2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyorsun İstanbul daha serin oluyor aslında İzmir’e kıyasla ama bilmiyorum ya, buna bu kadar para vermiyim diye mi düşündüm naptımsa aşırı beğenmeme rağmen gerek yok diyerek üstünü çizdiğim itemlerden biri olmuş güle güle güzel günlerde kullanın

Kanka peki nikinin hikayesi ne çok merak ediyorum, evi biliyoruz liyakati de biliyoruz da ikisini nasıl birleştirdin ne oldu tam olarak

Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
Ben şundan aldım. Kundağın ince olması daha mantıklı geldi üzerine mevsimine göre farklı kalınlıkta battaniyeyle daha uzun süre ve farklı havalarda kullanılabilir diye.

Eklentiler

• IMG_5954.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 63
Ayy cok sinirim bozuldu ya ... Yardim basvurusu yapmistim.. Red olunmus ve asla esim o tutar da bir maas almiyor.. Ariyorum oyle gozukuyor diyor . Sakaa mi yapiyorsunuz dedim Esimin akrabasi 22 bin tl maas ve arti evi kendisinin ama yardim cikti ona nasil oluyor benim esim eski askeri tutari aliyor yenisini daha subatta alicak bide ben kiradayim dedim.. Bana ters ters konusuyor.. Sizin kimlere yardim ettiginiz belli dedim kapattim

Sorup bana da haber verir misin canım benimde merak ettiğim bir konu bu göbeğin aşağıda olması

Evet o aşağıya vuruşlar insanın içini bi tuhaf yapıyo bazen de idrar kesesine geliyo olur olmadık yerlerde aha işedim galiba diyorum. Ama her gün değişiyo o yüzden sordum 2 haftadır nasıl orda diye. ayakları vajinana vuruyosa kafası tabi safranın orayı sıkıştırıyo demek ki dik duruyo. Senin kız dik duruşlu bir birey olcak anne karnı da olsa eğilmem demiş

Kızlar rüyamda allah korusun çocuğumu erken doğurmuşum. Erkek benimki ama kız doğurmuşum erken doğmasına rağmen 2,5 kilo ve konuşuyo bana diyo ki burdan çıkınca çorbacıya gidek mi

Bu arada kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama ben 29 u sayiyorum son 3 gundur hareketler yukarda ve gogsumun altinda hissetmeye basladim baya baya sert oluyor. Daha yeni hissediyorum yani benimde asagidaydi

Kanka peki nikinin hikayesi ne çok merak ediyorum, evi biliyoruz liyakati de biliyoruz da ikisini nasıl birleştirdin ne oldu tam olarak
Bi geyikten çıkıp buralara kadar gelmiştir ya ben de tam hatırlamıyorum, çok kurcalama olduğum gibi kabul et djkfkdk

Nst de sancı çıktıktan sonra alttan bakıyorlar

Kızlar rüyamda allah korusun çocuğumu erken doğurmuşum. Erkek benimki ama kız doğurmuşum erken doğmasına rağmen 2,5 kilo ve konuşuyo bana diyo ki burdan çıkınca çorbacıya gidek mi
Ama erkek gibi doğmuş, ordan çıkınca hüpürdeterek beyran içecek

Bende hiç bir yan etki olmadı ikincide. HAtta o ilkindeki kol ağrısı bile olmadı.
Benim ilkinde olmamıştı bunda bide ikinci dozda bebek hareketlerinde azalma görülüyor diyen çoktu bende tam tersi oldu bebiş daha kpırlaştı

Bide alanlar ya sen nasıl almıyorsun ben bile alıyorum demiyorlar mi bende sizden sıra gelmiyor ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…