2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. Dün rutin kan idrar vermiştim. Sonuçlara baktım idrarda lökosit sıfırlanmış çok şükür ilaçsız sadece bol suyla.fakat eritrosit 16 çıkmış. O da 56 dan düşmüş. Hemşire çok yüksek degil dedi. Doktora da soramıyorum özelde olmadığı için. Haftaya gel dedi. Sizce tehlikeli mi bu değer bilgisi olan varmi

Kızlar bir sorum var. Doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Cilt altı implantı koruması denen bir şey varmış sanırım 3 yıl koruyormuş yeni öğrendim.

Kızlar gratiste böyle bir şey gördüm, bununla mı yıkanıyor bebişler acaba

Eklentiler

• 20240117_123626.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 49
O değil de Nisan annelerinin çilesine gel. Hem 1 hafta ramazan bayramı hem de 1 hafta kurban bayramı doğum iznimize denk geldiği için boşa geçmiş oluyor. Çok sinir durum.

Biraz önce yeni bir şey daha öğrendim. Babalık izni de bebeğin doğduğu günden başlıyormuş. Özel sektörde 5 günmüş snaırım. Ancak dikkat edilecek husus 5 iş günü değil. Normal 5 gün. Yani eşiniz zaten hafta sonu çalışmıyorsa ve doğum cumartesi olacaksa diyelim ki. 2 günü boşa gitmiş olacak izninin.

Sezaryen olacalar günlerini Pazartesiye alması daha mantıklı geldi bu yüzden bana.

Evet ben de bakmıştım cidden doğum izni hep tatillere denk geliyor ve iznimizden gidiyor
Çok üzücü

Eşin işine göre değişiyor. Benim eşimin işyerinde babalık izni 3 ay ve ilk bir yıl istediği zaman alıyor. Uluslararası bir şirkette ve müdürü avrupalı, onlar çok destekliyor böyle şeyleri. Doğumda 2 hafta yıllık izin alcak. 3 aylık babalık iznini ekim-ocak arası alcak ben
işe dönünce.

Ayy cidden sinir bozucu, haksızlık gibi geliyo böyle düşününce. Zaten o kadar kısa ki. İlk 6 ay anne sütü diyen devlet o 6 ayı anneye reva görmüyo. Şimdiden en büyük kaygım izin bitince nasıl bırakıp gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…