2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Açıllıııınnn kaynana konusun en dertlisi geldi hanımlarrrr
Ay benim kv bi değişik şimdik benim teyzemle kv elti oluyorlar ordan tanışıklık var neysem aynı apartmandayız aşağıya inme konusu felan vardı kv sürekli inmemi istiyor ben inmiyordum geçen teyzeme demiş aşağıya inmiyor gelip gitmiyor işte baş sağlığına misafir geliyormuş yardıma gitmemi istiyormış teyzemlede çok konuşmuyoruz yaşlı zaten bide her konuştuşumda bu konuları söylüyo kocası hastayken aradım teyzemi bana diyoki sen aşağıya inşyon mu dedim teyzee kocam daha önemli neysem ben bunu yeni öğrendim bide kv teyzeme bilerek diyo bana desin diyr işte demiş kocasına demesin bende şimdi anamlardayım anam dedi bana duyduğum an eşime dedim kendimi acındırma mod online ama benden hamiş halimle yardım beklemesi ayrı hala aşağıya inmemi sorun etmesi ayrı tee bunu uzaktaki teyzeme anlatması ayrı mesele birde 15yaşında kızı bar misafir gelince gram yardım etmez gitsin onu yola getirsin ay bak şimdi gerildim normalde beni arardı anneme gelince şimdi aramıyo ben hiç aramam onu da söyler teyzeme annesi gile gitti bizi oromoyooo eve gidiyim yüzüne açık açık dicem ben evimde rahat ediyorum sürekki aşağıya inmek istemiyorum misafir geldiğinde de haberim yoktu mesaj atsaydınız gelirdim elimden geldiğince yardım ederdim bunları te uzaktaki teyzeme diceğine kadar bana deseydin cart curt bide hamiş kalmadan çncediyordu çocuk getir getir şimdi kız olduğunu öğrenince bi söndü şimdiden ikinci çocuk erkek olur kafasında tövbe uarabbim çocuğuma bişe de almıyo herhün de doğumun ne zaöan soruyor bidaha sorunca dicem ne bilim ne zaman olcağını sen nereye gitmek istiyorsan şimdiden git sana güveneerek bebek getirmeyi düşünmedim diye baya sert olcam yeto yanii ayyy nası rahatladjm yüzüne dediğimde daha da rahatlarım oheişşşş

Kızlar merhabaa 29 haftalık hamileyim nasipse 4 nisan doğumum ama bi kaç gündür nefes darlığı yaşıyorum böyle bi problemi olan varmı ne iyi geliyor önerilerinize şuan çok açığım uyku uyuyamıyorum sağa dön sola dön daralıyorum bunaldım bu gece özellikle kendimi şöyle bi salasım var valla

28+5 7 nisan

Evet çok zor nefes darlığı gitgide artıyor ve yanında çarpıntıyı da getiriyor iyice daralıyor insan

Ay benim bide minik fazla hareketli hiç durmuyor yatamıyorum daralıyorum valla kışın ortasnda atlet şort yatasım geliyor
Benimki de öyle gündüz de gece de hareketli bayağı ama elimi koyunca konuşunca hiç tepki vermiyor açken hareket etmiyor aç ayı oynamaz misali

Normal doğum ile sezaryen kanaması farklı oluyormuş ya ben ondan duruma göre bakcam. Sezaryen da bi büyük pedle hallolur dedi ablam almana gerek yok dedi normal doğumda çok kan geliyormuş diyooooollaaaaaaaa bilemedim
Benim önceki iki doğumumda sezeryandı. Normal gece pedi yeterli olmuştu canım. Sezeryan doğumda rahim vakumla temizlendiği için kanama çok yoğun olmuyormuş

27. hafta içindeyim ben de ve 3 gecedir uykular haram oldu. Sanırım burun içindeki etimiz şişiyor bu haftalarda. Ben de zorlanıyorum nefes alırken yatar pozisyonda. Dün gece hafif oturarak uyumuşum biraz iyi geldi.

27. hafta içindeyim ben de ve 3 gecedir uykular haram oldu. Sanırım burun içindeki etimiz şişiyor bu haftalarda. Ben de zorlanıyorum nefes alırken yatar pozisyonda. Dün gece hafif oturarak uyumuşum biraz iyi geldi.
Ay sandım bi benim hemde ne şişme uykular haram oldu ah diye diye nefes açıcı bant denedim banaMısın demedi namıssızburun

Ay sandım bi benim hemde ne şişme uykular haram oldu ah diye diye nefes açıcı bant denedim banaMısın demedi namıssızburun
2. trimester gerçekten de balayıymış. 3'e girişler yapılırken sıkıntılar başladı. Neyse çoğu gitti azı kaldı. Sabır kızlar. Burun bandını iyi düşünmüşsün ancak işe yaramamasına üzüldüm. Demekki çekeceğiz bunu.

Bende zar zor bi şekilde uyudum bu burnumun yanı sıra boğazım niye tıkanıyor anlasam

Sana doğuruyor zaten erkek istemiyormuş haspam Vermeyin kız parasını yatın üstüne

Kalksın uyuz kızı yardım etsin, bunların prensesleri de beni öldürüyor ya eşşek kadar kızı var daha seni mi sayıklıyor

Evet yastığı yükseltmek biraz iyi geliyor bu sefer de yatamıyorsun ama jdjdj. Ben de mahvoldum nefes alamamaktan ya alsam bile bu sefer ince bi ses çıkıyor sinir bozucu, odaklanamıyorum uykuya o zaman da

Evet yastığı yükseltmek biraz iyi geliyor bu sefer de yatamıyorsun ama jdjdj. Ben de mahvoldum nefes alamamaktan ya alsam bile bu sefer ince bi ses çıkıyor sinir bozucu, odaklanamıyorum uykuya o zaman da
Çok baş ağrıtan bi ses o ince düdük gibi burnum ötüyor benimde aşırı deli oluyorum

Ahahaha evet ya o çıkan ince sesten uyumaya odaklanamıyo insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…