- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
dişin varken ye bacım bak bana kusmaktan yemek yiyemiyorumGünaydın kızlar
Kendime hakim olamıyorum, hep tatlı yemek istiyorumne yapacağım ben ya
valla ilaç verdi yemekten sonra işede yaradı ama yemek yemeden once kusmaya basladım sımdıde hiç keyfim kalmadıBende hamileligimin başından beri bulantim bitmedi prilam içmesem halim duman ama bu ara sanki biraz daha arttı bulantım. Benimkinin de kötü yani biseyler yeme isteği oluşturuyor ağzıma bisey atınca biraz rahatlıyor ama böyle de şimdi den 12 kilo aldım. Zaten tedavilerden dolayi çok kilo almıştım. Yapicak bir şey yok sağlıkla doğusunda artık bi şekilde vericez.
Tatlı isteğini kesecek birkaç çözüm yazayım, bunlara rağmen canın hala isterse de yiyeceksin demek ki ihtiyacın varGünaydın kızlar
Kendi kendine ölç aşko o zaman. Doktora değeri bildirmek zorunda değilsin. Ben de bazen öyle ekstra olcuyorum ama yazmiyorum hepsini.Ama ben ölçmediğim zaman yemeği kaçırırım diye korkuyorumölçünce sonucun yüksek çıkma ihtimali beni frenliyordu
Bağırsaklarındaki diğer yararlı bakterileri de beslemen lazım, hep şekerle beslenenleri doyurduğun için tatlı istemeye devam ediyorsun muhtemelen. Şekeri bir hafta kessen normale dönersin aslında ama canın istiyorsa da napalım yani ye gitsinGünaydın kızlar
Yok artikKızlar rüyamda allah korusun çocuğumu erken doğurmuşum. Erkek benimki ama kız doğurmuşum erken doğmasına rağmen 2,5 kilo ve konuşuyo bana diyo ki burdan çıkınca çorbacıya gidek mi
Bağırsaklarındaki diğer yararlı bakterileri de beslemen lazım, hep şekerle beslenenleri doyurduğun için tatlı istemeye devam ediyorsun muhtemelen. Şekeri bir hafta kessen normale dönersin aslında ama canın istiyorsa da napalım yani ye gitsin
E ye guzum. Şekerin yok nasılsa. Bi tepsi gömme de bir porsiyon şeklinde ye kilodan korkuyorsan.Günaydın kızlar
Hahahahhaha kelle paça bizim yaralarımızı sarıcakYok artikay altıma işiycem galiba. "Evet annem kelle paçacıya gidelim doğum zordu kendimize geliriz"
Ben aynısından hatta bu rengini aldımSizce alinmasi gereken bir parca mi?
İstanbuldayımYa çok tatlı bişiy bu ama istanbul için konuşuyorum nisan bebeğine olmaz bence.
Tatlı isteğini kesecek birkaç çözüm yazayım, bunlara rağmen canın hala isterse de yiyeceksin demek ki ihtiyacın var
Sabah aç karnına içine 1 kaşık elma sirkesi eklenmiş su iç, bunu kahvaltıdan bi 15-20 dk yaparsan daha iyi olur
Kahvaltıda 2 yumurtanın altına düşme, günlük meyveni de kahvaltıda ye
Gün içinde acıkmasan bile yanında çiğ kuruyemiş bulundur mesela kahvaltıdan 2 saat sonra onu ye, ondan 2 saat sonra yoğurt. Yani şekerinin düşmesine izin vermeden sağlıklı atıştırma öğünleri yap
Bunlar çoğu zaman bende işe yarıyo ama dediğim gibi bazen de sadece yememiz gerektiği için yeriz
Sütlü tatlı yap istersen, cennet hurmasiyla tatlandir. Ben o şekilde kontrol altına alıyorum. Çikolata da yarıyor bana ama her Çikolata değil.Günaydın kızlar
E ye guzum. Şekerin yok nasılsa. Bi tepsi gömme de bir porsiyon şeklinde ye kilodan korkuyorsan.
evet güzelim onu diyorum işte, sürekli şeker yediğin için sürekli şeker yemek istiyorsun. proteini, yağı, karbonhidratı dengeli almaya başlasan bu kadar çok tatlı yeme ihtiyacın olmaz onu demeye çalıştım.Kız zaten yiyorum, sürekli tatlı, delirmek üzereyim, kendime hakim olamıyorum. Bu çok canımı sıkıyor, dirayetli olmaya çalışıyorum ama yok ı, ı, olmuyor. Protein hiç yemiyorum, hep kan değerlerim de bozukluk oluyor bu sebepten
Canım yavrum, kıyamam ben ona
Valla guzel öneriler ve şeker hastası olarak öyle besleniyorum zaten de bazen hiç ise yaramıyor. O canının istediği şey yenmek zorunda ya yani başka yolu yokmuş gibi. O yüzden ben kendime psikolojik baskı yapmıyorum ve yiyorum. Tabi sıkıntıdan değil gerçekten canım isterse ama gerçektenTatlı isteğini kesecek birkaç çözüm yazayım, bunlara rağmen canın hala isterse de yiyeceksin demek ki ihtiyacın var
Sabah aç karnına içine 1 kaşık elma sirkesi eklenmiş su iç, bunu kahvaltıdan bi 15-20 dk yaparsan daha iyi olur
Kahvaltıda 2 yumurtanın altına düşme, günlük meyveni de kahvaltıda ye
Gün içinde acıkmasan bile yanında çiğ kuruyemiş bulundur mesela kahvaltıdan 2 saat sonra onu ye, ondan 2 saat sonra yoğurt. Yani şekerinin düşmesine izin vermeden sağlıklı atıştırma öğünleri yap
Bunlar çoğu zaman bende işe yarıyo ama dediğim gibi bazen de sadece yememiz gerektiği için yeriz
Anladim şimdi tamam. Ne canın istiyor bir yaz da alternatif bulalım istersenÇok vicdan azabı çekiyorum, karın çevresi büyümüştü bebeğimin, doktor tatlı yediğin için oluyor demişti. Bildiğim halde yine de engel olmamak çok canım sıkıyor
Bana hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi doktorum şekerim sınırda çıkınca ondan öncesinde bir yaş pastayı tek başıma bitirme potansiyelim vardı ama yemedikçe istek gitti şöyle bi hafta sıksan dişini istek gidicekKız zaten yiyorum, sürekli tatlı, delirmek üzereyim, kendime hakim olamıyorum. Bu çok canımı sıkıyor, dirayetli olmaya çalışıyorum ama yok ı, ı, olmuyor. Protein hiç yemiyorum, hep kan değerlerim de bozukluk oluyor bu sebepten
Canım yavrum, kıyamam ben ona
Sütlü tatlı yap istersen, cennet hurmasiyla tatlandir. Ben o şekilde kontrol altına alıyorum. Çikolata da yarıyor bana ama her Çikolata değil.
Vücudumuz gerçekten çok akıllı. Mesela benim annemin canı ne zaman sürekli et istese demiri düşmüş oluyor. Duygusal yeme isteğiyle gerçekten canının istemesini ayırabildikten sonra ara sıra tatlı yemenin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorumValla guzel öneriler ve şeker hastası olarak öyle besleniyorum zaten de bazen hiç ise yaramıyor. O canının istediği şey yenmek zorunda ya yani başka yolu yokmuş gibi. O yüzden ben kendime psikolojik baskı yapmıyorum ve yiyorum. Tabi sıkıntıdan değil gerçekten canım isterse ama gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?