Normal canım artık son aşamalara geliyoruz balayımız bitti şimdi vücut doğuma hazırlanıyor biiznillahHayır bu haftaya kadar 8 kilo aldım fazla değil diğer herseyım normal sadece bazen kalbime bir şey batıyor gibi oluyor ama evet olağanmış
Kültür önemli. Eğer bakteri üremesi yoksa boşuna antibiyotik kullanmazsın. Evet bakılıyor sağlık ocağında da.Benim hiç kültüre bakılmadı tek kap verdiler hep. Sağlık ocağında bakıyorlar mı ona gittiğimde sorayım kültüre de bakılsın bi
Gece milyon defa uyandım. En son 5 te kalktım, kusacak gibi oldum niyeyse reflüden. Neyse sabır.
Ne dedi ki doktor son kontrolde ben kaçırdım sanırımAy inşallah aminnnn
Ay eksiklerde bitmiyor ki tam bitti diyorum yeni yeni şeyler çıkıyorbenim son doktor kontrollerim çok iç açıcı geçmediği için yavaştan bir panik sardı çantam bari hazır olsun dedim onu tamamlamaya çalışıyorum şuan
Dikkat edeyim diyorum ya, açlıktan kolumu kıpırtacak halim kalmadı dün ama yine de dayandım bi şekilde.Cok güzel yemişsin, afiyet bal şeker olsun. Ya da olmasın çıkmasın şeker tam indirmişken
Normal o civarda çıkması o zaman. Şeker yapacak hiçbir şey yememissin.
GunaydinnnnGünaydın düdükler ve hamurlar ve dümdüz uyananlar
Bi daha ki sene bebisinle en güzel doğum günlerini kutlayın inşallah iyi ki doğdunKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
Bebis kaburgalarimin arasında benim, bebek büyüyor organlara baskı yapıyor çok normalBu haftaların mevzusuymuş canım bu durum ama yüne de sen tansiyonunu ve kalp ritmini takip et istersen, kansızlık da yapabiliyormuş, çok kilo almışmıydın? Hepsi normal ise genel bu haftalarda olan mevzularmış
Enemm maşallah. 30 lu haftaşara girişler yapılmaya başlanmışGünay dıınnnn kızlar sizinkiler de içerde değişik sesler çıkarıyor mu benimki su mu fışkırtıyor ya da isiyo mu çoçum enteresan sesler geliyorgeçen kontrolde baloncuklar yapmış oynuyordu Bu arada 30 hafta olduk biz geçen kontrolünüz vardı herşey yolunda
Hayırlı olsun tekne kazıntınızAnamm günlerdir mesaj yazma bölümünü arıyorum yeni buldum yaşlılık böyle bişeymiş şimdi anladımben sürekli okuyup yoğunluktan birde beceriksizlikten yazamayanlardanım benim bebe 26 haftalık oldu bugün kızım olacakmış ismi alya zümra kendimi tekrar hatırlatayım 38 yaş 3. Bebek oğlum 18 kızım 16 yaşında bu fındk kurdu 16 seneden sonra hayatımın süprizini yaptı bize
Engel olamıyorlar kendilerine. Bırak söylesin. He he de geç. Bizim hiç bir şey bilmediğimizi sanıyorlar, halbuki internet sağolsun artık bilmediğimiz şey yok.Günaydın kızlar. Kv ile muhteşem sohbetler köşesinde bugünbebekle ilgili bir sürü şey söylüyor normalde işte altı bol kundak almayın rahat olmaz, sürekli eldiven takın yüzünü çizer falan gibi. Saydı saydı ben hepsini onaylamasam da tamam diye geçiştirdim. En son konu ağız mendillerine geldi. Beni yanlış anlamayın ama ağız mendillerini omuzlarınıza koyarsınoz kucağa alırken diyor. Hani bir sürü gereksiz ve olmaması gereken şeyi sayarken yanlış anlamadık da bu gerekli şey de mi yanlış anlıcaz diyemedim bir hafta kalıcakmış bakalım ne maceralar yaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?