2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bana Bi el atın benim gibi olan yokmu acayip midem yanıyor ve akabinde bulanıyor yemek yiyemiyorum prilam felan ise yaramıyor 29 haftaligim nerdeyse

Kız bana Bi el atın benim gibi olan yokmu acayip midem yanıyor ve akabinde bulanıyor yemek yiyemiyorum prilam felan ise yaramıyor 29 haftaligim nerdeyse
Canım aslında sürekli aynı şeyleri öneriyoruz. Bunlar dışında ekstra başka da bişi yok bildiğim.

Yudum yudum bol su içmek.
Ilık süt içmek.
Rennie tablet.
Gaviscon şurup.

Hanımlar bu sabahtan beri sırtıma bi ağrı giriyo sanki gabızım gibi ama değilim bide kasıklarıma vuruyor ağrısı vuruyor sonra duruyor ağrı sizde de var mı gitsem mi bilemedim

Hanımlar bu sabahtan beri sırtıma bi ağrı giriyo sanki gabızım gibi ama değilim bide kasıklarıma vuruyor ağrısı vuruyor sonra duruyor ağrı sizde de var mı gitsem mi bilemedim
Ben de sırttan gelen bir ağrı olmadı hiç. Acaba çok mu yoruldun? Bir duş alıp dinlen istersen çok sancılı değilse. Ya da git doktora olmadı için rahat etsin.

Canım bu tarz dolaşan ağrı için sancı olabilir diyorlar ama bilemedim, bir doktoruna danış istersen geçmiş olsun

Kızlar aranızda benim kadar sulugöz olan var mı ya, hemen açıyorum muslukları en ufak bir terslikte. Yani terslik dediğime bakmayın, kediler aniden birbirine girip bağrışıyolar korkup ağlıyorum, birine bişiy soruyorum düz cevap verse ne kadar nezaketsiz diye üzülüp ağlıyorum, annemle konuşuyorum ses tonu bezgin geliyor mesela önce sinirleniyorum sonra benden sıkılıyor onu zor durumda bırakıyorum diye içerlenip ağlıyorum. Sürekli ağlıyorum anacım.

Son zamanlar da ben de öyleyim, ikide bir cenaze varmış gibi ağlıyorum, durup dururken duygulanıyorum

Bende hiç yok böyle şeyler. En fazla duygusal bir film sahnesinde ağladım. Başka da ağlamadım durup dururken. Ama herkesin hamileliği farklı. Fakat seninkini biraz fazla buldum canım. Altında başka bir sebep mi yatıyor acaba ağlamalarının. İçine mi atıyorsun bir şeyleri.

Bende bu bulantılarla beraber vardı, bulantılar bitti ağlamalar bitti. Hatta hamile değilken daha çok duygusallaşıp ağlıyodum. Ama işte hormonlar herkeste farklı çalışıyo seninki de normal olabilir yani

Bu ara en büyük hobim doğum videosu izleyip ağlamak bi yandan da korkmak

Bunların anlayışla karşılanacak idare edilecek bi tarafları yok zaten, utanmaları gerekiyor. Biraz mahcubiyet olur insan da ama arsızlık işte. En iyisi hiç bulaşmadan yasal yollarla çözmek, ben de sürekli görüyorum bir bakmışsın haklıyken haksız duruma düşüyorsun, o çok daha kötü oluyor. Siz hiç muhatap olmayın direk yasal yolla sonuçta kamu konutları yönetmeliği de var orda ki maddeler de açık

Kızlar bugün endokrinolojiye gittim şeker için. Bana her gün ölçme bir gün sabah, bir gün öğlen, bir gün akşam ölç, kontrole gelmeden 5 gün önce de tam ölç dedi.
Daha önce burda hiç böyle yapan görmemiştim. Acaba size de böyle bişey dendi mi?

Bu arada kamu da çalışanlar için öğrendiğim yeni bi Bilgi var.
Doğum izni bittikten sonra 2,3 ay çalışayım ardından ücretsiz izne ayrılayım diyenler varsa o iş öyle olmuyormuş. Kanunda ücretsiz izin için doğum izni bitiminden itibaren ibaresi mevcutmuş.
Yani doğum izniniz bitti, 3 ay çalıştınız ardından ücretsiz izne ayrılacaksanız 24 ay değil 21 ay oluyor, o 3 ay düşülüyormuş.

Sonra bide neden bu kadar ağlıyorum ben diye ağlıyorsun demi

24 ay da benim bildiğim doğumdan itibaren sayılıyor. Yani ücretsiz izni çocuğumuz 2 yaşını doldurana kadar olan sürede kullanabiliyoruz. Bu durumda doğumdan sonraki 2 ayı düşersek max ücretsiz izin alabileceğimiz süre 22 ay.

Aynen canım ben kadına anladığı dilden bir mesaj attım. Kendisi müdür bu zamana kadar saat 23:00 e kadar idare ediyordum ama yönetmelik akşam 19:00 dan sonra ses yapılmaz mı diyor eee uyacaklar. İdare midare yok artık. Anlayış gösterdik tepemize çıktın madem bizde anladığın dilden anlaşırız. Eşime de dedim alttan almayacaksın aldıkça tepemize çıktılar ama yasal olarak uğraşcaz kavga gürültü yok bana bırak dedim tamam dedi ya bakalım. Kadın cevap atamamış zaten. Eee ben küfretmiyorum, hakaret etmiyorum, tehdit etmiyorum ya salak mıyım ben bişi yapamıyorlar :) daha neler yapcam görsünler bakalım madem öyle işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…