Musmutlu yıllar canım iyi ki doğdunKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
Aynen kilitli poşetAz once sadece bu battaniyedir. Agiz mendilidir , muslindir , ortuleri yikadim . 2 tane camasirliga serdim zar zor sjbdjfnf . Ben bu cocugumun geri kalanlarini haftaya baslarim bacilar zor is minik minik amma cetrefilli heee . Neyden aldi demistiniz az onceLimoncicegim_ kloroplast miydi kilitli poset mi neydi o
Bi daha ölçseydin keşke canımKızlar bende gebelik şekeri çıkmıştıya. Açlık 91 tokluk 1. Saat 200 dü. Yükleme yapıldığında.
Ben bu akşam başladım ölçümlere.
Akşam açlık 86, tokluk 1. Saat 72.
Tokluğun saatine de dikkat ettim. Yanlış mı ölçtüm acaba neden şeker yüklemesinde o kadar yüksek çıktı da şimdi tokluk 72. Kafam karıştı
Kız paketledin mi
Ay yok yok daha yapamadım göstermek için yorumlardan foto ekledimKız paketledin mimaşaAllah
Ay yok yok daha yapamadım göstermek için yorumlardan foto ekledim
Acıtıyor tekrar yapmak istemedimBi daha ölçseydin keşke canım
Valla kuzu ben senden gördüm yoksa hiç aklıma gelmezdi yanibende sanıyorum ki kendim icat ettim bunu herkes yapıyormuş baksana demekki aklın yolu bir
Aynen hastane çantası için kullanıcam nasipse daha hazırlayamadım zıbınları falan bugün geldi dahaHastane çantası hazırlarken mi kullandınız onları
Acıtıyor ama ne olduğunu görürdün benim parmaklarda delik deşik oldu 2 3 gündür, bana da 75 lik yapıldı neydi senin sonucun?Acıtıyor tekrar yapmak istemedim.
Ama önce ovdum parmağımı, ilk çıkan kanı sildim, sıkınca çıkanla yaptım.
Bende 75 lik şeker yüklemesi yapılmıştı acaba o yüzden mi o kadar yüksek çıktı.
Yanlıştır o. 72 sabah açlık için bile normal- düşük sayılabilir. Ama akşam aclik 86yken tokluğun 72 çıkması çok iddialı konuşmak istemiyorum ama imkansız.Kızlar bende gebelik şekeri çıkmıştıya. Açlık 91 tokluk 1. Saat 200 dü. Yükleme yapıldığında.
Ben bu akşam başladım ölçümlere.
Akşam açlık 86, tokluk 1. Saat 72.
Tokluğun saatine de dikkat ettim. Yanlış mı ölçtüm acaba neden şeker yüklemesinde o kadar yüksek çıktı da şimdi tokluk 72. Kafam karıştı
Sağol canım cidden huzurbozucular he tek vasıfları o şimdi mutluysan ne halleri varsa görsünler bende eve gidince güzelce konuşcam sonrasında ne olursa olsun iki yabancı bile olurumAnladım canım Allah kolaylıklar versin o zaman eşinin arkanda durması da güzel bişi ama huzursuzluk veriyorlar ya illaki. Düşünsene huzursuzluk veriyorsun yani anlasalar keşke… ben yeni evlenmiştim daha eşyalarımı bir sene kullanmadım evimi seviyordum bir valizimi alıp çıktım o evden. Evi de eşyalı sattım. O kadar huzursuz ettiki bizi eşya meşya ev mev gözüm görmedi o eşyaları da çok severek almama rağmen soğudum. Eski bir lojmana nasılsa lojman diye düğün paketçisinden eşyalarımın neredeyse 10 da bir fiyatına yeni eşyalar alıp çıktım. Beyaz eşyalarım çeyizlikti onlarıda almamıştım. Daha düşüklerini aldım. İnan varya daha mutluyum. Evine de eşyasına da başlarım ya huzurum yerinde modundayım. Kız neler yaşadım roman olur he anlatsam neyse :)herkesin kendine göre bi sorunu var sonuçta Allah kolaylıklar versin
Sağlıkla kullanmamız da nasip olsun bebiş için hastanede hemşireye böyle o poşetleri vereceğimiz günleri de göstersin Rabbim canım inşaAllahValla kuzu ben senden gördüm yoksa hiç aklıma gelmezdi yanihatta hurçlardan almıştım, e ona da şimdiden yapsak illaki bi tozlanacak kokusu gidecek. Bu poşetlerde öyle bi dert yok çok sevindirdi beni hemen yapıp aradan çıkarıcam nasipse
Bende Şubat 15 maaşından sonra bütün ihtiyaçları tamamlayıp yıkayıp paketliycem 1 ay daha verdim kendimeAynen hastane çantası için kullanıcam nasipse daha hazırlayamadım zıbınları falan bugün geldi dahahatta diğer yıkadıklarımı da temiz temiz dursun diye koyabilirim şimdilik bunlara baya fazla aldım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?