Amin kuzumÇok geçmiş olsun. Benim öyle balla limonla geçmedi maalesef. 2 gün ateşlendim. Sıtma geçirdim. Öyle terledim ki çamaşır değiştirdim habire. Baktım kötüyüm mecbur doktora gittim o da antibiyotik verdi. Ancak öyle toparlayabildim. Ki hala öksürüyorum balgam çıkıyo.
Allahın cezası bu virüs nasıl bir şeymiş gerçekten.
Bu arada vicks kullanabiliyormuşuz. Ben gece yatmadan göğsüme sürdüm bir de ayak tabanıma sürüp çorap giydim. Öksürüğüme iyi geldi. Taze zencefil kaynatıp içtim.
Öksürük için bir arkadaşımın önerisiyle cezvede tereyağı, zeytinyağı, pekmez ve biraz limonu kaynatıp içtim. Ciğerleri temizliyormuş bu tarif.
Allah yardımcınız olsun hasta kim varsa, hemencecik iyileşin inşallah
Bebişlerimize bir şey olmuyormuş içiniz rahat olsun.
Amin kuzum aminEvett canımm sorma ya kaşarlandık da halen pinpiriğim benn İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz cümleten arkadaşımm
benım 2 hafta önce crp 5.21 cıkmıstı doktora sordum normal demıstıBirde arkadaşlar rutin kan idrar yaptıran varmı Crp benim sınıra yakın çıkmış doktor monurol verdi
Demirim düşmüş Ferruma başlıycam
Sizin sınıra yakın çıkmışmıydı acaba
Bu arada ferrumda kabız oldum yine yakınıyordum. 1 haftadır sidefer kullanıyorum tam tersi oldum haberin olsun. Sen de düşünüyordun ortası yok yaniAy bu güzelmiş, klasik anne bebek çantalarından gına geldi bana sırtıma takmak istemiyorum bebek arabasına asılmalık, eşimin taşıyacağı bir şey arıyorum ben de
Teşekkür ederim
Canım bu çantanın aynısı mesela n11 de veya aliexpress de vardır almadan bak istersen. Ben hepsiburada sitesinden önceden yurt dışından pompa söylemiştim hızlı ve sorunsuz elime ulaştı ondan yurtdışı hepsiburada yı tercih ediyorum ama tabi mesela aliexpress yapan varsa orada da güzel çantalar var ve fiyat farkı illaki oluyor. Ben sadece bildiğim firma aracı olsun ki bir sorunda muhatap olsun istedim. Sonuçta yurtdışı ne bilem ben kimin nesi
Anladım canım normal yanii o halde sevdiğim bir ablam sınırda dedii hanii genede dikkat et bol su iç dedii o sebeple sordum Canımm ben hemen panik oluyorum ALLAH sağlıkla ilerler cümletenbenım 2 hafta önce crp 5.21 cıkmıstı doktora sordum normal demıstı
Cok zor inan esim kac kere dedi yapmayin boyle esim hamile dogumuna az kaldi siz bize yaridmci olun die ama malesef..Hamile hamile bide kalpsiz vicdansızlarya benim annemlerinde kiracısı var ama annemler piyasa değerinin 3 te bir fiyatına veriyor ki öyle aman aman durumları zengin değiller ikisi de memur emeklisi bahaneleri olabilirdi ama bakış açıları yazık ya adamlara orta yolu bulalım oluyor. Bilmiyorum biz anamızdan babamızdan böyle gördük o nedenle bu öküzleri anlamicam gözleri doymuyor herhalde. Rızkı veren Allah sen yardım et ki Allah da rızkını genişletsin mantalitesi kalmış insanlardan. Ne diyeyim Allah yardımcınız, herkesin yardımcısı olsun. İmtihan olmayanlardan çok malı olanların imtihanı aslında bu…
Haklisin Rabbim sizede yardim etsin insanlar merhametini bitirmis ben onu anladim artik... aglamamak icin zor tutuyprum kendimi.. esime de cok uzuluyorumO kadar iyi anlıyorum ki seni. Biz de aynı durumdayız. Zam ayı gelmeden geçen yıl zam yapmaya kalktı ev sahibi. Yoksa size 1 ay mühlet evimden çıkın dedi. Asgari ücret 11.500 ev kiramız 2500'dü. Ev sahibim 10.000TL kira istedi. Böyle bir zam yaptı. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Hayır taşınmak da çok masraflı öyle böyle değil. Hesap edince çok para gidiyor ev değiştirmede. Yani sözde %25 sınır var deniyor ama nerdeeee. Üstelik ev sahibimiz hemen üst katta oturuyor her gün yüz yüzeyiz ve çok zor oluyor. Şimdiki aklım olsa ev sahibi ile aynı binada bırak aynı muhitte oturmak istemezdim.
