2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bana Bi el atın benim gibi olan yokmu acayip midem yanıyor ve akabinde bulanıyor yemek yiyemiyorum prilam felan ise yaramıyor 29 haftaligim nerdeyse
Kuzum çok midem yanınca rennie içiyorum artık ben normalde bu aylara gelinceye kadar içmiyordum ilaç karşıtı bir insanım normalde ama o eziyeti de çekemiyorum artık. Birde akşam yemeklerimi olabildiğince erken yersem gece sıkıntı çekmiyorum. Akşam muhakkak bir sütüm var hem kramplara iyi geliyor hem mideme. Tavsiye ederim. Şuan bunlarla idare ediyorum bende şahsen. Allah kolaylaştırsın canım

Banada ondan verdi kuzum şimdi söyledim inşallah iyi gelir sanada şifa olsun

Doğum izni bitim tarihinden itibarenmiş

Süpersin en güzel yöntem bu yöntem, haksız olduğunu bildiği için yazamamıştır. Kanun dili en iyi dil, böyle devam, biraz tırssınlar bakalım, Antalya gibi bi yerde lojmandan atılırlarsa ne yapacaklar

Ben de sırttan gelen bir ağrı olmadı hiç. Acaba çok mu yoruldun? Bir duş alıp dinlen istersen çok sancılı değilse. Ya da git doktora olmadı için rahat etsin.
Duş aldım valla gelip giden bi ağrı büyük tuvaletim var gibi bakim artık olmadı giderim o kadar soğuk ki dışarısı
Canım bu tarz dolaşan ağrı için sancı olabilir diyorlar ama bilemedim, bir doktoruna danış istersen geçmiş olsun
teşekkür ederim gülüm

Duş aldım valla gelip giden bi ağrı büyük tuvaletim var gibi bakim artık olmadı giderim o kadar soğuk ki dışarısı

teşekkür ederim gülüm
Bebişim üstüne montunu giy, eşin de gelsin birlikte bir gidin bi nst ye falan sokarlar bi kontrol ederler. Büyük tuvaletim var gibi falan diyorsun.

Tamamdir kuzu ben bu hafta gideyim mutlaka ozaman
Canımm ben sağlık ocağına sordum sen normal Tetenoz difteri yapıcaksan onlar yapıyor ve benim sağlık ocağı doğuma 20 gün kalaya kadar yapabiliriz dedii banaa amaa Tetenoz difteri boğmaca aşısı eczanede satılıyor onu yaptırıcaksan 33. Haftada dahii olurr Amaa sorunca burayada haber verebilirsen sevinirim canımm Şifaa niyetine

3 luyu bilmiorlar bile kuzum konustugum.hemsire sacma sapan bi tepki verdi. Normal tetenoz bizimki dedi

Bebişim üstüne montunu giy, eşin de gelsin birlikte bir gidin bi nst ye falan sokarlar bi kontrol ederler. Büyük tuvaletim var gibi falan diyorsun.
He valla öyle oluyor kabızım da yapamıyorum gibi şimdi yok geçti eğer tekrar gelirse sancı diyeceğim gideceğim valla bide tek değilim iki çocuk ta var onlarda peşimde sürükleniyor ama tabi gene gelirse gidicem

teşekkür ederim gülüm
Bende o 2 gündür var büyük tuvaletim varmış gibi sanki ishal olmak üzereymişim gibi bir ağrı. Ve hiç geçmedi 2 gün boyunca. Bugün rahatladı biraz ben gaz sancısı diye düşünüyorum kuzum

3 luyu bilmiorlar bile kuzum konustugum.hemsire sacma sapan bi tepki verdi. Normal tetenoz bizimki dedi
Haberleri yoktur canımm hemşireler araştırmacı değillerki kaç yıllık meslekleri ama iştee ne diyim benim doktorda 2 doz ol normal dedii o aşıyı söledim tepki vermedi amaaa ben 1 doz olucam normal Nasipse bak o 3 lü aşıdan Y ysnmrv arkadaşımız 33. Haftada tek doz olucak Nasipse

Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyim boyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin

Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyim boyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Ben yaşıyorum canım, doktor baktı safra kesesini sıkıştırıyormuş. Yaklaşık 2 haftadır çekiyorum ve her geçen gün artıyor korkutmak gibi olmasın. Sağıma asla yatamıyorum artık. Otururken bile acıyor.

Benim sol göğsümun altı böyle Dr sordum bebek pozisyonundan dedi dinlenince uzaninca geçiyor sen de dene canım geçmiş olsun

Hormonlar zirve yapmış sende canım ama yapacak bir şey yok bunun geçici bir durum olduğunu düşün canım sonu güzel olacak ben de her şeye gülüyorum olur olmadık yerlerde sinir bozucu az kaldı sağlıkla gelsin miniklerimiz

Süpersin en güzel yöntem bu yöntem, haksız olduğunu bildiği için yazamamıştır. Kanun dili en iyi dil, böyle devam, biraz tırssınlar bakalım, Antalya gibi bi yerde lojmandan atılırlarsa ne yapacaklar
Aynen öyle kuzum herkese anladığı dilden

Hanımlar bu sabahtan beri sırtıma bi ağrı giriyo sanki gabızım gibi ama değilim bide kasıklarıma vuruyor ağrısı vuruyor sonra duruyor ağrı sizde de var mı gitsem mi bilemedim
Ne yaprın canım Rabbim şifalar versin haber et inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…