2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

En ıyısı ben haftaya gidip bi sorayım personele kımse tam bilmiyor muallakta kalmayalım herkes kendi işinde sorsun bence riske atmamak lazım:)
Eğer kamuda çalışıyorsanız buraya da yazabilir misiniz benim öğretmen arkadaşım bu şeklinde vermiş çünkü

Kızlar bu mide yanmasına güvenle rennie ve gaviscon kullanabiliyoruz değil mi günde kaç rennie çiğneyebiliriz

Kızlar bu mide yanmasına güvenle rennie ve gaviscon kullanabiliyoruz değil mi günde kaç rennie çiğneyebiliriz
Ben doktorumun tavsiyesiyle talcid tablet kullanıyorum. Günde 3-4e kadar okey. Rennie falan da aynı zaten. Ben yine de çok sık kullanmamaya çalışıyorum ama gece yatmadan önce mutlaka bi tane alıyorum uykum bölünmesin diye.

Tamam canım bende rennie var aynen aynılar zaten günde 2-3 defa çok şiddetli yanma hissediyorum zaten çok fazla almam

Eğer kamuda çalışıyorsanız buraya da yazabilir misiniz benim öğretmen arkadaşım bu şeklinde vermiş çünkü
Evet kamudayım sorunca yazarım da siz gene de sorun sımdı onemlı bır sey yanlıslık olmasın :)

İyi geceler kızlar 3 gecedir yatmadan konuşmaları okuyup kendi içimde sizlere cevap veriyorum ama uyku bastırıp uyuya kalıyorum 27+4 ten bildiriyorum magnezyum kullanmama rağmen geceleri ani kramp giriyor bacaklarıma. Bebiş gayet iyi. 27+1 de 1100 gr idi. Bugün tetanoz oldum ve A Afratafrac canım oğlumuzun adı Göktuğ olacak listeye ekler misin lütfen

Üzücü olan ise kan sulandırıcıya güvenip varislerim dışarı çıkmaz derken 2 gün önce birden farkettim vajinamın sağ tarafında parmak kalınlığında varis oluşmuş dr bacağımda da çıkabileceğini tempo düşürerek daha fazla uzanmamı ayaklarımın altında hep yastık olmasını söyledi. İleri ki haftalarda alttan muayene edecek büyüklüğünün derecesine göre normal doğuma uygun olmayabilirmiş…

MAŞALLAH SUBHANALLAH canımm ALLAH sağlıkla büyütmeni Nasip etsin bebişini Bende tetenozu 27+ yadaa 30. Haftada olmayı düşünüyorum Nasipse canım bebişlere Şifaa olsun cümleten sağlıkla gelişsinler ALLAH ın izniyle

Merhabalar sevgili anneler
Ben de bugün kontrole gittim
28 hafta 1280 gr
Doktor suyu çok fazla iri bebek olabilir dedi
Bir de şeker yüklemesi yaptırmamıştım eşimin ailesi aşırı derecede şeker yüklemesine tepkili oldukları için, doktor neden yaptırmadığımı sordu, suyun fazla olması şekerden olabiliyormuş, aç ve tok kan tahlili istedi haftaya sonuçlara bakacak..
Ufak tefek ev işlerinde bile zorlanmaya hemen yorulmaya başladım, sizlerin arasında çalışanlar varmış hâlâ maşallah çok imrendim :)
Çok az kaldı, inşallah hepimiz sağ salim alırız bebelerimizi kucağımıza..
Sizi seviyorum ♡

Tamam canım bende rennie var aynen aynılar zaten günde 2-3 defa çok şiddetli yanma hissediyorum zaten çok fazla almam
Bana bugün sordu doktor yazayım mı diye kendisi önerdi bu haftalarda yanmalar başlıyormuş çünkü yok rennie ile idare etcem dedim yazdırmadım. Başa çıkamazsam yazdırcam bende bakalım. Geçenlerde hasta olunca şurup vermişti osa mide yanması yapıyordu rennie içebilirsin rahatlıkla demişti bana. Ama insan fazla ilaç almaktan çekiniyor. Elime bi süt şişesi alıyorum yudum yudum içiyorum aşırı rahatlatıyor beni. Doğal yollarla başa çıkamazsam rennie atıyorum. Sütü bir anda değilde yandıkça yudum yudum alırsanız o yanmayı bitiriyor ilaç kullanmaktan çekinenler denesin bence.

Ben de o yanmayı yudum yudum koca 1 bardak suyla geçiriyorum genelde. Hele sabah yanmam çok fena oluyor. Hemen 1 büyük bardak su katıyorum. 1 saat içerisinde yudum yudum içip bitiyorum. Yanma falan kalmıyo. Ama rennie içtiğim de oluyor gün içerisinde 1 ya da 2 defa. Süt de iyi geliyor dediğin gibi.

Bende bu zamana kadar sütle yanmayı geçirdim ama artık bazısında süt fayda etmiyo o zamanlar da rennie atayım diyorum. Çok fazla yanmam olmadı allahtan ama artık başlıyo sanırım. Bebelerden en çok çeken organ da mide galiba sıkıştı kaldi içerde

Evet kuzum doğru diyorsun suda aynı etkiyi yapıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin

Allah kolaylıklar versin canım bakalım bizde şimdiye kadar geçirdik de doktorun ben daha yanmayı demeden teklif etmesi hafif yollu kıllandırdı inşaAllah bu seviyelerde kalır yahu

2 hafta sonra 2,5 kilo almış olarak diyetisyene geldim bakalım ne dicek dün daktırdan ucuz yırttım korkayrum

Gün içindeki yanmaları ben de sütle geçiriyorum. Ama böyle çay bardağının dibinde, en fazla 3 yudum falan içiyorum geçiyor. Gece yatınca o kâr etmiyor o yüzden daha başlamadan atıyorum çiğneme tabletini.

Doktorunla konuş istersen canım, magnezyum dozunu arttırabilir. Benim de magnezyum kullanmama rağmen kramp sorunum var ama biraz daha idare etmeye çalışıyorum, soda ve gıdayla destekliyorum kendimi çok şükür iki üç günde bir oluyor, birkaç hafta sonra iki doz almaya başlarım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…