Bakalım bu yıl ne kadar zam yapacaklar.
Yine eski kullandığımı aldım ya oroferon benimki de demek ki senin dönüşümlü falan kullanman gerekiyor markalarıBu arada ferrumda kabız oldum yine yakınıyordum. 1 haftadır sidefer kullanıyorum tam tersi oldum haberin olsun. Sen de düşünüyordun ortası yok yani
ben de cok panik oluyorum cok normal bu dönmde bence :) aminnnAnladım canım normal yanii o halde sevdiğim bir ablam sınırda dedii hanii genede dikkat et bol su iç dedii o sebeple sordum Canımm ben hemen panik oluyorum ALLAH sağlıkla ilerler cümleten
GalibaYine eski kullandığımı aldım ya oroferon benimki de demek ki senin dönüşümlü falan kullanman gerekiyor markaları
Aynıyızz demekki canımm Crp hamişlerde yükselebilir demekki aşırı olmadığı sürece problem yok idrar içinn Monurol içicem zaten bidee suyuu arttırmam gerekiyor genee düşmüştü suu içmee seviyem sudaa vücuttan mikrobu kırar ve bebeğe iyii gelirr sağlıklaben de cok panik oluyorum cok normal bu dönmde bence :) aminnn
Dün benim de öyleydi akşam yemeği yiyene kadar sıfır hareket. İyice yedim uzandım başladı dene istersen sen deBebem az kıpırdandı bugun
Ya canişko çok icine sindiyse al, kullanışlı bir şey yani, bende cidden çanta çok. O çanta, güneş gözlüğü, ayakkabı üçlüsü severkadın vardir ya, hah iste o benim. Iki senedir çanta almıyorum, her duruma uygun bisi var, kendi kendime söz verdim o yüzden. Modaya da pek uymadigimdan hepsi zamansiz, klasik modeller. Baktım anne-bebek çantası olarak da kullanabileceğim var hem de böyle daha stayla olur diye düşünüyorum. Beğendiysen al tatlış. YOLOMeine Sterne senle çanta almama elimizdekiyle idare etme andı içmiştik ama ben şöyle şeyler görünce alıyım lan nolucak ki oğlum da büyüyünce kullanır derken buluyorum kendimi, beni bir hizalar mısın rica etsem? dlkfldkfl
aha beyle
canım, güzelim, ev sahibinin verdiği huzursuzluğu çok iyi bilirim ama lütfen içini ferah tut. gerçekten önce sağlık diğer hiçbir şeyin önemi yok. her şeyin bir usulü, olur yolu zamanı var öyle ev sahibi kafasına göre çıkın edin dediği anda çıkartamıyor ki, şunun şurasında kaç ayımız kaldı. kendine cehennem etme bu süreyi streslenip bırak ev sahibi streslensin ille biri streslenecekse, sen ne canını sıkıyorsun? kontrat imzalayalı beş seneden az süre geçtiyse zaten hiçbir şey yapamaz, uğraşsın dursun avukata versin çok istiyorsa. halden anlamayan uzlaşmaya çalışmayan insana zerre kadar acımıyorum artık vallaCok zor inan esim kac kere dedi yapmayin boyle esim hamile dogumuna az kaldi siz bize yaridmci olun die ama malesef..
