2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Musmutlu yıllar canım iyi ki doğdun

Az once sadece bu battaniyedir. Agiz mendilidir , muslindir , ortuleri yikadim . 2 tane camasirliga serdim zar zor sjbdjfnf . Ben bu cocugumun geri kalanlarini haftaya baslarim bacilar zor is minik minik amma cetrefilli heee . Neyden aldi demistiniz az once Limoncicegim_ kloroplast miydi kilitli poset mi neydi o

Kızlar bende gebelik şekeri çıkmıştıya. Açlık 91 tokluk 1. Saat 200 dü. Yükleme yapıldığında.
Ben bu akşam başladım ölçümlere.
Akşam açlık 86, tokluk 1. Saat 72.
Tokluğun saatine de dikkat ettim. Yanlış mı ölçtüm acaba neden şeker yüklemesinde o kadar yüksek çıktı da şimdi tokluk 72. Kafam karıştı

Aynen kilitli poşet

Bi daha ölçseydin keşke canım

Bi daha ölçseydin keşke canım
Acıtıyor tekrar yapmak istemedim .
Ama önce ovdum parmağımı, ilk çıkan kanı sildim, sıkınca çıkanla yaptım.
Bende 75 lik şeker yüklemesi yapılmıştı acaba o yüzden mi o kadar yüksek çıktı.

bende sanıyorum ki kendim icat ettim bunu herkes yapıyormuş baksana demekki aklın yolu bir
Valla kuzu ben senden gördüm yoksa hiç aklıma gelmezdi yani hatta hurçlardan almıştım, e ona da şimdiden yapsak illaki bi tozlanacak kokusu gidecek. Bu poşetlerde öyle bi dert yok çok sevindirdi beni hemen yapıp aradan çıkarıcam nasipse

Kızlar bugünde benden gelsin ayyy kayınvalidem aradı ben direk strese giriyorum Böyle arayınca dioki eşimden içinn alkol alıyormu banaa söyle bende annemdeyim ne zaman gelcen dioo ayyy sinirlerimi zıplattı normalde eşimee söylemem aslaa amaaa benii arayıp strese neden sokuyorsun sennn ALLAH ALLAH

Hastane çantası hazırlarken mi kullandınız onları
Aynen hastane çantası için kullanıcam nasipse daha hazırlayamadım zıbınları falan bugün geldi daha hatta diğer yıkadıklarımı da temiz temiz dursun diye koyabilirim şimdilik bunlara baya fazla aldım çünkü

Acıtıyor ama ne olduğunu görürdün benim parmaklarda delik deşik oldu 2 3 gündür, bana da 75 lik yapıldı neydi senin sonucun?

Yanlıştır o. 72 sabah açlık için bile normal- düşük sayılabilir. Ama akşam aclik 86yken tokluğun 72 çıkması çok iddialı konuşmak istemiyorum ama imkansız.

Sağol canım cidden huzurbozucular he tek vasıfları o şimdi mutluysan ne halleri varsa görsünler bende eve gidince güzelce konuşcam sonrasında ne olursa olsun iki yabancı bile olurum

Sağlıkla kullanmamız da nasip olsun bebiş için hastanede hemşireye böyle o poşetleri vereceğimiz günleri de göstersin Rabbim canım inşaAllah ayyyhh heyecanlandım

Bende Şubat 15 maaşından sonra bütün ihtiyaçları tamamlayıp yıkayıp paketliycem 1 ay daha verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…