Inan istisnasiz bozuluyor uykularim ve her uyandigimda tekme tokat kipirdaniyor oluyoe yani uyanik ooluyorGünaydınsizde sürekli 1-1,5 saatte bir uyanıyor musunuz kızlar ? Son on gündür daha ağırlıklı olmak üzere hiç rahat uyuyamıyorum tabi bu halimi çok bekledim buna çokça şükrediyorum. Oğlum çok fazla hareketli sağolsun bir saat bile acaba neden hareket etmiyoru bana düşündürmüyor bazen oyun oynuyoruz elimi koyuyorum o vuruyor felan. Ek olarak mide yanması da kabusum karnım aç ama midem yanacak diye yemek yemek istemiyorum
Ya ben anlamıyorum ki bebeğin neresi neresi. 2 haftadır vajinamda del gibi tepinme hissediyorum sadece. Doktor da bak ayakları tam orada ve bu kadar yoğun hissetmen çok normal dedi. Hala da hissediyorum o şekilde. Doink doink vuruşları.Bişey sorucam canım 2 haftadır yaşıyorum demişsin bebekler hep dönüyo ya acaba sürekli safraya nasıl baskı yapıyo 2 haftadır hep mi orda? Benim göğüs kafesi kemiklerimin uçları acıyo oralara vuruyo ara ara
Bende de var bende deYa ben anlamıyorum ki bebeğin neresi neresi. 2 haftadır vajinamda del gibi tepinme hissediyorum sadece. Doktor da bak ayakları tam orada ve bu kadar yoğun hissetmen çok normal dedi. Hala da hissediyorum o şekilde. Doink doink vuruşları.
Canım sen bence kendi kendine burada teşhis koyma. Doktoruna söyle baksın. Belki dedikleri gibidir gaz sancısıdır. Belki farklı bir şeydir.Sagol kuzu kuzuvalla rahatlattin beni ben bi dikkat edeyim ne olacam bakalim
Bebişim 36-37. haftalarda bebesi dönen var. Hiççç bebişn pozisyonuna takılma. Hayırlısı ne ise onu yaşayalım hepimiz. Ben de son günlerde kendimi sezaryen fikrine alıştırmaya çalışıyorum bu çektiğim acılardan. Herkes nasıl ıkınacaksın, nasıl olacak bu şekilde yorumları yapaya başladı. Artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum doktor karar versin. Zaten benimkinin de başı tepede ayaklar vajinada tepiniyor.Ben birkac gecedir iyi uyuyamiyorum gizlar ya. Yani cok derin uyuyorum da cok sik uyanmaya basladim. Yan yatiyoruz haliyle ve vücudumun agirligi beni uyandiriyor. Ve dönerken bana öyle bir iskence oluyor ki. Aciyor resmen. Cok cok yavas dönebiliyorum. Hamile yastigi olmadan imkani yok uyuyamam zaten, karnim öyle desteksiz öyle bir agirlik yapiyor ki yana yatinca.
Oglum hic dönmüyor, hep ayni kontrol günümüzden beri durdugu gibi yan yatiyor. Yan durdugu icin mi bu kadar agirlik yapiyor bana acaba, ne dersiniz?
Bu arada bazen öyle geriniyor ki cikacak saniyorum, bazen kafasini oksuyorum, neredeyse elini tutuyorum diyeyim. Demek bi bildigi var diyorum, bas asagi dursaydi fiyardi belki coktan allahim yaNeyse ben nedense sezaryen fikrine alismaya calisiyorum. Cekindigim bir seydi ama gerekliyse yapariz diyordum. Bakalim artik, belki son dakika taam okay dönüyom der.
Ya gitmek istemiyorum hakkim cok az kaldiCanım sen bence kendi kendine burada teşhis koyma. Doktoruna söyle baksın. Belki dedikleri gibidir gaz sancısıdır. Belki farklı bir şeydir.
