2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de yeni yeni atlatıyorum. Varsa taze zencefil yoksa tozu da olur ılık suyun içine zencefil+bal+ çok az limon sıkınca iyi geliyor boğaza Biraz elma da kaynatabilirsin kabuğunu ama kabukları genelde parlak mumlanmış oluyor aman dikkat et öyleyse hiç tüketme çok geçmiş olsun

Amiiinnn canım benim saolasın inşallah toparlarım hemen zaten daha başlangıcındayım herkese şifalar diliyorum

Hayırlı olsun canım ilk doğumu belli olan sensin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah detaylıda cinsiyet netleşmemiş miydi
Amin hepimiz insallah Detaylida erkek dendi. Ondan once kiz denmisti. Simdi de pipi görmüyorum dedi. 32.haftada tekrar gideceğim bakalım. Sanirim dogmadan kesin olarak ogrenemicem

Çok saol canım zencefilim var bal,zencefil,limon üçlüsü baya iyi diye duydum ben de bi deneyeyim başlangıcındayım ilerlemeden inşallah hallediyim hemen

Amin hepimiz insallah Detaylida erkek dendi. Ondan once kiz denmisti. Simdi de pipi görmüyorum dedi. 32.haftada tekrar gideceğim bakalım. Sanirim dogmadan kesin olarak ogrenemicem
Aaaaa nereye gitti bu pipiiii görülmicek bişey de değil muallakta olması da kötü alışveriş de yapılmaz aman sağlıklı olsunlar da ne gelirse gelsin kuzular merakla bekliyorum seni bakalım ne geliyor

Amiiinnn canım benim saolasın inşallah toparlarım hemen zaten daha başlangıcındayım herkese şifalar diliyorum
Aminn canımm baştayken takviyeye başlamak gayett iyii Olurr canımm Şifaa olsunn ALLAH cemii cümlesini Şafii ismiyle Şifalandırsın

Çoccuuun titisini ne yapmışlar kız neden öyle oldu ki acaba

Bende hiç kiloya takmadım aman nasılsa verilir diye Allah ne verdiyse yedim +11 deyim şuan ama işte bebişe zarar olacağını düşünemedimaynen öyle bebişlerimiz iyi olsun da gece gündüz otta yeriz

Valla ben hamileliğin başından beri aynen bu şekildeyim. Kahve hiç yok. Günde 200mg geçmiyorum, hepsi o. Çay acayip severim, içmeden yapamam.

Bende hiç kiloya takmadım aman nasılsa verilir diye Allah ne verdiyse yedim +11 deyim şuan ama işte bebişe zarar olacağını düşünemedimaynen öyle bebişlerimiz iyi olsun da gece gündüz otta yeriz
Ben de +8 deyim şuan Ay o kaygıya düşmeyelim yeter ki valla ot mot her şeyi yeriz o kaygıyla baş edilmez

Kızlar benim iştahım çok açıldı ben ne yapcam ya? Züberin ürünleri doğal diye onlara sarmaya başladım şimdide güya çavdar unu söyledim birde ulen ekmeği çavdar unuyla ekmek yapsan ne olcak diyorum bide… aşırı denüşük bişi oldum resmen kendime hakim olamıyorum bu böyle mi olcak bu aydan sonra öyleyse bittik bu ne

Yaz yaz bitmedi kızlar ne çok eksik varmış daha zaman var diyordum telaş yaptım listeyi yapınca daha anne ihtiyaçlarını yazmadım sadece bebek

Eklentiler

• IMG_1704.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 103
Bende sol tarafima yatmaktan kaburgalarim ezildi curudu , donuyorum saga sola valla habire yatamiyom batiyo artik cocumda rahat edemiyo itip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…