- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ben de dolap'tan aldımAliyorummm o zaman Dolap uygulamasinda 2 ci el satiyorlar sifiri cok pahali
Nadir uyuduğunu gördümInan istisnasiz bozuluyor uykularim ve her uyandigimda tekme tokat kipirdaniyor oluyoe yani uyanik ooluyor
Doğru diyorsun İstanbul daha serin oluyor aslında İzmir’e kıyasla ama bilmiyorum ya, buna bu kadar para vermiyim diye mi düşündüm naptımsa aşırı beğenmeme rağmen gerek yok diyerek üstünü çizdiğim itemlerden biri olmuşKış geç geldi bu sene de, geç gelir yine yaz ayı. Geçen yıl İzmir de Mayıs ayında hala doğalgaz yaktığımız günler oldu. Nisan ayında anca 1 aylık kullanılır zaten. İstanbul biraz daha Kuzey de bence orası daha soğuk olabilir. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Sabah sabah güldüm, seni minik mütevazı seni
Çok haklısın bu arada söylediklerinde, bence ben de çevreden gelen yönlendirmeye çok açık olup sürekli kendimi sorgulayacağım için yorulacağımı bildiğimden korkuyorum en çok. Kendime lohusalığımda karusel özgüveni diliyorum, liyakat kekoşluğuyla olacak gibi değil
Kanka peki nikinin hikayesi ne çok merak ediyorum, evi biliyoruz liyakati de biliyoruz da ikisini nasıl birleştirdin ne oldu tam olarakSabah sabah güldüm, seni minik mütevazı seni
Çok haklısın bu arada söylediklerinde, bence ben de çevreden gelen yönlendirmeye çok açık olup sürekli kendimi sorgulayacağım için yorulacağımı bildiğimden korkuyorum en çok. Kendime lohusalığımda karusel özgüveni diliyorum, liyakat kekoşluğuyla olacak gibi değil
Ben şundan aldım. Kundağın ince olması daha mantıklı geldi üzerine mevsimine göre farklı kalınlıkta battaniyeyle daha uzun süre ve farklı havalarda kullanılabilir diye.Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
Bu pofuduk olanı çok kullanamazlar bence ya hemen yaz geliyor zaten nerde yaşıyorsun bilmiyorum gerçiSizce alinmasi gereken bir parca mi?
Battaniye de aynı işi görüyor canım ama sen bilirsin yine de.Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
Sorup bana da haber verir misin canım benimde merak ettiğim bir konu bu göbeğin aşağıda olmasıBen kahvaltıdan önce alıp kahvaltıda portakal yiyiyorum yada suyunu sıkıyorum canım genelde
Aynen bende öyle hissediyorum neredeyse hiç göbek deliğimin üzerine çıkmadı hareketler hep aşağılarda takılıyor haftaya bunu da özellikle soracağım doktora
Rahat uyuyup horlamasını gözüm götürmüyor diye diğer odaya kaçtım3 e kadar yanmadan döndüm durdum 6da tekrar uyandım ayaktayım… son noktada gaviskon içiyorum bende her zaman içip mide ona bağışıklık kazanmasın sonra naparım diyorum
Evet o aşağıya vuruşlar insanın içini bi tuhaf yapıyo bazen de idrar kesesine geliyo olur olmadık yerlerde aha işedim galiba diyorum. Ama her gün değişiyo o yüzden sordum 2 haftadır nasıl orda diye. ayakları vajinana vuruyosa kafası tabi safranın orayı sıkıştırıyo demek ki dik duruyo. Senin kız dik duruşlu bir birey olcak anne karnı da olsa eğilmem demişYa ben anlamıyorum ki bebeğin neresi neresi. 2 haftadır vajinamda del gibi tepinme hissediyorum sadece. Doktor da bak ayakları tam orada ve bu kadar yoğun hissetmen çok normal dedi. Hala da hissediyorum o şekilde. Doink doink vuruşları.
Bu arada kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama ben 29 u sayiyorum son 3 gundur hareketler yukarda ve gogsumun altinda hissetmeye basladim baya baya sert oluyor. Daha yeni hissediyorum yani benimde asagidaydiBen kahvaltıdan önce alıp kahvaltıda portakal yiyiyorum yada suyunu sıkıyorum canım genelde
Aynen bende öyle hissediyorum neredeyse hiç göbek deliğimin üzerine çıkmadı hareketler hep aşağılarda takılıyor haftaya bunu da özellikle soracağım doktora
Rahat uyuyup horlamasını gözüm götürmüyor diye diğer odaya kaçtım3 e kadar yanmadan döndüm durdum 6da tekrar uyandım ayaktayım… son noktada gaviskon içiyorum bende her zaman içip mide ona bağışıklık kazanmasın sonra naparım diyorum
Bi geyikten çıkıp buralara kadar gelmiştir ya ben de tam hatırlamıyorum, çok kurcalama olduğum gibi kabul et djkfkdkKanka peki nikinin hikayesi ne çok merak ediyorum, evi biliyoruz liyakati de biliyoruz da ikisini nasıl birleştirdin ne oldu tam olarak
Nst de sancı çıktıktan sonra alttan bakıyorlar35. Hafta gibi mi yapıyorlar canım peki? Yani evet dediğim gibi zaten tüp bebek süresinden alışığız bazı şeylere öyle çıt kırıldım değilimdir de o çatıyı bi nasıl yapcak onu anlayamadım kafamda oturtamadım. Ama en azından normal doğum için bunu yaptırmalıyım o kafadayım. Neyse yapcak bişi yok zaten 2 tüp bebek tedavisi aylarca vajinal ultrason görmüş birisi olarak herhalde bu bize koymaz diye düşünüyorum ama işte hafif yollu tırsıyorum. İnsan bilmediği şeyden korkuyor zaten. Bilsem belki bu kadar şey yapmazdım hayırlısı bakalım. Sağol canım
Ama erkek gibi doğmuş, ordan çıkınca hüpürdeterek beyran içecekKızlar rüyamda allah korusun çocuğumu erken doğurmuşum. Erkek benimki ama kız doğurmuşum erken doğmasına rağmen 2,5 kilo ve konuşuyo bana diyo ki burdan çıkınca çorbacıya gidek mi
Ahahahahahha soruş stilinden kesinlikle beyran içiceğini anladım öyle mercimek falan değilAma erkek gibi doğmuş, ordan çıkınca hüpürdeterek beyran içecek
Benim ilkinde olmamıştı bunda bide ikinci dozda bebek hareketlerinde azalma görülüyor diyen çoktu bende tam tersi oldu bebiş daha kpırlaştıBende hiç bir yan etki olmadı ikincide. HAtta o ilkindeki kol ağrısı bile olmadı.
Bide alanlar ya sen nasıl almıyorsun ben bile alıyorum demiyorlar mi bende sizden sıra gelmiyor ki diyorumAyy cok sinirim bozuldu ya ... Yardim basvurusu yapmistim.. Red olunmus ve asla esim o tutar da bir maas almiyor.. Ariyorum oyle gozukuyor diyor . Sakaa mi yapiyorsunuz dedim Esimin akrabasi 22 bin tl maas ve arti evi kendisinin ama yardim cikti ona nasil oluyor benim esim eski askeri tutari aliyor yenisini daha subatta alicak bide ben kiradayim dedim.. Bana ters ters konusuyor.. Sizin kimlere yardim ettiginiz belli dedim kapattim
Valla artık ayaklarından takip ediyorum gece sola vuruyordu şimdi yine aşağıdaAy benimkide asagida imis ayaklari ama kafa ultrasyonda solda idi napti saga mi gecti anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?