Şimdi suda doğum nasıl bir şeydi diye bir video izledim çocuk çıktıktan saniyeler sonra aheste aheste yüzeye çıkardı bebeği kadın ya. Simit at istersen kendisi çıksın ablaBana da çok rahatlatıcı geldiği için olabilir diye düşündüm çünkü regl olduğum zamanlar ağrılar azalsın diye duşa girerdim hemen muhakkak rahatlatıyodur doğumu da ama böyleyse eğer tabi yaptıramam. Yusuf olgaç diye bi doktor var acıbadem maslakta o adam suda doğum ilahı gibi bişey olmuş ama kim bilir kaç yüz milyon dolardır
Yaa üzüldümBaşka doktorda yaptırmıştım, sınırın az üstünde çıkmıştı sonra şeker yüklemesinden bağımsız olarak o doktorla ilerlememeye karar verdik ve tekrar eski doktora döndüm. O da dozu beğenmedi, yaptırdığım haftayı beğenmedi, kiloma da takık, bir daha yaptır emin olalım dedi. Özetle salaklığıma doyamadığım için yeniden yaptırdım şekerim
Ben bunu görüp çok güldümdü ya gece, çok uykum vardı uyumuşum ama cevap yazmadan. kızım sen bilmiycen kim bilicekKızlar şimdi size bir soru soracam bunu doktora soracaktım da hep unutuyorum orda soracaklarımı ya. Benim bebenin kafası sağımda, sağa yattığımda oynamaya başlıyor (genelde sağa yatıyorum), rahatsız olduğu için mi oynuyordur yoksa yattığım için mi hareketini hissediyorum zaten. Kafası ezilmiyordur demi yani ağırlığımı oraya verince
Dalga geçmesene seni de görürüm 2. de bakBen bunu görüp çok güldümdü ya gece, çok uykum vardı uyumuşum ama cevap yazmadan. kızım sen bilmiycen kim bilicek
ben sağıma, soluma, yüzüstümsü göbeğim yatağa yapışık, sırt üstü her türlü yatıyorum valla. Tepiyo bazen sus len uyumaya çalışıyoz burda diyorum susuyo. Benim de tahminim mansure gibi karın sıkışınca minik bir huzursuz olup tepişiyorlar ama şu an zaten karında da yeterince yer var, hareket edebiliyorlar sıkışmıyorlar. İlerleyen haftalarda tekrar değerlendiririz durumu, 32 gibi tekrar konuşalım
50gr tek ölçtüler, 140 olması gerekirken 142 miydi 145 miydi ne öyle bir şey çıkmıştı ama sana farklı dozla iki kere kan alarak bakmışlar canım o yüzden benim sonuç sana kılavuz olmaz. Şimdi yaptırdığım testin sonucu olabilir ancakYaa üzüldümHangi değerin sınırın az üstü çıktı peki? Bir de sınır ne acaba ya benim kağıtta yazmıyor da ses kaydı atmış bana da açlık ve 1. saatin iyi, 2. saat yüksek çıkmış evde takip et demiş. Ne kadar yüksek neyin üstünde yüksek dememiş. Şimdi aç bekliyorum ben de eşim cihaz getirsin diye.
Bende şeker yüklemesine geldim, 75 mg şık çilekli içtim, ilk kanı verdim 2. İçin bekliyorum. Midem çok fenaGünaydın hamurlarbugün ikinci şeker yüklemesini yaptırıyorum, başka bir yere geldim elmalı gazoz verdiler resmen. Anaam yaptırmamış olan varsa bunla yaptırsın, glikosol adı, yükleme eziyetini keyfe çevirdiler. Şimdi iki saat beklememiz kaldı
Bana 75 mg yapıldı, açlık kan 78, 1. saat 167, 2. saat 153 çıkmış. Şimdi tekrar yazdım son ölçüm ne kadar yüksek yani diye.50gr tek ölçtüler, 140 olması gerekirken 142 miydi 145 miydi ne öyle bir şey çıkmıştı ama sana farklı dozla iki kere kan alarak bakmışlar canım o yüzden benim sonuç sana kılavuz olmaz. Şimdi yaptırdığım testin sonucu olabilir ancak
Çok aşırı yüksek çıkmadıkça şekeri kes karbonhidratı azalt falan beslenmeyle dengeleniyor zaten, hiç tadını kaçırma bu konuda telaş edip
Benim de bi kötü oldu midem ama su içince toparladım, rica et veriyorlarsa belki iyi gelir sana daBende şeker yüklemesine geldim, 75 mg şık çilekli içtim, ilk kanı verdim 2. İçin bekliyorum. Midem çok fena
Senle ne kadar çok ortak yönümüz var. Benim de düşük . Açlık şekerim 66 cıktı. Hemşire çok düşük dedi. Benim gebelikte ve emzirme döneminde hep düşük olur zaten dedim. Dikkat et tek başına çıkma dışarıya açken dedi. Ben de o yüzden eşimle geldim dedim bayılırsam falan diye. Gerçekten öğün falan atlasam elim ayağım titremeye başlar az az ve sık yemeliymişizAy benim şekerim düşük aç kalınca baygınlık geçiriyorum resmenböyle aç kalim biraz bişi olmaz diyorum ama yok yapamıyorum hemen dönmeye başlıyor başım
Ayy geçen aynısını ben sormuştum burayaKızlar şimdi size bir soru soracam bunu doktora soracaktım da hep unutuyorum orda soracaklarımı ya. Benim bebenin kafası sağımda, sağa yattığımda oynamaya başlıyor (genelde sağa yatıyorum), rahatsız olduğu için mi oynuyordur yoksa yattığım için mi hareketini hissediyorum zaten. Kafası ezilmiyordur demi yani ağırlığımı oraya verince
