Benimde sol gogsumun altinda ayni agri var hatta gece tuvalete kalktigimda bildigin canimin acisindan yatamadim ama sabah geri gitti , yedikce siskinlikten oluyor galibaKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Hic dogum ya da lohusalik yasamadim ama bence hamilelik en güzeli. Bunu bi sürü komplikasyonu filan olmus biri olarak diyorum. Ben cok sevdim hamileligi <3
yani bi korkulu rüya oluyor ama çokta detaya girmeyelim bunu da kendinize korku yapmayın şunu diyebilirim özel hastanenin en güzel yeri giren el belli devlet hastanesinde giren çıkan belli değil Ama normal doğum en iyisi sağlıkla hepimiz bi avazda kurtarsın rabbimDoğum yapmış annelere bir soru sormak istiyorum kızlar ya açıkçası şu zamana kadar tüp bebekti bilmem neydi zaten bir sürü vajinal muayeneden geçtik alışığız da şu çatı muayenesi kafamı kurcalıyor. Alışığız diye de ne bileyim hiç istemiyorum ama yapılıyor demi? Yani ben normal doğum istiyorum zaten illa bakacak demi? Birde mesela vajinal ultrason cihazını ile ahbap olduk zaten debu ondan sancılı mı? Bilgi isteyrum sizden lütfen
evet evet az önce Trendyoldan biri sürü takım beğendiler parayı tümletip alacaklarmış göz yaşlarım pıtOy maşaAllah nasıl heyecanlılardır şimdi onlarda bide para mı biriktirmişler maşaAllah Rabbim nazarlardan korusun
Korkma gülüm benimde aynı durum hatta dik oturamıyorum orda resmen ağrım var benim tahminim bebeğin başı kaburgalarıma baskı yapıyor diye çünkü ayakları da aşağıdaKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Mevlana dervisi gibi evde yuruyup dönuyorum uyutmuyorBenimde sol gogsumun altinda ayni agri var hatta gece tuvalete kalktigimda bildigin canimin acisindan yatamadim ama sabah geri gitti , yedikce siskinlikten oluyor galiba
Ay benimkide asagida imis ayaklari ama kafa ultrasyonda solda idi napti saga mi gecti anlamadimKorkma gülüm benimde aynı durum hatta dik oturamıyorum orda resmen ağrım var benim tahminim bebeğin başı kaburgalarıma baskı yapıyor diye çünkü ayakları da aşağıda
Yani ben üçünü sıralasam lohusalık kısmını “en zor sonuncu” olarak sıralardım herhalde, bazı insanlar zor geçiriyor ama o kadar korkulacak bir şey yaşamadım tabii bir iki duygusal şeyler oluyor da etkilenme bence yazılanlardan, fenalık basmasın. Kalabalığı püskürtmek önemli diyorum ya, aldığınız kıyafetten çok süt nasıl artar, ne bilim ağlayan bebe nasıl susturulur, pamukçuk nasıl silinir bunları öğrenin ki savuşturmak kolay olsun. Bebek doğuyor ya o andan itibaren seçtiğin şampuanın, aldığın en pahalı cafcaflı eşyanın hiçbir önemi kalmıyor sadece topladığın bilgiler oluyor cebinde ki “bak cahilcim o öyle değil doğrusu bu, evet ben biliyorum 3 çocuk büyütmenin benim bilgimin yanında hiçbir önemi yok hadi şimdi sieee” diyebilesin.ben lohusalıktan çok korkuyorum ya, şu hayatta şimdiye dek en korktuğum şeylerden biri olabilir abartısız. hamilelik zor ama bence çok güzel bir süreç, doğum muazzam zor olacak eminim ama çok kısa sürüyor ve fakat lohusalık sanki hiç bitmiyor gibi zihnimde. bir sürü insan etrafta olacak falan gerçekten düşündükçe fenalık basıyor bana, ağlamaklı oluyorum
Bence de ya.. ben çok kalabalık seven, işine karışılmasını seven bir tip de değilim. Bu kişiler annem ablam bile olsa.. hatta bilmişlik yapılmasından hiç hoşlanmam. Ablam 2 doğum yaptı muhtemelen geldiğinde her şeyi biliyor havasında olacak ( ablamla hiçbir sorunum yok canım ciğerimdir hep desteğizdir birbirimizeben lohusalıktan çok korkuyorum ya, şu hayatta şimdiye dek en korktuğum şeylerden biri olabilir abartısız. hamilelik zor ama bence çok güzel bir süreç, doğum muazzam zor olacak eminim ama çok kısa sürüyor ve fakat lohusalık sanki hiç bitmiyor gibi zihnimde. bir sürü insan etrafta olacak falan gerçekten düşündükçe fenalık basıyor bana, ağlamaklı oluyorum
