2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım cidden huzurbozucular he tek vasıfları o şimdi mutluysan ne halleri varsa görsünler bende eve gidince güzelce konuşcam sonrasında ne olursa olsun iki yabancı bile olurum
Iyhhhh tekrar ediyorum böyle huzur bozan bencil kv kapatılsın

Hamile kadınım ben beni elleşmeyin de

Yanlıştır o. 72 sabah açlık için bile normal- düşük sayılabilir. Ama akşam aclik 86yken tokluğun 72 çıkması çok iddialı konuşmak istemiyorum ama imkansız.
Nasıl yanlış çıkabilir ki, aynı şekilde yaptım ve dikkatli olmaya da çalışıyorum

1
Yanlıştır o. 72 sabah açlık için bile normal- düşük sayılabilir. Ama akşam aclik 86yken tokluğun 72 çıkması çok iddialı konuşmak istemiyorum ama imkansız.
Birwz önce 1 bardak çay içtim şekersiz açık.
3 dk sonra tokluk 2. Saat olacak. Tekrar ölçsem mi

Hamile kadınım ben beni elleşmeyin de
Dedim strese giriyorum sormayın diorum biliyor zaten ne kadar incee fikirli oldumu amaaa iştee geçen bir keree dahaa burdayken aramıştı hatta o günden eşimin halen haberi yokk 17 haftalıktım sırf o yüzden olmamıştır amaaa kanamam olmuştuu bitti gitti Hamdolsunda bu sefer eşime söyledim arayıp Napimm yanii kafaya takıyorum bu hafta dönücem Nasipse zaten sen nie arayıp benii rahatsız ediyorsun değilmi ALLAH ıslah etsin

Dün akşam 15.9 du ilk ölçfüğünde limonlu su içtim dinlendim falan 13.8 e 2 saatte düşmüştür. Bu gün de gün inde 14.9 civarını ölçtüm. Yarın gidicem ama doktoruma yazdım bi ilaç başladık yarın kontrole gideyim bakalım ne diyecek

Anacım bunlar nasıl doğurmuş ben anlamıyorum resmen bir çoğu empati yoksunu. Hayır stres bebeğe de iyi gelen bişi değil neredeyse şurda topluca zulüm altındayız kv terörü yaşıyoruz imdat

Oyyy Rabbim şifalar versin yüksekmiş evet haber et inşaAllah bize de

bende sanıyorum ki kendim icat ettim bunu herkes yapıyormuş baksana demekki aklın yolu bir
Ben de bugun aldım ama fermuarlı bılmıyordum cırcıtlı almısım yarın gidimde fermuarlı bulum videolarda görmustum dogum çantamda ne bar videolarında:)

Eczaneden aldık kaliteli vermiştir herhalde ya
Bende 3 sene önce eczaneden almıştım ancak doğru ölçüm yapmıyormuş şimdi bayerin aletini ve ucunu kullanıyorum. Türkiyede alabileceğiniz en iyi, doğru marka ve ucu bilginiz olsun. Tecrübe ettiğim için yazmak istedim

Ben de bugun aldım ama fermuarlı bılmıyordum cırcıtlı almısım yarın gidimde fermuarlı bulum videolarda görmustum dogum çantamda ne bar videolarında:)
Ya şu doğum çantası da her hemen gün bişi çıkıyor arkadaş tam tamamladım diyorum hooopp biri bişi yazıyor bitmiyordu

Eki Görüntüle 3372890
Benim minnoştaki keyfe bakar mısınız
Hiii amaaaan bu ne ben şimdi bunu öpme manyağı yapmıştım dişlerim kaşındı. maşaAllah çok güzel çok tatlı anneeeemmmmm Benim kediyi de bazen ağzım sulanıyor yanağından hafif ısırıyorum nımnımnım gidem de kedimi darliiim bari hep senin yüzünden bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…