2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar, size bir sorum var. Bu ara hasta olan çok oldu. Benim de hafif bir boğaz ağrım başladı. Dün dışarı çıkmıştım ama açık havada ve hasta olmayan arkadaşlarımla, kimsede bir şey yoktu. Akşam fark ettim ki hafif bir boğaz ağrım var. Ben ilk covid olduğumda ve aşı olduğumda adetim erken olmuştu böyle ara kanama gibi, ondan da hamilelikte hep böyle şeylerden korktum. Sizlerde kanama falan olmadı değil mi? Çok şükür bebişlerimiz büyüdüler artık son trimestera geldik herkes de sağ salim atlattı. Yine de boğazım ağrıyınca endişelendim sormak istedim, uyku da tutmadı. Duşa girip rahatladım neyse ki biraz.

Geçmiş olsun canım Rabbim tez şifalandırsın yok şahsen bende olmadı kanama çok şükür sadece akıntım çok hafif artmıştı. Kış gebeliği geçireceğimi öğrendiğimde yazdan tabiki daha iyi ama işte salgınlar falan var demiştim. Başımıza geldi neredeyse hepimizin baksana. Rabbim kolaylıkla sağlıkla ve tabiki afiyetle kalan süremizi de atlatmayı nasip etsin

Yine kaygılarım tavan sanırım son uc ay kafası geldi
Niyeyse ilk defa bu ara doğum korkusu başladı bende de. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Dünyada bunu ilk defa yaşayacak kişi sen değilsin diyorum falan ama bakalım. Normal bence arada böyle gelip gitmesi.

Deli gibi havuç yiyorum 28 haftadan selamlar
Havuç ben de çok tükettim hamileliğimde. Sürekli canım çekti ve yedim. Faydalıymış zaten.

Benim de bugün 26+0

Ayyyy az kaldı 30'lu haftalara son düzlüğe giriyoruz yavaş yavaş.

Canım geçmiş olsun. Dinlen bolca. Kötüleşirsen de gecikmeden doktora git, hastalık ciğerlere inince daha fena oluyor.

Ben covid oldum yılbaşında. 15 gün hastalıkla cebelleştim. Çok şükür iyiyim. Öyle kanama falan olmadı.

Kızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?

Günaydın kızlar, cumartesi kontrole gittim 26+6 da. Biraz karnımda ağrılar vardı, dedim erken erken bi sıkıntı yaşamayım, korkmuştum ama doktor bi problem olmadığını söyledi. 1000 gram olmuş 35 cm. Yüz hatları çok belliydi bu defa. Baktıkça duygulanıyorum

Çok mu kötü tadı var verdikleri içeceğin
Tadı kötü değil. Bildiğin meyve suyu gibi. Hatta asidi kaçmış limonlu gazoz gibi. Ama aç karnına 5 dk içinde o kadar şekerli içeceği içince insan kötü oluyor. Şey gibi düşün, sabah uyandın ve ilk işin kafana büyük bardak cola dikmek oldu misal.

Kızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?
600 çokmuş. Ben 125TL ödedim. Sanırım yerinden yerine fark ediyor. İçeceğe de 80TL ödedim.

Geçmiş olsun, istanbul’un havası çok kirli ve soğuk bence o da insanın boğazını ağrıtıyor. Öyle de olmuş olabilir hemen covide yorma. Bugünü sakin geçir bakalım, ılık içecekler tüket çorba falan iç mutlaka, yarına bir şey kalmaz belki

canım ben saglık ocagında yaptırdım bedava

kızlar merhaba bebeğin ve benim sanırım tüm ihtiyaçlarını aldım. lohusa takımını lcw den aldım gecelik ve pijama takımı olarak fakat daha gelmedi umarım olur. aldıklarımı yazayım iştişare edelim eksik gedik var mı acaba
göğüs pedi
göğüs kalkanı
süt poşeti
10 takım elbise ,tulum karışık
15 adet çıtçıtlı zıbın
10 ağız mendili
3 penye bir nohut 1 yün battaniye
silinebilir alt açma örtüsü
1 beden bez
alt silme pamuğu
çamaşır deterjanı
emzik,biberon,emzik zinciri
bebek arabası ,ve yağmurluk
ana kucağı
beşik
çarşaf seti
emzirme önlüğü
emzirme için penye sütyen
göğüs pompası manuel lansinoh
banyo küvet file maşrapa kova sünger
bebek yağı almadım hindistan cevizi yağı kullanabilirim gerekirse evde var
pişik kremi almadım henüz sudo crem alıcam
bebek eldiven şapka
burun aspratörü
tırnak makası seti ve tarak seti
lohusa terliği ,tacı
bebek esyalarını hemsıreye vermek ıcın hurç
bebek kanguru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…