- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Sormaa canımm yaa evett ve benim ne evrelerden geçtiğimi biliyor bitti gitti Hamdolsun Amaaa halen diken üstünde davrandığımı incee eleyip sık dokuduğumu biliyor arrtık yaşlamı ilgili bilmiorum canım benAnacım bunlar nasıl doğurmuş ben anlamıyorum resmen bir çoğu empati yoksunu. Hayır stres bebeğe de iyi gelen bişi değil neredeyse şurda topluca zulüm altındayız kv terörü yaşıyoruz imdat
Ben olabilirim ama anlamadim
Ay bilmiyorum ki olabilirBen olabilirim ama anlamadim
Oyyyy yerim ben onuBu bebişler şaka mı sabahtan beri uzandım hareket etmesini bekliyorum etmedi telefonda eşimle konuştum bir kıpraştıLimoncicegim_ senin dediğin gibi yaptı oryantal oynadı haha teli kapdım durdu bu kız şimdiden babacııı
Akordiyon organizer mi acaba kızAy bilmiyorum ki olabilirsadece fotoyu hatırlıyorum dolabın içine koymuş 2 3 çekmeceli minnak ama tatlı bir şeydi
Yok kız bunlardan değil plastik bişeydi böyle çekmeceli makyaj organizeri gibi ama birazcık daha büyükAkordiyon organizer mi acaba kız
Serstil 5 Adet - 11 Gözlü Gri Benekli Çekmece İçi Düzenleyici Organizer – Medium Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu
Valla ben yemedim. Doktor da birkaç gün önce şöbiyet yemeyin demiştiKızlar iyi akşamlarbir şey sorucam benim salı günü şeker yüklemem var o güne kadar tatlı yememeli miyim? Herbokolog görümcem öyle söyledi de bi sorayım dedim dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Ben değilim o zamanYok kız bunlardan değil plastik bişeydi böyle çekmeceli makyaj organizeri gibi ama birazcık daha büyükay nerden geldi aklıma uyuyamam şimdi bulmadan
Nice yıllara bebeğinle birlikteKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
Bizim kızçelerin baba sesi dansı olsun hahaOyyyy yerim ben onusen bunu dedikten sonra ben de sadece eşim evdeyken ya da eşimle teldeyken yaptığını farkettim o hareketi ay zaten tip olarak eşimin kopyasını doğuracakmışım gibi bir his var bide babacı olur beni gözü görmezse minnoş kalbim kırılabilir
Ay konu milyar yıl önce kapanmış ama yazmadan edemedimYok kız ben hep gömerimtospalak iyi bilir
Doğumla ilgili yorumumda kaynana aşığı gibi mi çıktımMuhtacım ya övüyorum
Kız bende takıntılı biri olduğum için bende rahat uyuyamazdım senin için buldumBiz lojmanda oturuyoruz kızlar ve yüklük var heryerde… ayrıca dolap almama şuan gerek olmadığı ve kullanacağım yüklük 2 gözlü olduğu için üst gözüne bu cicişlerden aldım. Bebeğin kıyafetleri sonra da oyuncaklarını koyarım uzun süre kullanırım diye üst üste de koyuluyor anladığım kadarıyla.
Ayyy çok sevindim şuanKız bende takıntılı biri olduğum için bende rahat uyuyamazdım senin için buldumLimoncicegim_
Hayır bu haftaya kadar 8 kilo aldım fazla değil diğer herseyım normal sadece bazen kalbime bir şey batıyor gibi oluyor ama evet olağanmışBu haftaların mevzusuymuş canım bu durum ama yüne de sen tansiyonunu ve kalp ritmini takip et istersen, kansızlık da yapabiliyormuş, çok kilo almışmıydın? Hepsi normal ise genel bu haftalarda olan mevzularmış
Şimdi inandımValla ben yemedim. Doktor da birkaç gün önce şöbiyet yemeyin demiştitestim de iyi çıktı, 2 gün yemedim.
Kuzum öksürükten ziyade ateşine dikkat et inşaAllah ben corona olduğumsa ateşimi önemsemedim doktorum ilk onu takip ettirmişti. Rabbim şifalar versinKızlar benim oğlan infulenza oldu sanirim bende oldum öksürüyorum sürekli altıma kaciriyorum napicaz bu oksuruk nasıl geçecek
Canım bu çekmeceli dolabı çok büyük hani bu mutfağa koyulanlar gibi düşünmeyin. Yanyana koymak için 3 tane aldım, üst üste de koyuluyor, yıkayıp dolaba yanyana yerleştiresim var bakalım… bebeklerin çorabıydı önlüğüydü ne kadarcık şeyler diye sipariş vermiştim, daha küçük bekliyordum dün geldi öyle aşırı küçük de değilmiş. Rahat rahat eşyaları sığar yani ben link atayım size bi inceleyin istersenizKız bende takıntılı biri olduğum için bende rahat uyuyamazdım senin için buldumLimoncicegim_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?