Kuzum çok midem yanınca rennie içiyorum artık ben normalde bu aylara gelinceye kadar içmiyordum ilaç karşıtı bir insanım normalde ama o eziyeti de çekemiyorum artık. Birde akşam yemeklerimi olabildiğince erken yersem gece sıkıntı çekmiyorum. Akşam muhakkak bir sütüm var hem kramplara iyi geliyor hem mideme. Tavsiye ederim. Şuan bunlarla idare ediyorum bende şahsen. Allah kolaylaştırsın canımKız bana Bi el atın benim gibi olan yokmu acayip midem yanıyor ve akabinde bulanıyor yemek yiyemiyorum prilam felan ise yaramıyor 29 haftaligim nerdeyse
Doğum izni bitim tarihinden itibarenmiş24 ay da benim bildiğim doğumdan itibaren sayılıyor. Yani ücretsiz izni çocuğumuz 2 yaşını doldurana kadar olan sürede kullanabiliyoruz. Bu durumda doğumdan sonraki 2 ayı düşersek max ücretsiz izin alabileceğimiz süre 22 ay.
SüpersinAynen canım ben kadına anladığı dilden bir mesaj attım. Kendisi müdür bu zamana kadar saat 23:00 e kadar idare ediyordum ama yönetmelik akşam 19:00 dan sonra ses yapılmaz mı diyor eee uyacaklar. İdare midare yok artık. Anlayış gösterdik tepemize çıktın madem bizde anladığın dilden anlaşırız. Eşime de dedim alttan almayacaksın aldıkça tepemize çıktılar ama yasal olarak uğraşcaz kavga gürültü yok bana bırak dedim tamam dedi ya bakalım. Kadın cevap atamamış zaten. Eee ben küfretmiyorum, hakaret etmiyorum, tehdit etmiyorum ya salak mıyım ben bişi yapamıyorlar :) daha neler yapcam görsünler bakalım madem öyle işte böyle
Duş aldım valla gelip giden bi ağrı büyük tuvaletim var gibi bakim artık olmadı giderim o kadar soğuk ki dışarısıBen de sırttan gelen bir ağrı olmadı hiç. Acaba çok mu yoruldun? Bir duş alıp dinlen istersen çok sancılı değilse. Ya da git doktora olmadı için rahat etsin.
teşekkür ederim gülümCanım bu tarz dolaşan ağrı için sancı olabilir diyorlar ama bilemedim, bir doktoruna danış istersen geçmiş olsun
Bebişim üstüne montunu giy, eşin de gelsin birlikte bir gidin bi nst ye falan sokarlar bi kontrol ederler. Büyük tuvaletim var gibi falan diyorsun.Duş aldım valla gelip giden bi ağrı büyük tuvaletim var gibi bakim artık olmadı giderim o kadar soğuk ki dışarısı
teşekkür ederim gülüm
Canımm ben sağlık ocağına sordum sen normal Tetenoz difteri yapıcaksan onlar yapıyor ve benim sağlık ocağı doğuma 20 gün kalaya kadar yapabiliriz dedii banaa amaa Tetenoz difteri boğmaca aşısı eczanede satılıyor onu yaptırıcaksan 33. Haftada dahii olurr Amaa sorunca burayada haber verebilirsen sevinirim canımm Şifaa niyetineTamamdir kuzu ben bu hafta gideyim mutlaka ozaman
3 luyu bilmiorlar bile kuzum konustugum.hemsire sacma sapan bi tepki verdi. Normal tetenoz bizimki dediCanımm ben sağlık ocağına sordum sen normal Tetenoz difteri yapıcaksan onlar yapıyor ve benim sağlık ocağı doğuma 20 gün kalaya kadar yapabiliriz dedii banaa amaa Tetenoz difteri boğmaca aşısı eczanede satılıyor onu yaptırıcaksan 33. Haftada dahii olurr Amaa sorunca burayada haber verebilirsen sevinirim canımm Şifaa niyetine
He valla öyle oluyor kabızım da yapamıyorum gibi şimdi yok geçti eğer tekrar gelirse sancı diyeceğim gideceğim valla bide tek değilim iki çocuk ta var onlarda peşimde sürükleniyor ama tabi gene gelirse gidicemBebişim üstüne montunu giy, eşin de gelsin birlikte bir gidin bi nst ye falan sokarlar bi kontrol ederler. Büyük tuvaletim var gibi falan diyorsun.
Bende o 2 gündür var büyük tuvaletim varmış gibi sanki ishal olmak üzereymişim gibi bir ağrı. Ve hiç geçmedi 2 gün boyunca. Bugün rahatladı biraz ben gaz sancısı diye düşünüyorum kuzumDuş aldım valla gelip giden bi ağrı büyük tuvaletim var gibi bakim artık olmadı giderim o kadar soğuk ki dışarısı
teşekkür ederim gülüm
Haberleri yoktur canımm hemşireler araştırmacı değillerki kaç yıllık meslekleri ama iştee ne diyim benim doktorda 2 doz ol normal dedii o aşıyı söledim tepki vermedi amaaa ben 1 doz olucam normal Nasipse bak o 3 lü aşıdan Y ysnmrv arkadaşımız 33. Haftada tek doz olucak Nasipse3 luyu bilmiorlar bile kuzum konustugum.hemsire sacma sapan bi tepki verdi. Normal tetenoz bizimki dedi
.Doğum izni bitim tarihinden itibarenmiş
Ben yaşıyorum canım, doktor baktı safra kesesini sıkıştırıyormuş. Yaklaşık 2 haftadır çekiyorum ve her geçen gün artıyor korkutmak gibi olmasın. Sağıma asla yatamıyorum artık. Otururken bile acıyor.Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Aynen canım ya en güzeli çıkar çıkar ye kolay olacakay kız bende dondurucuya yapıp atcam dogum izninde bi tabak yemek getirenim olmaz kimseye minnet etmem cıkarır ısıtır yerim
Benim sol göğsümun altı böyle Dr sordum bebek pozisyonundan dedi dinlenince uzaninca geçiyor sen de dene canım geçmiş olsunKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Hormonlar zirve yapmış sende canım ama yapacak bir şey yok bunun geçici bir durum olduğunu düşün canım sonu güzel olacakKızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.
Aynen öyle kuzum herkese anladığı dildenSüpersinen güzel yöntem bu yöntem, haksız olduğunu bildiği için yazamamıştır. Kanun dili en iyi dil, böyle devam, biraz tırssınlar bakalım, Antalya gibi bi yerde lojmandan atılırlarsa ne yapacaklar
Ne yaprın canım Rabbim şifalar versin haber et inşaAllahHanımlar bu sabahtan beri sırtıma bi ağrı giriyo sanki gabızım gibi ama değilim bide kasıklarıma vuruyor ağrısı vuruyor sonra duruyor ağrı sizde de var mı gitsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?