2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım yaşamayan bilemez elbet. Boşver annen varya o sana yeter. Bazen aramasınlar daha iyi dedirtecek hale getiriyorlar. Benim eltilerim de aadece işleri düşünce arar hatta kv bile öyle aman diyorum böylesi daha iyi sonra yüzüne vuracaklar falan. En azından sonra şunu dersin yani hakkın olur birisi karılmaya falan kalkarsa zor zamanlarımda neredeydiniz de şimdi konuşuyorsunuz ohhhhh mis kız güzel bak bu

ay inşallah ya defolsunlar gitsinler hepsinden nefret

ay inşallah ya defolsunlar gitsinler hepsinden nefret
Emin ol bu nefret konusunda da yalnız değilsin kuzu gerçekten bak uzak olmaları aramamaları daha iyi olaya o açıdan bak kendini üzme sakın şimdi mıçmıç olsanız çocuk doğunca bir sürü karışcaklar falan o daha kötü. Şimdi birisi bişi dese hoooop durun orda dersin

ay zaten o günleri bekliyorum yaa resmen

Şu hayatta kadın kadının en büyük düşmanı ne yazıkki. Herkesin yaşadığı şey aynı değil. Kimisi bir iki defa kusmuştur kimisi 7. ayında hala kusmaya devam ediyordur. Kusmak zaten başlı başına kötü bir şey.

Misal en yakın zamanda şahit oldum. Arkadaşıma gittim yazın doğum yapan. sıkıntılarımdan bahsediyorum. E hepimiz yaşadık falan demeye başladı. Yaşadıklarımı anlamak yerine kendisiyle mukayese etti. Yanında da eşi vardı. Çat diye lafı koydu. İyi de kız çok kusmuş ve tansiyonu hep düşük sen hiç kusmadın ki dedi eşine. Senin rahattı hamileliğin tansiyon sorunu falan da yaşamadın hiç dedi. Arkadaşım öylece kala kaldı.

Ne yazıkki kadınlar arasında bu hamilelik mevzusu bile bir sidik yarışı, empati kurulmayan enteresan bir duruma dönmüş.

Öte yandan. Hepimizin hayatının bir döneminde tokat gibi çarğıyor bu durum. Kendimizi aşırı yalnız hissettiğimiz, verdiğimizin karşılığını alamadığımızı anladığımız o an baya üstümüze büyük bir kaya düşmüş etkisi yaratıyor.

Maalesef insanlar artık bencilleşmeye başladı. Hep bana hep bana modundalar. Eğer bir şey yapacaksan karşılık beklemeden yapmak gerekiyor bu hayatta. Çünkü beklentiye girince ve o kaşrılığı alamayınca insan üzülüyor. Bu da benim hamileliğimin 4. 5. ayında suratıma tokat gibi vurmuştu.

Cenazeler, düğünler, doğumlar. Bu en büyük 3 lü de anlıyor insan bazı şeyleri. ve maalesef hayat seni de köreltmeye başlıyor ister istemez.

Sen yine olmak istediğin insan ol, ancak beklentiye girme. Kendi hareketlerimizi kontrol edebiliyoruz ama başkalarınınkini edemiyoruz ne yazık ki.

Bu senin değersiz olduğn anlamına falan da gelmiyor. Asla da öyle bir hisse kapılma.

okadar mutlu oldum desteklerinizi görünce gerçekten insan yani böyle zamanlarda destek arıyor sadece moral ama böyle insanlar ile daha çok kötü oluyorum
bende zaten mesafemi koydum rahatladım

Geçmiş olsun lenfler mi şişti sizin usg kağıdınızı atar mısın
Buyur gülüm işlerim o kadar yoğun ki bi türlü giremedim buraya arkadaşlar hepsinin inşallah iyisinizdir

