ay kız bende dondurucuya yapıp atcam dogum izninde bi tabak yemek getirenim olmaz kimseye minnet etmem cıkarır ısıtır yerimDerin dondurucu aldım kızlar Mart'ta dolduracam kısmetsebebiş geldiğinde kafam rahat olacak hem eşim hem oglum boğazlı maşallah rahatlık olacak
A Afratafrac bebek ismi Batuhan doğum haftası 18 nisanMerhabalar güzel Nisan anneleri
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
Anne İsim ŞehirYaş SatKese Kalp Atışı Cinsiyet Bebek İsim Doğum Haftası / Tarihi @kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 K @Ashleyyy Kahramanmaraş 22 26 Haziran 5+1 6+5 E Miran Efe @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 K @Denizasafhayalim 28 26 Haziran 6+2 6+2 E @asasasad 23 26 Haziran 4+2 6+4 @mihra78 26 Haziran 6+0 7+3 K Feyza @Beetul12 Ankara 30 28 Haziran 4+5 6+2 K @isimsizzzbiriiii Erzincan 23 28 Haziran 5+2 7+4 E Çağatay @snkk Artvin / Samsun 26 30 Haziran 4+5 7+2 K Mihranur @fogis Bursa 28 30 Haziran 6+0 10+3 E @BethLegends 25 30 Haziran 6+0 8+0 E @mimoza2015 İzmir 41 1 Temmuz 5+2 6+5 E Rüzgar G Gamgusar 31 1 Temmuz 5+1 7+2 K Zeynep Yüsra @Gizem01- 33 1 Temmuz 5+3 7+1 @Snglgrsn Giresun 25 1 Temmuz 5+6 5+6 K Umay Ece @itsmylife_ İstanbul 27 1 Temmuz 5+2 8+2 K Gökçe @papatyagibiii 1 Temmuz 5+3 6+3 K @xDerinMavix Çanakkale 34 2 Temmuz 5+1 6+5 E 20 Mart (?) @Minikmucizem9494 29 2 Temmuz 6+4 6+4 K Amine Eylül @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 E @moonbow34 İstanbul 25 3 Temmuz 5+3 6+0 K Almila @Melisa8520 38 3 Temmuz 5+0 6+2 K Defne @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @ozgbebek 28 4 Temmuz 5+0 7+4 E @Pumpkin04 İstanbul 35 5 Temmuz 6+1 6+1 K Lal @greatcook İzmir 27 5 Temmuz 5+3 8+0 E Atilla @Ranaz 30 5 Temmuz @Eksi_Elma 34 6 Temmuz 8+1 K @dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4 7+5 E @Patilianne86 37 6 Temmuz 5+4 7+1 @evdekiliyakat İstanbul 36 6 Temmuz 6+0 8+2 E @muggle1 28 7 Temmuz 5+3 6+0 K @mmervee_ 28 8 Temmuz 4+4 6+1 @kayaaaaaddd Antalya 30 8 Temmuz 4+5 6+4 E Milan @Meine Sterne Almanya 36 8 Temmuz 6+0 6+0 E Levent @ozlemhsan 30 9 Temmuz 4+4 6+6 K İdil Naz @seeymaaa İzmir/Aydın 26 9 Temmuz 5+2 6+6 E Ahmed Zeyd @wttrress İstanbul 27 9 Temmuz K Elif @Zaaraaa Diyarbakır 30 10 Temmuz 5+2 6+2 E Muhammed Musab @momento 30 10 Temmuz 6+0 7+0 @ihlamurunkokusu Düzce 25 11 Temmuz 5+2 7+0 E @suraa12 İstanbul 23 11 Temmuz 5+0 6+4 K Meryem @Seymaty 30 12 Temmuz E @Limoncicegim_ Kütahya 27 12 Temmuz 5+2 7+2 K G goknilay İzmir 31 13 Temmuz 5+0 6+4 E @ZEYTUB Kocaeli 41 13 Temmuz K Azra @Mavihali 33 14 Temmuz 5+1 6+1 E Alparslan @INKZINKMINK 40 14 Temmuz 5+4 E T tubish_19 İstanbul 30 14 Temmuz 4+5 7+2 E @srf98 26 14 Temmuz 5+1 6+4 @Zerosh 27 14 Temmuz 5+0 8+0 K @IADK 36 15 Temmuz 6+3 7+2 E @cerenay000 Adana 39 15 Temmuz 5+3 7+6 K Mila @hiranur3419 İstanbul 28 15 Temmuz 5+0 6+3 E Eymen @muczeanne Çanakkale 26 16 Temmuz 4+6 6+6 E Göktuğ @Ilknurck İstanbul 34 16 Temmuz 5+6 5+6 K @papatya00000 