2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün benim doğum günüm.

İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.

Dante gibi ortasındayız ömrün.

Delikanlı çağımızdaki cevher,

Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,

Gözünün yaşına bakmadan gider.

Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?

Benim mi Allahım bu çizgili yüz?

Ya gözler altındaki mor halkalar?

Neden böyle düşman görünürsünüz,

Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?

Zamanla nasıl değişiyor insan!

Hangi resmime baksam ben değilim.

Nerde o günler, o şevk, o heyecan?

Bu güler yüzlü adam ben değilim;

Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;

Hatırası bile yabancı gelir.

Hayata beraber başladığımız,

Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;

Gittikçe artıyor yalnızlığımız.

Gökyüzünün başka rengi de varmış!

Geç farkettim taşın sert olduğunu.

Su insanı boğar, ateş yakarmış!

Her doğan günün bir dert olduğunu,

İnsan bu yaşa gelince anlarmış.

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!

Her yıl biraz daha benimsediğim.

Ne dönüp duruyor havada kuşlar?

Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?

Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?

Neylersin ölüm herkesin başında.

Uyudun uyanamadın olacak.

Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?

Bir namazlık saltanatın olacak,

Taht misali o musalla taşında.

Aaayyy iyi ki doğdun canım benim, nice güzel yaşların olsun

Ay benim bide minik fazla hareketli hiç durmuyor yatamıyorum daralıyorum valla kışın ortasnda atlet şort yatasım geliyor

Bu vücut ısısı yükselişi ben de de var, nefes alamıyorum sıcaktan habire kızarıyorum, daralıyorum, camları açıyorum sürekli, terliyorum da, nasıl olacak böyle bilmiyorum

Nice güzel yaşların olsun, tüm sevdiklerin ve sevildiklerinle, iyi ki doğdun canım

Kizzzz nice saglikli, mutlu , huzurlu yillarin olsunn . Bebisini sag salim kucagina al seneye beraber kutlayin insallahh

Bu vücut ısısı yükselişi ben de de var, nefes alamıyorum sıcaktan habire kızarıyorum, daralıyorum, camları açıyorum sürekli, terliyorum da, nasıl olacak böyle bilmiyorum
Ay evet kocam yorgana sarılı yatıyo benim üstümde hiç bir şey yok öyle uyuyorum, fenalıklar geliyo. Bence iyi ki kışın hamileyiz ve yaza girmeden doğurmuş olacağız. Ben yaz ayında yapamazmışım ya.

Gunaydin dostlarim . Bugun sabah cocugum cok degisik bir dönüş gerceklestiriyor icerde . Bildiginiz surekli donuyor cunku ayagiyla basinin alakasiz yerlerde ve beni ittigini hissediyorum. Cok degisik bi his sabah ona uyandim bildiginiz . Firil firil donuyorr

Hep bunu düşünüyorum ya yazın hamile olsaydım ay ne zor olurdu kimbilir şükürler olsun gerçekten

İyi ki doğdun, kızınla ve eşinle mutlu yıllarınız olsun

doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle kızınla nice mutlu sağlıklı senelere :)

Mutlu yıllar canimm, sevdiklerinle bebisinle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrün olsun

Büyüyüp güçleniyorlar artık
Benimki de sağa yattığımda hareketleniyor eziliyor mu diye sormuştum ya ezilmese de aşırı rahatsız oluyor onu anladım gece sağa dönünce çıldırdı soluma geri döndüm sakinleşti, trollemek için geri sağa yattım yine aynısını yaptı, acıdım artık döndüm soluma hsjsj.

Kız kocam uyuyordu korktu ben kahkaha atınca ahhshhd Allah iyiliğini versin emi oğlum da tekmeliyor o bile güldü bu espriye
Oyyyy çoccuma sen böyle deyince bi hoş oldum maşaAllah kuzuma o hep gülsün

Al bi tane daha bitmiyordu Allah sana da kolaylıklar versin canım

Hamile hamile yardım mı bekliyor bide tipe bak onun yardım ermesi lazım değil mi? Birde kızı varmış estağfurullah ben o hatayı ilk evlendiğimde yaptım kv ile karşılıklı oturuyordum neler çektim Allah biliyor o nedenle imkanın olur olmaz ayrıl ordan kuzu uzak yere yerleş olmuyor çünkü bağımsız olamıyorsun hep bi beklenti hep bişi. Eşinde bağımsız olmuyor öyle olunca biz ne zaman taşındık eşim değişti.

Bu haftaların mevzusuymuş canım bu durum ama yüne de sen tansiyonunu ve kalp ritmini takip et istersen, kansızlık da yapabiliyormuş, çok kilo almışmıydın? Hepsi normal ise genel bu haftalarda olan mevzularmış

Nice mutlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…