Eklentiler

• IMG_2923.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 35
Evet şikayetlerinizden bahsetmeye başladığınız an söylenen ilk 3 cümle
1- daha kötüsü var
2-haline şükret
3-bulamayan var
Bunları söylemeye başladığı an birisi offf ne kadar boş bir beyinle sohbet ettiğimi anlıyorum hemen ve susuyorum

Kamu konutlarının yönetmeliği var kuralları var nasıl bu kadar rahatlar anlamadım, ben de lojmandayım, illaki sıkıntı oluyor ama bu derecede yaşanmıyor çünkü çıkartılma ihtimalin mevcut
Kuzum bu kadın kurumda müdür senelerce tavrından belli herkesi sindirmiş kimse de bişey diyememiş. Şimdi eşim çıkınca karşısına baktı arkası sağlam bişi yapamıyor dün kocası evde yokmuş ağlayarak doldurmuş biraz önce kocası arıyor eşime bağırıyor indi eşim aşağıya konuştu. Yani işi çirkefliğe döndü.

Kesinlikle katılıyorum. Ve şöyle düşünüyorum gerçekten insanları analiz edip yalnız kalmaya adapte olmak lazım. O zaman hem kendi kendine yetiyorsun zaten Allah sana yetiyor hemde kimseden bişi beklemiyorsun. Evet insan insana muhtaç konuşmaya dert anlatmaya paylaşmaya böyle yaratılmışız onu da anlıyorum. Ancak şuan mal bu ürün bu insanlar bu gittikçe bizleri yalnızlaştırlar aslında sistemin getirdiği bişi o nedenle adapte olup yolumuza bakmak lazım. Zaten bir kaç ay sonra bebiş sana yalnızlığı hissettirmicek ki işte o zaman da gelip başımızda vırbırbır eden olmasın dicez bak görün

Gecmis olsun kuzucum Ve bak ilk zamanlarimda benimde cok istifram , bulantim ve halsizligim vardi.. Kimsem yok burda memleketimi birakip geldim. Kv ve gorumcem 1 kere arayip yollayalim sunu demediler. Bizde kustuk bizde oyle olduk vs vs. Halbuki ben hastalansalar ilk kosanlariydim. Ama su saatten sonra b..k yesin herkes. Sende hepsine ona gore muamele et bu saatten sonra.. cunku gercekten bu donem herkesin gercek yuzunu iyice anlioruz..

A Afratafrac Ne guzel anlatmissin durumu.. Cidden oyle ama bu gercekleri gormemiz bile ne kadar uzucu degil mi? Valla suan gozlerim cok kotu doldu.. Agliyacagim cok zoruma gidiyor insanlarin yaptiklari.. Ya herseye kendim cabaladim hamilelik boyunca ve daha 2 ay var kocaman Rabbim bizlere dirayet versin..

Evet kuzum ama gidemedim biturlu :/ havada cok soguj
Onun bir süresi vardı galiba ya, eczaneden alınan üçlü aşıyı yaptıracaksan farklı da tetanoz ne olur ne olmaz diye yaptırdığın bir şey zaten çok da geciktirme eğer yaptıracaksan

Terbiyesizler ya, bazen bakanlıkların durumumdan da kaynaklanıyor gerçekten dahabönce söylediğiniz gibi askeri lojmanlarda bu tip durumlar yok, bende adalet bakanlığının lojmanlarındayım bizde de bu tip durumlar pek olmuyor. Komşu ne kadar önemli ya.
Bizim alt katımıxda da benim müdürüm var 3 tane çocuğu var, bazen baya gürültüler geliyor ama hem onlar tatlı dilli anlayışlı hem biz, adamın çocukları küçük napsın.
Hatta benim üst katımda bi aile var 2 tane büyük çocukları var bazen baya bi kavga gürültü oluyor kısa süreli, müdürüm dedi ki çok rahatsız oluyorsan hemen çıkartayım.
Yani böyle olmak varken neden başkarına zarar vermek rahatsız etmek insanların vicdanını rahatsız etmez gerçekten anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…