22 17 Temmuz 5+1 6+3 @hatice3 24 17 Temmuz 4+2 6+2 K Karusel 29 18 Temmuz 5+2 6+2 E strudel İstanbul 36 19 Temmuz 5+0 6+3 E A Afratafrac İzmir 35 19 Temmuz 6+6 6+6 K @pdrci16 Bursa 34 19 Temmuz 6+4 8+4 K Y ysnmrv Antalya 39 19 Temmuz 5+5 6+3 E @classy İzmir 34 19 Temmuz 5+4 6+5 E @Eternal_8 Karaman 28 20 Temmuz 4+6 7+5 K @mhndsbayan Şanlıurfa 30 21 Temmuz 5+2 6+4 E Selim Ahlas @Burcu9593 28 21 Temmuz 5+4 6+3 E @denizz1998 İstanbul 25 21 Temmuz 5+2 6+5 E Efehan @Kapadokyalii 38 22 Temmuz 5+6 8+2 @esragirgin Manisa 30 22 Temmuz 5+3 7+5 M mansure97 İstanbul 26 23 Temmuz 6+4 7+5 E Selim @2kedianasi İstanbul 27 23 Temmuz 5+1 6+2 K Lisa @Buseesii 32 23 Temmuz 5+5 6+5 @lokumm2708 İstanbul 31 23 Temmuz 4+4 7+3 K @kokyanus Ankara 33 23 Temmuz 5+1 7+1 E Göktuğ P pelinn İstanbul 32 23 Temmuz 5+0 7+0 E Kerem @mehtap49 Tekirdağ 30 24 Temmuz 4+4 6+4 K Maral @hmsbki 27 25 Temmuz 6+1 @gezginimsi Bursa 26 25 Temmuz 5+3 7+1 K Gülce nesilsah İstanbul 32 25 Temmuz 5+0 7+0 K @melikee24 Bursa 28 26 Temmuz 5+1 6+1 K Meyra @lishna Bursa 33 26 Temmuz 5+4 6+4 E @tuver Bursa 28 27 Temmuz 5+5 7+0 E Göktuğ
Tamamdir kuzu ben bu hafta gideyim mutlaka ozamanOnun bir süresi vardı galiba ya, eczaneden alınan üçlü aşıyı yaptıracaksan farklı da tetanoz ne olur ne olmaz diye yaptırdığın bir şey zaten çok da geciktirme eğer yaptıracaksan
Yalnız bi sen ağlıyorsun bi o ağlıyor adamlar napsın korkuyla okuyorum artık yazdıklarınıKuzum bu kadın kurumda müdür senelerce tavrından belli herkesi sindirmiş kimse de bişey diyememiş. Şimdi eşim çıkınca karşısına baktı arkası sağlam bişi yapamıyor dün kocası evde yokmuş ağlayarak doldurmuş biraz önce kocası arıyor eşime bağırıyor indi eşim aşağıya konuştu. Yani işi çirkefliğe döndü.
İnan bana canım bir altında küçük çocuğu olan bir aile var apartmanı yıkıyorlar ne rahatsız oluyorum ne şikayet ediyorum. Ev bam güm yıkılmasına rağmen diyorum ki onlar çocuk. Ama bunun neyine anlayış göstereyim koskoca adam. Kadın daha neler demiş kocasına. Ya arkadaş kadının burda yeri çok önemli kocamı dolduracak olsam alasını yaparım kocamda gider o sinirle ağzını burnunu kırar da eeeeee sonra? Ben senelerce adliyede çalışmış işin usulünü bilen birsiyim yani ne haklıyken mağdur olanları gördük. Kadın dediğin de az bi sakin olacak orta yolu bulacak böyle durumlar anlık şeye bakar çünkü. Ağlayayım zırlayayım ohhhh kocamda ah canım karıcım sen merak etme desin kavga etsin yok öyle bi dünya. Neyse ben onlarla anladıkları yasal dilden konuştum zaten. Adliyeciliğin verdiği bi konuşma üslubu olur ister istemez. Kadına mesaj attım umarım anlamıştır. Yoksa hukuki yoldan çözeceğim artık işleri. Kendileri bilirler yüzdeyüz haksızlar çünkü.Terbiyesizler ya, bazen bakanlıkların durumumdan da kaynaklanıyor gerçekten dahabönce söylediğiniz gibi askeri lojmanlarda bu tip durumlar yok, bende adalet bakanlığının lojmanlarındayım bizde de bu tip durumlar pek olmuyor. Komşu ne kadar önemli ya.
