2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyim boyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Benimde sol gogsumun altinda ayni agri var hatta gece tuvalete kalktigimda bildigin canimin acisindan yatamadim ama sabah geri gitti , yedikce siskinlikten oluyor galiba

Hic dogum ya da lohusalik yasamadim ama bence hamilelik en güzeli. Bunu bi sürü komplikasyonu filan olmus biri olarak diyorum. Ben cok sevdim hamileligi <3
geçen haftalarda ay doğsada sevsem diyordum ki iki tane kolik çocuk büyütmüş biriyim sonra kardeşimin yanına gittim iki aylık yeni doğmuş bebek kız saat beşi gördüm sonrası bende hayal ürünü artık kafamı kaldıramıyordum dedim bebem sen zamanında gel gelince de anaciğini çok yorma insan hamileliği doğumu lohusalıgı nasıl unutur bilmiyorum ama unuttuğu kesin
yani bi korkulu rüya oluyor ama çokta detaya girmeyelim bunu da kendinize korku yapmayın şunu diyebilirim özel hastanenin en güzel yeri giren el belli devlet hastanesinde giren çıkan belli değil Ama normal doğum en iyisi sağlıkla hepimiz bi avazda kurtarsın rabbim
Oy maşaAllah nasıl heyecanlılardır şimdi onlarda bide para mı biriktirmişler maşaAllah Rabbim nazarlardan korusun
evet evet az önce Trendyoldan biri sürü takım beğendiler parayı tümletip alacaklarmış göz yaşlarım pıt oğlum biraz kıskanıyor 8 yaşında ama yapacak bişi yok

Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyim boyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Korkma gülüm benimde aynı durum hatta dik oturamıyorum orda resmen ağrım var benim tahminim bebeğin başı kaburgalarıma baskı yapıyor diye çünkü ayakları da aşağıda

Benimde sol gogsumun altinda ayni agri var hatta gece tuvalete kalktigimda bildigin canimin acisindan yatamadim ama sabah geri gitti , yedikce siskinlikten oluyor galiba
Mevlana dervisi gibi evde yuruyup dönuyorum uyutmuyor

Korkma gülüm benimde aynı durum hatta dik oturamıyorum orda resmen ağrım var benim tahminim bebeğin başı kaburgalarıma baskı yapıyor diye çünkü ayakları da aşağıda
Ay benimkide asagida imis ayaklari ama kafa ultrasyonda solda idi napti saga mi gecti anlamadim

Benim karnimda gergin midemin kismida insallah duzelir

Yani ben üçünü sıralasam lohusalık kısmını “en zor sonuncu” olarak sıralardım herhalde, bazı insanlar zor geçiriyor ama o kadar korkulacak bir şey yaşamadım tabii bir iki duygusal şeyler oluyor da etkilenme bence yazılanlardan, fenalık basmasın. Kalabalığı püskürtmek önemli diyorum ya, aldığınız kıyafetten çok süt nasıl artar, ne bilim ağlayan bebe nasıl susturulur, pamukçuk nasıl silinir bunları öğrenin ki savuşturmak kolay olsun. Bebek doğuyor ya o andan itibaren seçtiğin şampuanın, aldığın en pahalı cafcaflı eşyanın hiçbir önemi kalmıyor sadece topladığın bilgiler oluyor cebinde ki “bak cahilcim o öyle değil doğrusu bu, evet ben biliyorum 3 çocuk büyütmenin benim bilgimin yanında hiçbir önemi yok hadi şimdi sieee” diyebilesin.
Son cümlem> Victor Hugo’nun Sefiller’inin üç sayfalık cümlesi hsjksks.

Kızlar bugün kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyordu kendi doktorum olmadığı için başka doktordan randevu almıştım. Doktoru çok sevdim, diğer doktorumun söylemediği detayları söyledi. Önemsiz şuan için gerekli değil diye söylememiştir belki kendi doktorum ama mesela bebeğin baş geliş pozisyonunda olduğunu söyledi bu doktor. Devlet hast takipliyim diğer doltor da çok güzel her şeyi açıklar sorunca ama odası daha kalabalık olur onun, bu doktor az kişi alıp sakin ilerliyor falan. Yani farklı doktor görmek de kötü değilmiş onu anladım. Kendi doktorum olmadığı zamanlarda bu doktoru tercih edeceğim sanırım

Kan uyuşmalığı iğnesi için doğumhaneye mi alacaklar ki demiştim ama nst odasında yaptılar ücret de ödemedim Limoncicegim_ şanslı günümdeydim sanırım yatış verildi iğne geldi yaptılar 5 dk sonra falan kalktım, iğne yapılırken bayaaa yaktı ama sonra sorun olmadı hiç şükür.