Ahahahahh benGünaydınlar efendim
Ben de şeker yüklemesinde çok zorlanmadım, çünkü kendim isteyerek yaptırdım, tatlı yemeye bayılıyorum hatta dar bekledim şeker yükleme gününü, baktım şeker yok, devamun aleyküm tatlı yemeye, çok seviyorum ne yapacağım bilmiyorum çıldırıyorum pastaları görünce
kız valla diyorum diğerlerinde cahildim şu tarafa yatim bu tarafa yatim yoktu yaşımda küçüktü şimdi hep düşünüyorum doktorlar çok bilgide veriyor bizlerde kendimizi çok dinliyoruz o yüzden kurdukça kuruyoruz yani on tane de getirsen merak ediyor insanİlk hamileliğin olmasa da düşündürüyormuş demek yazarken şimdi bana gülecekler demiştim
doktorum hiç kilomu sormadı daha fark ettim bakmıyor baksa kesin suratıBaşka doktorda yaptırmıştım, sınırın az üstünde çıkmıştı sonra şeker yüklemesinden bağımsız olarak o doktorla ilerlememeye karar verdik ve tekrar eski doktora döndüm. O da dozu beğenmedi, yaptırdığım haftayı beğenmedi, kiloma da takık, bir daha yaptır emin olalım dedi. Özetle salaklığıma doyamadığım için yeniden yaptırdım şekerim
evet doktorum aynısını dddi birden yüklenmende birden yükseltir dddi valla her yere tek gidiyorum Allahtan çoğu zaman kızım yanımda aAllaha emanetizSenle ne kadar çok ortak yönümüz var. Benim de düşük . Açlık şekerim 66 cıktı. Hemşire çok düşük dedi. Benim gebelikte ve emzirme döneminde hep düşük olur zaten dedim. Dikkat et tek başına çıkma dışarıya açken dedi. Ben de o yüzden eşimle geldim dedim bayılırsam falan diye. Gerçekten öğün falan atlasam elim ayağım titremeye başlar az az ve sık yemeliymişiz
Kız 9 ay hep suyun içindelerŞimdi suda doğum nasıl bir şeydi diye bir video izledim çocuk çıktıktan saniyeler sonra aheste aheste yüzeye çıkardı bebeği kadın ya. Simit at istersen kendisi çıksın ablaBenlik değilmiş panik insanım jsjsj.
Bende hiç kaale almıyorum bebişi vursadaBen bunu görüp çok güldümdü ya gece, çok uykum vardı uyumuşum ama cevap yazmadan. kızım sen bilmiycen kim bilicek
ben sağıma, soluma, yüzüstümsü göbeğim yatağa yapışık, sırt üstü her türlü yatıyorum valla. Tepiyo bazen sus len uyumaya çalışıyoz burda diyorum susuyo. Benim de tahminim mansure gibi karın sıkışınca minik bir huzursuz olup tepişiyorlar ama şu an zaten karında da yeterince yer var, hareket edebiliyorlar sıkışmıyorlar. İlerleyen haftalarda tekrar değerlendiririz durumu, 32 gibi tekrar konuşalım
Ben de kıyamıyorumAyy geçen aynısını ben sormuştum burayaKafası solda benimkininde. Sola yatar yatmaz oyle güçlü vuruyo ki. Hiç durmadan oynayıp duruyo ben de rahatsız oluyor herhalde diyorum. Bi de kafa önemli. Hemen pozisyon değiştiriyorum kıyamıyorum
Gerçekten ilkinde ben de biraz daha rahattım sanki ya bunda sürekli bi şey kuruyorum uyumadan önce de cehalet mutluluk bazenkız valla diyorum diğerlerinde cahildim şu tarafa yatim bu tarafa yatim yoktu yaşımda küçüktü şimdi hep düşünüyorum doktorlar çok bilgide veriyor bizlerde kendimizi çok dinliyoruz o yüzden kurdukça kuruyoruz yani on tane de getirsen merak ediyor insan
Hiç bilmiyorum canım ben sezaryen doğum yaptım, tabii hiçbiri kolay değildir doğurmak diyoruz sonuçta ama hepiniz için en hayırlı ve kolay olan neyse o olsun inşallah bir şekilde çıkacak bu bebeklerKız 9 ay hep suyun içindelerşey nasıl acaba epidural normal doğum onda da ağrısız normal yoldan itebilir miyiz acaba zor mudur
astra profBen kuaförden fön makinası almıştım, yıllardır aynısını kullanıyorum. Marathon markası. İnternette de var artık.
kuzum bende bio oil kullanıyorum ben öyle sabah akşam sürmüyorum 2 güne bir banyo yapıyorum banyodan sonra sürüyorum. çok az azaldıAy badem yağı sürüp duruyordum ama bitiyor çok az kaldı. Bio oil den sipariş verdim şimdi. Baya kullanan vardı.
Amin canım inşallah herkes sağlıcakla kavuşsun bebesineBen de kıyamıyorum
Gerçekten ilkinde ben de biraz daha rahattım sanki ya bunda sürekli bi şey kuruyorum uyumadan önce de cehalet mutluluk bazen
Hiç bilmiyorum canım ben sezaryen doğum yaptım, tabii hiçbiri kolay değildir doğurmak diyoruz sonuçta ama hepiniz için en hayırlı ve kolay olan neyse o olsun inşallah bir şekilde çıkacak bu bebekler
Bunu bende gordummm , kendimi boyle bir seyde dusunemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?