2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben gerçek ücretini görünce devlet kesin minik bir kısmını karşılıyordur diye düşünüyordum duyunca çok sevindim doğumhane de ilk beni de ay n’oluyo n’oluyo moduna soktu ama iyi oldu bir yandan nerede doğum yapacağımı görmüş oldum çaktırmadan incelemeye çalıştım korkularım bir nebze gitti hatta
Ah o göbüş konusu biraz sıkıntı. Bu iğnede sağolsunlar yan yatırdılar. Ama ben aynı zamanda haftalık b12 iğnesi de vuruluyorum sağlık ocağında. Onda da tam tersi göbüşümün üstüne yatırıyorlar hep ve her seferinde gözlerim doluyor. Ama yandan da gayet oluyormuş bundan sonra söylerim oraya da. Sana da derlerse kabul etme bence yan istiyorum falan de

Normalde ben kızarım eşim sabırlıdır neden böyle sinirlendi anlamadım ki işte herkesin bir eşşek saati var sürekli olunca hastada olunca dayanamadı demekki. Kadın oğluna sus demeyip benim hamile olduğumu bile bile odanızı değiştirin diyen kadın. Buna neyi anlatacaksın ki zaten. Odayı taşıdık o halde belim koptu hakkıma girdi şerefsiz. ben böyle durumlarda insanlara zaten notunu veriyorum. Biz evde parmak ucuyla yürürken böyle yapılması ayıp gerçekten. Eşim o oda gıcırdıyor diye namazını kılmadı o odada hiç rahatsız olmasınlar diye. O derece hassas davranır. Karşılık olarak bu yani. Nasip imtihan işte. Yarın müdürler toplanacak bakalım eşim çıldırmasa bari. Korkuyorum çünkü müdür falan dinlemez yani adaletsiz olurlarsa. Başıma ağrı girdi estağfurullah ya.

İnş doğum haneye alırlar zira hayatımda hiç öyle bir ortamda bulunmadım eksik kalmayayım doğumdan önce göreyim ama çok ilginç ya orada yapmaları altı üstü bir iğne sonuçta allaha allah.. yarın bir sorayım sebebi neymiş, her şeyi öğrenmezsem ölürmüşüm çünkü sen b12yi de yan yaptır artık bence de, niye insanı zora sokarlar anlamam.. zaten canımız burnumuzda teşekkür ediyorum tekrardan

Ay dimi acilde falan 2 dk yapıp salarlar diye düşünüyordum ben de. Ordaki ebe yaptı iğnemi o yüzden mi acaba, ben de merak ettim bak yarın öğrenirsen bana da söyle ne demek rica ederim

Bak çocuk salona gelmiş ben duyuyorum artistlik yapıyor duvarlara falan vuruyor eşim odada Allah’tan duymuyor. Hayır oğlum neyine güveniyorsun karşındaki adam profesyonel dövüşçü gelecek ağzını burnunu kıracak sabırlı adam sabrediyor yani hala susmuyor mallıkta zirve gerçekten yani kaşınıyor anası da sus demiyor. Tam mallar ya eşim duymasa bari evde 10 numara gerilim filmi çekiyoruz ekşın isteyenleri beklerim

Ya ben böyle şeylerde çok korkarım senin eşin dövüşçü de olsa Allah korusun bi arkasını dönmeye bakar her şey, sen eşini sakinleştir bence normal değil o oğlan belli.

Ya ben böyle şeylerde çok korkarım senin eşin dövüşçü de olsa Allah korusun bi arkasını dönmeye bakar her şey, sen eşini sakinleştir bence normal değil o oğlan belli.
Benim eşim sinirleninde konuşmayacaksın kuzum pıstım salonda aşağıdaki çocuğun mal hareketlerini bitirmesini bekliyorum. Normalde sakin cillop gibi adamdır sinirlenmez kolay kolay vallahi bak. Ama işte bu çocuk yani adam çok saygısız. Yolda küfreden Genç görse eşim uyarır o derece hassastır hele birde kadın varsa ortamda. Ve bu çocuk küfrediyor. Eşimin damarına basıyor yani farkında değil. Elinden kimse alamayacak yani biraz daha zorlarsa. Eşim ya duymuyor şuan ya sabrediyor oda benim içindir. Hayırlısı artık.

