İğnesini kaç güne bi değiştirmek gerekiyorBende 3 sene önce eczaneden almıştım ancak doğru ölçüm yapmıyormuş şimdi bayerin aletini ve ucunu kullanıyorum. Türkiyede alabileceğiniz en iyi, doğru marka ve ucu bilginiz olsun. Tecrübe ettiğim için yazmak istedim
Ben daha başlamadığım için bilmiyorumYa şu doğum çantası da her hemen gün bişi çıkıyor arkadaş tam tamamladım diyorum hooopp biri bişi yazıyorbitmiyordu
Ben daha başlamadığım için bilmiyorumYa şu doğum çantası da her hemen gün bişi çıkıyor arkadaş tam tamamladım diyorum hooopp biri bişi yazıyorbitmiyordu
Ayy bende öyle ya. Sürekli ısırasım geliyor mıncırıp duruyorum zavallımı ama içimdeki sevgi patlamasını durduramıyor umHiii amaaaan bu neben şimdi bunu öpme manyağı yapmıştım dişlerim kaşındı. maşaAllah çok güzel çok tatlı anneeeemmmmm Benim kediyi de bazen ağzım sulanıyor yanağından hafif ısırıyorum nımnımnım gidem de kedimi darliiim bari hep senin yüzünden bak
İğnesini sadece siz kullanıyorsanız sık sık değiştirmenize gerek yok ama ucu asıl önemli olan yeri. Tarihi bile önemli yaniİğnesini kaç güne bi değiştirmek gerekiyor
Bi oturup yapamadıkYa şu doğum çantası da her hemen gün bişi çıkıyor arkadaş tam tamamladım diyorum hooopp biri bişi yazıyorbitmiyordu
Yeni yaşın sana bebişinr ve eşine mutluluk sağlık huzur getirsinKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
Doğum günün kutlu olsun oğlak kadını benim de 4ündeydi burçdaşızKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
Bana iki kap veriyo ilk gelen normal tit için sondaki idrarda kültür için. Hep bu şekilde istendiBenim doktorda idrar testi isterken hep ortalarına doğru ver diyor. Yani ilk çıkan bir kaç damla boşa gitsin sonrakileri kaba al diyor doğru mu anlattım bilemedim dkdkd senin dediğin şeyden ötürü mü hep böyle diyor acaba bana da diye düşündüm şuan
Valla ben uzun süre bebeği her yıkadıktan sonra beyaz sabunla elde yıkardım koymazdım makinaya bunda öyle olur muyum bilmiyorumSize bir şey sorucam şimdi yavaş yavaş kıuafet yıkayanlarımız varr , yikayacak olanlar var . Derece icin 40 derece diyor mesela . Tecrubeliler bi desin bakim kac derece ve renkli beyaz karisik mi yoksa ayri ayri mi atiyonuz nasil
Ediyonuz ?
Benim hiç kültüre bakılmadı tek kap verdiler hep. Sağlık ocağında bakıyorlar mı ona gittiğimde sorayım kültüre de bakılsın biBana iki kap veriyo ilk gelen normal tit için sondaki idrarda kültür için. Hep bu şekilde istendi
Ay inşallah aminnnnSağlıkla kullanmamız da nasip olsun bebiş için hastanede hemşireye böyle o poşetleri vereceğimiz günleri de göstersin Rabbim canım inşaAllahayyyhh heyecanlandım
Ay eksiklerde bitmiyor ki tam bitti diyorum yeni yeni şeyler çıkıyorBende Şubat 15 maaşından sonra bütün ihtiyaçları tamamlayıp yıkayıp paketliycem 1 ay daha verdim kendime
Cok güzel yemişsin, afiyet bal şeker olsun. Ya da olmasın çıkmasın şeker tam indirmişkenFırında hamsi bol yeşillik turp ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim sadece
Tabi ki normal yemene devam et ki ak gt kara gt belli olsun.Kızlar iyi akşamlarbir şey sorucam benim salı günü şeker yüklemem var o güne kadar tatlı yememeli miyim? Herbokolog görümcem öyle söyledi de bi sorayım dedim dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Bencede kapatılsınnnIyhhhh tekrar ediyorum böyle huzur bozan bencil kv kapatılsın
Aminn canımm İNŞALLAH haklısın amaaa kültürde temizse sende bol su ileee ve doktorun önerileriyle devam et arada tekrar ettir testi ben ettiricem mesela sık çamaşır değiştir ütülü olsun ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerlerizEvet canım bendim lökosit sıfırlanmış eritrosit de bayaa azalmisti bol suyla. Ama benim şikayetlerim de oluyor ara ara. Yeşil akıntı ve kaşıntı gibi. bakalım inşallah onlar da biter kültür temiz çıkmış yine. Senin şikayetin yoksa bence bahsettiğim gibidir kafana çok takma değerin çok düşüktu cunku yanls hatırlamıyosam. Yükleme sonucun da iyi çıkar inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?