2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

valla ilaç verdi yemekten sonra işede yaradı ama yemek yemeden once kusmaya basladım sımdıde hiç keyfim kalmadı

Günaydın kızlar

Kendime hakim olamıyorum, hep tatlı yemek istiyorum ne yapacağım ben ya
Tatlı isteğini kesecek birkaç çözüm yazayım, bunlara rağmen canın hala isterse de yiyeceksin demek ki ihtiyacın var
Sabah aç karnına içine 1 kaşık elma sirkesi eklenmiş su iç, bunu kahvaltıdan bi 15-20 dk yaparsan daha iyi olur
Kahvaltıda 2 yumurtanın altına düşme, günlük meyveni de kahvaltıda ye
Gün içinde acıkmasan bile yanında çiğ kuruyemiş bulundur mesela kahvaltıdan 2 saat sonra onu ye, ondan 2 saat sonra yoğurt. Yani şekerinin düşmesine izin vermeden sağlıklı atıştırma öğünleri yap
Bunlar çoğu zaman bende işe yarıyo ama dediğim gibi bazen de sadece yememiz gerektiği için yeriz

Ama ben ölçmediğim zaman yemeği kaçırırım diye korkuyorum ölçünce sonucun yüksek çıkma ihtimali beni frenliyordu
Kendi kendine ölç aşko o zaman. Doktora değeri bildirmek zorunda değilsin. Ben de bazen öyle ekstra olcuyorum ama yazmiyorum hepsini.

Dersi sınav için çalışma, kendin için calis babdjdjebhshwg

Günaydın kızlar

Kendime hakim olamıyorum, hep tatlı yemek istiyorum ne yapacağım ben ya
Bağırsaklarındaki diğer yararlı bakterileri de beslemen lazım, hep şekerle beslenenleri doyurduğun için tatlı istemeye devam ediyorsun muhtemelen. Şekeri bir hafta kessen normale dönersin aslında ama canın istiyorsa da napalım yani ye gitsin

Kızlar rüyamda allah korusun çocuğumu erken doğurmuşum. Erkek benimki ama kız doğurmuşum erken doğmasına rağmen 2,5 kilo ve konuşuyo bana diyo ki burdan çıkınca çorbacıya gidek mi
Yok artik ay altıma işiycem galiba. "Evet annem kelle paçacıya gidelim doğum zordu kendimize geliriz"

Kız zaten yiyorum, sürekli tatlı, delirmek üzereyim, kendime hakim olamıyorum. Bu çok canımı sıkıyor, dirayetli olmaya çalışıyorum ama yok ı, ı, olmuyor. Protein hiç yemiyorum, hep kan değerlerim de bozukluk oluyor bu sebepten

Canım yavrum, kıyamam ben ona

Sizce alinmasi gereken bir parca mi?
Ben aynısından hatta bu rengini aldım
Ya çok tatlı bişiy bu ama istanbul için konuşuyorum nisan bebeğine olmaz bence.
İstanbuldayım 6 aya kadar kullanılıyor ve yumuşacık. Palto, kaban falan almadım. Bizden bir kat fazla giydircez ya, işte içine zıbın üzerine bu pusete koyup çıkarırım. Kanguruya koymam diye düşündüm. Tek aldığım dış kıyafet bu, battaniyeye falan sarasım gelmedi.

Sirke hariç, hepsini yapıyorum desem

Meyve yiyorum, yoğurt tüketiyorum, yumurta omlet şeklindeyse 2, değilse 1 tane yiyorum

Gel gör ki, dün akşam yemeğinden sonra ismini söylemeyeyim kimsenin canı çekmesin( geçenlerde bir şey demiştim, bir uyumuşum sabaha herkesi günaha sokmuş uyandım ), velasılı kelam dün şerbetli tatlı yedim, sonra avm gittik, orada tutturdum tatlı isterim, orada da yedim, hatta midem bulanıyordu eşim yeme dokunur dedi, yedim mide bulantım geçti

E ye guzum. Şekerin yok nasılsa. Bi tepsi gömme de bir porsiyon şeklinde ye kilodan korkuyorsan.

Çok vicdan azabı çekiyorum, karın çevresi büyümüştü bebeğimin, doktor tatlı yediğin için oluyor demişti. Bildiğim halde yine de engel olmamak çok canım sıkıyor

evet güzelim onu diyorum işte, sürekli şeker yediğin için sürekli şeker yemek istiyorsun. proteini, yağı, karbonhidratı dengeli almaya başlasan bu kadar çok tatlı yeme ihtiyacın olmaz onu demeye çalıştım.

Valla guzel öneriler ve şeker hastası olarak öyle besleniyorum zaten de bazen hiç ise yaramıyor. O canının istediği şey yenmek zorunda ya yani başka yolu yokmuş gibi. O yüzden ben kendime psikolojik baskı yapmıyorum ve yiyorum. Tabi sıkıntıdan değil gerçekten canım isterse ama gerçekten

Bana hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi doktorum şekerim sınırda çıkınca ondan öncesinde bir yaş pastayı tek başıma bitirme potansiyelim vardı ama yemedikçe istek gitti şöyle bi hafta sıksan dişini istek gidicektamamen gitmiyo ama hala gözümde bir damla yaş pastalara bakabiliyorum sadece saldırmıyorum çakinin gelini gibi

Sütlü tatlı yap istersen, cennet hurmasiyla tatlandir. Ben o şekilde kontrol altına alıyorum. Çikolata da yarıyor bana ama her Çikolata değil.

Bunu hep yapıyorum, çikolata zaten kırmızı çizgim, olmazsa olmazım

Pastanenin önünden geçerken tatlılara bakmamak için gözlerimi kapatıyorum

Vücudumuz gerçekten çok akıllı. Mesela benim annemin canı ne zaman sürekli et istese demiri düşmüş oluyor. Duygusal yeme isteğiyle gerçekten canının istemesini ayırabildikten sonra ara sıra tatlı yemenin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…