Bence de ya.. ben çok kalabalık seven, işine karışılmasını seven bir tip de değilim. Bu kişiler annem ablam bile olsa.. hatta bilmişlik yapılmasından hiç hoşlanmam. Ablam 2 doğum yaptı muhtemelen geldiğinde her şeyi biliyor havasında olacak ( ablamla hiçbir sorunum yok canım ciğerimdir hep desteğizdir birbirimize) ama bu çocuk benim, ve bazı şeyleri kendim öğreneceğimdir. Şuan böyle söylüyorum ama doğum sonrası en çok onlara ihtiyacım olacak bunu da biliyorum. Bakalım neler olacak sakin kalıp insanların amacının bana yardım etmek olduğunu aklımdan çıkartmamalıyım..

Bir de hamileliğin şu dönemi beni zorlamaya başladı ve ister istemez doğumdan sonraki zorluk ve yorgunluk gözümü korkutmaya başladı. O tempoyla o yorgunlukla kısacası lohusalıkla başa çıkabilecek miyim çok tedirginim..

Bugün tetanoz aşısının 2.dozunu olduk yan etkileri şuanlık yok olmazda inşallah sadece iğne vurulan yer de ağrı var gibi

35. Hafta gibi mi yapıyorlar canım peki? Yani evet dediğim gibi zaten tüp bebek süresinden alışığız bazı şeylere öyle çıt kırıldım değilimdir de o çatıyı bi nasıl yapcak onu anlayamadım kafamda oturtamadım. Ama en azından normal doğum için bunu yaptırmalıyım o kafadayım. Neyse yapcak bişi yok zaten 2 tüp bebek tedavisi aylarca vajinal ultrason görmüş birisi olarak herhalde bu bize koymaz diye düşünüyorum ama işte hafif yollu tırsıyorum. İnsan bilmediği şeyden korkuyor zaten. Bilsem belki bu kadar şey yapmazdım hayırlısı bakalım. Sağol canım

Abla konusunda benimde ablamın 2 çocuğu var kuzum o gelecek inşaAllah ve bende senin gibiyim işime karışılması, artistlik yapılması en gıcık olduğum şey. Ama sanırım şuan bu kafadayken tabi şey diyorum ablama çocuğu gönül rahatlığıyla emanet edebilirim çünkü o güven veriyor en azından bir hafta kaosa düşmeme izin vermez gibime geliyor o nedenle ona tam yetki verdim şimdiden ki herkes yerini bilsin diye (eşimin ailesi tarafı özellikle) annem ise genelde ablamda yaptığını yapar hastanede doğum hemşiresini darlar muhtemelen çünkü eskiden çocuk karışma vakaları çok oluyormuş annem o çağın kadını ve hastaneden emekli usulü iyi bilir, doğumdan odaya gelinceye kadar peşini bırakmıyor kadının annem ya ben onlardan razıyım ya canlarım benim Rabbim korusun

Günaydın sizde sürekli 1-1,5 saatte bir uyanıyor musunuz kızlar ? Son on gündür daha ağırlıklı olmak üzere hiç rahat uyuyamıyorum tabi bu halimi çok bekledim buna çokça şükrediyorum. Oğlum çok fazla hareketli sağolsun bir saat bile acaba neden hareket etmiyoru bana düşündürmüyor bazen oyun oynuyoruz elimi koyuyorum o vuruyor felan. Ek olarak mide yanması da kabusum karnım aç ama midem yanacak diye yemek yemek istemiyorum

Ben kahvaltıdan önce alıp kahvaltıda portakal yiyiyorum yada suyunu sıkıyorum canım genelde
Aynen bende öyle hissediyorum neredeyse hiç göbek deliğimin üzerine çıkmadı hareketler hep aşağılarda takılıyor haftaya bunu da özellikle soracağım doktora
Yine yangınlar yine bennn.. kocam horul horul yatıyor ben mide yanmasından bebişin tekmelerinden uyuyamıyorum
Rahat uyuyup horlamasını gözüm götürmüyor diye diğer odaya kaçtım 3 e kadar yanmadan döndüm durdum 6da tekrar uyandım ayaktayım… son noktada gaviskon içiyorum bende her zaman içip mide ona bağışıklık kazanmasın sonra naparım diyorum

Bende varis var oda uyutmuyor bacak ağrısından beni bi türlü dalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…