2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İğnesini kaç güne bi değiştirmek gerekiyor

Ya şu doğum çantası da her hemen gün bişi çıkıyor arkadaş tam tamamladım diyorum hooopp biri bişi yazıyor bitmiyordu
Ben daha başlamadığım için bilmiyorum
Ayy bende öyle ya. Sürekli ısırasım geliyor mıncırıp duruyorum zavallımı ama içimdeki sevgi patlamasını durduramıyor um

Sancımsı seyler oluyormu böğürlerinizde kızlar ?

Yeni yaşın sana bebişinr ve eşine mutluluk sağlık huzur getirsin

Kızlar iyi akşamlar bir şey sorucam benim salı günü şeker yüklemem var o güne kadar tatlı yememeli miyim? Herbokolog görümcem öyle söyledi de bi sorayım dedim dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Doğum günün kutlu olsun oğlak kadını benim de 4ündeydi burçdaşız bol kahkahalı bir yaş dilerim

Bana iki kap veriyo ilk gelen normal tit için sondaki idrarda kültür için. Hep bu şekilde istendi

Valla ben uzun süre bebeği her yıkadıktan sonra beyaz sabunla elde yıkardım koymazdım makinaya bunda öyle olur muyum bilmiyorum

Sağlıkla kullanmamız da nasip olsun bebiş için hastanede hemşireye böyle o poşetleri vereceğimiz günleri de göstersin Rabbim canım inşaAllah ayyyhh heyecanlandım
Ay inşallah aminnnn
Bende Şubat 15 maaşından sonra bütün ihtiyaçları tamamlayıp yıkayıp paketliycem 1 ay daha verdim kendime
Ay eksiklerde bitmiyor ki tam bitti diyorum yeni yeni şeyler çıkıyor benim son doktor kontrollerim çok iç açıcı geçmediği için yavaştan bir panik sardı çantam bari hazır olsun dedim onu tamamlamaya çalışıyorum şuan

Fırında hamsi bol yeşillik turp ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim sadece
Cok güzel yemişsin, afiyet bal şeker olsun. Ya da olmasın çıkmasın şeker tam indirmişken

Normal o civarda çıkması o zaman. Şeker yapacak hiçbir şey yememissin.

Y ysnmrv geçenlerde dolap içine koymak için çekmeceli bir şey atmıştı biri sendin diye hatırlıyorum ama bulamadım sen miydin sen ol lütfen link isteyeceğim çünkü

Aminn canımm İNŞALLAH haklısın amaaa kültürde temizse sende bol su ileee ve doktorun önerileriyle devam et arada tekrar ettir testi ben ettiricem mesela sık çamaşır değiştir ütülü olsun ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerleriz
Yüklemeyi bugün yaptırdım canım Hamdolsun normal çıktı ama genede karnonhidrata yüklenmemem gerektiği gebelikte hormonel değişimler olabileceğini öğrendim tüm hamişler içinn tertemiz sağlkllı sonuçlar diliyorumm

Bu bebişler şaka mı sabahtan beri uzandım hareket etmesini bekliyorum etmedi telefonda eşimle konuştum bir kıpraştı Limoncicegim_ senin dediğin gibi yaptı oryantal oynadı haha teli kapdım durdu bu kız şimdiden babacııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…