımız olsun cümlemizinSorma ya napcaz bilmiyorum elimde toplu para olsa herseyi alip cikarimda oda yok yani insanin kiraci olmasida belini bukuyor Allah cidden yardim etsin
Doktoruma güveniyorum ama tüp bebekçi olduğu için çok planlı programlı bir adam olmak hem zorunda, hem de öylesi işine geliyor. Daha en baştan sezaryen demişti falan öyle katılıkları da olduğu için benim bu konudaki endişelerim şu an normal bence, bir sonraki gidişimde hocam ben sizi kırmıyim siz beni kırmayın biz şu şekilde planlayalım bir orta yol bulalım da gerisi bebeğe kalsın gibi bir girizgah yapıcam ben de artık, öyle düşünüyorum.şöyle bence güvendiğimiz bi doktorla devam ediyorsak doktorumuz da iyi ebelerle çalışıyorsa bazı detayları düşünmek hem ekstra efor hem de stres kaynağı. Tabi yine de bu dediklerin benim de aklımda ve bi sonraki muayenede doktoruma soracağım
Valla ayni dusunuyorum. Bazen her sey gözümde buyuyor ama geriye bakinca yaptigimiz her seyi borcsuz tamamlamisiz cok sukur . Devami da gelir allahin izniyleSorma ya napcaz bilmiyorum elimde toplu para olsa herseyi alip cikarimda oda yok yani insanin kiraci olmasida belini bukuyor Allah cidden yardim etsin
Aaa öyle mi? Bende hep biberon değil de kaşık biberon alın diye gördüm ya da enjektör. Mama falan da almıcam, gerekirse hastane verir diye. Emziği bir ay sonra vermek benim daha içime sincek. Önce bol bol emsin sütün artsın da sonra emziğe alıştırırım diye düşünüyorum, o da sadece uyuturken vercem, tabi o ne yapar bilememEn güzeli canım benim ya zaten yaptıracağın şeyi ailelet alıyor onlarda yok evin aç kedisi gibi tövbe estağfurullah eşimin ailesini düşününce yaptırmak istesem de yaptırmıyorum zaten. Birde bu çocuk doğunca yok yemek veriyorlar bişi veriyorlar ben tok açları mı doyurcam kafasındayım yurt dışında bir et kesince bir parça et alıp sevinen insanlar var. Burdaki tokları doyurcağıma onlara veririm kafasındayım
Emzik bildiğim kadarıyla hastanede doğunca emzirdikten sonra bi veriyorsun ki aşina olsun alışsın diye, biberon da yanında götürmen lazım diye biliyorum, zaten bunlar yenidoğan emziği internette siteleri karşılaştır çıkıyor kuzum en uygununu gösteriyor sana ben maalesef bunda bu modeli istememiştim düz istediğim için bir tık pahalıya geldi onu da düz göndermemişler hiç iade ile uğraşamam diye uğraşmadım. Emerse bunlardan almayı düşünüyorum açıkçası
Bende oyleyim caktirma ahsjsnHemen uykum geliyor benim. Doktor birden cok yeme yavaş yavaş ye bende kıtlıktan çıkmış gibi yerim hemen uykum gelir
Hemde nasil Ankarada da durumlar ayni bizim ev sahibimiz kontratimiz bitmeden bizi cikartmaya calisiyor 3 aydir psikolojik baski uyguluyor bildigin :) Allahta boyle insanlara acimasin.. cok strestli donemlerden geciyorum hala dertler yagmur gibi yagiyor ustumuze sonumuzu Allah hayir etsin. Kimselere bizi muhtac etmeden yasattirsin. Amin.Oyhhh Allah yardımcınız olsun kuzum inşaAllah ev sahibi anlayışlıdır burdakiler inanılmaz hayvanlaştı yani tamam anlıyorum piyasa falan ama el insaf arkadaş abarttıkça abarttılar. Antalya piyasası baya dehşet yani allah kolaylıklar versin gerçekten. Öyle zor baksana bir doğum bir sünnet neredeyse 60 bini bulacak. Millet evde doğuma yönelmeye başladı gerçekten kaç arkadaşım evde yaptı maşaAllah dipçik gibi de çocukları. Ne bilem insanları zorluyorlar yaw. Allah’a şükürler olsun alabiliyoruz karşılayabiliyoruz Allah yardımcımız olsun cümlemizin
Evet ama zorlaniyoruz herseyin bi altini almak yada on tane site gezip en uygununu bulmakla gecti 7 ayim ve elimde olan cok az bisi kiyafetleri az mesela herkes yedigi helal giydigi haran dior cevremdekiler bebek kiyafetleri icin ama sonucta insan heves ediyor ya ne bileyim.Valla ayni dusunuyorum. Bazen her sey gözümde buyuyor ama geriye bakinca yaptigimiz her seyi borcsuz tamamlamisiz cok sukur . Devami da gelir allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?