2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bünyeden bünyeye değişiyor canım sanırım ben ayrıntılı ultrason da çentik çıkması sebebiyle tansiyon problemi yaşama ihtimalim olduğunu öğrendim. Ogünden öncede sarımsak bolca tüketirdim ama ogünden sonra bir tık daha akşamları sarımsağı artırdım hafif gaz yapıyor evet ama bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hatta son ayda bir tık daha artırmayı düşünüyorum. Dün kuru fasulye yedim bende o nasıl bir gaz bombardımanı bir karın daha oluştu resmen daha doğru düzgün atamadım içimdeki kötülükleri

Dün akşam bende kurufasulye yedim bende gaz bombası gibi gezdim çakmak çaksak havaya uçardım resmen

Tamam demeyin işte yoksa susmuyorlar, doğrusu neyse çat çat onu söyleyeceksin bi zaman sonra senin bildiğine ikna olup tamamen bırakıyorlar hatta sana soruyorlar bir şeyi yapmadan önce. Sussun diye tamam diyip geçiştirirseniz içlerindeki “toy daha bilmez, öğreteyim” aşkını söndüremezsiniz. Ben her şeyi direkt söyledim hayır öyle değil, şöyle diye benimki de ipleri eline alacaktı ama alamadı

Dün gece kudurdu benimki bence sarimsak hiç hoşuna gitmedi
Anne karnında bebeğin damak tadı oluşuyormuş zaten yediklerinle alakalı demekki çocuk istemiyor annesi sevmemiş çooocccum benimkisi tam doğulu olcak sarımsak acı salça elinde halay mendiliyle çıkacak çocuk neredeyse

ayrıca çok dikkat ettim, sevmediği biseyi yediğimde benimde midem bulanıyor, hemen başlıyor mide tarafıma tekme atmaya o tekme attıkça bana daha fazla fenalık geliyo

ayrıca çok dikkat ettim, sevmediği biseyi yediğimde benimde midem bulanıyor, hemen başlıyor mide tarafıma tekme atmaya o tekme attıkça bana daha fazla fenalık geliyo
Çocuk kararlı baksana şimdiden sözünü geçircek çoccuuumm

28+3’ten selam. Doktordan geldim. Bebişi göremedik pek baş aşağı ve kordonun arkasında takılıyordu. 1250gr olmuş ve kilo alımı yavaşlamış gibi hissettim. Öyle demedi ama bu haftalarda gebelerde rehavet oluyor ceviz badem proteini eksiltme hatta proteni 2 katına çıkar dedi. 3 hafta sonra randevum var sanırım nst’ye bağlayacaklar.

Çocuk kararlı baksana şimdiden sözünü geçircek çoccuuumm
Kesinlikle öyle olacak ben emin oldum eşim elini koyuyor ve her seferinde sen buna nasıl katlaniyorsun acımıyor mu yılan gibi hareketleri var küçücük değil mi bu nasıl bu kadar güçlü diyor 3 aydır her tekmesinde şasırıyor işimiz var bizim bu çocukla diyor

32. Haftadan itibaren nst ye bağlıyorlar diye biliyorum zaten, bence kilosu çok da şey değil ölçumden ölçume cihazdan cihaza bile değişiyor çok takma kafana, bol bol fındık ceviz Mandalina kaşar ye hemen toparlar

28.haftada 1.1 kg falan ortalaması olur yazıyo bence iyi kilosu bebişin haftada kaç gün protein ağırlıklı beslenmek gerekiyo acaba ya

Ay gerçekten böyle yapıcam artık. Tamam dedikçe bilgi verme katsayısı arttı. Ben ipleri eline almasına izin vermem zaten de sadece anlattıkça anlatıyor daral geliyor

Ayyy boyle diyince bi duygulandim bende 28Lerdeyim. Yiyom bunlari da bebem henuz donmedi galiba degisik degisik yerlerde bisiler hissediyom

MaşaAllah kuzuma ya hareket etsinler enerjim olsunlarda bu sefer hareket gelmeyince tedirgin oluyor insan

Hergün 2 kase yoğurt dedi en az canım. Yumurta et vs dışında.
Yoğurt iyi canım kolay yeniyo en azından et falan artık kokusundan bile bıktım yumurta göresim yok ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…