2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Pahalı mı demek istedin yoksa bakteri üretir gibisinden mi anlamadım orayı
Sana cevap yazarken bir de konuyla alakasız bilgi verdim Aslında yeni emziği ucuz bir şey aıp denersin belki niyetiyle demek istemiştim

Sana cevap yazarken bir de konuyla alakasız bilgi verdim Aslında yeni emziği ucuz bir şey aıp denersin belki niyetiyle demek istemiştim
Tamam olmazsa öyle de denerim ama hastane erken değil mi ya orda daha memeyi bile anlamakta güçlük çekiyorlar

Tamam olmazsa öyle de denerim ama hastane erken değil mi ya orda daha memeyi bile anlamakta güçlük çekiyorlar
Benim arkadaşım hastaneye götürmüş. Cuk cuk cuk emmeye başlamış hemen süt içtikten sonra. İyi oldu dedi. Ben de yanıma alcam bulunsun.

Ay kızlar bu ara artık hemencecik geçsin istiyorum şu aylar. Bir an önce sağlıkla gerçekleşmeye başlasın doğumlarımız ve kucağımıza alalım yavrularımızı.

İyice sabırsızlanmaya başladım. Gerçi Ocak ayının yarısına geldik bile neredeyse.

ben hiç düşünmedim ama insanların kenara fırlatıp atacağı bişey olmasın istiyorum. yani kullanabilecekleri bişey arıyorum
Ben de böyle düşünüyordum. Arkadaşım dedi ki, neden öyle düşünüyorsun değer verdiğim birinden gelen güzel bir hatıra sonuçta ben hep asarım buzdolabıma gelenleri dedi. Öyle her gelene verecek şekilde değil de, arkadaşım gibi düşünecek insanlara dağıtabiliriz şöyle 15-20 tane yaptırsak, daha az samimi olduğumuz kişilere de sadece çikolatasından veririz

Bir tek ben sabırsızım sanıyordum tek degilmişim geçmek bilmiyor günler gerçekten sanki yıllardır hamileyim...
Bu 3. Trimester psikolojimi bozdu direk doğuma geçemiyoz mu atla seçeneği falan yok mu.

Bir tek ben sabırsızım sanıyordum tek degilmişim geçmek bilmiyor günler gerçekten sanki yıllardır hamileyim...
Bu 3. Trimester psikolojimi bozdu direk doğuma geçemiyoz mu atla seçeneği falan yok mu.
Tutabildiğim kadar tutmak istiyorum fena korku sardı beni

Bir sürü seçenek koymuşlar şaka maka bende geçen bir baktım sonra eşime dedim ki gerek var mı? Yok dedik kapattık konuyu onun yerine gitcem oğlum adına hayır yapcam inşaAllah sadakası olsun
Bende bir şey yaptırmıcam, bizim zaten aileler ve arkadaşlar çok dağınık, herkes farklı yerlerde. Ben valla arada yapıyorum bağış bebek adına, detaylıdan sonra falan yaptım mesela Öyle i,in daha rahat ediyor.

bir de emzik için çok erken değil mi ya? 4-6 haftadan önce denemeyin diyorlar, ben ne biberon ne emzik almadım. Sadece şu kaşıklardan alcam hastane çantasına. Biberon da gerekirse comotomo alıcam galiba.

Bir sürü seçenek koymuşlar şaka maka bende geçen bir baktım sonra eşime dedim ki gerek var mı? Yok dedik kapattık konuyu onun yerine gitcem oğlum adına hayır yapcam inşaAllah sadakası olsun
Ay bizde boyleydik. Bu hastane susleme virt zirt sordu annem. Esimde yanimdaydi ben ay yoook dedim esimde yokyok dedi ayni zamanda hem annem hem kv iste ev ziyareti bebek gorme vs knusuyoduk esim biz alirsak gelirler Asya kim isterse o gelir yanimizda o durur dedi . biz birbirimize mi alisalim kendimizi mi duzene koyalim milleti mi eyleyelim dedi . Ohhh dedim yaaaa cok sukur . Teyzem fizyoterapist yurtdisinda hem dogum zamani hem sonrasinda evde annemden ziyade benimle olsun dedigim tek insan esim haric . Yurtdisindan gelecek dogumuma da destek olur evde de ayni sekilde. Hastaliktan agridan sizidan yaradan dikisten vajinalde sezeryanda olsa anlar. Beni rahatlatir.

Önceki gebeliklerimde benim kasılma olunca sanki bütün göbeğimi içerden havayla şişirmişler gibi oluyordu. Bu gebeliğimde daha kasilma falan yaşamaya başlamadım

Yaaa bende hadi artik diyorum sonra tamam hadi ama zamanin dolsun saglikla gel diyom. Aonra karnimi severken sen bi dog soyle isircam dötünü boyle opcem agzini yuzunu diye dislerimi sıkıyorum heeelp

Hangi siteden aldin canım bende alicam bu emzilerden daha almadım. E bebekte baktım orada 300 küsür pahalıydi

Hastaneden geldik şimdi bebeğin suyu fazla dedi. Canım çok sıkkın. Karbonhidrat yeme dedi ama başka napıyım bilmiyorum. Geçen hafta bir tık fazlaydı şimdi baya artmış.
Yaaa ne olacak peki ? Yani suyunun fazla olmasi nedemek daha dogrusu bilmedigim icjn soruyorum. Rabbin sifa versin kuzun

magnet klasik bi de üstünde senin bebeğin adı falan olursa bi süre sonra atılır. ben atıyorum açıkcası ne kadar sevdiğim yeğenim vs.de olsa
Ayy ben tam tersi çok istifçiyimdir atamam öle hatıraya çok önem veririm kolonya şişesi mi alalım napalım o zman ya değişik güzel bişey olsun istiyorum bende şöyle atmıcak kişilere vermelik

Yaaa bende hadi artik diyorum sonra tamam hadi ama zamanin dolsun saglikla gel diyom. Aonra karnimi severken sen bi dog soyle isircam dötünü boyle opcem agzini yuzunu diye dislerimi sıkıyorum heeelp
Tabi tabi, zamansız olmasın asla kimsenin bu isteklerimiz zamanında gelsinler istekleri. Böyle gözümüzü kapatalım açalım hoppp Nisan ayı olsun

Hastaneden geldik şimdi bebeğin suyu fazla dedi. Canım çok sıkkın. Karbonhidrat yeme dedi ama başka napıyım bilmiyorum. Geçen hafta bir tık fazlaydı şimdi baya artmış.
Canım sıkıntı yapma. Dediği gibi biraz yediklerine dikkat et yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…