2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anacım bunlar nasıl doğurmuş ben anlamıyorum resmen bir çoğu empati yoksunu. Hayır stres bebeğe de iyi gelen bişi değil neredeyse şurda topluca zulüm altındayız kv terörü yaşıyoruz imdat
Sormaa canımm yaa evett ve benim ne evrelerden geçtiğimi biliyor bitti gitti Hamdolsun Amaaa halen diken üstünde davrandığımı incee eleyip sık dokuduğumu biliyor arrtık yaşlamı ilgili bilmiorum canım ben

Oyyyy yerim ben onu sen bunu dedikten sonra ben de sadece eşim evdeyken ya da eşimle teldeyken yaptığını farkettim o hareketi ay zaten tip olarak eşimin kopyasını doğuracakmışım gibi bir his var bide babacı olur beni gözü görmezse minnoş kalbim kırılabilir

Kızlar iyi akşamlar bir şey sorucam benim salı günü şeker yüklemem var o güne kadar tatlı yememeli miyim? Herbokolog görümcem öyle söyledi de bi sorayım dedim dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Valla ben yemedim. Doktor da birkaç gün önce şöbiyet yemeyin demişti testim de iyi çıktı, 2 gün yemedim.

Nice yıllara bebeğinle birlikte

Bizim kızçelerin baba sesi dansı olsun haha yücem bütün bebeleri zamanı geldin artık doğsunlar minnoşlar babacı olursa benimde kalbım kırılırd

Kız bende takıntılı biri olduğum için bende rahat uyuyamazdım senin için buldum Limoncicegim_

Hayır bu haftaya kadar 8 kilo aldım fazla değil diğer herseyım normal sadece bazen kalbime bir şey batıyor gibi oluyor ama evet olağanmış

Y ysnmrv geçenlerde dolap içine koymak için çekmeceli bir şey atmıştı biri sendin diye hatırlıyorum ama bulamadım sen miydin sen ol lütfen link isteyeceğim çünkü
Bu mu kuzu ben miydim ki bilemedim ben atayım da sana

Eklentiler

• IMG_4964.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar benim oğlan infulenza oldu sanirim bende oldum öksürüyorum sürekli altıma kaciriyorum napicaz bu oksuruk nasıl geçecek
Kuzum öksürükten ziyade ateşine dikkat et inşaAllah ben corona olduğumsa ateşimi önemsemedim doktorum ilk onu takip ettirmişti. Rabbim şifalar versin kolaylaştırsın canım

Kız bende takıntılı biri olduğum için bende rahat uyuyamazdım senin için buldum Limoncicegim_
Canım bu çekmeceli dolabı çok büyük hani bu mutfağa koyulanlar gibi düşünmeyin. Yanyana koymak için 3 tane aldım, üst üste de koyuluyor, yıkayıp dolaba yanyana yerleştiresim var bakalım… bebeklerin çorabıydı önlüğüydü ne kadarcık şeyler diye sipariş vermiştim, daha küçük bekliyordum dün geldi öyle aşırı küçük de değilmiş. Rahat rahat eşyaları sığar yani ben link atayım size bi inceleyin isterseniz aşağıya da geldikten sonra çektiğim iki foto var onları bırakıyorum. Ben şahsen sevdim çok işimi görecek düzen açısından

Eklentiler

• IMG_4975.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4976.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…