2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Derin dondurucu aldım kızlar Mart'ta dolduracam kısmetse bebiş geldiğinde kafam rahat olacak hem eşim hem oglum boğazlı maşallah rahatlık olacak
ay kız bende dondurucuya yapıp atcam dogum izninde bi tabak yemek getirenim olmaz kimseye minnet etmem cıkarır ısıtır yerim

kızlar çalışmaya devam mı bebek olunca ben ilk çocuğumu bırakmıstım 5.5 aylık yeni ev aldığımız için bunu bırakmak istemiyorum. benim patronda evden çalış diyor ama iki çocukla birde ev işleri olur mu moralim çok bozuldu bilemiyorum ne yapacagım

A Afratafrac bebek ismi Batuhan doğum haftası 18 nisan

Onun bir süresi vardı galiba ya, eczaneden alınan üçlü aşıyı yaptıracaksan farklı da tetanoz ne olur ne olmaz diye yaptırdığın bir şey zaten çok da geciktirme eğer yaptıracaksan
Tamamdir kuzu ben bu hafta gideyim mutlaka ozaman

Yalnız bi sen ağlıyorsun bi o ağlıyor adamlar napsın korkuyla okuyorum artık yazdıklarını

İnan bana canım bir altında küçük çocuğu olan bir aile var apartmanı yıkıyorlar ne rahatsız oluyorum ne şikayet ediyorum. Ev bam güm yıkılmasına rağmen diyorum ki onlar çocuk. Ama bunun neyine anlayış göstereyim koskoca adam. Kadın daha neler demiş kocasına. Ya arkadaş kadının burda yeri çok önemli kocamı dolduracak olsam alasını yaparım kocamda gider o sinirle ağzını burnunu kırar da eeeeee sonra? Ben senelerce adliyede çalışmış işin usulünü bilen birsiyim yani ne haklıyken mağdur olanları gördük. Kadın dediğin de az bi sakin olacak orta yolu bulacak böyle durumlar anlık şeye bakar çünkü. Ağlayayım zırlayayım ohhhh kocamda ah canım karıcım sen merak etme desin kavga etsin yok öyle bi dünya. Neyse ben onlarla anladıkları yasal dilden konuştum zaten. Adliyeciliğin verdiği bi konuşma üslubu olur ister istemez. Kadına mesaj attım umarım anlamıştır. Yoksa hukuki yoldan çözeceğim artık işleri. Kendileri bilirler yüzdeyüz haksızlar çünkü.

Yalnız bi sen ağlıyorsun bi o ağlıyor adamlar napsın korkuyla okuyorum artık yazdıklarını
Kuzum ben ogün artık bir boşalma yaşadım aylardır bunların sigara kokusu gürültüsü camı açtım şuan suratımın her yeri yara görseniz camları açmaktan. Zaten kocamın da minumum görmemesi için uğraştım ama sanırım hormonlardan duramadım. Yoksa kocamı asla böyle birleye dahil etmem bir önceki komşu adam birde üstüme yürüyüp ana avrat bana küfretmişti kocam hala bilmez bilse neler olurdu düşünemiyorum. Ama bu kadının ağlaması çok haksız yalanlar söylemiş şimdi öğreniyoruz maksatı kocasını doldurmak

Benim iznimin bitişi yaz tatilinin başına denk geliyor üniversitede olduğum için de yazı kullanıcam. Eylülde 5 aylık olmuş olacak bebeğim, ondan sonra da ücretsiz izin alacağım sanırım bi 6 ay kadar. Ama evden çalışma imkanım olsa sanırım bu ilave 6 ayı almazdım.

Yaptığın iş nasıl bir iş bilmiyorum. Ancak evden çalışabilmek büyük nimet. Maddi durumunuz iyise çalışıp çalışmamak sana kalmış.

Ancak para kazanman gerekiyorsa bence evden çalışabiliyorsan ne güzel çalış. Var o şekilde tanıdığım evden çalışan bir sürü.

canım benim sanada çok geçmiş olsun
aynen bende hep koşan kısımdaydım kimse gelmedi Allah yukarda kimse düşmeyegörsün yazık emeklerimize

kuşum tabiki paraya hepimizin ihtiyacı var .inşaat firmasında ön muhasebeye bakıyorum patronlarım çok iyi bende bi patronumun eşiyle çalışıyorum. rakibem ayağımı kaydıracak kötü birisi yok. partnerimin eşi olan patronum evden çalışmamı istiyor haftada bir iki gelip bir iki saat faturaları felan sunabilirim patronlarıma sanırım. aslına bakarsan günde 2-3 saat çalışıyorsam o gerisin geri boşum ama herşey bana bakacagı için korkuyorum

Yani bunu ölçüp tartacak ve karar verecek kişi sensin kuzum, biz bişi diyemeyiz.

nebulizatör omron öneririm eczacımın ısrarla omron C28P vermek istemesine rağmen internette çok influence edildiği için nexus almıştım. 2 ayda bozuldu ve gittim bu sefer eczacımın önerdiğini aldım. Nexustan hiç memnun kalmadım başta çok güzeldi kısa süre sonra bozuldu çöp oldu. Omron geçen seneden beri kullanıyorum. Her kullandığımda iyi ki diyorum. Hem çok hızlı hemde tahmin ettiğim kadar zor değil. Bu arada bebeklik döneminde hiç ihtiyacım olmadı ama kış mevsimi ve hastalıklarla beraber evin demirbaşı oldu.

Omron ve nexus u kıyasladığında sesi nasıl canım?

kızlar buhar makınesı sart mı sızce Nisan sonuna gelecek doğum ıcın ?

Omron ve nexus u kıyasladığında sesi nasıl canım?
omron fişi prize takılan büyük versiyonu sesi var ama oğlum için rahatsız edici olmadı. Ve ilacı çok hızlı örneğin 5-6 dk serum fizyolojik ventolin, 3 dk Cortair bitiriyor. Nexus şarjlı küçük uyurken bile yapabiliyorsun ama o ilk baştaki performansı 2 ay sonra bitiyor. Şarj olmuyor. Buhar çıkması için tutuşu ayarlaman gerekiyor ve 5 dklık süre bir süre sonra 30 dakikaya fln çıkıyor. Keşke performansı baştaki gibi ilerlese ama öyle olmuyor maalesef. Negatif yorumlar zaten genelde uzun kullanım sonrası oluyor. İnstagramdan takip ettiğim ve çok faydasını gördüğüm Osman gönlüal diye diye bir çocuk doktoru var. Orada da tesadüf tavsiyesini görmüştüm. Çok memnun kaldım ben.

Son düzenleme:
Saol canım ona da bakıyım omron tansiyon aletim var senelerdir hiçbir şey olmadı kaliteli bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…