2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ağrı ve kramplarınız için en iyisi çiğ susamdan çekilmiş katkısız tahin. Benim de çok ağrım oluyordu, ayağıma kramp giriyordu yürürken ayaktayken bi yere tutunmasam düşme durumuna geliyordum, ebe tahin önerdi.
Kullandığından beri ağrım nerdeyse sıfırlandı, kramp da hiç girmiyor.
Sabah aç karna 1 yemek kaşığı sade yiyeceksiniz.
Tabi doktorunuza da danışmanı ihmal etmeyin.

Benimde Çarşamba günü şeker yüklemem var. Anne tarafı da baba tarafı da şeker hastalığı var, annem ve babamda şeker hastası, o yüzden korkuyorum

Ihlamuru da çok tüketmemek gerekiyormuş ben hasta olduğumda bir bardak içtim gün içinde içine meyve de ekledim limon ve balla içtim öyle icemezsen de sıcak suya limon ve bal koyup iç sıcak sıcak
En sıkıntısız içilicek olan kaynamış suya bal limon galiba bitki çayları sıkıntı diyolar

Bugün o kadar çok tatlı yedim ki inanamıyorum kendime dikkat edeyim o zaman canım

Benimde Çarşamba günü şeker yüklemem var. Anne tarafı da baba tarafı da şeker hastalığı var, annem ve babamda şeker hastası, o yüzden korkuyorum
Benim annemde babamda yok amaaa anneannem ve babamın babasında şeker varmış bende korkmuoo değilim Cumaa benimde canımm ALLAH İNŞALLAH korktuğumuza uğratmasın Tertemiz sağlıklı sonuçlarla çıkalım Çok Aminn

Bende uykusuz kalıyorum bu aralar uykum bolununce de uyuyamıyorum tekrar. Bizi alıştırmaya çalışıyor sipalar heralde büyüğü kaç yaşında

Ayy ne güzel anlatmışsın tam bir anne anlatımı saolasın kuzum hepppsini yapıcam hiçbirimiz hamile hamile hasta olmayalım inşallah ya

doktorları hiç anlamıyorum, eğer durumun kritik değilse korkutup strese sokuyorlar kritik gibi bir şey varsa da rahat takılıyorlar valla şaşırıyorum artık tabi ki ciddiye alınacak bir şey ama çaresiz çözümsüz değilsin, dikkat edeceksin düzelecek kendini strese sokma.
ben bir ara üç farklı doktor gördüm üst üste, biri detaylı için gittiğim perinatologdu. hepsi birden ağız birliği etmiş gibi çok kilo almışsın dikkat et diyip sinirimi bozmuştu. şekerim sınırda çıktı, bu hafta tekrar yükleme yaptırmam lazım. bebek de hep ileride ve kilolu görünüyor ultrasonda, bütün bunları birleştirip kendi kendime biraz dikkat edeyim dedim. gerçi önceden de güzel bir beslenme rutinim vardı, hamilelikle bütün düzenim şaştı hem enerjisizlikten hem bulantıdan vs. onu düzeltiyorum tekrar işte kendimce. biliyorum poğaçasızlık çok zor ama insan alışıyor. nohut unundan falan yaparsın idareten heheh çok güzel oluyor öyle de

Aynen şekere bakıldı bir şey çıkmamıştı. Bide doktor alttan bakmak istedi hiç hazırlıklı gitmediğim için kabul etmedim dediklerine uyayım bi diğer kontrolde alttan üstten baksın bi bakalım değişiklik olacak mı
Bugün o kadar çok tatlı yedim ki inanamıyorum kendime dikkat edeyim o zaman canım
Ay et kuzu valla. Bende yarınlar yokmuşçasına yiyordum yani doktora da söyledim hiç dikkat etmedim bu konuda. Evet beyaz ekmek yemiyorum ama poğaça börekler hak getire. Tatlı desen yine öyle çayı şekerli içerim, gün içinde çikolatalar şerbetli tatlılar ne ararsan var. Ay yazınca bi vicdan azabı çektim neler yiyormuşum gerçekten canım bebem

Ayy ne güzel anlatmışsın tam bir anne anlatımı saolasın kuzum hepppsini yapıcam hiçbirimiz hamile hamile hasta olmayalım inşallah ya
Aminnn canımm benimm Ben 25 gün kadar öncee atlattım bu dediklerimi yaptım ve yaklaşık 1 hafta 10 günde toparladım amaaa ben bazılarını geç yaptımm hemen başlarsan dahaa erken atlatırsın şalın banaa bayaa faydası olduu karabiberli karışım da bir bardak yeterli günde Fazlaa içmeye gerek yok odaa. Burun genizleri nasıl açıyorr pekmez zatenn antibiotikk ŞİFAA olsun arkadaşım hasta olmadan atlatırsın İNŞALLAH tüm hamişler sağlıkla atlatsın bebişler iyi olsunn

Ay dimi zaten şu süreçte ne zaman doktora gitsem gözlerim sürekli adamın yüzünde oluyor, bir şey demese az bi yüzünü ekşitse bile hemen ay n’oluyo n’oluyo moduna giriyorum çok iyi yapmışsın canım erkenden kendini düzene sokmuşsun. Ben dikkat edemedim maalesef sadece elimden geldiğince yediklerimin organik olmasına özen gösterdim o kadar. Bundan sonra edeceğim inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız şu süreci hepimiz. Nohut ununu da deneyeceğim

Ücret konusunu bilmiyorum ama 32den sonra çalışabilir alsan da baktın zor geldi istediğin zaman izne ayrilabiliyorsun bunda problem yok bunu biliyorum.

Asla tatlı yemeyen bir insanken ne hale geldim hamilelikte çok şaşkınım ama ben sadece kilo yapar diye düşünüyodum demek ki suyuna da zararlıymış hamur işi offf nasıl kesilir ki ya dünyanın en güzel şeyi neyse kuzum dikkat edicez artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…