- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
28+5 7 nisanKızlar merhabaa 29 haftalık hamileyim nasipse 4 nisan doğumumama bi kaç gündür nefes darlığı yaşıyorum böyle bi problemi olan varmı ne iyi geliyor önerilerinize şuan çok açığım uyku uyuyamıyorum sağa dön sola dön daralıyorum bunaldım bu gece özellikle kendimi şöyle bi salasım var valla
Evet çok zor nefes darlığı gitgide artıyor ve yanında çarpıntıyı da getiriyor iyice daralıyor insanKızlar merhabaa 29 haftalık hamileyim nasipse 4 nisan doğumumama bi kaç gündür nefes darlığı yaşıyorum böyle bi problemi olan varmı ne iyi geliyor önerilerinize şuan çok açığım uyku uyuyamıyorum sağa dön sola dön daralıyorum bunaldım bu gece özellikle kendimi şöyle bi salasım var valla
Evet çok zor nefes darlığı gitgide artıyor ve yanında çarpıntıyı
Ay benim bide minik fazla hareketli hiç durmuyor yatamıyorum daralıyorum valla kışın ortasnda atlet şort yatasım geliyorEvet çok zor nefes darlığı gitgide artıyor ve yanında çarpıntıyı da getiriyor iyice daralıyor insan
Benimki de öyle gündüz de gece de hareketli bayağı ama elimi koyunca konuşunca hiç tepki vermiyor açken hareket etmiyor aç ayı oynamaz misaliAy benim bide minik fazla hareketli hiç durmuyor yatamıyorum daralıyorum valla kışın ortasnda atlet şort yatasım geliyor
Aç tok benimki bale yapar gibi maşallahBenimki de öyle gündüz de gece de hareketli bayağı ama elimi koyunca konuşunca hiç tepki vermiyor açken hareket etmiyor aç ayı oynamaz misali
Ayyy sakin ol ve bi kaç ay sonra büyük kavuşma olacak diye düşün Allah’ın izni ileBende de anksiyete var ondan böyle oluyor
Benim önceki iki doğumumda sezeryandı. Normal gece pedi yeterli olmuştu canım. Sezeryan doğumda rahim vakumla temizlendiği için kanama çok yoğun olmuyormuşNormal doğum ile sezaryen kanaması farklı oluyormuş ya ben ondan duruma göre bakcam. Sezaryen da bi büyük pedle hallolur dedi ablam almana gerek yok dedi normal doğumda çok kan geliyormuş diyooooollaaaaaaaa bilemedim
Annem 58 yaşında kv yok canımKızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?
Benim annem 65, KV 71
27. hafta içindeyim ben de ve 3 gecedir uykular haram oldu. Sanırım burun içindeki etimiz şişiyor bu haftalarda. Ben de zorlanıyorum nefes alırken yatar pozisyonda. Dün gece hafif oturarak uyumuşum biraz iyi geldi.Kızlar merhabaa 29 haftalık hamileyim nasipse 4 nisan doğumumama bi kaç gündür nefes darlığı yaşıyorum böyle bi problemi olan varmı ne iyi geliyor önerilerinize şuan çok açığım uyku uyuyamıyorum sağa dön sola dön daralıyorum bunaldım bu gece özellikle kendimi şöyle bi salasım var valla
Ay sandım bi benim hemde ne şişme uykular haram oldu ah diye diye nefes açıcı bant denedim banaMısın demedi namıssız27. hafta içindeyim ben de ve 3 gecedir uykular haram oldu. Sanırım burun içindeki etimiz şişiyor bu haftalarda. Ben de zorlanıyorum nefes alırken yatar pozisyonda. Dün gece hafif oturarak uyumuşum biraz iyi geldi.
2. trimester gerçekten de balayıymış. 3'e girişler yapılırken sıkıntılar başladı. Neyse çoğu gitti azı kaldı. Sabır kızlar. Burun bandını iyi düşünmüşsün ancak işe yaramamasına üzüldüm. Demekki çekeceğiz bunu.Ay sandım bi benim hemde ne şişme uykular haram oldu ah diye diye nefes açıcı bant denedim banaMısın demedi namıssızburun
Bende zar zor bi şekilde uyudum bu burnumun yanı sıra boğazım niye tıkanıyor anlasam27. hafta içindeyim ben de ve 3 gecedir uykular haram oldu. Sanırım burun içindeki etimiz şişiyor bu haftalarda. Ben de zorlanıyorum nefes alırken yatar pozisyonda. Dün gece hafif oturarak uyumuşum biraz iyi geldi.