Ohh yarasın ben de mide ilacı içtim bu saatte o daha kötüAcıktım dedim uyurum bi şey olmaz, uyutmadı bebe ya açım diye mi böyle yapıyor bilemedim. Yemek yiyorum şu saatte
35. Hafta gibi mi yapıyorlar canım peki? Yani evet dediğim gibi zaten tüp bebek süresinden alışığız bazı şeylere öyle çıt kırıldım değilimdir de o çatıyı bi nasıl yapcak onu anlayamadım kafamda oturtamadım. Ama en azından normal doğum için bunu yaptırmalıyım o kafadayım. Neyse yapcak bişi yok zaten 2 tüp bebek tedavisi aylarca vajinal ultrason görmüş birisi olarak herhalde bu bize koymaz diye düşünüyorum ama işte hafif yollu tırsıyorum. İnsan bilmediği şeyden korkuyor zaten. Bilsem belki bu kadar şey yapmazdım hayırlısı bakalım. Sağol canımgeçen haftalarda ay doğsada sevsem diyordum ki iki tane kolik çocuk büyütmüş biriyim sonra kardeşimin yanına gittim iki aylık yeni doğmuş bebek kız saat beşi gördüm sonrası bende hayal ürünü artık kafamı kaldıramıyordum dedim bebem sen zamanında gel gelince de anaciğini çok yorma insan hamileliği doğumu lohusalıgı nasıl unutur bilmiyorum ama unuttuğu kesin
yani bi korkulu rüya oluyor ama çokta detaya girmeyelim bunu da kendinize korku yapmayın şunu diyebilirim özel hastanenin en güzel yeri giren el belli devlet hastanesinde giren çıkan belli değil Ama normal doğum en iyisi sağlıkla hepimiz bi avazda kurtarsın rabbim
evet evet az önce Trendyoldan biri sürü takım beğendiler parayı tümletip alacaklarmış göz yaşlarım pıtoğlum biraz kıskanıyor 8 yaşında ama yapacak bişi yok
Abla konusunda benimde ablamın 2 çocuğu var kuzum o gelecek inşaAllah ve bende senin gibiyim işime karışılması, artistlik yapılması en gıcık olduğum şey. Ama sanırım şuan bu kafadayken tabi şey diyorum ablama çocuğu gönül rahatlığıyla emanet edebilirim çünkü o güven veriyor en azından bir hafta kaosa düşmeme izin vermez gibime geliyor o nedenle ona tam yetki verdim şimdiden ki herkes yerini bilsin diye (eşimin ailesi tarafı özellikle) annem ise genelde ablamda yaptığını yapar hastanede doğum hemşiresini darlar muhtemelen çünkü eskiden çocuk karışma vakaları çok oluyormuş annem o çağın kadını ve hastaneden emekli usulü iyi bilir, doğumdan odaya gelinceye kadar peşini bırakmıyor kadınınBence de ya.. ben çok kalabalık seven, işine karışılmasını seven bir tip de değilim. Bu kişiler annem ablam bile olsa.. hatta bilmişlik yapılmasından hiç hoşlanmam. Ablam 2 doğum yaptı muhtemelen geldiğinde her şeyi biliyor havasında olacak ( ablamla hiçbir sorunum yok canım ciğerimdir hep desteğizdir birbirimize) ama bu çocuk benim, ve bazı şeyleri kendim öğreneceğimdir. Şuan böyle söylüyorum ama doğum sonrası en çok onlara ihtiyacım olacak bunu da biliyorum. Bakalım neler olacak sakin kalıp insanların amacının bana yardım etmek olduğunu aklımdan çıkartmamalıyım..
Bir de hamileliğin şu dönemi beni zorlamaya başladı ve ister istemez doğumdan sonraki zorluk ve yorgunluk gözümü korkutmaya başladı. O tempoyla o yorgunlukla kısacası lohusalıkla başa çıkabilecek miyim çok tedirginim..
Ben kahvaltıdan önce alıp kahvaltıda portakal yiyiyorum yada suyunu sıkıyorum canım geneldeKızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.
Aynen bende öyle hissediyorum neredeyse hiç göbek deliğimin üzerine çıkmadı hareketler hep aşağılarda takılıyor haftaya bunu da özellikle soracağım doktoraKız benimde karnım baya aşağıdaymış gibi hissediyorum midemin olduğu kısım mesela boş bariz belli niye öyle acababenim 27.hafta daha ondan mı acaba çıkamadı mı henüz yavrum yukarlara aşağıda olunca da doğurcam mı ki korkusu geliyo
Rahat uyuyup horlamasını gözüm götürmüyor diye diğer odaya kaçtımYine yangınlar yine bennn.. kocam horul horul yatıyor ben mide yanmasından bebişin tekmelerinden uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?