Bizim alt katımıxda da benim müdürüm var 3 tane çocuğu var, bazen baya gürültüler geliyor ama hem onlar tatlı dilli anlayışlı hem biz, adamın çocukları küçük napsın.
Hatta benim üst katımda bi aile var 2 tane büyük çocukları var bazen baya bi kavga gürültü oluyor kısa süreli, müdürüm dedi ki çok rahatsız oluyorsan hemen çıkartayım.
Yani böyle olmak varken neden başkarına zarar vermek rahatsız etmek insanların vicdanını rahatsız etmez gerçekten anlamıyorum.
Kuzum ben ogün artık bir boşalma yaşadım aylardır bunların sigara kokusu gürültüsü camı açtım şuan suratımın her yeri yara görseniz camları açmaktan. Zaten kocamın da minumum görmemesi için uğraştım ama sanırım hormonlardan duramadım. Yoksa kocamı asla böyle birleye dahil etmem bir önceki komşu adam birde üstüme yürüyüp ana avrat bana küfretmişti kocam hala bilmez bilse neler olurdu düşünemiyorum. Ama bu kadının ağlaması çok haksız yalanlar söylemiş şimdi öğreniyoruz maksatı kocasını doldurmakYalnız bi sen ağlıyorsun bi o ağlıyor adamlar napsın korkuyla okuyorum artık yazdıklarını
Benim iznimin bitişi yaz tatilinin başına denk geliyor üniversitede olduğum için de yazı kullanıcam. Eylülde 5 aylık olmuş olacak bebeğim, ondan sonra da ücretsiz izin alacağım sanırım bi 6 ay kadar. Ama evden çalışma imkanım olsa sanırım bu ilave 6 ayı almazdım.kızlar çalışmaya devam mı bebek olunca ben ilk çocuğumu bırakmıstım 5.5 aylık yeni ev aldığımız için bunu bırakmak istemiyorum. benim patronda evden çalış diyor ama iki çocukla birde ev işleri olur mu moralim çok bozuldu bilemiyorum ne yapacagım
Yaptığın iş nasıl bir iş bilmiyorum. Ancak evden çalışabilmek büyük nimet. Maddi durumunuz iyise çalışıp çalışmamak sana kalmış.kızlar çalışmaya devam mı bebek olunca ben ilk çocuğumu bırakmıstım 5.5 aylık yeni ev aldığımız için bunu bırakmak istemiyorum. benim patronda evden çalış diyor ama iki çocukla birde ev işleri olur mu moralim çok bozuldu bilemiyorum ne yapacagım
Bebişim 18 Nisan'ı doktor mu söyledi. Planlı sezaryen mi o tarihte yoksa?A Afratafrac bebek ismi Batuhan doğum haftası 18 nisan
canım benim sanada çok geçmiş olsunGecmis olsun kuzucumVe bak ilk zamanlarimda benimde cok istifram , bulantim ve halsizligim vardi.. Kimsem yok burda memleketimi birakip geldim. Kv ve gorumcem 1 kere arayip yollayalim sunu demediler. Bizde kustuk bizde oyle olduk vs vs. Halbuki ben hastalansalar ilk kosanlariydim. Ama su saatten sonra b..k yesin herkes. Sende hepsine ona gore muamele et bu saatten sonra.. cunku gercekten bu donem herkesin gercek yuzunu iyice anlioruz..
kuşum tabiki paraya hepimizin ihtiyacı var .inşaat firmasında ön muhasebeye bakıyorum patronlarım çok iyi bende bi patronumun eşiyle çalışıyorum. rakibem ayağımı kaydıracak kötü birisi yok. partnerimin eşi olan patronum evden çalışmamı istiyor haftada bir iki gelip bir iki saat faturaları felan sunabilirim patronlarıma sanırım. aslına bakarsan günde 2-3 saat çalışıyorsam o gerisin geri boşum ama herşey bana bakacagı için korkuyorumYaptığın iş nasıl bir iş bilmiyorum. Ancak evden çalışabilmek büyük nimet. Maddi durumunuz iyise çalışıp çalışmamak sana kalmış.
Ancak para kazanman gerekiyorsa bence evden çalışabiliyorsan ne güzel çalış. Var o şekilde tanıdığım evden çalışan bir sürü.
yok kuzum plan yok henüz olması gereken tarih bu fakat vaktiyle gelecek olursa 38 haftalıkken alır sanırım drBebişim 18 Nisan'ı doktor mu söyledi. Planlı sezaryen mi o tarihte yoksa?
