2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kuzum hastalanınca fark ettim ki daha çabuk ayağa kalktım Allah’ın hikmeti bebeğin etkisi olduğunu düşünüyorum Allahualem Rabbim şifalar versin

Birde arkadaşlar rutin kan idrar yaptıran varmı Crp benim sınıra yakın çıkmış doktor monurol verdi
Demirim düşmüş Ferruma başlıycam
Sizin sınıra yakın çıkmışmıydı acaba
benım 2 hafta önce crp 5.21 cıkmıstı doktora sordum normal demıstı

Ay bu güzelmiş, klasik anne bebek çantalarından gına geldi bana sırtıma takmak istemiyorum bebek arabasına asılmalık, eşimin taşıyacağı bir şey arıyorum ben de
Bu arada ferrumda kabız oldum yine yakınıyordum. 1 haftadır sidefer kullanıyorum tam tersi oldum haberin olsun. Sen de düşünüyordun ortası yok yani

Teşekkür ederim

benım 2 hafta önce crp 5.21 cıkmıstı doktora sordum normal demıstı
Anladım canım normal yanii o halde sevdiğim bir ablam sınırda dedii hanii genede dikkat et bol su iç dedii o sebeple sordum Canımm ben hemen panik oluyorum ALLAH sağlıkla ilerler cümleten

Cok zor inan esim kac kere dedi yapmayin boyle esim hamile dogumuna az kaldi siz bize yaridmci olun die ama malesef..
Haklisin Rabbim sizede yardim etsin insanlar merhametini bitirmis ben onu anladim artik... aglamamak icin zor tutuyprum kendimi.. esime de cok uzuluyorum

Bu arada ferrumda kabız oldum yine yakınıyordum. 1 haftadır sidefer kullanıyorum tam tersi oldum haberin olsun. Sen de düşünüyordun ortası yok yani
Yine eski kullandığımı aldım ya oroferon benimki de demek ki senin dönüşümlü falan kullanman gerekiyor markaları

Anladım canım normal yanii o halde sevdiğim bir ablam sınırda dedii hanii genede dikkat et bol su iç dedii o sebeple sordum Canımm ben hemen panik oluyorum ALLAH sağlıkla ilerler cümleten
ben de cok panik oluyorum cok normal bu dönmde bence :) aminnn

ben de cok panik oluyorum cok normal bu dönmde bence :) aminnn
Aynıyızz demekki canımm Crp hamişlerde yükselebilir demekki aşırı olmadığı sürece problem yok idrar içinn Monurol içicem zaten bidee suyuu arttırmam gerekiyor genee düşmüştü suu içmee seviyem sudaa vücuttan mikrobu kırar ve bebeğe iyii gelirr sağlıkla

Ya canişko çok icine sindiyse al, kullanışlı bir şey yani, bende cidden çanta çok. O çanta, güneş gözlüğü, ayakkabı üçlüsü severkadın vardir ya, hah iste o benim. Iki senedir çanta almıyorum, her duruma uygun bisi var, kendi kendime söz verdim o yüzden. Modaya da pek uymadigimdan hepsi zamansiz, klasik modeller. Baktım anne-bebek çantası olarak da kullanabileceğim var hem de böyle daha stayla olur diye düşünüyorum. Beğendiysen al tatlış. YOLO

canım, güzelim, ev sahibinin verdiği huzursuzluğu çok iyi bilirim ama lütfen içini ferah tut. gerçekten önce sağlık diğer hiçbir şeyin önemi yok. her şeyin bir usulü, olur yolu zamanı var öyle ev sahibi kafasına göre çıkın edin dediği anda çıkartamıyor ki, şunun şurasında kaç ayımız kaldı. kendine cehennem etme bu süreyi streslenip bırak ev sahibi streslensin ille biri streslenecekse, sen ne canını sıkıyorsun? kontrat imzalayalı beş seneden az süre geçtiyse zaten hiçbir şey yapamaz, uğraşsın dursun avukata versin çok istiyorsa. halden anlamayan uzlaşmaya çalışmayan insana zerre kadar acımıyorum artık valla

pandemi ortasında her hafta başka başka insanlar evimize girip gözümüzün önünde her yere dokunup ölçü falan aldılar satacam diye tutturduydu eski ev sahibimiz, göstermesek yokuşa sürer göstermeyiz ama uğraşmak istemedik huzurumuz daha önemli allahlarından bulsunlar dedik. o dönem şartları da çok zorlayarak başka eve çıktık. evi bizi taciz etmeseler birkaç ay sonra çok daha yüksek fiyata satabilirlerdi ya da kira konusunda uzlaşmayı tercih edebilirlerdi, yapmak istemediler. ellerinde pul oldu kaldı evi satınca aldıkları para. oh canıma değsin, hiç hayrını göremediler. valla keyiflendim ha, sigara içiyor olsam şu an keyif sigarası yakmıştım. neyse uzattım, sıkma canını bu günler geride kalacak hep

Bebem az kıpırdandı bugun
Benim de öyle, dün hatta ilk kez karnımdan video cekebilmistim, normalde videoyu actim mi hareketi keser bana gicikligina yapii ellaham. Bugün ses seda yok. Dinlensin, uyusun, büyüsün diyorum artık. Çok düşünmemeye çalışıyorum, rahat bırakıyorum.

Sağol gülüm
Allah razı olsun canım benim

Sağol bebegim cidden Allahlarindan bulsunlar.. Ya uzulmemin sebebi esim cidden eridi bitti artik adan gozumun onunde bana yansitmiyor ama farkindayim durumun. Bilerek konuyu acmiyorum o konusmadikca. Dokunsam aglicak modda. Birde cevren ailesi yardin etmeyince hersey daha zor oluyor. Bende calisan biri degilim gelirimde yok yardimci olamiyorum ona. 5 sene ne daha 2 ci senemiz olacak sen dusun.. Ah ah.. Bugun de hissedemedim zaten hic kipirdamadi balli çoregim.. dunde oyle kipirdamadi napiyor bilmiorum bebegim harket etmeyincede korkuyorum cok sanada oluyor mu? Umarim herseyimiz guzelliklerle dolu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…