Haklisin Rabbim sizede yardim etsin insanlar merhametini bitirmis ben onu anladim artik... aglamamak icin zor tutuyprum kendimi.. esime de cok uzuluyorum
Benim de öyle, dün hatta ilk kez karnımdan video cekebilmistim, normalde videoyu actim mi hareketi keser bana gicikligina yapii ellaham. Bugün ses seda yok. Dinlensin, uyusun, büyüsün diyorum artık. Çok düşünmemeye çalışıyorum, rahat bırakıyorum.Bebem az kıpırdandı bugun
Sağol gülümKuzum geçmiş olsun Rabbim şifalar versindaktır bana bunu yazdı hamileler için doğal öksürük şurubu almak istersen günde 3 kez içiyorum öksürük olmazsa içmiyorum ama reçetesiz satılıyor hemen kesiyor
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun. Benim öyle balla limonla geçmedi maalesef. 2 gün ateşlendim. Sıtma geçirdim. Öyle terledim ki çamaşır değiştirdim habire. Baktım kötüyüm mecbur doktora gittim o da antibiyotik verdi. Ancak öyle toparlayabildim. Ki hala öksürüyorum balgam çıkıyo.
Allahın cezası bu virüs nasıl bir şeymiş gerçekten.
Bu arada vicks kullanabiliyormuşuz. Ben gece yatmadan göğsüme sürdüm bir de ayak tabanıma sürüp çorap giydim. Öksürüğüme iyi geldi. Taze zencefil kaynatıp içtim.
Öksürük için bir arkadaşımın önerisiyle cezvede tereyağı, zeytinyağı, pekmez ve biraz limonu kaynatıp içtim. Ciğerleri temizliyormuş bu tarif.
Allah yardımcınız olsun hasta kim varsa, hemencecik iyileşin inşallah
Bebişlerimize bir şey olmuyormuş içiniz rahat olsun.
Sağol bebegim cidden Allahlarindan bulsunlar.. Ya uzulmemin sebebi esim cidden eridi bitti artik adan gozumun onunde bana yansitmiyor ama farkindayim durumun. Bilerek konuyu acmiyorum o konusmadikca. Dokunsam aglicak modda. Birde cevren ailesi yardin etmeyince hersey daha zor oluyor. Bende calisan biri degilim gelirimde yok yardimci olamiyorum ona. 5 sene ne daha 2 ci senemiz olacak sen dusun.. Ah ah.. Bugun de hissedemedim zaten hic kipirdamadi balli çoregim.. dunde oyle kipirdamadi napiyor bilmiorum bebegim harket etmeyincede korkuyorum cokcanım, güzelim, ev sahibinin verdiği huzursuzluğu çok iyi bilirim ama lütfen içini ferah tut. gerçekten önce sağlık diğer hiçbir şeyin önemi yok. her şeyin bir usulü, olur yolu zamanı var öyle ev sahibi kafasına göre çıkın edin dediği anda çıkartamıyor ki, şunun şurasında kaç ayımız kaldı. kendine cehennem etme bu süreyi streslenip bırak ev sahibi streslensin ille biri streslenecekse, sen ne canını sıkıyorsun? kontrat imzalayalı beş seneden az süre geçtiyse zaten hiçbir şey yapamaz, uğraşsın dursun avukata versin çok istiyorsa. halden anlamayan uzlaşmaya çalışmayan insana zerre kadar acımıyorum artık valla
pandemi ortasında her hafta başka başka insanlar evimize girip gözümüzün önünde her yere dokunup ölçü falan aldılar satacam diye tutturduydu eski ev sahibimiz, göstermesek yokuşa sürer göstermeyiz ama uğraşmak istemedik huzurumuz daha önemli allahlarından bulsunlar dedik. o dönem şartları da çok zorlayarak başka eve çıktık. evi bizi taciz etmeseler birkaç ay sonra çok daha yüksek fiyata satabilirlerdi ya da kira konusunda uzlaşmayı tercih edebilirlerdi, yapmak istemediler. ellerinde pul oldu kaldı evi satınca aldıkları para. oh canıma değsin, hiç hayrını göremediler. valla keyiflendim ha, sigara içiyor olsam şu an keyif sigarası yakmıştım. neyse uzattım, sıkma canını bu günler geride kalacak hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?