Canım aslında sürekli aynı şeyleri öneriyoruz. Bunlar dışında ekstra başka da bişi yok bildiğim.Kız bana Bi el atın benim gibi olan yokmu acayip midem yanıyor ve akabinde bulanıyor yemek yiyemiyorum prilam felan ise yaramıyor 29 haftaligim nerdeyse
Ben de sırttan gelen bir ağrı olmadı hiç. Acaba çok mu yoruldun? Bir duş alıp dinlen istersen çok sancılı değilse. Ya da git doktora olmadı için rahat etsin.Hanımlar bu sabahtan beri sırtıma bi ağrı giriyo sanki gabızım gibi ama değilim bide kasıklarıma vuruyor ağrısı vuruyor sonra duruyor ağrı sizde de var mı gitsem mi bilemedim
Canım bu tarz dolaşan ağrı için sancı olabilir diyorlar ama bilemedim, bir doktoruna danış istersen geçmiş olsunHanımlar bu sabahtan beri sırtıma bi ağrı giriyo sanki gabızım gibi ama değilim bide kasıklarıma vuruyor ağrısı vuruyor sonra duruyor ağrı sizde de var mı gitsem mi bilemedim
Kızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.
Bende hiç yok böyle şeyler. En fazla duygusal bir film sahnesinde ağladım. Başka da ağlamadım durup dururken. Ama herkesin hamileliği farklı. Fakat seninkini biraz fazla buldum canım. Altında başka bir sebep mi yatıyor acaba ağlamalarının. İçine mi atıyorsun bir şeyleri.Kızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.
Belki de sizin hormonlar daha yoğun çalışıyordur bilemedim valla.Son zamanlar da ben de öyleyim, ikide bir cenaze varmış gibi ağlıyorum, durup dururken duygulanıyorum
Zaten hiç sabit kalmıyorlar ki sıpalar. Habire dönüyolar :)Kızlar bebeğim sağ ve sol yanlarıma doğru tepikler atıyor özellikle sol yanıma, pat par ilk defa tam yan tarafımda hissediyorum, herhalde pozisyon mu değiştirdi acaba diyorum
Bende bu bulantılarla beraber vardı, bulantılar bitti ağlamalar bitti. Hatta hamile değilken daha çok duygusallaşıp ağlıyodum. Ama işte hormonlar herkeste farklı çalışıyo seninki de normal olabilir yaniKızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.
Bu ara en büyük hobim doğum videosu izleyip ağlamak bi yandan da korkmakKızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.
Bunların anlayışla karşılanacak idare edilecek bi tarafları yok zaten, utanmaları gerekiyor. Biraz mahcubiyet olur insan da ama arsızlık işte. En iyisi hiç bulaşmadan yasal yollarla çözmek, ben de sürekli görüyorum bir bakmışsın haklıyken haksız duruma düşüyorsun, o çok daha kötü oluyor. Siz hiç muhatap olmayın direk yasal yolla sonuçta kamu konutları yönetmeliği de var orda ki maddeler de açıkİnan bana canım bir altında küçük çocuğu olan bir aile var apartmanı yıkıyorlar ne rahatsız oluyorum ne şikayet ediyorum. Ev bam güm yıkılmasına rağmen diyorum ki onlar çocuk. Ama bunun neyine anlayış göstereyim koskoca adam. Kadın daha neler demiş kocasına. Ya arkadaş kadının burda yeri çok önemli kocamı dolduracak olsam alasını yaparım kocamda gider o sinirle ağzını burnunu kırar da eeeeee sonra? Ben senelerce adliyede çalışmış işin usulünü bilen birsiyim yani ne haklıyken mağdur olanları gördük. Kadın dediğin de az bi sakin olacak orta yolu bulacak böyle durumlar anlık şeye bakar çünkü. Ağlayayım zırlayayım ohhhh kocamda ah canım karıcım sen merak etme desin kavga etsin yok öyle bi dünya. Neyse ben onlarla anladıkları yasal dilden konuştum zaten. Adliyeciliğin verdiği bi konuşma üslubu olur ister istemez. Kadına mesaj attım umarım anlamıştır. Yoksa hukuki yoldan çözeceğim artık işleri. Kendileri bilirler yüzdeyüz haksızlar çünkü.
Ya doğum videolarında ben de çok duygulanıyorum.Bu ara en büyük hobim doğum videosu izleyip ağlamak bi yandan da korkmak
Sonra bide neden bu kadar ağlıyorum ben diye ağlıyorsun demiKızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.
24 ay da benim bildiğim doğumdan itibaren sayılıyor. Yani ücretsiz izni çocuğumuz 2 yaşını doldurana kadar olan sürede kullanabiliyoruz. Bu durumda doğumdan sonraki 2 ayı düşersek max ücretsiz izin alabileceğimiz süre 22 ay.Bu arada kamu da çalışanlar için öğrendiğim yeni bi Bilgi var.
Doğum izni bittikten sonra 2,3 ay çalışayım ardından ücretsiz izne ayrılayım diyenler varsa o iş öyle olmuyormuş. Kanunda ücretsiz izin için doğum izni bitiminden itibaren ibaresi mevcutmuş.
Yani doğum izniniz bitti, 3 ay çalıştınız ardından ücretsiz izne ayrılacaksanız 24 ay değil 21 ay oluyor, o 3 ay düşülüyormuş.
Aynen canım ben kadına anladığı dilden bir mesaj attım. Kendisi müdür bu zamana kadar saat 23:00 e kadar idare ediyordum ama yönetmelik akşam 19:00 dan sonra ses yapılmaz mı diyor eee uyacaklar. İdare midare yok artık. Anlayış gösterdik tepemize çıktın madem bizde anladığın dilden anlaşırız. Eşime de dedim alttan almayacaksın aldıkça tepemize çıktılar ama yasal olarak uğraşcaz kavga gürültü yok bana bırak dedim tamam dedi ya bakalım. Kadın cevap atamamış zaten. Eee ben küfretmiyorum, hakaret etmiyorum, tehdit etmiyorum ya salak mıyım ben bişi yapamıyorlar :) daha neler yapcam görsünler bakalım madem öyle işte böyleBunların anlayışla karşılanacak idare edilecek bi tarafları yok zaten, utanmaları gerekiyor. Biraz mahcubiyet olur insan da ama arsızlık işte. En iyisi hiç bulaşmadan yasal yollarla çözmek, ben de sürekli görüyorum bir bakmışsın haklıyken haksız duruma düşüyorsun, o çok daha kötü oluyor. Siz hiç muhatap olmayın direk yasal yolla sonuçta kamu konutları yönetmeliği de var orda ki maddeler de açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?