Sana doğuruyor zaten erkek istemiyormuş haspamayni kv bende de var hatta ondan ufak bi miktar borc almistik odeyemedik durumumuzu denklestiremedik o sira hamileligi ogrendik yurtdisindayim ben doktor filan asiri masrafli burada onlara gitti hep her gun para istedi sonra kustu 3 ay arayip sormadi bile bebegi hatta erkek oldugunu ogrendiginde aglamisti ben erkek istemiyorum diyeasla hic bir sey almadilar zaten ki ilk torunlari benim annemde yalniz yasayan kendi calisip gecinen bir insan bir suru hediyeler aldi ki almaya devam ediyor eksigimiz oldugunda biz istemeden ustunu tamamlar alin yeter ki her seyi olsun diye kv para ister surekli tam tersi. simdi bir de vizeye basvurmus doguma gelmeyi dusunuyor ben gecen kvnin annesine gelmesini istemiyorum gerek yok dedim diye 3 aydir aramayan kadin 2 gun once beni ariyor cocuk nasil sen nasilsin dogumdan korkuyomussun diye ama derdi dogum da degil ogluna takintili onun yanina gelmek istiyor aslinda
Kalksın uyuz kızı yardım etsin, bunların prensesleri de beni öldürüyor ya eşşek kadar kızı var daha seni mi sayıklıyorAçıllıııınnn kaynana konusun en dertlisi geldi hanımlarrrr
Ay benim kv bi değişik şimdik benim teyzemle kv elti oluyorlar ordan tanışıklık var neysem aynı apartmandayız aşağıya inme konusu felan vardı kv sürekli inmemi istiyor ben inmiyordum geçen teyzeme demiş aşağıya inmiyor gelip gitmiyor işte baş sağlığına misafir geliyormuş yardıma gitmemi istiyormış teyzemlede çok konuşmuyoruz yaşlı zaten bide her konuştuşumda bu konuları söylüyo kocası hastayken aradım teyzemi bana diyoki sen aşağıya inşyon mu dedim teyzee kocam daha önemli neysem ben bunu yeni öğrendim bide kv teyzeme bilerek diyo bana desin diyr işte demiş kocasına demesin bende şimdi anamlardayım anam dedi bana duyduğum an eşime dedimkendimi acındırma mod online ama benden hamiş halimle yardım beklemesi ayrı hala aşağıya inmemi sorun etmesi ayrı tee bunu uzaktaki teyzeme anlatması ayrı mesele birde 15yaşında kızı bar misafir gelince gram yardım etmez gitsin onu yola getirsin ay bak şimdi gerildim normalde beni arardı anneme gelince şimdi aramıyo ben hiç aramam onu da söyler teyzeme annesi gile gitti bizi oromoyooo eve gidiyim yüzüne açık açık dicem ben evimde rahat ediyorum sürekki aşağıya inmek istemiyorum misafir geldiğinde de haberim yoktu mesaj atsaydınız gelirdim elimden geldiğince yardım ederdim bunları te uzaktaki teyzeme diceğine kadar bana deseydin cart curt bide hamiş kalmadan çncediyordu çocuk getir getir şimdi kız olduğunu öğrenince bi söndü şimdiden ikinci çocuk erkek olur kafasında tövbe uarabbim çocuğuma bişe de almıyo herhün de doğumun ne zaöan soruyor bidaha sorunca dicem ne bilim ne zaman olcağını sen nereye gitmek istiyorsan şimdiden git sana güveneerek bebek getirmeyi düşünmedim diye baya sert olcam yeto yanii ayyy nası rahatladjm yüzüne dediğimde daha da rahatlarım oheişşşş
Evet yastığı yükseltmek biraz iyi geliyor bu sefer de yatamıyorsun ama jdjdj. Ben de mahvoldum nefes alamamaktan ya alsam bile bu sefer ince bi ses çıkıyor sinir bozucu, odaklanamıyorum uykuya o zaman da27. hafta içindeyim ben de ve 3 gecedir uykular haram oldu. Sanırım burun içindeki etimiz şişiyor bu haftalarda. Ben de zorlanıyorum nefes alırken yatar pozisyonda. Dün gece hafif oturarak uyumuşum biraz iyi geldi.
Çok baş ağrıtan bi ses o ince düdük gibi burnum ötüyor benimde aşırı deli oluyorumEvet yastığı yükseltmek biraz iyi geliyor bu sefer de yatamıyorsun ama jdjdj. Ben de mahvoldum nefes alamamaktan ya alsam bile bu sefer ince bi ses çıkıyor sinir bozucu, odaklanamıyorum uykuya o zaman da
Ahahaha evet ya o çıkan ince sesten uyumaya odaklanamıyo insan.Evet yastığı yükseltmek biraz iyi geliyor bu sefer de yatamıyorsun ama jdjdj. Ben de mahvoldum nefes alamamaktan ya alsam bile bu sefer ince bi ses çıkıyor sinir bozucu, odaklanamıyorum uykuya o zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?