E devlete git. Anlat. Özele gitme.Ya gitmek istemiyorum hakkim cok az kaldidaha 1,5 hafta once gittim az daha sabredeyim bakalim bode saglik ocaginada gidicem tahlil filan vereyim orda bakalim
Bende hiç bir yan etki olmadı ikincide. HAtta o ilkindeki kol ağrısı bile olmadı.Bugün tetanoz aşısının 2.dozunu olduk yan etkileri şuanlık yok olmazda inşallah sadece iğne vurulan yer de ağrı var gibi
Sabah sabah güldüm, seni minik mütevazı seniYani ben üçünü sıralasam lohusalık kısmını “en zor sonuncu” olarak sıralardım herhalde, bazı insanlar zor geçiriyor ama o kadar korkulacak bir şey yaşamadım tabii bir iki duygusal şeyler oluyor da etkilenme bence yazılanlardan, fenalık basmasın. Kalabalığı püskürtmek önemli diyorum ya, aldığınız kıyafetten çok süt nasıl artar, ne bilim ağlayan bebe nasıl susturulur, pamukçuk nasıl silinir bunları öğrenin ki savuşturmak kolay olsun. Bebek doğuyor ya o andan itibaren seçtiğin şampuanın, aldığın en pahalı cafcaflı eşyanın hiçbir önemi kalmıyor sadece topladığın bilgiler oluyor cebinde ki “bak cahilcim o öyle değil doğrusu bu, evet ben biliyorum 3 çocuk büyütmenin benim bilgimin yanında hiçbir önemi yok hadi şimdi sieee” diyebilesin.
Son cümlem> Victor Hugo’nun Sefiller’inin üç sayfalık cümlesi hsjksks.
Hahaja buna da uyuz demezler herhalde ya shshsj devlet cok uzak gülüm yoksa giderim neyse bakacaguzE devlete git. Anlat. Özele gitme.
Aman aile hekimleri bu ara her şeye uyuz tanısı koyuyor buna da öyle der kesin.
Ya çok tatlı bişiy bu ama istanbul için konuşuyorum nisan bebeğine olmaz bence.Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
COk sugar ama alasim var hssjsj ankara ayazindan korur herhalde sjsjYa çok tatlı bişiy bu ama istanbul için konuşuyorum nisan bebeğine olmaz bence.
Ay ben aldım bundan. Dışarı çıkartırken bunun için koyup çıkartacağım çok kullanışlı oluyormuş. Kundak gibi de sarıldığı için rahat oluyomuş bebeler.Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
Kış geç geldi bu sene de, geç gelir yine yaz ayı. Geçen yıl İzmir de Mayıs ayında hala doğalgaz yaktığımız günler oldu. Nisan ayında anca 1 aylık kullanılır zaten. İstanbul biraz daha Kuzey de bence orası daha soğuk olabilir. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.Ya çok tatlı bişiy bu ama istanbul için konuşuyorum nisan bebeğine olmaz bence.
Ben eşimin ailesinin tarafını baştan nakavt ettm ya görüşmüyoruz konuşmuyoruz hayırlı olsun bile demediler bebek için doğuma geleceklerini hiç sanmıyorum haberleri bile olmaz yoksa görümcem de var yanmıştım gıcık olurdum kesinAbla konusunda benimde ablamın 2 çocuğu var kuzum o gelecek inşaAllah ve bende senin gibiyim işime karışılması, artistlik yapılması en gıcık olduğum şey. Ama sanırım şuan bu kafadayken tabi şey diyorum ablama çocuğu gönül rahatlığıyla emanet edebilirim çünkü o güven veriyor en azından bir hafta kaosa düşmeme izin vermez gibime geliyor o nedenle ona tam yetki verdim şimdiden ki herkes yerini bilsin diye (eşimin ailesi tarafı özellikle) annem ise genelde ablamda yaptığını yapar hastanede doğum hemşiresini darlar muhtemelen çünkü eskiden çocuk karışma vakaları çok oluyormuş annem o çağın kadını ve hastaneden emekli usulü iyi bilir, doğumdan odaya gelinceye kadar peşini bırakmıyor kadınınannem ya ben onlardan razıyım ya canlarım benim Rabbim korusun
Aliyorummm o zaman Dolap uygulamasinda 2 ci el satiyorlar sifiri cok pahaliAy ben aldım bundan. Dışarı çıkartırken bunun için koyup çıkartacağım çok kullanışlı oluyormuş. Kundak gibi de sarıldığı için rahat oluyomuş bebeler.
Hatta gece direkt bunun içinde mi yatırsam diye de düşündüm sonra. Bildiğin kundak battaniye gibi çünkü.
Bedenleri nasıl oluyor acabaAliyorummm o zaman Dolap uygulamasinda 2 ci el satiyorlar sifiri cok pahali
Ama ben ölçmediğim zaman yemeği kaçırırım diye korkuyorumBen aylardir sadece aclik ve istedigim herhangi bir ögünden sonra tokluk ölcüyorum. Günde iki kere. Cigerim solardi la yoksa 6 aydir günde 6 kez seker ölcmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?