2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır bu haftaya kadar 8 kilo aldım fazla değil diğer herseyım normal sadece bazen kalbime bir şey batıyor gibi oluyor ama evet olağanmış
Normal canım artık son aşamalara geliyoruz balayımız bitti şimdi vücut doğuma hazırlanıyor biiznillah

Benim hiç kültüre bakılmadı tek kap verdiler hep. Sağlık ocağında bakıyorlar mı ona gittiğimde sorayım kültüre de bakılsın bi
Kültür önemli. Eğer bakteri üremesi yoksa boşuna antibiyotik kullanmazsın. Evet bakılıyor sağlık ocağında da.

Y ysnmrv geçenlerde dolap içine koymak için çekmeceli bir şey atmıştı biri sendin diye hatırlıyorum ama bulamadım sen miydin sen ol lütfen link isteyeceğim çünkü
İşine yarar mı bilmiyorum canım ama dolap içi organizerler haftaya bime geliyor bak istersen,ben kirli sepetini de alacağım

Günay dıınnnn kızlar sizinkiler de içerde değişik sesler çıkarıyor mu benimki su mu fışkırtıyor ya da isiyo mu çoçum enteresan sesler geliyor geçen kontrolde baloncuklar yapmış oynuyordu Bu arada 30 hafta olduk biz geçen kontrolünüz vardı herşey yolunda

Ne dedi ki doktor son kontrolde ben kaçırdım sanırım

Cok güzel yemişsin, afiyet bal şeker olsun. Ya da olmasın çıkmasın şeker tam indirmişken

Normal o civarda çıkması o zaman. Şeker yapacak hiçbir şey yememissin.
Dikkat edeyim diyorum ya, açlıktan kolumu kıpırtacak halim kalmadı dün ama yine de dayandım bi şekilde.
Bu arada dün dahiliye ye ordan diyetisyene gittim, sıkı bir diyet verdi, ailede şeker hastalığı olduğu ve doğum sonrası tip2 diyabete çevirmemesi için

Anamm günlerdir mesaj yazma bölümünü arıyorum yeni buldum yaşlılık böyle bişeymiş şimdi anladım ben sürekli okuyup yoğunluktan birde beceriksizlikten yazamayanlardanım benim bebe 26 haftalık oldu bugün kızım olacakmış ismi alya zümra kendimi tekrar hatırlatayım 38 yaş 3. Bebek oğlum 18 kızım 16 yaşında bu fındk kurdu 16 seneden sonra hayatımın süprizini yaptı bize

Günaydın kızlar Herkese iyi huzurlu hafta sonları iyi bir hafta başlangıcı olsun
Birşey sorucam şimdi ben Nasipse 27. Hafta içindeyim bebişe henüz birşey almadım başlıycam yavaştan neler almam gerekicek bildiklerimi yazaım diycem ama karışıcak banaa önerilerinizi ricaa edicem ALLAH cümleten sağlıkla Zamanında bebişleri kucaklarımızda görmeyi Nasip etsin Çok Aminn

Kızlar ben böyle bisi okudum yaptıracak miyiz bu aşıyı ?

Eklentiler

• Screenshot_20240119_125521_Hekimim Yanmda.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın düdükler ve hamurlar ve dümdüz uyananlar
Gunaydinnnn dün sarimsak yedim hamileligimde gaz yaptığı için yemiyordm ama hadi yiyeyim dedim, Çocuğum karnımda delirdi kaburgalarima tekmeler savurdu gaz yaptı herhalde hiç durmadı, sonra karnım sertlesti beynime kalbime kan gitmedi kipkirmizi oldum kalktım yürüdüm gecenin 12 sinde evde, arada rahmimde ağrıyor adet agrisi gibi oluyor sizde de oluyor mu

Bi daha ki sene bebisinle en güzel doğum günlerini kutlayın inşallah iyi ki doğdun

Bebis kaburgalarimin arasında benim, bebek büyüyor organlara baskı yapıyor çok normal

Ucakla yolculuk yapan var mi yakin zamanda ya da yapacak olan ? Haftaici istanbul a gidelim dedik ama 28. Haftadayiz rapor vs almak gerekiyomu bilemedik ya

Enemm maşallah. 30 lu haftaşara girişler yapılmaya başlanmış

Günaydın kızlar. Kv ile muhteşem sohbetler köşesinde bugün bebekle ilgili bir sürü şey söylüyor normalde işte altı bol kundak almayın rahat olmaz, sürekli eldiven takın yüzünü çizer falan gibi. Saydı saydı ben hepsini onaylamasam da tamam diye geçiştirdim. En son konu ağız mendillerine geldi. Beni yanlış anlamayın ama ağız mendillerini omuzlarınıza koyarsınoz kucağa alırken diyor. Hani bir sürü gereksiz ve olmaması gereken şeyi sayarken yanlış anlamadık da bu gerekli şey de mi yanlış anlıcaz diyemedim bir hafta kalıcakmış bakalım ne maceralar yaşıcaz

Hayırlı olsun tekne kazıntınız

Engel olamıyorlar kendilerine. Bırak söylesin. He he de geç. Bizim hiç bir şey bilmediğimizi sanıyorlar, halbuki internet sağolsun artık bilmediğimiz şey yok.

Ayrıca her bebek ayrıdır. Hangi bebeği ne sevdiğini yalnızca anne bilir en çok vakit geçirdiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…