Benim de öyle, dün hatta ilk kez karnımdan video cekebilmistim, normalde videoyu actim mi hareketi keser bana gicikligina yapii ellaham. Bugün ses seda yok. Dinlensin, uyusun, büyüsün diyorum artık. Çok düşünmemeye çalışıyorum, rahat bırakıyorum.
Birde arkadaşlar rutin kan idrar yaptıran varmı Crp benim sınıra yakın çıkmış doktor monurol verdi
Demirim düşmüş Ferruma başlıycam
Sizin sınıra yakın çıkmışmıydı acaba
Benimde demir 44 olmuş elimde vardı ama kabızlık var diye başlamamıştım 3 gündür başladım artık. Crp kanda 4 normal bence. Idrarda bakıldı mı. Ben geçen ay hastalandığmda dahiliye doktoru istemiş bunları crp kanda 52 çıkmıştı ona rağmen antibiyotik vermedi
Bebek emdikçe rahatlıyor aslında. Emziği de ondan veriyolar yoksa 24 saat memede kalmak isteyebiliyo bebişler. Ben 20 günlük falan olduktan sonra vermek istiyorum başlarda meme reddi yapmasından korkuyorum açıkçası. Ek gıdaya başladıktan sonra da bıraktırırım gibi bi planım var damak yapısını uzun süreli kullanımlar bozuyor diye
Cok zor inan esim kac kere dedi yapmayin boyle esim hamile dogumuna az kaldi siz bize yaridmci olun die ama malesef..
Haklisin Rabbim sizede yardim etsin insanlar merhametini bitirmis ben onu anladim artik... aglamamak icin zor tutuyprum kendimi.. esime de cok uzuluyorum
ben de suan davalığım hatta şubatta imza vermeye gideceğim, sahte tahliye taahütnamesi düzenlemişler benim imzamı taklit edip 1 sene önce dava açmışlar evimden çıkmıyorlar diye, hiç arayı vs bulmaya çalışmadan.. Yani şu halde uğraştığımız şeyler inanılır gibi değil ya.
ben de suan davalığım hatta şubatta imza vermeye gideceğim, sahte tahliye taahütnamesi düzenlemişler benim imzamı taklit edip 1 sene önce dava açmışlar evimden çıkmıyorlar diye, hiç arayı vs bulmaya çalışmadan.. Yani şu halde uğraştığımız şeyler inanılır gibi değil ya.
yani takatim (ve param) olsa ardından ben de sahte evrak davası açmak isterim ama şuan tek umursadığım şey bebişin sağlıklı doğması olduğundan dava sonuçlanana kdr nolur bilmiyorum. Farkındayım %25 adil değil ama orta yol bulunur yani bizim de 2000 den 8000 istemişti geçen sene, şimdi o da zararda %25 ödüyoruz avukat önerisiyle. bi de avukatlara bir ton para ooof of.
Bende son gunlerde cok agirlasmis hissediyorum benim
Gibi olan var mii 30 dk yuruyorum kasiklairm
Agriyorrr ama sporumu aksatmamaya calisiyorum sadece aksamlari bi agirlik cokuyor asla yerimden kalkasim gelmiyor
Benimde demir 44 olmuş elimde vardı ama kabızlık var diye başlamamıştım 3 gündür başladım artık. Crp kanda 4 normal bence. Idrarda bakıldı mı. Ben geçen ay hastalandığmda dahiliye doktoru istemiş bunları crp kanda 52 çıkmıştı ona rağmen antibiyotik vermedi
Sizinn bayaa iyii MAŞALLAH canımm benimde 41 lerden düşmüş henüz yenii başlıyorum ben Ferruma artık içicem amaaa kabız yapıyor napıcam bilmiorum kayısı limonlu suu içicem artık kan sulandırıcıda kullandımdan limona dikkat ederek içicem
Yalnız gripken ben yaptırmadım çünkü kan değerlerini etkiliyormuş direk canım ben 20 25 gün öncee felan atlattım bitti gitti Hamdolsun amaaa gripten 1 hafta geçince kan idrar yaptırmıştım
İdrarda hep lökosit çıkıyor benimde azdaa olsaa hiç 0 göremedim 7 Veyaa 8 olmuŞ şimdide Monurol verdi genee doktor kullanıcam bi kaç günee kadar Şifaa niyetine
Sizin Crp gripten ötürü artmıştır canım onu biliyorum gripte sonuçta kan değerleriyle oynuyordu amaaa antibiotik vermemiş görüp bennde gripken antibiotik vermemişti doktor gerçi şu kış Hamişliği ne kadar kolay değilmiş sağlıkla ilerleyelim Canım zamanında gelsin Bebişler cümleten
Kız benimki de bi gün hiç durmuyor karnımı dövüyor 3 gün tık yok ama şunu gördüm geçen hasta olunca hastaneye gittim ultrasonda baktılar dedim sesi çıkmıyor bi baktım sıpacık oturmuş eli kolu oynaşıyor maşaAllah keyfi yerinde biz hissetmiyoruz sadece o zaman dedim takma kafana fazla sen hissetmiyorsun
yani takatim (ve param) olsa ardından ben de sahte evrak davası açmak isterim ama şuan tek umursadığım şey bebişin sağlıklı doğması olduğundan dava sonuçlanana kdr nolur bilmiyorum. Farkındayım %25 adil değil ama orta yol bulunur yani bizim de 2000 den 8000 istemişti geçen sene, şimdi o da zararda %25 ödüyoruz avukat önerisiyle. bi de avukatlara bir ton para ooof of.
aynen öyle, neyse bunları düşünmeden bebişlerimize odaklanalım, Allah büyük diyorum, stres yapmak bize gerçekten iyi gelmiyor çünkü, adalet yerini bulacaktır
aynen öyle, neyse bunları düşünmeden bebişlerimize odaklanalım, Allah büyük diyorum, stres yapmak bize gerçekten iyi gelmiyor çünkü, adalet yerini bulacaktır
Bende son gunlerde cok agirlasmis hissediyorum benim
Gibi olan var mii 30 dk yuruyorum kasiklairm
Agriyorrr ama sporumu aksatmamaya calisiyorum sadece aksamlari bi agirlik cokuyor asla yerimden kalkasim gelmiyor