2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Inan istisnasiz bozuluyor uykularim ve her uyandigimda tekme tokat kipirdaniyor oluyoe yani uyanik ooluyor

Ya ben anlamıyorum ki bebeğin neresi neresi. 2 haftadır vajinamda del gibi tepinme hissediyorum sadece. Doktor da bak ayakları tam orada ve bu kadar yoğun hissetmen çok normal dedi. Hala da hissediyorum o şekilde. Doink doink vuruşları.

Bende de var bende de

Bebişim 36-37. haftalarda bebesi dönen var. Hiççç bebişn pozisyonuna takılma. Hayırlısı ne ise onu yaşayalım hepimiz. Ben de son günlerde kendimi sezaryen fikrine alıştırmaya çalışıyorum bu çektiğim acılardan. Herkes nasıl ıkınacaksın, nasıl olacak bu şekilde yorumları yapaya başladı. Artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum doktor karar versin. Zaten benimkinin de başı tepede ayaklar vajinada tepiniyor.

Ben hamileliğimin 3. 4. ayından beri maalesef uyuyamıyorum saat başı çişe kalkmaktan. Çok su içiyorum sebebi de o. O derin uykuyu öyle özledim ki.....

Son 1 aydır da dediğin gibi göbekten ne sırt üstü yatılıyo ne dönülüyo. Ama şu son 2 haftam eziyet gibi geldi Allah affetsin. Sadece soluma yatabiliyorum. Azıcık sağıma yatsam bedenim rahatlasa birazcık keşke diyorum ama yok acıdan yatamıyorum.

Canım sen bence kendi kendine burada teşhis koyma. Doktoruna söyle baksın. Belki dedikleri gibidir gaz sancısıdır. Belki farklı bir şeydir.
Ya gitmek istemiyorum hakkim cok az kaldi daha 1,5 hafta once gittim az daha sabredeyim bakalim bode saglik ocaginada gidicem tahlil filan vereyim orda bakalim

Ya gitmek istemiyorum hakkim cok az kaldi daha 1,5 hafta once gittim az daha sabredeyim bakalim bode saglik ocaginada gidicem tahlil filan vereyim orda bakalim
E devlete git. Anlat. Özele gitme.
Aman aile hekimleri bu ara her şeye uyuz tanısı koyuyor buna da öyle der kesin.

Sabah sabah güldüm, seni minik mütevazı seni
Çok haklısın bu arada söylediklerinde, bence ben de çevreden gelen yönlendirmeye çok açık olup sürekli kendimi sorgulayacağım için yorulacağımı bildiğimden korkuyorum en çok. Kendime lohusalığımda karusel özgüveni diliyorum, liyakat kekoşluğuyla olacak gibi değil

E devlete git. Anlat. Özele gitme.
Aman aile hekimleri bu ara her şeye uyuz tanısı koyuyor buna da öyle der kesin.
Hahaja buna da uyuz demezler herhalde ya shshsj devlet cok uzak gülüm yoksa giderim neyse bakacaguz

Sizce alinmasi gereken bir parca mi?

Eklentiler

• 1000079045.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 44
Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
Ay ben aldım bundan. Dışarı çıkartırken bunun için koyup çıkartacağım çok kullanışlı oluyormuş. Kundak gibi de sarıldığı için rahat oluyomuş bebeler.

Hatta gece direkt bunun içinde mi yatırsam diye de düşündüm sonra. Bildiğin kundak battaniye gibi çünkü.

Ya çok tatlı bişiy bu ama istanbul için konuşuyorum nisan bebeğine olmaz bence.
Kış geç geldi bu sene de, geç gelir yine yaz ayı. Geçen yıl İzmir de Mayıs ayında hala doğalgaz yaktığımız günler oldu. Nisan ayında anca 1 aylık kullanılır zaten. İstanbul biraz daha Kuzey de bence orası daha soğuk olabilir. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Ben eşimin ailesinin tarafını baştan nakavt ettm ya görüşmüyoruz konuşmuyoruz hayırlı olsun bile demediler bebek için doğuma geleceklerini hiç sanmıyorum haberleri bile olmaz yoksa görümcem de var yanmıştım gıcık olurdum kesin ama haklısın ablama güvenirim annem de canım benim baktı ben rahatsızım bişeyden asla yapmaz bişey demez zaten. Daha ılımlı olup ikisinin de tek amacının bize iyilik olduğunu unutmamam gerekiyor. Hadi bakalım hayırlısıyla o günleri görelim inş

Aliyorummm o zaman Dolap uygulamasinda 2 ci el satiyorlar sifiri cok pahali

2 haftalık tatilde hastaneye 2 kez gittm, özellikle dün beni çok yordu bu kan uyuşmazlığı için tüm gün hastanede süründüm. Dün akşam da sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı ve izlem için tahlil vs zamanım gelmiş. Bugüne çağırdılar. Ailemin yanına başka şehre gideceğim bugün. Onun öncesinde uğrasam mı acaba sağlık ocağına yoksa haftaya mı bıraksam kararsız kaldım.. haftaya okuldan izin alıp giderim diye düşündüm ama laf ederler mi acaba tatilde niye gitmedi diye eşim ederlerse etsinler zaten halletmeye çalıştın hepsini tatilde diyor, haklı düşüneyim biraz..

Ben aylardir sadece aclik ve istedigim herhangi bir ögünden sonra tokluk ölcüyorum. Günde iki kere. Cigerim solardi la yoksa 6 aydir günde 6 kez seker ölcmekten.
Ama ben ölçmediğim zaman yemeği kaçırırım diye korkuyorum ölçünce sonucun yüksek çıkma ihtimali beni frenliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…