Yani bunu ölçüp tartacak ve karar verecek kişi sensin kuzum, biz bişi diyemeyiz.kuşum tabiki paraya hepimizin ihtiyacı var .inşaat firmasında ön muhasebeye bakıyorum patronlarım çok iyi bende bi patronumun eşiyle çalışıyorum. rakibem ayağımı kaydıracak kötü birisi yok. partnerimin eşi olan patronum evden çalışmamı istiyor haftada bir iki gelip bir iki saat faturaları felan sunabilirim patronlarıma sanırım. aslına bakarsan günde 2-3 saat çalışıyorsam o gerisin geri boşum ama herşey bana bakacagı için korkuyorum
Ay hadi hayırlısı, sezaryen olursa tarih belli olunca yazarsın not ederimyok kuzum plan yok henüz olması gereken tarih bu fakat vaktiyle gelecek olursa 38 haftalıkken alır sanırım dr
nebulizatör omron öneririm eczacımın ısrarla omron C28P vermek istemesine rağmen internette çok influence edildiği için nexus almıştım. 2 ayda bozuldu ve gittim bu sefer eczacımın önerdiğini aldım. Nexustan hiç memnun kalmadım başta çok güzeldi kısa süre sonra bozuldu çöp oldu. Omron geçen seneden beri kullanıyorum. Her kullandığımda iyi ki diyorum. Hem çok hızlı hemde tahmin ettiğim kadar zor değil. Bu arada bebeklik döneminde hiç ihtiyacım olmadı ama kış mevsimi ve hastalıklarla beraber evin demirbaşı oldu.Evet bebek telsizini 2500 e aldım 3500 olmuş göğüs pompası 1100 e aldım 2000 olmuş her sabah bakıyorum ekonomi haberi takip eder gibi rezalet gerçekten durum. Bende indirim geldikçe alıyorum hemen. Nexus önerdiler kuzum trendyolda bıgün 870 e düşmüş
Omron ve nexus u kıyasladığında sesi nasıl canım?nebulizatör omron öneririm eczacımın ısrarla omron C28P vermek istemesine rağmen internette çok influence edildiği için nexus almıştım. 2 ayda bozuldu ve gittim bu sefer eczacımın önerdiğini aldım. Nexustan hiç memnun kalmadım başta çok güzeldi kısa süre sonra bozuldu çöp oldu. Omron geçen seneden beri kullanıyorum. Her kullandığımda iyi ki diyorum. Hem çok hızlı hemde tahmin ettiğim kadar zor değil. Bu arada bebeklik döneminde hiç ihtiyacım olmadı ama kış mevsimi ve hastalıklarla beraber evin demirbaşı oldu.
omron fişi prize takılan büyük versiyonu sesi var ama oğlum için rahatsız edici olmadı. Ve ilacı çok hızlı örneğin 5-6 dk serum fizyolojik ventolin, 3 dk Cortair bitiriyor. Nexus şarjlı küçük uyurken bile yapabiliyorsun ama o ilk baştaki performansı 2 ay sonra bitiyor. Şarj olmuyor. Buhar çıkması için tutuşu ayarlaman gerekiyor ve 5 dklık süre bir süre sonra 30 dakikaya fln çıkıyor. Keşke performansı baştaki gibi ilerlese ama öyle olmuyor maalesef. Negatif yorumlar zaten genelde uzun kullanım sonrası oluyor. İnstagramdan takip ettiğim ve çok faydasını gördüğüm Osman gönlüal diye diye bir çocuk doktoru var. Orada da tesadüf tavsiyesini görmüştüm. Çok memnun kaldım ben.Omron ve nexus u kıyasladığında sesi nasıl canım?
Saol canım ona da bakıyım omron tansiyon aletim var senelerdir hiçbir şey olmadı kaliteli bir markanebulizatör omron öneririm eczacımın ısrarla omron C28P vermek istemesine rağmen internette çok influence edildiği için nexus almıştım. 2 ayda bozuldu ve gittim bu sefer eczacımın önerdiğini aldım. Nexustan hiç memnun kalmadım başta çok güzeldi kısa süre sonra bozuldu çöp oldu. Omron geçen seneden beri kullanıyorum. Her kullandığımda iyi ki diyorum. Hem çok hızlı hemde tahmin ettiğim kadar zor değil. Bu arada bebeklik döneminde hiç ihtiyacım olmadı ama kış mevsimi ve hastalıklarla beraber evin demirbaşı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?