Bana da ilk defa bugün mesaj attılar, nasılsınız en son ne zaman doktora gittini diye çok şaşırdım hiç aramamışlardı ben tetanoz için zorla gidip sormuştum kendi kendime
E evdekiliyakat
Peki benim hala tetenoz icin saglik ocagina gidememem shsjsj Ve hemsirenin hergun arayip beni darlamasi hsjs

Kızlar size de ufak uyarı. Sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin o gün. Kesip atıyolarmış. Arkadaşım doğumdan sonra donunu sorup durmuş hemşirelere çok para vermiş özenip.
Canım ameliyat elbisesi giydirdiler bana ikisinde de kilotla gitmedim her hastanede öyle değildir diye düşünüyorum

Ay çok varmış canım daha. Büyük ihtimal normal şeyler hiç bir sıkıntı yoktur ama insan tedirgin oluyor işte ilk defa yaşadığımız şeyler sonuçta. İnşallah geçer yarına.
Ay evet zaten insan ağrıdan çok tedirgin olmaktan yoruluyo bakalım bugünde geçmezse gidicem akşama canım

Ya gerçekten komşu çok önemli. Allahım tez zamanda kurtarsın sizi şunlardan.

BEnim anlamadığım bir şey var. Kışın ortasında camlar da kapalı. Onların sigara dumanı sizin eve nasıl gelebiliyo?

Allahım hepimize evladın da hayırlısını versin

kızlar içimi dökmek istiyorum
çok zor 7 ay geçirdim halen geçiriyorum hayattan soğudum birde çalışıyorum sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 30 gibi geliyorum
annem olmasa hiç dayanamazdım heralde annemde kalıyorum zaten
beni en çok üzen ne biliyor musunuz kusuyorum sürekli insanların aman nolacak bizde kustuk demeleri hiç anlamamaları
eltilerim hiç arayıp sormadılar sessizce duruyorum nefret edeiyorum onlardan sanki yabancıymışım gibi ki ben onların her hastalığında özel gününde yazan eden arayan soran bir insanım gerçeklten insan hamileyken herşeyi anlayıp görüyorsun
Allah kimseye yaşatmasın hepimize kolay gelsin

Kusmak çok kötü. Herkes hamilelikte bişeyle sınanıyo benimkisi karın kasık ağrıları bazısının kusmak bazısının şeker ama kusmak gerçekten insanı hayattan soğutur. İnsanlar hamileliği hastalık olarak görmedikleri için aman ne var hamile işte sıkıntısı olsa da önemli değil gözüyle bakıyolar. Şahsen bence hamilelik devasa bir hastalıklar silsilesi. Sabır diliyorum canım sana en güzel yanı bigün biticek olması sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. İnsanları da boşver ona göre davranırsın artık çünkü hamilelikte ve lohusalıkta yapılanlar ve yapılmayanlar unutulmuyor.

ay benim bu ikinci geçen eşim dyorki eli ayağı belli oluyormu artık ilk oğlanda belli oluyordu. dedim bakmaya hiç vaktim olmuyor :))) işe git gel yemek pişir bulasık topla uyu kahvaltı hazırla işe git kısır döngü :d

Canım ameliyat elbisesi giydirdiler bana ikisinde de kilotla gitmedim her hastanede öyle değildir diye düşünüyorum
o hamile kılotları çok pahalı ya ben zayıf bir kadınım gittim bimden en büyük beden kilot aldım göbeğime çıkıyo oldu bana hamile kilotu 2 si 55 tl miydi neydi.

çok teşekkür ederim desteğin için evet hiç birini unutmayacağım
özellikle kadının kadına yaptığı zorbalıkları hiç unutmayacağım Allah kimseyi sınamasın hastalıkla

Ben kaçırdım galiba sizin lojman ne lojmanı

Ya gerçekten komşu çok önemli. Allahım tez zamanda kurtarsın sizi şunlardan.

BEnim anlamadığım bir şey var. Kışın ortasında camlar da kapalı. Onların sigara dumanı sizin eve nasıl gelebiliyo?
Amin kuzum Allah razı olsun.
Havalandırmadan geliyor kuzum burası lojman bina 99 yapımı bir bina. Yemek kokusuda geliyor zaten çoğu saman ama bu başka bir boyut zaten şöyle diyeyim 3 kişiler ve kapılarının önünden geçerken bile evleri aşırı sigara kokuyor hepsi bağımlı sanırım aşırı sigara içiyorlar. En iğrenci de wc de içmeleri o kokuyu size anlatamam ıyhhhh adam mıçarken sigara içiyor hepsi bizim evde dumanı kokusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…