2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla kuzum ne desem boş çünkü ilk çocuğum bende ordan burdan duyduklarımla içime sindiği şekilde hareket ediyorum edeceğim. Yoksa her çocuk ayrı karakter bir standart yok. Mışlarla mişlerle kör topal idare etcez büyütcez artık bakalım bizde yaşayıp görcez. Ben her zaman ne yapacağımı bilemediğimde Allah’a dua ederim kalbime ilham versin diye ve kalbime göre hareket ederim hep doğru yolu Allah bana buldurdu hamdolsun o nedenle işin içinden çıkamadığımda dua ediyorum yolumu buldursun diye hamdolsun bulduruyor. O nedenle nasıl kalbin mutmain ise onu yap inşaAllah

Hamile hamile bide kalpsiz vicdansızlar ya benim annemlerinde kiracısı var ama annemler piyasa değerinin 3 te bir fiyatına veriyor ki öyle aman aman durumları zengin değiller ikisi de memur emeklisi bahaneleri olabilirdi ama bakış açıları yazık ya adamlara orta yolu bulalım oluyor. Bilmiyorum biz anamızdan babamızdan böyle gördük o nedenle bu öküzleri anlamicam gözleri doymuyor herhalde. Rızkı veren Allah sen yardım et ki Allah da rızkını genişletsin mantalitesi kalmış insanlardan. Ne diyeyim Allah yardımcınız, herkesin yardımcısı olsun. İmtihan olmayanlardan çok malı olanların imtihanı aslında bu…

Arkadaşlar birşey sorucam kan sulandırıcı iğnee kullananlar karnımdan yaptım iğneyi yapıp Enjekte ettim beklettim 20 saniye kadar iğneyi çıkarınca direk kanadı ilaçç gitmiştir değilmi derii altına

Galiba bende kaptım şifayı ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum hemen kendime portakal limon sıktım içiyorum ocağa ihlamur limon koydum onu da içerim geçmezse ne yaparım bilmiyorum

Kuzum iğneyi bekletme, enjekte edip hemen çıkartıp pamukla veya peçeteyle baskı uygula bekletirsen geri kanama yapıyor çekiyor. İlaç gitmiştir kuzu merak etme o zaten direk kana karışıyor artık kaç oldu kaşarlandık oksapar konusunda yaw

Ay orası öyle ilerde yetmeyecek bencede ama hemen gidilip gelinecek bi yer içinde ufak bir çanta daha almak lazım galiba

Ay orası öyle ilerde yetmeyecek bencede ama hemen gidilip gelinecek bi yer içinde ufak bir çanta daha almak lazım galiba
Ben sporcu olduğum için sırt çantam çok kuzum benim başka çanta kullanmıyorum zaten belki onu ondan düşünmedim. Normalde spor sırt çantasına atıp çıkıyorum herşeyi yani kısa süreli çıkılınca dediğin mantıklı koca çantayı herşeye sürüklemeye gerek yok.

Hadi bakalım gazan mübarek olsun şimdiden

Galiba bende kaptım şifayı ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum hemen kendime portakal limon sıktım içiyorum ocağa ihlamur limon koydum onu da içerim geçmezse ne yaparım bilmiyorum
Kuzum geçmiş olsun Rabbim şifalar versin daktır bana bunu yazdı hamileler için doğal öksürük şurubu almak istersen günde 3 kez içiyorum öksürük olmazsa içmiyorum ama reçetesiz satılıyor hemen kesiyor

Eklentiler

• 8CFA7C6A-89EC-496F-A42D-86AC7A62468A.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 84
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Biz de aynı durumdayız. Zam ayı gelmeden geçen yıl zam yapmaya kalktı ev sahibi. Yoksa size 1 ay mühlet evimden çıkın dedi. Asgari ücret 11.500 ev kiramız 2500'dü. Ev sahibim 10.000TL kira istedi. Böyle bir zam yaptı. Ne yapacağımızı şaşırdık.

Hayır taşınmak da çok masraflı öyle böyle değil. Hesap edince çok para gidiyor ev değiştirmede. Yani sözde %25 sınır var deniyor ama nerdeeee. Üstelik ev sahibimiz hemen üst katta oturuyor her gün yüz yüzeyiz ve çok zor oluyor. Şimdiki aklım olsa ev sahibi ile aynı binada bırak aynı muhitte oturmak istemezdim.

Bakalım bu yıl ne kadar zam yapacaklar.

Çok geçmiş olsun. Benim öyle balla limonla geçmedi maalesef. 2 gün ateşlendim. Sıtma geçirdim. Öyle terledim ki çamaşır değiştirdim habire. Baktım kötüyüm mecbur doktora gittim o da antibiyotik verdi. Ancak öyle toparlayabildim. Ki hala öksürüyorum balgam çıkıyo.

Allahın cezası bu virüs nasıl bir şeymiş gerçekten.

Bu arada vicks kullanabiliyormuşuz. Ben gece yatmadan göğsüme sürdüm bir de ayak tabanıma sürüp çorap giydim. Öksürüğüme iyi geldi. Taze zencefil kaynatıp içtim.

Öksürük için bir arkadaşımın önerisiyle cezvede tereyağı, zeytinyağı, pekmez ve biraz limonu kaynatıp içtim. Ciğerleri temizliyormuş bu tarif.

Allah yardımcınız olsun hasta kim varsa, hemencecik iyileşin inşallah

Bebişlerimize bir şey olmuyormuş içiniz rahat olsun.

Ay doktoruma ben de sorayım bunu

Meine Sterne senle çanta almama elimizdekiyle idare etme andı içmiştik ama ben şöyle şeyler görünce alıyım lan nolucak ki oğlum da büyüyünce kullanır derken buluyorum kendimi, beni bir hizalar mısın rica etsem? dlkfldkfl
aha beyle

Evett canımm sorma ya kaşarlandık da halen pinpiriğim benn İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz cümleten arkadaşımm

Ay doktoruma ben de sorayım bunu
Sor kuzum içeride beyefendiyi fazla hoplatmayayım diye içiyorum bende çocuğu şırkalamayayım demi öksürünce günde 3 ü geçmemek kaydıyla içiyorum baya uzun süre rahatlatıyor zaten. Şaşırıyorum bende hemen etki etmesine sanki böyle balı baharatlamışlar gibi bişi zaten belli doğal olduğu öksürenlere tavsiye edeyim inşaAllah

Birde arkadaşlar rutin kan idrar yaptıran varmı Crp benim sınıra yakın çıkmış doktor monurol verdi
Demirim düşmüş Ferruma başlıycam
Sizin sınıra yakın çıkmışmıydı acaba

Eklentiler

• D6AD1DDD-2BC7-432D-A1D8-27BB0BF57D2F.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 104
Bizim artış da şubat ayında. Aslında bu ay görüşmemiz lazım geriliyorum ama ev sahibinin uzak olması gerçekten avantaj galiba. Bizimki almanyada gurbetçi, yaşlı da bi amca çoluk çocuk yok. Evi tutarken de görmedik kendisini burdaki emlakçı tanıdığıyla iletişimdeyiz sadece. Orda olduğu için uğraşmaz %25 yasal orana razı olur gibime geliyo ama yine de bi tedirginlik yok değil. Allah hepimize bi an önce kendi evlerimizi alıp huzurla oturmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…