2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi suda doğum nasıl bir şeydi diye bir video izledim çocuk çıktıktan saniyeler sonra aheste aheste yüzeye çıkardı bebeği kadın ya. Simit at istersen kendisi çıksın abla Benlik değilmiş panik insanım jsjsj.

Yaa üzüldüm Hangi değerin sınırın az üstü çıktı peki? Bir de sınır ne acaba ya benim kağıtta yazmıyor da ses kaydı atmış bana da açlık ve 1. saatin iyi, 2. saat yüksek çıkmış evde takip et demiş. Ne kadar yüksek neyin üstünde yüksek dememiş. Şimdi aç bekliyorum ben de eşim cihaz getirsin diye.

Ben bunu görüp çok güldümdü ya gece, çok uykum vardı uyumuşum ama cevap yazmadan. kızım sen bilmiycen kim bilicek

ben sağıma, soluma, yüzüstümsü göbeğim yatağa yapışık, sırt üstü her türlü yatıyorum valla. Tepiyo bazen sus len uyumaya çalışıyoz burda diyorum susuyo. Benim de tahminim mansure gibi karın sıkışınca minik bir huzursuz olup tepişiyorlar ama şu an zaten karında da yeterince yer var, hareket edebiliyorlar sıkışmıyorlar. İlerleyen haftalarda tekrar değerlendiririz durumu, 32 gibi tekrar konuşalım

Dalga geçmesene seni de görürüm 2. de bak Bazen eski grupta yazdıklarımı okuyorum aynı haftalarda aynı şeyi yaşamış, sormuşum unutuyor insan işte, yüreğim el vermedi sordum kızım hep başkaları mı soracak karnıma yastık değdi bir şey olur mu diye ben de saçma sorular sorarım anayım

50gr tek ölçtüler, 140 olması gerekirken 142 miydi 145 miydi ne öyle bir şey çıkmıştı ama sana farklı dozla iki kere kan alarak bakmışlar canım o yüzden benim sonuç sana kılavuz olmaz. Şimdi yaptırdığım testin sonucu olabilir ancak
Çok aşırı yüksek çıkmadıkça şekeri kes karbonhidratı azalt falan beslenmeyle dengeleniyor zaten, hiç tadını kaçırma bu konuda telaş edip

Bende şeker yüklemesine geldim, 75 mg şık çilekli içtim, ilk kanı verdim 2. İçin bekliyorum. Midem çok fena

Bana 75 mg yapıldı, açlık kan 78, 1. saat 167, 2. saat 153 çıkmış. Şimdi tekrar yazdım son ölçüm ne kadar yüksek yani diye.

Oğlumda 50 mg yapılmış açlık 86, tokluk 130 çıkmış baktım da 50’nin 2. saati yok sanırım.

İnşallah seninki de iyi çıkar

Bende şeker yüklemesine geldim, 75 mg şık çilekli içtim, ilk kanı verdim 2. İçin bekliyorum. Midem çok fena
Benim de bi kötü oldu midem ama su içince toparladım, rica et veriyorlarsa belki iyi gelir sana da

Ay benim şekerim düşük aç kalınca baygınlık geçiriyorum resmen böyle aç kalim biraz bişi olmaz diyorum ama yok yapamıyorum hemen dönmeye başlıyor başım
Senle ne kadar çok ortak yönümüz var. Benim de düşük . Açlık şekerim 66 cıktı. Hemşire çok düşük dedi. Benim gebelikte ve emzirme döneminde hep düşük olur zaten dedim. Dikkat et tek başına çıkma dışarıya açken dedi. Ben de o yüzden eşimle geldim dedim bayılırsam falan diye. Gerçekten öğün falan atlasam elim ayağım titremeye başlar az az ve sık yemeliymişiz

Ayy geçen aynısını ben sormuştum buraya Kafası solda benimkininde. Sola yatar yatmaz oyle güçlü vuruyo ki. Hiç durmadan oynayıp duruyo ben de rahatsız oluyor herhalde diyorum. Bi de kafa önemli. Hemen pozisyon değiştiriyorum kıyamıyorum

Ahahahahh ben eşim şekerimizi düşük olduğunu görünce kızım sen bi kilo tatlıyı gözün kapalı yersin yedim demezsin nasıl düşük dedi
İlk hamileliğin olmasa da düşündürüyormuş demek yazarken şimdi bana gülecekler demiştim
kız valla diyorum diğerlerinde cahildim şu tarafa yatim bu tarafa yatim yoktu yaşımda küçüktü şimdi hep düşünüyorum doktorlar çok bilgide veriyor bizlerde kendimizi çok dinliyoruz o yüzden kurdukça kuruyoruz yani on tane de getirsen merak ediyor insan
doktorum hiç kilomu sormadı daha fark ettim bakmıyor baksa kesin suratı bu olurdu 15 kilo almışım vallahi ama ödemim çok fazla var çok yemiyorum ki
evet doktorum aynısını dddi birden yüklenmende birden yükseltir dddi valla her yere tek gidiyorum Allahtan çoğu zaman kızım yanımda aAllaha emanetiz

Kız 9 ay hep suyun içindeler şey nasıl acaba epidural normal doğum onda da ağrısız normal yoldan itebilir miyiz acaba zor mudur

Bende hiç kaale almıyorum bebişi vursadarahatsam öyle yatıyorum valla içerde yeri bol orayı beğenmediyse başka tarafa geçsinama benim öyle mi sağım solum kemik ağrısından 50 defa uyanıyorum geceleri

Ben de kıyamıyorum
Gerçekten ilkinde ben de biraz daha rahattım sanki ya bunda sürekli bi şey kuruyorum uyumadan önce de cehalet mutluluk bazen
Kız 9 ay hep suyun içindeler şey nasıl acaba epidural normal doğum onda da ağrısız normal yoldan itebilir miyiz acaba zor mudur
Hiç bilmiyorum canım ben sezaryen doğum yaptım, tabii hiçbiri kolay değildir doğurmak diyoruz sonuçta ama hepiniz için en hayırlı ve kolay olan neyse o olsun inşallah bir şekilde çıkacak bu bebekler

Ay badem yağı sürüp duruyordum ama bitiyor çok az kaldı. Bio oil den sipariş verdim şimdi. Baya kullanan vardı.
kuzum bende bio oil kullanıyorum ben öyle sabah akşam sürmüyorum 2 güne bir banyo yapıyorum banyodan sonra sürüyorum. çok az azaldı

Amin canım inşallah herkes sağlıcakla kavuşsun bebesine

Meine Sterne Evde şeker ölçerken tokluk şekerini kahvaltıdan 1 saat sonra mı, 2 saat sonra mı yapmak lazım net bir şey dememiş internette ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…