Iyhhhh tekrar ediyorum böyle huzur bozan bencil kv kapatılsınSağol canım cidden huzurbozucular he tek vasıfları o şimdi mutluysan ne halleri varsa görsünler bende eve gidince güzelce konuşcam sonrasında ne olursa olsun iki yabancı bile olurum
Açlık 91, 1. Saat tokluk 200, 2. Saat 122Acıtıyor ama ne olduğunu görürdün benim parmaklarda delik deşik oldu 2 3 gündür, bana da 75 lik yapıldı neydi senin sonucun?
Hamile kadınım ben beni elleşmeyin deKızlar bugünde benden gelsin ayyy kayınvalidem aradı ben direk strese giriyorum Böyle arayınca dioki eşimden içinn alkol alıyormu banaa söyle bende annemdeyim ne zaman gelcen dioo ayyy sinirlerimi zıplattı normalde eşimee söylemem aslaa amaaa benii arayıp strese neden sokuyorsun sennn ALLAH ALLAH
Nasıl yanlış çıkabilir ki, aynı şekilde yaptım ve dikkatli olmaya da çalışıyorumYanlıştır o. 72 sabah açlık için bile normal- düşük sayılabilir. Ama akşam aclik 86yken tokluğun 72 çıkması çok iddialı konuşmak istemiyorum ama imkansız.
Birwz önce 1 bardak çay içtim şekersiz açık.Yanlıştır o. 72 sabah açlık için bile normal- düşük sayılabilir. Ama akşam aclik 86yken tokluğun 72 çıkması çok iddialı konuşmak istemiyorum ama imkansız.
Bazen makinadan da oluyor.Nasıl yanlış çıkabilir ki, aynı şekilde yaptım ve dikkatli olmaya da çalışıyorum
Bu olabilir. Bu bende yediklerime bağlı olarak 1. Saatte de çıkıyor.Ölçtüm şimdi, 2. Saat tokluk şekeri 93 çıktı
Dedim strese giriyorum sormayın diorum biliyor zaten ne kadar incee fikirli oldumu amaaa iştee geçen bir keree dahaa burdayken aramıştı hatta o günden eşimin halen haberi yokk 17 haftalıktım sırf o yüzden olmamıştır amaaa kanamam olmuştuu bitti gitti Hamdolsunda bu sefer eşime söyledim arayıp Napimm yanii kafaya takıyorum bu hafta dönücem Nasipse zaten sen nie arayıp benii rahatsız ediyorsun değilmi ALLAH ıslah etsinHamile kadınım ben beni elleşmeyin de
Dün akşam 15.9 du ilk ölçfüğünde limonlu su içtim dinlendim falan 13.8 e 2 saatte düşmüştür. Bu gün de gün inde 14.9 civarını ölçtüm. Yarın gidicem ama doktoruma yazdım bi ilaç başladık yarın kontrole gideyim bakalım ne diyecekTansiyon derken mesela kaç kuzu? Benim yıllardır tansiyon problemi yaşayan ve böbrek nakli olan bir arkadaşımdan bilgi almıştım ben akşamları genelde sarımsaklı bişiler tüketiyorum ki evet gaz yapıyor ama en azından akşam rahat oluyorum o tavsiye vermişti. Ne bileyim her akşam tuzsuz sarımsaklı yoğurt tüketebilirsin. Ve şöyle tansiyonu sabah öğle akşam ölç canım ama yürüdükten sonra yorulduktan sonra ses olan ortamda ölçme otur 5 dk sonra ölç fark ediyor dedi. Birde tansiyon ağrısı enseden giriyormuş ağrı farklarını söylemişti bana. Baya tecrübeli olunca anlattırmıştım.
Anacım bunlar nasıl doğurmuş ben anlamıyorum resmen bir çoğu empati yoksunu. Hayır stres bebeğe de iyi gelen bişi değil neredeyse şurda topluca zulüm altındayız kv terörü yaşıyoruz imdatDedim strese giriyorum sormayın diorum biliyor zaten ne kadar incee fikirli oldumu amaaa iştee geçen bir keree dahaa burdayken aramıştı hatta o günden eşimin halen haberi yokk 17 haftalıktım sırf o yüzden olmamıştır amaaa kanamam olmuştuu bitti gitti Hamdolsunda bu sefer eşime söyledim arayıp Napimm yanii kafaya takıyorum bu hafta dönücem Nasipse zaten sen nie arayıp benii rahatsız ediyorsun değilmi ALLAH ıslah etsin
Oyyy Rabbim şifalar versin yüksekmiş evet haber et inşaAllah bize deDün akşam 15.9 du ilk ölçfüğünde limonlu su içtim dinlendim falan 13.8 e 2 saatte düşmüştür. Bu gün de gün inde 14.9 civarını ölçtüm. Yarın gidicem ama doktoruma yazdım bi ilaç başladık yarın kontrole gideyim bakalım ne diyecek
Nasıl yanlış çıkabilir ki, aynı şekilde yaptım ve dikkatli olmaya da çalışıyorum
Şeker aleti alırken bu ölçüm için taktığımız ucunun kaliteli olması gerektiği söylenmişti bana da. Her şeker aleti markası doğru ölçüm yapmıyor maalesef.Bazen makinadan da oluyor.
Fırında hamsi bol yeşillik turp ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim sadeceBu olabilir. Bu bende yediklerime bağlı olarak 1. Saatte de çıkıyor.
Ben de bugun aldım ama fermuarlı bılmıyordum cırcıtlı almısım yarın gidimde fermuarlı bulum videolarda görmustum dogum çantamda ne bar videolarında:)bende sanıyorum ki kendim icat ettim bunu herkes yapıyormuş baksana demekki aklın yolu bir
Eczaneden aldık kaliteli vermiştir herhalde yaŞeker aleti alırken bu ölçüm için taktığımız ucunun kaliteli olması gerektiği söylenmişti bana da. Her şeker aleti markası doğru ölçüm yapmıyor maalesef.
Bende 3 sene önce eczaneden almıştım ancak doğru ölçüm yapmıyormuş şimdi bayerin aletini ve ucunu kullanıyorum. Türkiyede alabileceğiniz en iyi, doğru marka ve ucu bilginiz olsun. Tecrübe ettiğim için yazmak istedimEczaneden aldık kaliteli vermiştir herhalde ya
Ya şu doğum çantası da her hemen gün bişi çıkıyor arkadaş tam tamamladım diyorum hooopp biri bişi yazıyorBen de bugun aldım ama fermuarlı bılmıyordum cırcıtlı almısım yarın gidimde fermuarlı bulum videolarda görmustum dogum çantamda ne bar videolarında:)
Hiii amaaaan bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?